And they started playing my song

Vi åt middag, drack en cider (Pia drack två :O) Och sen gick vi med hundarna, och hittade ett ställe där vi kunde släppa hundarna! Hollan sprang o busade som bara den :D Och sen sprang hon ner i ett jävla surhål så vart duschen för både henne o mig sen :P Men hon kom tillbaka typ varje gång jag ropade!♥

Sen ville Pia se hennes serier................................ Men sen började partyt ;D Vi pratade massa sviniga killar och jag ville byta ämnet men "nej det vill jag inte prata om, det var alldeles för längesen....." xD Sötnöt!

Men nu provar vi kläder, så ska sluta blogga :) Ville bara berätta hur duktig min flicka var egentligen :)

Skål!

Jag kommer inte heeeeeeem ikväääll, om jag känner mig själv....

Sista dan på skolan nu då. Flyttade ju till Pias nya place i onsdags men har inget internet där, så sitter nu på rasten o bloggar istället för att springa iväg o köpa något att äta.

Men det är satans chill, lägenheten är galet fin!! Och typ 2 min från campus. Kommer bli braaaa om jag får bo där varje gång jag är här!
Och lär komma upp oftare och hälsa på på helgerna för att skaka rooompaaa, STUK är fucking amazing. Därför drar jag inte hem efter plugget idag, utan drar på glasbanken istället och köper spriiiiit! :) Ikväll äre inflyttningsfest (fast typ oktoberfest för resten av LTU?) men vi ska dricka o ha skoj o sen blire STUK ikv igen! :D


Kan ju också berätta att redovisningen i onsdags gick väldigt smärtfritt och jag tycker att jag kickade ass, men nu på morgonen gick det åt helvete. Tappade bort mig hela tiden och vart bara mer och mer nervös medan jag pratade. Och glömde andas. Det är dumt, det är viktigt att andas.


Blir nog att cykla hem på lunchen och äta något! Funderar på att skippa sista lektionen men vet inte om den också är en exinimations-(?!)lektion och isf blir man typ underkänd om man inte är där. Kanske är bäst att inte chansa!


Men jag älskar det här, don't ever wanna leave!

They're like chocolate-cakes, like cigarettes. I know they're bad for me but I just can't leave 'em alone

Haha såg min snygging idag igen, han är inte lika snygg som i lördags längre x) Men han ser fortfarande bra ut ;)

Nu sitter jag här själv igen, i lilla byn Rosvik. Fam.Kinnunen har packat in Pias rum i 2 bilar och en släp o begett sig till Luleå, för nu är det flyttdags! Jag stannade hemma för att plugga, men ska ta två hundar o mitt pick o pack och fara dit senare. Funderar på om jag ska duscha före, osså laga lite makaroner o korv, mums!

Redovisningen gick okej, vi var den tredje guppen (typ direkt efter varandra) som hade jobbat om Jämställdhet, så vart ganska mkt upprepningar.. Men vi hade ändå typ 4 punkter som inte dom andra hade tagit upp så Hah! Och Ida fick cred för manuslapparna hon hade, när det var min idé.. Haha bitter x)

Imorgon gör vi praktiskt taget ingenting. Ska lyssna på 2 grupper till som pratar om Jämställdhet, och har en föreläsning på eftermiddagen. Kommer troligvis ha lunch i sådär 3 timmar också, så då passar det ju bra att Hollan är nära så kan jag gå hem till henne på lunchen :)

Nu gör jag såhär igen, sitter här o skriver om absolut ingenting bara för jag är less på att plugga. Kanske borde göra något produktivt istället. Som att rasta hundarna eller ducsha? Snart är det ju middagsdags också! Haha vilket fult ord, "middagsdags". Heter det så? Now I'm doin again!! HEJDÅ

Btw. så var det frost på Glenn imorse. Vinter snart?

It's a rich mans world

Fick lön idag! En lön jag hade glömt att jag skulle få, så har snålat med förra lönen som fan. Så nu har jag 19 000kr :D Försöker få med mig M till Turkiet typ så snabbt som möjligt men hon skulle fundera på det :P Men jag måste boka resan innan jag blir för snål!!

Skolkade två lektioner idag och for hem o pluggade på redovisningarna ist. Är rätt så klar med den ena. Och nu luktar det mat här, så måste nog gå strax! Kan berätta det att jag trivs himla bra här i lilla översvämmade Rosvik, men Pia flyttar imorgon!! In till Luleå så kanske kmr bo där resten av veckan ist :) Får se!

Efter maten ska vi fara så jag får träffa Hollans mami :) Sen blir det nog mera plugg.. Redovisning imorn? Noone knows. Vi ser väl.

Saknar min bästa vän!!

You're not a person; you're a disease.

Hej bloggen! (L,Albin,Kimothy o Anna)

Vaknade arg imorse. Dumma telefonsamtal mitt i natten med idiotiska svin..

Och första föreläsningen för dagen gjorde mig galet deprimerad. Vet inte riktigt vad det var meningen att lära oss men allt jag kommer ihåg är att världen kommer gå under snart och vi människor suger!

Åt en god macka till lunch, o hade lite fler lektioner. Sen såg jag min snygging!! :$ Han jag träffade i lördags.. Fast kände inte igen han förän vi hade typ gått förbi varandra så hann inte hälsa. Det sög.

Väl "hemma" vart det revbensspjäll!! :D :D Och sen snacks o film :) Såg The Zookeeper och den var svinbra! Alla dissade mig när jag vlle gå o se den på bio men jag förstår inte varför. Den kickade ass :D

Nu ska jag gå en snabbis med mitt hund. Hon skulle egentligen få följa med dom andra ut men känner mig som en dålig matte när jag aldrig går med henne.. Så vi tar oss en liten prommis innan sängen :)

Försöker övertala Pia om att fara på STUK på onsdag igen, men vi får se... Måste kanske plugga då också.. :/ Menmen, Godnatt mina vänner!


All these lives that you've been taking,
Deep inside, my heart is breaking.
Broken homes from separation.
Don't you know it's violation?
It's so wrong, but you'll see.
Never gonna let you take my world from me.
The world outside these walls may know you're breathing,
But you ain't comin' in.

Tears don't mean you're losing, everybody's bruising

Vart en skogsis efter maten idag med syskonen bus, lite tråkigt bara att dom inte busade så mkt med varandra utan mer var för sig :P

Efter det vart det Bridesmaids o litte chips!

Just det, träffade Hollans uppfödare idag, hon tyckte hon var så fin så!

Imorgon är det sovmorgon, men tyvärr slutar jag inte förän kl6. Dock så har det ryktas om att bli revbensspjäll till middag!! MUMS :D


Nu blir det nog faktiskt sängen strax, är galet trött idag alltså!
Godnatt mina trogna läsare :) (Kimothy och Albin? Och L!)

Saknar min flicka

I've got the moves like Jagger

Oj vilken rolig kväll jag hade igår!! Först fick jag go'mat när vi kom hit, fläskfilé o potatisgratäng, mums! Sen började vi göra oss klara o dricka lite. Halv 8 bar det iväg in till Luleå för förfest hos Pias kompis. Hon var inneboende hos ett jättetrevligt par som bjöd oss på typ lemonnånting och Bailys :D Vi skrattade o dansade o sen helt plötsligt drog vi ut, alldeles för tidigt! Var nästan inget folk ute alls på STUK, och dansgolvet var inte öppet när vi kom :/ Så vi satte oss en stund och jag försökte köpa en drink med Shellkortet. Det gick inge vidare.. Hade tagit det ist för bankkortet X)

Träffade en man som hette Erik, han var trevlig :) Sen dansade vi med några pirater, o massa annat folk. Dansade praktiskt taget heeela kvällen! Och dansade med massor av pojkar (A) Dom flesta var jättetrevliga o inge taffsiga alls, men det var några som var riktigt jobbiga >.<
I slutet träffade jag en galet snygg pajk jag dansade med, perfekt avslut på en skitbra kväll!

Vaknade rätt obakis idag och åt frukost och sen vart det en prommis med alla hundarna :) Det är fan översvämningar i Rosvik :O Massor med vatten! Tokigt!!

Men nu blir det plugg, ikv är det visst dags för lite agility, och sen blir det nog bara att chilla med någon film OCH CHIPS<3

Visst är det vackra flickor jag bor hos? Dom är siamesiska tvillingar och sitter ihop i tungan.

Bye bye Hollywood hills

Alldeles strax så tar jag o Hollan vårat pick och pack och flyttar till Rosvik en vecka!


Ha det bra Skell-fucking-hell

Fool me once shame on you, fool me twice..

Haha jag skrev något klokt en gång i tiden, för ca 2 år sen, som jag önskar att jag mindes för 2 månader sen!

"Jag vet vad som händer när man börjar bry sig,
varför i hela helvetet började jag bry mig då?!"

IKEA

Oj vilken lång dag. Glömde kortet hemma så är skyldig min syster MKT pengar. Men är rätt nöjd :) Köpte sängkläder, två filtar, blockljus, en spegel, en stol, en byrå/hylla o säkert någonting mer :P Bilen var galet packad påväg hem ska ni veta!

Men innan vi for hemmåt så gick vi in på Skopunkten♥
Köpte mig två par bruna skor.. Har aldrig någonsin haft bruna skor men dom var snygga so why not!
Dom svarta längst ner köpte mami, men jag lovade att sno dom av henne ibland :)




Detta är Vilgor, min nya stol. Vi kommer inte riktigt överens just nu, men annars är han bra.



Nu ikväll BORDE jag packa, plugga o bygga möbler. Men istället ska jag hämta Claes på flyget o skjutsa in han till stan. Han har spelning på Olles så funderade på att sätta mig där o ta en nykteristdrink, bara för att höra några låtar. Synd bara att jag inte har några vänner. Och helt ärligt så har jag för dåligt självförtroende för att sitta där själv ikväll. Ser ut som ett helvete runt ögonen, hinner inte duscha och har en fläskläpp. Grrrr. Säkert massa folk som vill prata med en då. Uh. Hatar när jag känner såhär. Vet ju att jag bara är jobbig. Loser! :)

Om du letar efter nån som möter din blick under täcket en söndag i november

Haha vinet har tagit sig och känner mig plötsligt otroligt ensam för jag inte har någon att krama inatt.. Hoppas jag inte gör något dumt! :)

IKEA IMORN! :D


And my friends have asked the question:
“Baby, will you be okay?”
I wanna tell them yes ‘cause I know that’s what I should say
But I’ve got no crystal ball and I can’t bring myself to lie 
and why should I?

Jag får liksom ingen ordning på mitt liv

Det känns smått deprimerande att min närmsta relation just nu är med en man som dog för 72 år sen. Freud är dock den jag spenderar mest tid med nu för tiden :P Men känns ändå okej, för kommer nog kunna framföra en bra redovisning till veckan :)

Sitter här i min ensamhet och dricker ett glas vin. Och pratar med min bästa vän i tele :)

Now you're gone and I was wrong

Måste börja med att berätta om psycho-kissen vi mötte på promenaden igår!! :O Den komme marscherande rakt mot oss o började kaxa med Holly, så jag puttade undan den o började gå men då följde den efter oss o slog till Hollan på hälen, så jag puttade lite hårdare på den så den höll sig på avstånd men följde ändå efter oss ett  helt kvarter :S Jag vart fan rädd!
Vilken otur, jag som just hade börjat gilla katter..


Jag tycker inte om min mamma. Jag har fått hennes förkylning. Det är inte vackert.. Har SVINont i halsen, och näsan rinner som bara den. Känns som att jag har feber men jag inbillar mig nog. Kan inte bli sjuk hur som helst ändå så.

Skrev just klart mitt arbete om Freud :D Så nu måste jag bara hinna prata ihop mig med brudarna om hur redovisningen ska se ut. Och snart ska jag iväg till Ida för att fixa till vårat par*arbete om jämställdhet så det är klart också. (Har skrivit grupparbete hela tiden men vi är ju faktiskt bara två så det är ju ett pararbete egentligen.)

Sen måste jag typ börja packa inför veckan. Ska på IKEA imorn så vet inte när jag kmr hem, o vet inte om jag ska göra något på kvällen elr om jag måste plugga eller whatnow så måste börja packa ikväll känns det som. Har nog bestämt mig för att följa på STUK också :) Fast vet inte hur smart det är när jag är sjuk men :P

Tänkte bara berätta

Sometimes you've got to forget what you want to remember what you deserve.

Typ det smartaste jag har läst den här veckan.

I'm scared of these emotions

Jag sitter här i mitt mörka rum, lyssnar på Stay-in-bed-listan, tittar ut på regnet och undrar om du tänker på mig med. Tills jag inser att det gör du inte och jag börjar känna mig patetisk.

Så återgår till Freud nu :)

Vet att det inte är lördag men tycker att Freud och ett glas vin inte låter så fel ändå!
Du och jag snygging ;) Haha road flicka..

Your gonna go far kid

Näe nu fan tar vi tag i detta!!!
Idag SKA jag;

  • Skriva klart Jämställdhetsarbetet
  • Läsa igenom åtminstone Freud-kapitlet igen, gärna Homburger med.
  • Börja utforma något vettigt om Personlighetsteorin
  • Se The Bachelor (A)
  • Gå en långis med min hund. Påriktigt. Så faktiskt jag också bränner lite kalorier
  • Och om jag har tid/en vän så är jag galet sugen på att gå på bio. Får se hur mkt jag har hunnit klart till ikväll...

Time to go to work!!


Gillar när mitt monster ligger o värmer mina fötter♥

Can you see the stars from where you are?

Ni ska veta så jävla stolt jag känner mig idag!
Har släppt all ilska jag hade inom mig, helt enkelt bara för att det tar upp nå så jävulskt med energi att gå omkring och vara sårad och arg. Energi som jag inte har råd att slösa på något så dumt. Så jag har slutat :) Känner mig redan gladare o piggare!
Men!! Jag tog med Hollan och gick ut o gick kl8. Då det var mörkt. Utan att få en endaste panikattack!:D Kändes skitbra. Var så längesen jag var ute på en riktig prommis med henne också, då vi inte går i skogen. Och var härligt att röra på sig lite efter 3 timmars plugg :P
Men som sagt, stolt!

Dock så äter jag fortfarande allt jag kommer över. Är sugen på något hela tiden, världens jävla cravings, men vet inte vad det är jag vill ha ;S Känns fult. Menmen.

Den vackraste stunden i livet var den när du kom♥

Stupid girls!



Haha jag har totalt fastnat för den här serien!! Såg ett avsnitt igår, och ena tjejen är ju bara så jävla dum x) Så var tvungen att se det idag med :D Och han behöll henne?!?!?! Fast alla tjejerna där är puckade. Som att dom faktiskt litar på den där duden? Guys can not be trusted. Men jag vet ju vad jag gör kvart över 2 alla dar resten av veckan... Skulle kunna tjuvkolla vem som "vinner" men då skulle ju allt förstöras ju :P

-Fuck, jag gjorde det just och han väljer henne!! Jävla PUCKO!! Dom har gjort slut nu iaf så världen vet att det var fel val, och jag hade rätt (A) Han skulle ha valt Ali!!

Och så släpper vi det... Hahaha besatt.

Har massor av pluggskit att göra i veckan. Förlorar ju hela fredagen för det är IKEA-dags då, så hade tänkt ha helgen på mig, men om jag nu ska ut med Pia på lördag... Är väl viktigast att göra klart grupparbeterna så jag inte sinkar gruppen. Skulle kännas sämst. Sen det individuella får jag väl sitta efter skolan o skriva nästa vecka. Ska inte lämnas in förän på onsdag så..

Annars då? Min näsa har förklarat krig mot mig, jag är hungrig hela tiden. Även när jag är proppmätt så vill jag bara fortsätta äta. Tror jag är deprimerad. Eller så har jag börjat äta för mycket godis nu igen.
Hollan var duktig idag, typ. For upp en sväng, ställde upp nå hopp, tunnel o slalom. Hon älskar ju bara bommen! Och ibland är hon påväg upp på vippen för hon tror den är bommen. Tokiga hund :P Men gick lagom bra idag, hon var som lugn på nåt sätt :S

Okej, sitter bara o svamlar för att undvika att skriva pluggskiten så lika bra jag slutar nu för har inget vettigt att säga. Förutom att pojkar är dumma. Tihi :)

I want to break free from your lies,You're so self-satisfied I don't need you.I got to break free

Har haft en groggy flicka vid mina fötter hela dagen. Men Veronica sa att det verkade se bra ut, så nu väntar vi bara på beviset på det.

Imorgon blir det att pallra sig upp i tid för en gångs skull, se en föreläsning och sen upp på klubben o träna lite. Hon gör framsteg min flicka! Lilltjoppan måste också få träna lite, även om det inte riktigt lika kul att köra Ronja som det är att köra Holly :P

Till helgen blir det nog kanske första gången jag far på STUK! Jag och Hollan flyttar in hos Pia nästa vecka medan jag har lektioner i Luleå, och hon o nå vänner skulle på STUK på lördagen så hon föreslog att jag skulle komma redan då så jag kunde följa med :) Låter svinigt kul! Men kommer nog få lite dåligt samvete av att lämna Holly själv hos Pias päron första gången hon ens är där.. Får se hur det blir!



Jag har bestämt mig för att jag har allt jag behöver. Jag har mitt plugg och mina hundar, och jag har inte riktigt tid med något annat ens. (En egen lägenhet hade dock varit nice) Känns negativt att säga att jag har gett upp, men jag har då gett mig för nu iaf.
Jag har för höga krav ändå, det går bara inte till så som det gör i filmerna!

¨

Så rädd. Håll alla tummar för oss



Minns att vi att vi va lyckliga igår,nu vet ingen hur jag mår.
Och så generat,fullständigt förnedrat.Hoppas du ska resa dig och springa efter mig.
Men du stannar,fast jag väntar.Och jag längtar

-

The average person tells 4 lies a day
or 1460 a year; a total of 87,600 lies by the age of 60.
And the most common lie is:
I'm fine.

Hot Mess

När jag kom bort till M så gjorde vi oss snygga o satt o drack ett tag.
Halv 1 var vi inne på Olles, hälsade på lite folk och drack en Dirty Amanda. Drog vidare på Calles en stund, rätt bra trubadur så tog en drink till där och begav oss sen mot Allstar. Klockan var då typ 01.40 så Palm släppte in oss gratis :D Träffade Micke o Dalle där så dom kom o dansade med oss ett tag. Drog vidare när dom stängde men kvällen gick som utför efter det..
Somnade iaf kring 6 imorse, och steg upp kl9 för att gå in till stan o ta en buss hem :P

Just nu känns det som att kvällen kmr bli lite värdelös, för insåg igår att mina planer är ovanligt löjliga. Men hoppas på att jag taggar till när jag får duscha o klä mig snyggt o träffa allt folket :) Men jag går nog på AnnaOs taktik ikväll. :P


Näe, mera sömn nu! Iaf tills någon kan ge mig något att stoppa i magen :$

Tack för gårkvällen min underbara vän!

Thursday I don't care about you, It's Friday I'm in love!

Känner mig ovanligt duktig! Har pluggat hos Ida x antal timmar idag, och sen sovit lite och nu börjar jag tagga igång inför kvällen!

Jag o M ska ut o äga den här lilla stinkande hålan vi kallar Skellefteå. Problemet är bara att hon inte slutar förän 10, så jag sitter just nu hemma med musiken på högsta volym och sippar på ett glas vin! Måste kanske ta på mig nå kläder snart? Hoppas på en sväng på Olles ikv, har lovat att krama Claes!


Känner mig verkligen på topp just nu! Känner mig glad, och dansig, och trevlig och allmänt Awesome! Miss Awesome's back ;) Smått störd på mina ögonlock, men det låtsas vi inte om! :)



These are the good times in your life, so put on a smile it'll be allright!

När man väntat allt för länge blir inget som man tror

Just nu är jag bara less. Less på pojkar. Less på plugg. Less på att vara ledsen.
Så jag slutar med allt! Näe okej, inte plugget :P Det taggar vi till på istället.

Morgondagens plan är:
1. Gå ut med Hollan
2. Plugga i Bersan och göra det bästa grupparbetet ever!!
3. Duscha, klä sig snyggt o sprätta första
4. Hänga med Albin eller leka fyllo själv tills M slutar
5. PARTY ON!


Ikväll händer det något ni inte behöver veta.

You point the finger at me again

Livet suger inte jättehårt längre. Men anledningen till detta är inte särskilt bra :P Det är nämligen för att det blir TVÅDAGARS SUPANDE I HELGEN! Wihooooo!!!

Imorgon är det ett seminarium på morgonen, sen ska jag gå en sväng med min hund och sen ska jag sova tills det blir fredag :D

Hooj!

It's all your fault, you called me beautifull

Som ni kanske märker så har det gått åt helvete nu iaf.
Är för mycket som händer just nu. Saker som gör mig orolig, och rädd. Och gör det jättesvårt att fokusera på plugget som jag verkligen behöver göra.


Jag saknar min bästa vän. Jag vet inte riktigt vart jag har tagit vägen.





I'm tryin' to figure out what else to say
To make you turn around and come back this way

Loneliness Is Better When You're Not Alone


It's okay not to be okay

Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Vart bio igår, Apornas Planet (R)evelution. Bra film, ledsen film. Men jag var ledsen hela dagen igår så kan ha varit därför.

Är inte riktigt på bättre humör idag heller, men ska iaf pallra mig till stan nu för att inhandla lite kläder tsm med Albin. Blir en lång dag, för vi har gruppträff sen så kmr inte hem förän typ 5. Jag som egentligen bara vill ligga i sängen hela dagen idag med.
Livet suger! :)




Hur ska du veta om ingen lärt dig hur
Hur ska du våga chansa,
du som aldrig haft nån tur
Du vill att jag ska älska
med någon som bara älskar sitt
Men ska jag älska,
då ska det finnas tid att älska fritt

"I can tell by your eyes that you probably been crying forever"

Vet inte vad det är med mig idag. Mental meltdown.

Anyhow, In the words of Rod Stewart:
I don't want to talk about it.


Even the best fall down sometimes


Jag tror inte jag är nog stark för det här.

When you lose the one you wanted 'cause he's taking you for granted

Är otroligt besviken, ledsen och sårad ikväll.
På grund av flera personer.
Kanske mest på grund av migsjälv.

Satt o såg några av dokumentärerna om 9/11 som gick ikväll. Ingenting man direkt blir gladare av. Himla sorgset detdär. Fällt några tårar för några främlingar, känns bra.

Har lyckats tappa bort en bok också?! Nånstans måste den ju vara.. Men jag tar det som exceptionellt bra ursäkt för att se tv istället för att läsa ikväll!

Tankarna ikväll går ut till de nästan 3000 familjerna som förlorade någon älskad i terrordådet. Kan bara tänka på att tänk om det var min PappaPeter som var där? Eller Roger, Maria.. Vem av dom som helst. Så hemskt man skulle må. Tror inte 10 år hade varit nog länge för att "komma över det". Modigt folk på tv ikväll people. Slå på Discovery och lär känna några riktiga hjältar.



You're just a boy
You don't understand

'Cuase I'm a B-A-N-D-I-T

Hade 45minuter på mig imorse innan jag skulle fara. På något sätt vart jag ändå jättesent och körde inte-så-lagligt hela vägen till Piteå..
Det gick bra idag med! Jag tyckte hon hade bra med fart, o vi nollade. Men när vi kom i mål sa Veronica "Vad seg hon var idag, hon har ju varit mycket snabbare på kursen". Måste ha varit mitt fel då! Jag var då helt jävla slut när vi kom i mål :P Hade jag ansträngt mig mer så kanske vi hade tjänat ihop dom där 3,40sek som vi var över tiden. Vart en tredjeplats iaf, med en skitsnygg svart-vit rosett! :)

Stannade hela ettan,tvåan,trean men orkade inte se DM. Så var hemma typ halv2. Har suttit o pluggat sen dess typ.
Vill verkligen göra något roligt ikväll, men borde plugga.. Ska iaf läsa Lgr 11an efter maten sen får vi se.
Men nu ska vi äta grillat♥

Kvällens låt

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan


Fått en flaska I huvet, legat sövd på akuten.
Varit död I minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat I'mörker, men I dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben I lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Blivit lämnad I staden, medan du gick och blunda.
Fick en känga mot magen, tills jag smakade gatan.
Ändå gick jag tillbaka, och jag måste va galen.
Som nyss blivit bedragen, och som tänkte på laget.
För jag tänkte på jag-et, och jag såg alla tecken.
Men jag ville va bättre, men då blev allting sämre.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.
Tusen gånger om.

Ställ oss båda på en våg, och snart så flyger du bland stjärnor.
Jag bär tyngden utav rymden, ändå finns du I mitt hjärta.
Ta mitt skimmer, för jag brinner.
Du är blott en blek lanterna, jag har gjort det här så länge.
Jag kan lika väl fortsätta.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om.

Oh Mickey you're so pretty, can't you understand?

Gårdagen spenderades mest i Fällbäcken. For på arbetsintervju o det gick typ bra, dom var trevliga o det var jätteintressant osv. Dom skulle höra av sig om några veckor iaf :P

Sen packade vi in hästet i finkan o for iväg mot travet igen. Den här gången var allergin inte måttlig... Blev svårt att andas där ett tag, så tror inte riktigt jag var så mkt till hjälp men. Gick iväg från stallet ett tag o pratade med min älsklings Lima i tele♥

Efter travet vart det tacos o lite mys innan det bar av hemåt :) Jag känner att jag är lite av en toffel dock. Detta måste sluta!



Idag steg jag upp halv 6. Tävling i Piteå!! Stressade lite dit, men hann i rätt bra tid iaf :) Självklart öste regnet ner, men Ronja var galet taggad! Kunde knappt hålla i henne nog länge för domarn att blåsa x) Hon hade jättefin fart, men vart ju självklart fel i slalomet dådå. Men ändå, var 8sek över tiden och tror inte att vi hade tjänat in nå mkt mer än 5sek på slalomet så hade ändå inte blivit nån pinne. Skit åh! Var ju bara en klass idag så jag var färdig 07.47.. Men stannade ju självklart o såg hela ettan :) Och faktiskt hela tvåan o trean också :P Sen vart det Lag o DM men då frös jag för mkt så orkade inte riktigt med det. Hoppas det gick bra för alla iaf :)


Annars då? Jävligt sugen på att göra något, Men jag sitter här med mitt Jämställdhetsarbete som jag egentligen inte fattar något av.. Jag är dum o ful o värdelös :) Känns så nu, men ni vet jag blir konstig när jag inte förstår saker. Ska nog slåss lite före jag sätter igång..
Uh. Ge mig alkohol :(

Well, in my mind we can conquer the world

Har fått hur många erbjudanden till jobb som helst om morgondagen. Men jag är självisk och tar inget av dom.. Dock så ringde en kvinna från en förskola i Varuträsk och ville typ erbjuda mig ett jobb. Hon ville iaf att jag skulle komma in på intervju imorgon. Och hon vart väldigt besviken när jag sa att jag pluggade också, så lät ju som att dom ville ha mig först iaf.
Vi får se hur det där blir. Måste som tänka över det noga innan jag lovar något. Vet inte om jag klarar av att jobba o plugga samtidigt. Blir då inte mycket tid kvar till annat.. Men så länge jag har tid till en skogsis varje dag, o en kväll på klubben per vecka så borde det ju gå bra. Kanske eventuellt någon krogkväll med min vän också..
Näe, får tänka ordentlig på det där.


If I used to love you baby, I'ts nothing like I love you now!

Hade min första lektion via datorn idag. Var intressant, men fick inte min dumma mick att funka så var som inte så delaktig.
Efter vi var klara så tvärbestämde jag mig för att jag ville fara upp på klubben o prova köra agility med Hollan! Hon har varit så duktig och lyhörd när jag har haft tennisbollen, så tänkte att det kanske är värt att prova. Hade dock långlinan på henne, men hon försökte inte sticka en enda gång! Hade tänkt koppla lös henne helt o se om det vart annars då, men det kom massa folk så då sket jag i det. Hon var ju iaf duktig!
Ronja var duktig också, som alltid :P Hade bara ställt upp en liten enkel kombi med tunnel, slalom o två hopp. Var mest för att se hur självständig hon har blivit på slalomet. Och jag blir då så stolt när jag ser det! :]

Sen har jag sovit i soffan, ätit lite mat o nu sitter jag här. Dags för lite mera plugg. Och ikväll blir det myskväll!

"Det känns som tusen nålar,

jag går på krossat glas."

I am young and I am free. But I get tired, and I get weak

Gick nästan efter planen för dagen iaf. Varierade dock pluggandet med boxningen och har inte varit ut med cykeln något. Men min stora hund är så loj idag så vet inte om jag vågar släpa med henne ut. Det räcker nog med en kväll på klubben!

Efter det så ska jag hämta upp AnnaO osså ska vi äntligen ha en tjejkväll o snacka skit. Var säkerligen mer än en månad som jag träffade henne. Tokigt.


Nyss kom min mor in i rummet med 3 små kartonger åt mig. Min mjälte fungerar visst inte som den ska, enligt kvinnan som gör mammas akupunktur, så nu har jag nå piller jag ska äta. 24st per dag. Osså fick jag en hudolja åt ögonen! Hoppas VERKLIGEN den fungerar. Känner mig som den fulaste människan på jorden när mina ögonlock håller på att flagna sönder såhär.

Mera plugg nu.
Hooj

Jag var bara tyst och tom när hösten kom

Plugga till kl3, boxas, cykla. Klubben?
Måste hinna förbi Brinken också med mitt papper.


Kom på en sak igår som jag verkligen inte ville komma på. Det är exakt samma sak som då.
Vi låtsas inte om att du är precis likadan. Men du gör mig lite ledsen ibland.

In my head I pretend that you want me

For upp till Solbacken idag för att inhandla ett headset, nå skruvar o 5 meter kedja. Kinky, I know.
Expert sög, förutom att det var en söt pojke som hjälpte mig. Men han hade inga headset med USB som våran, enligt Idas man, inkompetenta IT-lärare sa att vi behövde ha. Så ska bara köra på med ett vanligt. Om vi nu hade ett?! Måste fråga min bror igen..

Sen hann jag få mig en puss innan jag skulle möta upp tjejerna :$
Mötet var faktiskt himla bra! Vi fick som lite ordning på allt på något sätt. Det som håller mig sömnlös nu på nätterna är bara att mina böcker aldrig vill komma. Jättelätt att plugga på böcker man inte har. Skoj.

Men efter mötet bestämde jag mig för att det var färdigpluggat idag! Drog till Södra Bersan för att chilla lite med min vän. Träffade största delen av familjen Sundin och M mannekängade hennes nya kläder för mig. Riktigt fina var dom! Jag vill också shoppa.. :P

När M for o handlade så for jag hem o tvingade min käre far att hänga upp min boxningssäck :) När han var klar sa jag "Tack pappa! Du får nu välja en valfri godis från godisburken :)" -"Wooow, jackpott!"

Så kvällen har jag spenderat med att boxas o rocka rockring om vartannat. Sen tog jag o Hollan cykeln ut till oljehamn o tillbaka, men påväg hem insåg jag hur mkt jag saknade min buspojkar.. Så vi cyklade hela vägen hem till syrran o var en stund med dom!
"Ollie, hom Ollie!" Så låter det när Buspojke2 håller i kopplet o Hollan försöker gå iväg x) Han är så söt!! Mina hjärtan



Nu är det dags för sängen strax. Ska bara kika lite på IKEAs hemsida, ska dit med syrran o mami den 23e :)
Hooj

Tell me things you never even tell your closest friends

Jag vet inte varför jag tycker om dig, men det känns satans tomt när du inte är här


Pallrade mig upp kl9 idag, en halvtimme sent, men tror inte min kropp riktigt är i toppform. Fick hem en av mina böcker igår! Så har läst ett kapitel i den nu på morgonen. Och nu har jag suttit o pladdrat bort en 20min med min vän :$ Känns dumt att jag har så dålig självdiciplin.
Kommer jag ens klara det här?

Ska träffa tjejerna kl1 på Skeria idag iaf. Då får jag se hur dom har lagt upp det, för just nu läser jag lite här o lite där o lite överallt. Har ingen ordning alls o minns inte vad som hör till vad av det jag har läst. Känner mig smått misslyckad o förvirrad.

Längtar till helgen, väldigt väldigt mycket! Tävling i Piteå:) Och dom kör bara en klass per dag så då kommer jag nog hinna plugga ändå så det känns bra! Känns som att jag aldrig gör något med hundet längre så ska bli skönt att åka iväg sådär :)

Näe, nu är det dags att ta tag i det roliga igen..
Hooj

I never thought I'd need you there when I'd cry

Det kan ha varit trötthet som låg bakom mitt lilla sammanbrott idag. Efter förra inlägget pluggade jag typ 1½ timme, sen däckade jag i soffan i 4 timmar.. Inte riktigt enligt schemat men ibland får man ta såna hära dagar. Det har min granne sagt, och då är det sant. För hon vet allt.
Gick över dit till min personliga psykolog idag efter HU. Hon sa precis det jag har gått och tänkt på, och jag hatar att hon har rätt. Så nu har jag ångest över något litet dumt. Men jag förtjänar bättre, så vafan.

Jag slapp vara ledare på HU idag, tack Andrea! Så fick vara med på lydnaden istället. Hollan betedde sig som.. ja som Hollan, hela första delen. Men när vi gick in o fikade så hittade jag en tennisboll i bilen! Himlar vad fint hon gick sen ska ni veta. Tror jag har hittat hemligheten! Hoppas då på det :)

Har tryckt i mig lite mer än en halv chokladkaka nu ikväll också. Såg nån film med päronen, var rätt bra. Känner mig fet och trött så nu äre dags för sängen. Känns redan tomt, kanske Holly får sova nere vid fötterna ändå... Lite hundhår har väl aldrig någon dött av?

Hooj..

On other notes;
är lite ledsen över att jag aldrig fotar längre. Längtar efter en riktigt härlig o fin höstdag full av färg. Håller kameran laddad tills dess..

Somewhere beyond happiness and sadness

For ut o sprang igår, kändes galet bra! Första gången på tre veckor, så kondisen var inte på topp men :P

Åt middag, o begav mig av till Fällbäcken för att hjälpa till o lasta in hästen o sen iväg till travet... Skumt detdär. Jag är ganska rädd för hästar :$ Men det gick ju som bra. Förutom att allergin har förvrängt mina ögon så jag ser ut som ett freak, menmen.
När vi kom tillbaka vart det bara duschen o sen sängen!

Och jag skulle aldrig ha stigit upp därifrån >.< Vaknade ensam o övegiven så klädde på mig o tänkte att nu var det ett bra tillfälle att fara in till stan o köpa lite saker jag behöver till plugg, rummet osv. Jomenja. Glennfan vill inte starta. Efter några väldigt allvarliga och aggresiva samtal så startar han iaf, så då far vi iväg. Ska köpa kedja att hänga upp boxningssäcken i, och allt som allt så gick det på 298kr typ. Då vill inte kortfan funka. Blir arg men inser att jag kanske inte har så mkt pengar på kortet så skiter som i det o far o ska köpa nå plugg-godis ist. Då vill Glennfan inte stanna! Står bara o huttrar som en galning. Tillslut dör han så jag går in o plockar ihop lite godis o en chokladkaka. Men korthelvetet vill fortfarande inte funka. Då blir jag förbannad. Går inte ens ta ut pengar i bankomaten med det. Kommer hem o kollar om jag hade helt slut pengar på kortet, men näedå 185kr har jag där. Fyfan för min dag.

PMS pågång? Känns inte som att jag borde bli så förbannad bara av detdär. Men..
Jag vill slå på min jävla säck. Eller krypa in under täcket o inte stiga upp alls idag. Men ligger redan 2timmar efter i pluggschemat idag så... Fuck the world.

I'm only human

Change of plans: Är galet less på att sitta här. Blir skogen nu! Om jag har tur så går jag vilse, då slipper jag denhär skiten! :D

I'm just a woman, I'm not Jesus in drag

Fick mig ett skumbad i Fällbäcken igår, himla nice!! Sen vart det en skräckis, men somnade typ istället..

Mami jobbar natt nu i helgen, så vågar knappt visa mig nere för jag är rädd att väcka henne. Så sitter gömd här uppe på mitt rum o pluggar. Har ju helt ärligt inget bättre för mig. Prioritering lixom. Har suttit i 2 timmar nu så tänkte ta en bloggpaus o rensa hjärnan lite :P Planen är att halv 2 ger jag upp för idag o tar en skogsprommis istället. Sedan blir det agility halv5 med Emma o Vip. Och efter det, hör o häpna, så ska jag på travet o hjälpa till.. Läskiga stora dumma hästar..... :P

Gillar min stora hund just nu btw. Hon är så söt! Liggar på sängen o roar sigsjälv med nå leksaker. Är ändå sötast när hon inte kan bestämma sig för vilken boll hon ska kasta runt på. Ser smått roligt ut när hon försöker få in 2 tennisbollar i munnen samtidigt x)
Min lilla hamster♥

I don't wanna be a stupid girl

Hade en jättemysig kväll igår med finmiddag o sen filmmys :) Hann se lite fotboll också för vi åt på Olles.. Sverige suger, men domarn var fan mutad.

Pallrade mig ur sängen så sent som klockan 9! Åt frukost o begav mig mot Solbacken för vår agilityuppvisning utanför Arken Zoo. Var bara det att den inte började förän 11, och jag var där kvart i 10.. Gick en prommis på Moröbacke och hittade igen Andrea, så då gick vi tillbaka till Arken o då hade Kalle kommit med släpen, så då vare bara att sätta igång!

Var rätt mkt folk ändå, preiodvis. Och min älsklingsunge från sommarjobbet var där♥ Jag vet att man inte får säga så, men han är bara för söt! Satt o pratade med han o hans pappa rätt länge, och sen fick han följa med mig inne på banan o köra med Ronja, sötnos!
Måste kanske tillägga att, förutom att hon stack o nästan blev påkörd (hjärtat hann gå sönder), så betedde sig Hollan ovanligt fint idag också!

Vart många timmar där uppe, men komme hem typ halv 5. Åt middag o sen dess har jag suttit här o pluggat. Är inte riktigt helt stolt med det jag har åstadkommit men det är ju för fan lördag! Har skrivit om ett årtal, vi skulle skriva om "några" så jag tänkte ta typ 2 eller 3. Men 1896, det är jag ändå rätt stolt över!
Försökte mig på den här bilioteksgrejen med, men det får vi ta imorn tror jag..
Ska ner o käka chips nu iaf!
HOOJ

Ronja på doggycup-finalen i sin, som fotografen kallade det, "Elvis-mantel"

Hela mitt liv har jag väntat på livet

Slutade tidigt idag, helskönt<3 Och imorse möttes jag av värsta bufféfrukosten! Kanske måste sova i Luleå oftare ;)

Fick mig tillomed en sväng på stan idag. Köpte en kavaj, en halsduk o en klocka :)

Börjar känna att jag fattar mer av plugget också så det känns skönt! Men idag/kväll ska jag inte tänka ett skit på plugget. Ska bara njuta av en riktigt härlig kväll :) Blir att klä sig lite fint o äta på Olles troligtvis :) Kanske bowla också! :D


Annat då? Saknar den här tjejen mer än något annat!

Again and again and again and again

Sitter i Luleå o fick just igång internet i tid till att gå o lägga sig.. Om jag har tur så får jag sovsällskap av en viss herre! :)

Imorn är det kortdag, sen blir det träning på klubben i sällskap av bra tjejer, och sen troligtvis ÄNTLIGEN min present av JB på Olles, Death By Chocolate! O kanske en bio :)

Nu lite mera plugg, sen sängen!
RSS 2.0