All of my change I've spent on you

Förjävligt ont i ryggen, förjävligt trött, förjävligt hungrig och förjävligt fattig.
Skulle kunna äta en ko! Men det får bli nudlar ikväll. Har banne mig inget annat hemma och slut pengar.. :P Och godissuuuuuuug.
Den som kommer hit med en hamburgare och massa godis är den bästa personen i världen!

Stuff...

I Finland fick jag veta att jag snarkar, pratar och slåss i sömnen. Det känns bra... Jag var visst väldigt orolig o hade världens mardröm, konstigt bara att jag inte minns något. Jag brukar minnas mina drömmar... Jag fick också veta att min granne kan snarka lika högt som en motorsåg. Och att badrumsgolv inte är bekväma att sova på.
Men förhoppningsvis slipper jag Finland nu på lääänge!

Allting går bra med Yessi och de andra, ni kan läsa om det på http://ludentass.wordpress.com/

Ikväll så tändes något inom mig som jag inte känt på länge.. Någon slags varm och generad känsla. Men det ska ju alltid vara något fel, men om distansen är det enda och det verkligen är så perfekt så kan jag fan tänka mig flytta! Lite förhastat såhär efter bara några timmar, men den varma generade känslan tog över lite snabbt :$


Släkten från Falkenberg är här så jag ser fram emot en stor släktmiddag med GRILLAT, mums!
Bästaste bästa vännen Lima kommer hem snart också, fyFAN vad jag saknar henne. Och L. Dom bästa i världen ska alltid bo så långt bort! Men sedan får jag spendera 12h på ett tåg med Lima innan hon lämnar mig, vilket är awesomet! Och jag får träffa L. Inte så länge kvar, gud vad jag längtar!! :)

Haha..

It's hard to feel this way and have no one to share it with.
Annars så är väl det mesta okej. Fick hem min gulleplutt i förrgår vilket har resulterat i otroligt lite sömn de två senaste nätterna. Har lyckats se klart Vampire Diaries säsong 1-3 och nu ska jag göra middag.

Hooj.

Snabb re-cap av Stadsfesten!

Amaranthe sög för ljudet var messed up så hörde inget av sången. Det är ju sångerskans röst som gör hela bandet!

Veronica Maggio hann jag bara med lite smått och långt bakifrån, men det var väl helt okej!

Lars Winnerbäck var skitbra! "Förlåt att jag kommer hit med dessa ledsna låtar, och det mulna vädret.. Men jag får liksom ingen ordning" and the croud went wild.

Men höjdpunkten var lätt Dead By April! Vet att alla trackar på Zandro men jag tycker han har FÖRJÄVLIGT bra röst! Skadar ju inte att han ser ut som han gör heller. Men hela framträdandet var bara råbra, var längesedan Stadsfesten hoppade sådär! Awesomet! :)


Självklart hann vi med massa åkturer i virvelvinden, dock fick jag bara åka gratis 4 gånger i år :( Men härligt var det ändå!


Nu ska jag sova 1½ timme sedan hämtas jag upp av Lena och vi beger oss mot Finland.
HARE GÖTT!