2011

Januari
Jag fyllde 20


Hängde med ett awesomegäng killar en hel del


och flyttade till Göteborg med 2 av dom bästa tjejerna jag vet



Dom bästaste killarna i världen kom och hälsade på, det vart himla mycket dricka och roligheter!



Februari
Det hände så satans mycket nytt! Men ska försöka sammanfatta det lite :)
Vi åkte överdrivet mycket buss

Jag o L följde med M till Partille för hennes arbetsintervju, hon tog en springnota o vi blev tillsagda att flickor inte ska ha mössor!

Vi hade mer alkohol än mat i kylskåpet

Vi insåg att om man har rätt sorts vägg så är hatthyllor onödiga!

Jag jobbade rätt mycket, och våren kom

Vi festade massor o hängde en hel del på Biljardpalatset♥

Bästaste Lima kom och hälsade på!


Mars
L reste norrut för en klassåterträff så jag o M invigde vårt matbord

Jag klättrade upp på berget bakom huset (som vi hade sagt att vi skulle göra sen dag1)

Vi köpte en heliumtank och bästaste Nord o SannaSu kom och hälsade på!

Jag hade pajat ryggen så kunde inte fest med dom, så jag var hemma o tjurade ist..
Tillslut så packade M o jag våra grejor o lämnade bästaste L :(


April
Vi kom hem igen, där våren var låångt borta. Jag o M for till Malå

Snön började smälta och jag spenderade en hel del tid på altanen i solen

Det var väldigt blandade känslor över att komma hem. Men var härligt att få vara med mina hjärtan igen


Maj
Åt glass med Anna,

och självklart var det våran awesomea hemmatävling i Bergsbyn!


Juni
Min nästansyster tog studenten

Det var rekordvarmt


Jag badade i Byske med Ida

Och jag bodde mesta dels på klubben

Fick även jobb för hela sommaren :)

Juli
Jag var ute i Sjön en hel del och kameran gick varm



Vi fick gå på förhandsvisning för P.O. Enqvists pjäs som visades utanför Bönhuset

Och AnnaO kom och lekte med mig!



Augusti
Mitt Fluff är den bästa i världen, för under sommaren kvalade vi vidare till Finalen i Doggy Proffersional Agility Cup som var i GÖTEBORG!
Bästa gänget ever tågade ner i 16timmar


Vi mötte upp med världens bästa L

På kvällen blev vi bjudna på en gratistur på Liseberg med gratis inträde, åkband och mat! :)



Dagen efter pallrade vi oss upp o iväg mot tävlingen! Himla tur med vädret hade vi, sol sol sol!

Det var en himla trevlig dag, men sen var det bara att stressa iväg mot tåget igen.. Kort besök!

September
Hittar nada bilder alls. Men jag började då plugga iaf, eller kanske var i Augusti. Blev av med min rädsla för hästar, spelade minigolf för första gången och kickade ass, tävlade lite agility och vart sviken over and over tills hjärtat gick sönder.

Oktober
Hösten kom och jag tog en sväng med kameran



I ett försök att laga hjärtat flydde jag till Luleå så ofta jag kunde. Blev riktigt bra vän med Pia :)


November
Firade Halloween i Luleå. Peppade som sate men kvällen vart ett totalt fiasko.
Tack ändå till Elisabeth o Albin :)

Festade med T&D

Tävlade i Jokkmokk OCH TOG PINNE! :D


December
Flyttade till min nya lägenhet, vilken jag inte har några bilder på.. Skumt.
Har hängt med Albin, bråkat med Skebo, ätit för mycket snask
Och byggt en snögubbe med mina grabbar

Julen spenderades i Burträsk med kusarna o farmor o farfar.
Juldagen var det fest med L o Albin. Träffade några spöken från mitt förflutna. Tappade mobilen, körkortet o bankkortet. Men annars så var det svinkul! ;)
Och nu hälsar Hollan er en god jul och ett gott nytt år!

Jag hatar att jag saknar dig så jävulskt.

Do you have to make me feel like there is nothing left of me?


Jag hatar det.

All around town is the same old sound,

Hade en svinigt rolig kväll igår! Massa spel o lekar o drickande, hur kan det gå fel? Var MASSA folk där, alla är ju hemma nu under julen så fick återse massa ansikten som bor mer söder ut annars. Vet inte om Lima hade svinkul, jag hoppas hon hade roligt :O Fast kanske inte överdrivet eftersom hon bailade vid 12.. M kom dit en sväng också, hon var tjuven som drog iväg med min Lima :P Näe var trevligt att träffa henne, blir ju som aldrig nu för tiden.

Vi körde kropp mot kropp (hemmagjorda lappar) så jag fick knäa Kim medan Eriks skrev var på min rumpa och Elin om jag inte minns fel.. tog mig på bröstet :P Dom är jävlart kinky domdära!
Sen vart det massa prat om vad som är sex och inte, och om kyssar. Så jag pussade en hel massa folk och alla tyckte jag smakade jättegott (A) Hahaha spårat..

Där kring 2 övertalade jag Peter om att skjutsa hem mig, Samuel följde också med o vi kom på att JA! LÅT OSS SE LEJONKUNGEN! Så vi stannade på Shell o köpte massa cola o chips. Och folköl som är kvar här?!
Men jag hade inte Lejonkungen så vi började se The Lost Room (ja för det är ju typ samma sak. ?!?!) Men jag höll på att somna på golvet så kickade ut killarna o gick o la mig :)


Denna dagen har jag o min underbara byracka spenderat i sängen med skinkmackor o film. Och så kom den magiska stunden då jag såg en flyttbil köra förbi och min soffa var här♥ Den passar jävlart perfekt in i mitt lilla vardagsrum. Fick mig en ny TV-bänk också men den behöver målas. Och ska få mig en spegel som jag har stora planer för...
Det kommer nog inte hända så mycket idag. Funderar på att börja röra mig mot hamn o kanske tvätta en maskin och tigga till mig lite mat. Ikväll kmr Jeanette hit osså ska vi spela bingolotto :) Vi satsar på miljonen ikväll!!

Tonight I'm not takin' no calls cuz I'll be busy

Sitter o väntar på att Lima ska komma hit o hämta mig o sen bär det iväg mot T&D för partyyy :)
Lite jobbigt att inte ha mobil, fast ändå rätt skönt :P

"Call all you want but there's no one home
and you're not gonna reach my telephone"

Nothing's going right, and everythings a mess

Dream away, far away. Don't wanna stay

Closing time, you don't have to go home but you can't stay here

Haft en helmysig dag med Lima! Försov mig dock, och Tiger kom aldrig. Men vi for till Bersan o gick ut o gick 1½ timme i det pustiga vädret :) Sen blev det en sväng förbi hamn innan vi begav oss hit hem för att slipa o måla mitt soffbord! Vart skitsnyggt faktiskt :D Passar som in i rummet mycket mer nu. Och på torsdag får jag min soffa♥

Efter jag skjutsade hem Lima så var det dags för tisdagsträningen :) Var bara jag o Andrea där ikväll, faktiskt himla härligt. Man får ju som träna hur mkt man vill, och vad man vill :P Bara jobbigt att vara så få när alla hinderna ska bäras bort!

For förbi Coop o spenderade lite pengar (som jag egentligen inte har) på snask o åt mig fet medan jag såg Friends With Benefits. Känns dumt att äta massa skit men har tänkt försöka sluta äta godis efter nyårs så tänkte hinna äta allt det goda en sista gång innan dess :$ Men tror att det räcker nu.. Blir börja om med hårdträningen istället!

Btw så är ju filmen bara underbar, och Closing Time är bäst musik just nu.

Nu säng, Lima kmr hit imorgon igen så blir det en prommis o PLUGG!

Det känns så orättvist mot resten av världen när allting går så jävla bra för mig

Lyckades supa bort mobilen igår. Yey. Det bästa var att både mitt o Ls körkort o bankkort var i mobilpåsen. God this sucks. Hoppas verkligen den kommer fram! Har för fan inte råd med nytt körkort, bankkort och mobil :S Har ju dock kvar HTCn så behöver bara ett nytt simkort..

Fick sovsällskap igår, skumt nog. Somnade kring 5 o vaknade 7, lyckades somna om kring 11 o 11.40 kom min far o hämtade mig eftersom ryktet om min förlorade mobil hade spridit sig. Kring 1 begav vi oss vidare mot Burträsk igen, dock destination farmor o farfar denna gången ist för kusarna. Där vart det fika, bus med mina favopojkar och självklart retade min syster mig för min bortsupna mobil. Däremot har jag inte hittat en enda själ som tycker det är kul att körkortet är borta.

Efter fikat vart det mat - surprise! Man gör aldrig något annat än att äta på det där stället. Sen vart det efterätt o sen somnade jag i soffan. Vaknade kring halv6 o klagade på min far att jag ville fara hem. Tjuvade skinka (både jul o vanlig) hemma i hamn, klippte tånaglar o klor osså fick jag skjuts hemmåt. Dock en sväng förbi stan först för att prata med folk på Mollys som självklart inte var där.

Ikväll fick jag sällskap av den bästaste Liman och vi gjorde upp planer för morgondagen medan vi såg Inception o tjockade oss med chips :)
Är hundvakt imorgon igen så ska ta dawgsen med mig till Bersan för att gå prommis med Lima, sen ska vi börja slipa o måla mitt vardagsrumsbord. Hoppas det är okej med mami btw, vet inte om det var meningen att jag fick behålla det eller inte... Well, I can't really call her and ask now can I? Sucks.
Tror dock det är ett budskap från en högre makt att börja använda min HTC någon jävla gång. Tar det som en hint o har letat fram laddaren..


Oj, glömde kvällen. Kvällen var kul, god mat med bra vänner. Lima kom o sminkade mig o fixade håret så jag såg helt fucking amazing ut om jag får säga det själv :) Träffade lite gamla vänner ute och min bror såklart. Jag o L hoppade på han o brottades så vakterna började titta konstigt men det gick okej ;P Kvällen gick såklart utför när jag tappade bort mobilen men en vänlig själ hjälpte mig leta så det kändes lite bättre. Vart Kungsgrillen med Albin o L o sen skjuts hem! Albin sneade dock på mig på sena kvällen o ifrågasatte vår vänskap, men det löste sig ;P

Nu säng, tidig morgon imorgon.

Good girls go bad

Sitter o lyssnar på party musik för att få upp taggen ordentligt medan jag väntar på de två andra musketörerna. L ringde för ett tag sen o sa att hon kommer nog inte hit förän kl6, så vi får väl äta efter det. Albin ringde när jag var i duschen och nu får jag inte tag på honom så vet inte riktigt vad han ville :P

Dock så är bästaste Lima påväg hit för att hänga en stund o locka mitt hår :$ :) Jag känner megapepp för att träna lite mer men har kört en timme idag redan så kanske får ge mig. + att jag orkar inte duscha igen så får inte svettas xD Heheh "look at that body, look at that body, look at that body - I work out! I'm sexy and I know it" typ bäst låt ever så alla vet! Wigglewigglewiggle

Don't wanna go down the street where you once came from

Kände mig så smart som tänkte gå ut o sälja HTCn på blocket så jag får mig lite pengar så jag kanske kan betala min tandvård o Hollans försäkring men fan heller. Då måste man ha Visa eller Mastercard för att betala annonsen. JAG HATAR MAESTRO.

Har städat lägenheten nu iaf, måste ta mig ut på prommis med mitt hund men pappa ska typ komma tillbaka med en ny router snart så vet inte om jag måste vänta på han..... Måste hinna träna, handla o duscha också. Uh. Den här dagen suger. Jag hatar att inte ha nå pengar. Måste låna ännu mer från mami nu. Sucks.

Kan ju annonsera den här iaf;
Någon som vill köpa en HTC Wildfire? Typ oanvänd, inga större repor eller skador. Pris:1 200kr, eventuellt billigare vid snabb affär!
Läs mer
här

And the bells were ringing out for Christmas Day

En riktigt trevlig julafton. Småbråk, massa mat, Kalle, min far som ALLTID måste sjunga/humma/trumma med i alla låtar när det är Kalle, borttappade julklappar, kusar som fick alldeles för mkt paket, hundar överallt och självklart Tomten även fast den yngsta av oss var 17år.
Ändå lite kul att farmor inte tillåter en julafton utan tomte :P

Fick mig ett par tjocksockar o 200kr som vanligt. Fick även skärbrädor från M o ett festspel av L. Spelet verkar himla kul! Blir att inviga det imorgon:)
Morgonkvällen bjuder på tacos, trevligt sällskap, lite alkohol för ovanlighetens skull och tillslut utgång!
Ser riktigt fram emot det :) På morgonen/dagen väntar en riktig jävla långis för min stackars hund, träna mage o rumpa och ett varmt bad! Kanske måste slänga in lite pluggande också.


Hoppas alla har haft en himla trevlig julafton! Och så syns vi ute imorgon ;)
God jul från oss på Frögatan51

Holly the demon-dog!

Santa Claus is comin' to town!

Vann 175kr på Trisslotterna jag fick i julklapp, dock nit på bingon så känner mig inte direkt rikare.
Byggde lego, spelade bingo, åt massor av mat + knäck och hade allmänt trevligt hos syster igår!

Om några min kmr bror hit för att fixa trådlöst internet♥ Sen beger vi oss mot Burträsk för att träffa hela feta släkten. Eller i vårt fall ganska smala släkten. Och mormo o morfar följer inte så jag är sur på dom.
Jag kommer äntligen att få träffa kusarnas "hundvalp" ? Hon börjar vara rätt gammal nu.. Hon heter Polly. Polly o Holly kommer säkert ha svinkul! Kaos! :P

God Jul på er alla glada! :)

That's the christmas spirit!! ?

When you burn in hell remember what I said;
You had your chance, I've had enough.

Knulla en kaktus.

Be free and come this way

Igår spenderade jag kvällen med dom bästa tjejerna i världen :D Jag o L skulle till M o klippa oss så då komme Lima förbi också! :D Så vi satt o snackade lite allmänt och sen så följde Lima med hit för att se min lägga ;P

Idag har jag träningsvärk som f*n, och lyckades som vanligt inte få mig upp i tid. Men jag o L ändrade mötestiden till 12 ist för 11 så fick en extra timme på mig! Så blir väl en sväng med Hollan innan man ska spendera pengar på stan.

Sen blir det bara hem o hämta hundet sen vidare mot hamn för uppesittarkväll :) Hoppas jag vinner massor av pengar!!

God Jul på er :)

I just wanna know, if everything glitters

Tidig morgon imorse, Tiger kom halv7.. Vi sov dock en stund till, sen vart det frukost och en prommis! Flickorna sprang som galningar! Härligt dock, behövde inte gå så jättemkt, vi kastaste boll på en fotbollsplan istället :P

Sen vart det träna armar o mage när vi kom hem. Har tokigt ont i magen xD Men tror jag ska köra ett pass till sen.
Längtar som fanken till imorgon! Först träning/prommis, sen stan med L, sen hem o duscha o sen uppesittarkväll hos syster! Kanske öppna några paket ;) Hoppas jag vinner på bingolotton. Och på mina triss! Needs the money.

Nu blir det leverbiff till middag, sen kanske lite överbliven kladdkaka till efterrätt :)

Nästa dans, nästa stad och nästa dröm

Skrev om rapporten idag. Gick ovanligt snabbt så vid 3 kom L o hämtade mig så for vi en sväng på stan :) Lite windowshopping före pengarna kommer på fredag!
Jag täntke köpa en  julklapp åt mig själv, antingen ett klädesplagg om jag hittade något eller en träningsmatta. Och jag hittade igen en jättefin klänning som jag provade för flera veckor sen men inte hade råd med då. Så nu har jag suttit i typ 2 timmar o räknat ut en budget för Januari månad som tillåter mig att köpa både klänningen, en träningsmatta OCH alkohol till Juldagen, Nyårs, 28e och min födelsedag :D

Det hände en dålig sak på stan och jag hamnade nere i mitt mörka ställe så självklart bakade jag en kladdkaka när jag kom hem, för choklad är awesomet. Men jag började bara må sämre av nån anledning, så då körde jag några övningar med Cassy istället och blev jätteglad :P Har så ont i rumpan o benen så jag knappt kan stå xD Darrar som en galning när jag försöker :P Och imorgon är jag hundvakt åt Tiger så ska ta flickorna på en långsvängis, perfekt mot träningsvärken ;)

Nu blir det lite serier sen sängen, klockan står på halv7 imorn!


Är det bara jag eller ser huvudet jätteskumt ut? Btw så är detta klänningen jag SKULLE ha på nyårs men inte fick tag på för Pia var inte hemma.. Jag tkr den är fin :)

W

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Åååh, ett julmirakel!!

Jag har internet!!♥

You make my knees wanna kneel down say "please, honey won't you kiss me again?"

Har varit i Luleå idag. Omtenta. Vem fan har samma frågor på omtentan som på första tentan? Alla har då sagt åt mig att "det blir inte samma frågor, bara om typ samma sak" så jag har pluggat på kommunaliseringen o massa sån skit istället. Failar jag igen på exakt samma tenta så har mina vänner tillåtelse att stå o peka o skratta åt mig medan jag gråter. Promise!

Pia var inte hemma så kunde inte låna hennes klänning som jag ville ha på nyårs så nu ska jag gå naken. Känns... fritt! :P Näe, få se.. Nånting hittar man väl. Men när det är nyårs vill man ju ha nåt speciellt ju!

Sitter i hamn nu för hade lånat papis bil så har lämnat igen den. Jag o dawgsen ska väl dra oss hemmåt snart (såfort jag stulit lite mat) för hemma väntar KANSKE ett fungerande internet!! Wihoooo! Dom ringde o sa att "det BORDE funka nu" så om det inte gör det kommer jag gråta lite. Men lika bra att jag inte har nå internet, måste skriva om rapporten innan torsdagkväll också.

Fredag blir det en sväng på stan för att köpa en julklapp åt mig själv. Jag kommer typ få flest julklappar i våran familj :D (Förutom bus1 o bus2) Har en från secret santa, en från M o en från L o sen kanske en från mig själv med :P Glad flicka! :)

Understand we'll go hand in hand but we walk alone in fear

Jag blir ledsen och sårad o sen tänker jag "det är säkert jättelöjligt att bli upprörd över det här.." och så får jag dåligt samvete för att jag är ledsen. Låter det som en bra cirkel?
Men vet inte. Känner mig bara.. näe jag vet inte.

Har fortfarande inget internet, och vet inte ens om det ska ingå i hyran längre. Allting går åt helvete nu för tiden. Har omtenta på tisdag och det kommer säkert gå SKITbra det med.
Är trött hela tiden och sover konstigt. Drömmer drömmar som är så verkliga så jag vaknar mer utmattad än jag är när jag lägger mig. Det är störande.

Tina o Daniel är bra btw, blir kanske spelkväll där ikväll :)



Let me rest in peace, let me get some sleep.
Let me take my love and bury it in a hole six foot deep.
I can lay my body down but I can't get my sweet relief,
so let me rest in peace.

Sick and tired

Uh. Sitter hos morsfars igen. Var tvungen att klippa klor o tånaglar o sånt ni vet. Fick godgodmiddag iaf! :D

Försöker täckna hemförsäkring men allting går bara fel när jag gör det. Btw så ska jag o min far fara på Skebo imorgon o kicka lite ass. Då kanske jag får igång internet iaf.

Igår var jag på lan hos Erik o Alex med Daniel, Kim o Peter. Jag kickade ass på Left4Dead2 så alla vet! Sen fick jag ont i nacken när pojkarna försökte (o lyckades) snömula mig då vi tog snökrigspaus..

Nu ska jag hämta kläderna ur tvättmaskinen sen ska jag bege mig upp mot stan igen. Blir en prommis till Albin för att se på hockey, sen ett långt skönt bad!!

Tills vi hörs nästa gång
Tjoo

Frosty the Snowman


Världens bästa pojkar kom o byggde en snögubbe så jag inte behöver känna mig så ensam, han står utanför mitt fönster och ser söt ut!

You scumbag, you maggot, you cheap lousy faggot. Merry christmas you arse

Allra käraste blogg♥ Håller på att bli galen.
SKEBO SUGER MER ÄN EN JÄVLA IGEL.
Då var det sagt. Har FORTFARANDE inget internet eftersom den som faktiskt kan något om det har semester den här veckan och alla andra undviker mig. Och dom som "jobbar" på Frögatan 1 existerar nog inte. Tror jag ska ringa till huvudkontoret o höra om jag ska anmäla dom försvunna eller om det är normalt att ingen är på jobbet där.
Och Glenn. Förbannade Glenn. Det är något fel på han så lyset går inte att slå av, så Roger var tvungen att komma o hjälpa mig starta han. Sitter som gissat hos morsfars nu, och han står där ute o lyser.... Kommer behöva hjälp för att ta mig hem med.

Har slut pengar. Betalade just kurslitteraturen så har nu 153kr sammanlagt tills jag får nästa bidrag. Det ska räcka till en julklapp åt min --- för 200kr och till M för en hundring åtminstone. Vet inte om jag byter julklappar med L eller inte, skulle gärna vilja men det verkar inte så möjligt just nu.
Och Lucas! Herregud, hur kunde jag glömma min buspojke? Har redan en julklapp åt Linus, men måste köpa åt Lucas.. Ville verkligen inte låna nå pengar just nu men kanske måste prata lite med mormor.


Annars då? Jag spenderar mina dagar helt värdelöst genom att sitta i fotöljen och se Buffy. Har inte bokat någon tvättid och vet inte vart det är meningen att jag ska slänga mina sopor. Har knappt rört mina böcker på en vecka, och snart är det dags för omtenta. Måste också skriva om rapporten o lämna in den + uppgiften till den nya kursen. Känner mig rakt ut sagt väldigt värdelös nu för tiden.

Hade VFU två dagar iaf o det var kul. Ska till läkaren imorgon, och till Umeå på Tisdag. Det är ungefär allt det "roliga" jag har att se fram emot.

Ska lägga mig i soffan nu.
Until' next time

It's not over

Självklart får jag en söt pojkdoktor. Himla pinsamt att klä av sig x)
Fick göra ett pricktest, så har just nu massa prickar på ryggen som troligtvis kommer börja klia snart. Det sticker och har sig där bak, himla obehagligt men inget kli än. Jag litar på att det kommer med tiden...

Vart ingen Zumba heller för jag får inte svettas. Eller duscha :S
Måste dock sova hemma ikväll (sucks) för morsan jobbar natt o brorsan ska jobba imorn så han vill inte ha ylande hundar hela natten. På något sätt är det mitt ansvar? (Kanske för att mina hundar också ska vara hemma inatt för jag ska vara på VFU hela dagen imorgon men ändå)

Nu ska jag laga matlåda och äta choklad♥

Uh

Gud vad jag saknar bloggen. Är jättejobbigt att inte få skriva ner alla känslor! :O
Det är MASSOR av snö ute nu iaf, tog typ en kvart att sopa av bilen! Som ni kan gissa sitter jag hos morsfars igen. Mami ska följa mig till farbror doktorn :$

Ska spara en jullista på spotify nu, hooj :)

I was your sorry ever after

Okej, inte från Frögatan. För Frögatan har inte gett mig internet som det skulle. Blir att prata med folk på måndag!

Första natten gick bra, och idag har pappa satt upp mitt suroundsound (A) Det låter himla bra i mitt vardagsrum nu :D Hundarna är fortfarande smått förvirrade, och Ronja är jättejobbig på promenaderna, hon vägrar gå det hundskrället :O Så har bara blivit två kortisar idag. Stackars Holly.

Ikväll kmr nog M, vi ska typ äta kladdkaka o sen får vi se om det händer nåt kul! Fast vet inte om jag vågar lämna hundarna, även om det gick bra på "provlämningen" idag.. Skulle vara hemskt om dom satt o skrek hela tiden då jag var borta ;S
Aja vi ser väl. Ska hälsa på mormo o morfar nu iaf :)
Hoooj!

I could have been someone

Sitter med en Holly-nos i knäet o äter korvmackor till frukost. Om 20min måste jag börja bege mig mot skolan.. Men sista dan idag och har bara två lektioner så wihoo!

Pia har varit ute o köat hela natten för att få biljetter till Skidyran så hon kom just hem o la sig :P Hon hade då haft trevligt och det är väl det som räknas :P

Näe nu ska jag packa ihop mina grejor! Vi höres från Frögatan 51 nästa gång!! :)
RSS 2.0