"She's killing me slowly with her words"

Ska försöka vara lite mer positiv nu, de senaste två inläggen var ju som inte så glada 8) 
Men jag har haft två riktiga bajsdagar, hoppas den här blir bättre.

Hursomhelst, vinterträningen igår gick ganska bra. Mamma ringde hem och kollade om jag skulle fara för hon tyckte inte jag borde köra med Ronja för hennes tass så då fick jag skuldkänslor men jag vill då fan inte köra med Mira, det tar ju en halvtimme innan hon är kontaktbar när hon är någonstans utan mamma. Och Tess är ju helt värdelös också, hon springer bara och jagar kaninspåren på mattorna när vi är där ;S (Jag älskar dom båda två ändå<3)Så jag tog med Ronja iallafall, tänkte att jag behövde ju inte köra så mycket, hon kunde ju köra lite och sen vila, köra lite och sen vila. Vi var där en halvtimme tidigt och sen såg vi en övning till av One Jump så vi började väl faktiskt röra på oss kring kvart över 8 nåt sånt. Jag körde korta tunneln några gånger med henne med godis belöning i slutet och en del gånger utan. Sen som den idiot jag är så testade jag långa böjda tunneln, vilket inte gick lika bra. Hon vände inne i den första gången. Men hon tog den ju varje gång efter det men hon tvekade och hade ingen fart så nu har jag väl förstört allt vi har arbetat upp. Jag får börja om från början. Måste verkligen hitta en plats att he våran tunnel på så jag kan träna mer. Men när jag körde slalomet så insåg jag att där har vi tränat för lite, hon tar det fel och har ingen fart alls ;S Så det står också på träningslistan.
Vi är nog långt ifrån klara till Happis. Men det är lika bra det för jag har byggt upp allt så mycket nu sen i Umeå så om vi skulle köra i Haparanda och bli diskade skulle jag bli sur, och jag har aldrig blivi sur eller arg när det handlar om agility. Så nu sänker jag mina förväntingar igen. Ingen pinne i Haparanda. Ingen diskning men ingen pinne.
Ronjas tass ser typ inge bra ut heller. Eller, hon har typ slutat tugga på den när jag har smörjt på den där salvan som jag fick av Lena så det kanske blir bra om hon bara låter den vara. Annars får jag ta och ringa Gertrud.

Just nu sitter jag här i glasrummet och är hungrig och saknar min sötnos. Vi börjar matten kl 11, och efter det har vi lunch. Jag kommer aldrig att klara mig så länge, får nog gå och köpa en macka. Men just nu ska jag bara sitta här och fördriva tiden. Först ska jag bara be om ursäkt till alla som träffar mig varje dag, för jag mår inte särskilt bra just nu så förlåt om jag är sur eller otrevlig. I just wanna be alone. Men det säger våra lärare att ingen vill vara. De förstår mig inte. Jag kanske vill det? Eller vad vet jag, jag är ju bara en stackars idiot.

You came and you gave without taking, and I sent you away.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: