För jag vill veta om kärlek finns

Har haft en bra helg! Glömde självklart kameran så har bara fula mobilbilder, men såfort jag får in dom på datorn så kommer ett fint inlägg om helgen.


I promised my self that I would stay
But there's nothing more to say,
It's a losing game

The story of my life

Fick mig cider igår iaf! Hade en mysig kväll med pizza på Monaco, en drink på Olles o filmmys.
Fast det slutade ju som det alltid slutar. Vad ska man göra annars än att skratta?

Gårdagen var dock ett helvete. Barnen var totalt galna.. Herregud. Ser fram emot en lugn fin helg i soffan. Fast näe, jag ska ju till Lycksele. Det suger lite, och jag saknar mina hjärtan så det gör ont. Fick iaf pussa på dom idag lite. Känns som om jag aldrig är hemma nu för tiden, känner mig väldigt värdelös. Men det ska det bli ändring på! Efter helgen såklart..

Lite kul, måste bara berätta. Var ju på vallkurs med Hollan förra året o konstaterade att hon inte hade något vall i sig alls. Men nu har jag då fått svar på tal! Hon har smitit upp till grannarnas småhästar o getter och har sprungit där o vallat dom idag. Tji fick jag. Synd bara att hon nu måste vara kopplad även när vi är i Sjön.. :/

Är bäst jag går o packar nu iaf!
Hooj

Åter en bild från fotograferingen, bara för det var så tråkigt inlägg :)


A traffic jam, when you're already late
A "No smoking" sign, on your cigarette break
It's like ten thousand spoons, when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams, and then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic?
Don't you think?
A little too ironic?
Yeah I really do think

Paycheck

Strax påväg till jobbet för andra, och sista gången den här veckan. Nice med långhelg!
Ikväll vill jag dricka cider. Någon som kan fixa detta?
Om inte, ha en nice torsdag motherfuckers!

Hooj


Bara för jag älskar mina bästaste vänner :)

Diggin' in the dirt

Igår ringde morsans kompis till mig och frågade om jag möjligtvis skulle vilja följa med till Lycksele i helgen och vara fyllechauffis i deras snygga veteranare. Är smått rädd för att repa bilen eller något sådant men jag sa iaf ja. Får gratis boende o mat osv osså får jag gå omkring hela lördagen o titta på snygga bilar, why not lixom!




Ikväll blir det klubben med Emma o Vip. Lite lydnad för mitt stora hjärta och lite agility för det lilla! Om det slutar ösa ner dvs.
Nu ska jag göra något roligare!
Hooj

Egotripp

Lekte modell idag, kände att jag gärna ville ha några nya bilder på mig :P
Så jag hämtade upp Lima, vi drog till Sjön osså sminkade hon mig o gjorde mig fin :$ Sen tog vi hundarna o kameran o gav oss ut i skogen!

Blev några riktigt snygga bilder alltså! Jag är rent förvånad över hur fin jag kan vara :$ Och ger henne all cred för bilderna, hon som gjorde mig snygg o hon som valde platser att fota på :) 
Väntar fortfarande på bilderna men dessa har jag snott från Limas face :)



Like the sun don't shine, the rain keeps falling and no one else minds

Mår lite bättre nu iaf. Ska ta mig en till ipren och sen ska jag upp o försöka rensa på mitt rum före sängen. Har fortfarande kvar lådorna från när vi flyttade hem från gbg.. Alla kläder ligger där i så har ingen koll alls på vad som är skitigt och inte. Väldigt fräscht känner jag!

Imorgon blir det en tidig morgon, beger mig ut till Sjön med Lima för att fota lite i skogen. Hoppas på ett bra resultat och en kamera full med bilder när jag kommer hem! Känner verkligen taggen för att fota nu för tiden, men jag har som inte kunskapen, eller tiden, för att orka göra något vettigt av det. Så jag tar hjälp av min gode vän! :)

Menmen, nu åter till städningen!

Jag önskar alla en trevlig vecka, och skänker en tanke till Norge.


Vill också påminna alla om att imorgon kl12 är det en tyst minut i hela Sverige och Norge med tanke på katastrofen och uppmana alla att delta. Och gärna sända informationen vidare!

There's nothing more to say

Catch me when I fall, or I won't come back at all

Close your eyes

Hade en mysig kväll i torsdags med fläskfilé o sen vart det en sväng på Trästocks. Daniel passar som bara den på scenen! Riktigt roligt att se på, synd bara att det var så varmt så vi orkade inte se hela..
Babblade på med Sara ett bra tag, var så roligt att träffa henne! Och träffade sen Tina&Daniel också. Kramade lite på honom o sa hur duktig han var :)
Vi vart less ganska snabbt, så vart det filmmys och sen hem o isäng!

Jobbade 7-16 sen for jag ut o sprang med hundet. Ronja fick också följa med, så vart inte lika mkt springande som det brukar bli :P Hon har ju så korta ben stackaren!
På kvällen vart det myskväll i Fällbäcken igen. Vaknade där kring 12 så vi begav oss in till stan för att se One With spela :) Galet bra grabbarna var!! Benny är fan född för att stå på scen. Jag har sett honom sjunga förr, men han har aldrig varit såhär bra. Man tänkte inte ens på att Dalle stod utan tröja, var så himla kul o titta på Benny :P Riktigt riktigt bra!! Fick mig en singel också(A)


Efter det så var det dags för jobbet. Mitt 24timmarspass.... Gick bra hela gårkvällen men idag när jag vaknade mådde jag så fruktansvärt dåligt. Satt mest inne på toagolvet hela morgonen så tillslut var jag tvungen att ringa in någon som kunde täcka för mig. Hann med att spy ute på gården innan jag satte mig i bilen också. Fyfan vad jag hatar det :'(
Nu några timmar, och ipren, senare så börjar det faktiskt nästan vara okej igen. Har fortfarande ont men kan sitta upp iaf :) Så nu ska jag se film!
Hooj

Never saw it coming

Satan vad härlig med en ledig dag! Jag är verkligen ovan vid att jobba märker jag x) Fast har varit helt tokigt på jobbet dom senaste dagarna. Förstår inte hur vi kan vara tillåtna att ha så mycket barn..

Men fick faktiskt sluta en timme tidigare igårkväll så drog iväg till Falkträsket för fest i en stuga :) Det var jättetrevligt men jag var så trött o osocial så drog rätt snabbt.

Har just varit ute o sprungit en stund med Lollan. Det är jävla nice alltså! Men jag kan inte riktigt andas hela tiden :P


Ikväll ska jag blir bjuden på middag :$ Och sen blir det Trästocks för att se Enemy Within! Tinas Daniel är ju sångaren så klart man måste dit o se :D Och min Piteå-Sara är här i helgen :D Så måste ju dit o hälsa på henne med!! :)
Ska försöka ta mig upp o se One With på lördag också. Har velat se dom galet länge men har aldrig blivit av så tänkte passa på nu när dom spelar typ just före jobbet :)

Nu ska jag sova en stund (A)
Syns ikv!


'Cause if it wasn't for all that you tried to do
I wouldn't know just how capable I am to pull through
So I wanna say thank you
'Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter

It's taken me time to tell you; I need you.

Har gått en stund.. Förlåt mina bloggläsare! (Typ Albin alltså)

Lördagen var allmänt chill o mysig.
Söndagen jobbade jag typ hela dagen o sen fick jag sovbesök :P
Måndagen jobbade jag också typ hela dagen o for till M på kvällen :)

Tisdagen (igår) gjorde jag inte mkt. Sov halva dagen, for ut o sprang i värmen (som den idioten jag är) och sen började jag jobba kl16. Har varit full rulle men nu är jag äntligen hemma. Gillar inte att sova på jobbet, sover så himla dåligt! Men var bättre i natt än förra iaf :)
Tänkte bege mig ut på en springtur idag igen men är lika varmt nu.. Så får se om det blir en vanlig prommis ist!
Sen måste jag tillbaka på jobbet mellan 6-9 för det är så galet mkt barn. Men efter det drar jag nog ut till Andrés stuga där M o folket festar ikväll :) Blir nog ingen alkohol.. även om jag är LEDIG IMORN! :D

Menmen, nu äre dags att göra nåt vettigt :)
Hooj.-.

Gothenburg I'll come back for you!

Oj vilken dag igår alltså!
Först stan med Lima, hittade mig en skitsöt jacka :)
Sen så packade vi ihop oss i bilen o for till Piteå!

Det var härligt när Amanda sa det att dom två bästa i varje klass gick vidare, då gällde det ju bara att inte diska sig :P Och himlar vad duktig flickan var :) Hade bra fart o nollade båda loppen! Dock så var den andra Erikan o hennes Bichon Havanais liite snabbare så vart en andra plats för oss. Men ändå - VI SKA TILL GÖTEBORG!

Och värst lyxpaketet det var :O Trodde vi skulle bo på typ ett sunkigt vandrarhem som bäst eftersom allt var gratis. Men näe då! Ett fint hotell mitt i stan! Ochochoch! Gratis inträde, åkband och middag på Liseberg på fredagkvällen. Hundarna får då stanna på hotellet och det finns personal som tittar till dom medan vi är borta :P Sen blir det väckning på lördagmorgon och självklart hotellfrukost ;) Det är gångavstånd till tävlingsplatsen och vi får lunch på Max :P Himla NICE! :) Nu taggar vi flickor!

You are my one true friend, always my one true friend


Kom hem kring 9 på kvällen och jag o Lima begav oss upp till M. Där halsade vi lite alkohol. Eller mycket alkohol. Lima däckade innan vi tog oss ut :/ Men jag o M pallrade oss till Allstar. Träffade hennes man o Brolle Jr x) Dansade o tjollrade på, sen gick jag tillbaka till Ms place för att åka hem med Limas papi :)

GÖTEBORG HERE WE COME!

Fatta så jävla kul vi ska ha. Andrea Stenlund, Pia Kinnunen o Amanda Sjölander osså en till Erika, men hon dissar våran tågtur :P
GALET! Fatta?! Ärlite full nu, så skriver mer imorn. Nu blir det fira med Legendary o Almighty. Puss!

I'm running, I'm scared of breathing, cause I adore you

Tji fick jag. Man ska inte bli för kaxig, så jag ändrar nu min attityd till att vi kommer diska oss imorn.
Min hund tar inte längre tunnlar?!
Ledsen i hjärtat.



Calles sög igår iaf, så vi drog till Olles där Ms man o syster var. Hade ganska trevligt :) Men var nykter så var småtråkigt ibland. Vi stannade till stängning o sen skjutsade jag hem Patrik. Och när jag väl kom hem så hade min lilla hund typ en panikattack eller något. Hon började skrika som en galning :O Men det gick över tillslut.

Nu ska jag sova lite före jag ska o fiska med Lima :D

Kanske dags att kalla på min wingman?

Igår så vart det bio med M, Ms man, Patrik o Jeepers :) Vi såg Super 8, ändå helt okej film. Patrik skrattade åt mig hela tiden när jag blev rädd >.<
Sen satt vi 5 i Ms kök o snackade till nångång.

Dagen spenderades med nästan samma gäng i Andrés stuga (Ms mans kompis). Hade the dawgs med mig o pojkarna lekte med Hollan så hon blev helt slut! Sen åt jag middag hos M osså begav vi oss iväg mot Bersan för att fika med några underbara tjejer som jag inte har träffat på jättelänge!
Var helmys, tack för kvällen tjejor! :)


Vi for hem o lämnade hundarna o hämtade lite andra kläder och nu sitter jag hos M igen. Vi ska på Calles en sväng hade vi tänkt! :)

Hoppas alla har haft en bra dag :)
Hooj

My head hurts, my feet stink and I don't love Jesus

Överlevde! Och är förjeffligt glad att jag bytte natt till denna ist för på torsdag. Då är det typ 10 barn som ska sova o 7 till som är kvar till efter kl 8! Galen kväll!
Jag hade bara en liten pojke att få i säng, och en ordinarie jobbade natten så hon visade hur det gjordes :P

Var klar med alla mina sysslor kl9, så jag fick sitta o se tv sen :P Smsade med Limas Matte o med Albiiin ett tag också medan jag o låg o läste min spännande bok :$ Sen däckade jag. Men vaknade flera gånger o sov jättedåligt :/
Så har varit småseg hela dagen. Men det har som gått bra ändå. Jag gillar köksan vi har :P Trodde jag skulle bli rädd för henne för hon är ryska o dom har sagt att hon inte pratar så bra svenska men nog förstod man henne nog :)

Efter jobbet skulle jag in till Brinken o lämna nå papper. Lätt att hitta parkering? Nope.. Men hittade tillslut en perfetkt liten lucka där man fick stå 5min gratis alldeles nere vi älven :D Och nu har jag äntligen kommit hem!
Min lilla hund var ovanligt liten när jag kom innanför dörren. Badade henne igår så nu hade mami klippt henne :) Korthårig ska man vara så man orkar springa, och inte har tovor i jumskarna som nyps! Haha taggar fredag....

Tror jag ska lägg mig o sova en stund. Tänkte gå en mysig skogsis med Hollan medan jag var vid medvetandet men det är rätt varmt ute än så väntar nog till ikväll. Då blir det säkert lite extra lös-träning för lär vara fullt i skogen av folk med hundar. Blir bra!

Här får ni en fin blomma för att inlägget var så tråkigt :)


Hooj

Turn my sorrow into treasured gold

Börjar vara nervös inför andra arbetspasset nu. Endast 2½ timme kvar tills jag går på min första natt. Är inga ordinarie där längre, bara vi vikarier. Jag blir själv med barnen i nån timme innan vaken-natten kommer också. Hoppas det inte är många barn :$
Kommer säkerligen göra någonting fel ikväll, och sen kommer jag inte kunna sova osså kmr jag vara jättetrött imorn......
Tror helt ärligt att jag inte kommer sova något alls i natt. Sova på jobbet? Nytt skumt ställe, i en soffa, utan hundarna? Jag gillar inte att sova utan mina hjärtan..
Haha vad jag är löjllig :D


Hoppas alla får en bra måndag, och att värmen ger sig lite till ikväll så ni tappra själar som kommer kämpa uppe på klubben slipper få värmeslag! Önskar jag kunde vara där och träna ikväll. På fredag smäller det, och nu har vi inte tränat sen i tisdags.. Får nog ta mig en kväll i veckan o fara upp o ställa upp något kuligt! :)

Näe nu ska jag typ sova en stund eller något :) Känner mig redan helt slut så en powernap före jobbet är nog en bra idé!

Hooj!

Mamma säger att Holly blir sadface när jag inte är hemma..
Look at their sadfaces!

Boviken :)

På dagen for jag o Jeanette o badade med hundet.

Och halv 4 kom AnnaOoh o hämtade upp mig, o sen Pontus osså begav vi oss iväg mot Isaks stuga i Boviken! Det var verkligen jättesynd att han inte fick bjuda in hela klassen.. Men hans syrra hade fest också och dom skulle bara få bjuda 10 pers var, men hon hade typ 25 vänner där tillslut så tkr inte det skulle ha skadat om det hade kommit några till..

Men det var trevligt iaf, även om vi i våran lilla grupp var ganska utanför :P
Jag kände aldrig taggen över huvudtaget och vart inte särskilt full så skippade krogen och var hemma vid halv 12 o chockade päronen :P

Men tack för kvällen!!



Anna-bananaaaa!








I've got money now!

Har fått mina pengar :D Helt plötsligt var det bara 4 o7 på kontot :$ Skyndade mig att göra mig av med skulden till mamma o lägga resten på sparkontot! Men självklart har jag en tusing på kortet (A) Kanske blir stan någon dag då :) Nog för att jag nyss har gjort mig ett nytt linne :P Hade en t-shirt som jag inte visste vems det var så klippte sönder den (A)

Näe nu ska jag packa ihop grejorna o börja bege mig! Stranden lockar idag ska ni veta!!

I fell through the ice

Taggar sönder Piteå nästa fredag!!! Är bara 2 i smallklassen, vilket betyder att vi har en 50/50 chans att ta oss till Göteborg o tävla i augusti!


Ojoj, nu vart jag nervös :$ Ska försöka varva ner o sova lite, imorn blir det Sjön o chilla Texta med AnnaO o kanske Albin :)

Tihihihihi :$

Det är väl inte skruvens fel att muttern är för stor?!

Vart Sjön idag igen! Var själv mest hela dagen och hann läsa ut "Jenny&Jess". Läste den jättemycket när jag var yngre och önskade mig så hemskt en liten bordercollie! Och nu har jag en :$ Typ :P




Sen kom Lena o mami o vi åt lite jordgubbar :)



Och vips så vart det dags för teater!! Andra akten var galet kul med penisdiskutioner osv. "Det är väl inte skruvens fel att muttern är för stor?!" Jag ville dö, höll på att skratta ihjäl mig, vilket var lite pinsamt för vi var typ bara 10 pers som var där o såg "för-premiären" :P




Och dom här två killarna skrattade jättemkt åt mig när Glenn fick motorstopp... :$

When music really mattered and when radio was king

Jag överlevde första dagen! Och nu har jag långhelg :) Börjar kl.16 på måndag. Så har gott om tid på mig att njuta av värmen som sägs ska stanna tills på fredag iaf :)

Skyndade mig iväg till Sjön efter jobbet o snabb-åt en tallrik grillat så jag skulle få hinna trycka lite tårta också! Men hade inte behövt jäckta, fanns typ 3 gräddtårtor o 5 smörgåstårtor. Mums! :D
GRATTIS MORFAR :)


Var som kul att allt folket verkade komma i samma veva som mig, då hann man träffa massa släkt :) Och så var det lite kul att teatern som ska uppträda vid bönhuset var o tränade samtidigt. Satan vad dom lever om! :P Men ena killen är galet söt :$ Och jag gick in på dom när dom bytte om idag x) Bra jobbat ^^
Vi bjöd dom på tårta så då vart vi inbjudna till repetitionen imorgonkväll. Spännande, vi blir dom första som har sett den pjäsen för premiären är inte förän på fredag :)


Just nu sitter jag o är förbannad på världen för jag tar mig inte in på sbktavling.se. It sucks bigtime.
Men tror jag släpper det o ser en film istället! Finns inget jag kan göra åt det ändå så :)

Hoppas alla har haft en bra dag i värmen! :)

Sometimes it's hard to believe

Går det att spendera en tisdagkväll på bättre sätt än med 3½timme agility som sedan avslutades med kladdkaka? :D Underbart har det varit att få gå den där kursen, har lärt mig himla mycket och är ledsen att den är slut nu. Men vi hoppas på en "steg 2" till hösten ;)

Just nu sitter jag hos M o har just tryckt två korvar. Var fisk till lunch så fick ta en timmes rast o fara o äta. Nice!
Före jobbet skjutsade jag ut min käre mor till Sjön för att hon skulle få förbereda allt inför dagen. Såfort jag slutar ska jag också bege mig dit ut för att fira min käre morfar, som fyller 80?! Trodde inte han var så gammal x)
Men grattis på han ändå! :)

Näe nu är rasten snart slut, bäst att bege sig tillbaka :)
HooJ!

®

You've been here through my up-and-down-times, turn-around-times

Steg upp tidigt idag för att leka trevlig värdinna åt våra gäster från söder men Lena hade redan vaknat och begett sig iväg. Så ut till Sjön for jag! Lekte lite med kameran idag igen :)



Imorgon är det första dan på jobbet. Men också morfars födelsedag! Ska skynda mig ut till Sjön när jag slutar där vi håller öppen hus för honom :)

Ikväll blir det middag på Café Kajutan och sen kurs!
Ha en bra tisdagkväll folket.

Klassträff!! :)

Vilken himla trevlig måndagkväll det blev! :) Synd bara att inte alla kunde komma.

"Dit ut där blommorna gror och fåglarna bor..

..Det är dit jag far för att glömma allt som var"




Äntligen en update!

Inga bilder.. Haha sucks to be you!

Onsdag har jag ingen aning om vad jag gjorde på dan.. Men på kvällen tog jag min käre Glenn o körde upp till Jeanette! Vi satt o drack ute på altanen så vi skulle slippa hennes mamma med fyllon x) Näe dom är härliga!
Vi hade allmänt trevligt, satt o snackade osv. Sen så fick vi pengar av hennes morsa till taxin, men sen när vår taxi kom så var hon kvar där nere, så hon betalade taxin vi åkte så vi hade 150spänn över (A) KARUSELLER! sa vi o sprang iväg :D Köpte ett åkband o gick iväg till den här som åker runtruntrunt... (Går inte riktigt lika bra att förklara utan handrörelsen :P)

Sen gick vi en sväng, träffade lite folk, drack lite cider o dansade väldigt mkt!
Träffade min bror.. Är lite roligt att Sjöberg vinkar o snackar med mig medan Roger försöker ignorera mig x) Jag gillar Sjöberg ^^

Efter typ en timme gick vi tillbaka till karusellen, åkte självklart samma igen. Den äger ju :D Då började killarna som snurrade oss att driva med oss. Efter vi hade åkt så gick vi ner o andades i typ 2 minuter sen gick vi upp igen så då skrattade dom åt oss och lät oss åka gratis! :D

Glada och snurriga gick vi därifrån o dansade lite till. Sen där kring halv 1 gick vi tillbaka igen. Och då fick vi sitta och vänta jättelänge på att karusellen skulle fyllas och undertiden spelade dom nån ful polkalåt.. Då kom ena killen o sa "Dance with me!" Jag: "Ehm.. Okay!"  "No no, sit down!" Osså börja dom snacka med oss :P Så vi fick åka gratis igen! :D

En riktigt rolig kväll! Jeanettes man mötte upp med oss o gick med oss tibax till hennes place för att hämta Glenn o sen skjutsa hem mig.

Torsdag.
Vaknade rätt tidigt ändå, åkte motorcykel upp med papi för att hämta hem Glenn när jag hade nyktrat till. Hade tänkt gå en sväng på stan men orkade inte riktigt så körde bara förbi o hälsade på hemma hos M där hon, Lima o RW satt i underkläderna :P
Det var varmt denna dagen så jag kände för att chilla på en strand. Lima vart taggad så hon hängde på mig osså for vi till Kallholmen en stund. Var helt okej-varmt i vattnet men vart inte så mycket bad. Låg mest på klipporna o njöt av solkskenet!

Senare på kvällen så begav vi oss ut till en tjärn i skogen där jag brukar gå med hundet. Vi hade packat fulla Glenn av saker, ved, korv, kläder, gummibåt osv. Så parkerade han på grusvägen o släpade in grejorna i skogen :) Hade Lollan med oss så hon sprang omkring som en galning medan vi åt ogrillad korv vid våran fina eld.
Där kring 10 så tog korven slut, och hunden var rätt uttråkad, så vi ringde förstärkning. Patrik o Hera kom ut till oss o hade med sig bacon o Bullens! Bacon var galet gott att grilla!!! Ms man har rätt, svingott.
Lima öppnade en konservburk med 2 stenar och fick kryssa för en till sak på sin lista!

Var ute i skogen mellan 8 o 11 och när vi kom tillbaka såg vi en jättebra film som hette Paul. Rekomenderas :P Skjutsade hem Lima o påväg tillbaka såg jag en räv. End of day 2.

Fredag.
Försöker helt ärligt komma på vad som hände på dagen, men minns inte.. Lika bra för er, mindre att läsa!
Haha justfan, försökte sy en klänning... Det gick som det gick :)

På kvällen iaf så begav jag mig mot typ Getberget för fest med mitt bästaste L! Var massa folk där som jag inte kände, 3st som jag hade träffat en gång förut tror jag :P Men hade riktigt kul! Längtade lite ut till folket på Stadsfesten dock så jag for iväg med första gänget som gick. L lovade att ringa sen när hon kom.. Så jag hängde på Johan första delen av kvällen, vi gick till nå tält där det var fullt med old people. Sen ringde L, lyckades lokalisera henne i Stationtältet/Megafonentältet elr vad det nu hette. Var med henne ett tag, hittade igen M o hennes man, dansade lite och då hittade jag LindaLi! :D Så kul!! Vi gick o såg Robyn, dock ville varken L eller M följa så vart bara vi. Sa till L att gå till karusellerna när hon hade druckit upp sin öl för vi skulle åka med varandra men hon var galet full... Jag o LindaLi hade iaf svinkul, såg lite Robyn o dansade mitt på torget osv. Sen gick vi o åkte karuseller! Guess what? Jag fick åka gratis igen (A) "Don't tell anyone I let you ride for free" "No I wont(A)" Sen skrek han snygging när han puttade på oss, tror han var småkär ;)

Efter det så virrade vi bara omkring typ. Sen skulle LindaLi fara så jag vart själv. Försökte få tag på någon jag kände men det gick trögt. Fick tag på Pelle! Träffade honom i kön till Strandtältet men sen försvann han med.. Så då köpte jag en cider och vart hittad av min bror istället :D Fick hänga på dom ett tag o Roger var riktigt gullig. Typ knuffade bort folk för att jag skulle kunna gå där o puttade folk som taffsades.Söt var han! Sen fick jag en cider av han osså sa han "Kom vi drar!" och sen var han med borta ;S Jag stannade o drack upp min cider o hittade igen Sam, en dude som kör agility :) Snackade med han ett tag o fick mig en till cider. Sen hittade jag Pelle igen :) Och sen MickeAndersson! :) Eftersom jag hade köpt biljetter till karusellen men fick åka gratis så hade jag ju två över, så han o jag for o åkte! :D Konstigt, fick inte åka gratis när jag åkte med Micke... ;P

Sen så var som kvällen slut. Hittade igen L i slutet, hon kunde knappt stå.. :S Menmen. Jag ringde Lima iaf o fick skjuts hem. Tack gumman! :)

Lördag.
Steg upp kl11 för kl12 skulle min syster med familj hämta mig o fara upp till stan för att se Eric Saade. Lucas ville se han. Tycker förövrigt synd om Saade, när ska den stackaren få börja spela på kvällen för snygga tjejer istället för framför ett hav av barn? Han måste skaffa sig nå vettiga låtar...

Stod o såg på han o sen åkte jag o Lucas karusell :) Sen tog jag ungarna o bilen hem hit o åt middag här innan vi for hem till dom och såg barnprogram :P
Barnen somnade o Lima kom för att se film, men jag är så dålig så jag fick inte igång någon film, så vi såg tv. Gick nån japansk "skräckfilm" typ, men det var mest porr. När Lima for så kom Maria o Marcus hem tvärt så dom satte igång Due Date åt mig, och efter den somnade jag till någon Beck-film. Vaknade av en väldigt fin porrscen i någon helt annan film. Vafan har dom för kanaler egentligen?! Skyndade mig att stänga av tvn o la mig i sängen ist.

Söndagmorgon vaknade jag kl7 av att en liten pojke kom tassandes o la sig i sängen med mig. En halvtimme senare vaknade den andra så vi låg o mös lite men sen vare dags att stiga upp.. Spenderade morgonen i en lekpark. Där kring 11 så vaknade äntligen systeryster o päronen kom o hämtade mig så vi for till Sjön.

Spenderade största delen av tiden hos L, för hon for tillbaka till Götet på söndagkvällen. Sadface.

Måndag är det idag och jag har varit ute i Sjön o njutit av livet. Mormor o Morfar var där så fick sig en bulle o lite saft också, hihi :$

The simple truth about the love she brings to me

Jävligt dålig bloggare just nu, jag vet! Tur att mina vänner är ännu sämre iaf ;)

Ska uppdatera, men orkar inte nu.. Ska spendera lite kvalitétid med mina hundar istället, har inte blivit så mycket sånt i helgen. Stadsfesten osv you know!

Ha en bra kväll allesammans.