Tre frisörer och en ljusdesignare

spenderade jag kvällen med!
ANNA ÄR HEMMA♥

Det färgades hår o noppades ögonbryn och sen gick vi ner till älven o åt lite snask :$ Och jag pratade med L i typ en halvtimme :) Planerar hennes hemkomst... mohahah! Hoppas jag lyckas göra det som jag vill ;)


Dagen började med att lägga färdigt golvet i växthuset åt mamma. Fick hjälp av Albin :) Mamma komentar när hon kom hem:
"Men va, har ni lagt klart hela?"
"Jaa"
"Men vi hade ju inte skurit till alla bitar"
"Nää"
"Skar ni till bitarna?"
"Näee, vi gnagade dom i rätt längd!"
"Menmen... Tack gumman!"

Nu äre sängen för jag är galet trött! Blir stan imorn, o sen lill-lördag med M o A o en sväng på krogen innan jag ska upp klockan 6 o köra till Umeå.... !

E.M.L, M.E.L, L.M.E, E.L.M, M.L.E, L.E.M osv

Jag saknar Linda Vestermark galet mycket! Jag saknar Matilda Sundin också! Och framför allt så saknar jag den jävlart underbara tiden då jag alltid hade dom runt mig i fantastiska Göteborg.
Snart kommer L hem, och då lär hon inte slippa mig!!

Och på onsdag blir det lill-lördag med M, och på fredag ska vi äntligen, ÄNTLIGEN ha ett tvåmannarejv igen, bara hon o jag! Alldeles jätteförlängesen vi hade lite one on one tid tsm. Jag saknar henne.

Dom bästa

"I won't hurt you girl"


Oops, was it something I said?
No, it's something with your head.
You better get that checked
, better better get that checked,
It's like nothing seems to boom in your box, baby,
Nothing seems to boom in your box.

Straighten up boy now, when you gonna get this straight?
'Cause if you wait too late, I'll be gone away

It's like nothing seems to boom in your box, baby,
Nothing seems to boom in your box.

Said boy why did you do that?

We're gonna party like it's saturday

Lördag..
Carro kom hit o vi gjorde oss fina o drack. Drog vidare till stan för att hämta upp SofiaLu o Anna och bege oss mot Sjungande. Vi kom dit på "fetfesten" som vi var bjudna på men det var bara 3 pers o ena var däckad. Tyvärr var det också hon som bodde där så vi kunde inte vara kvar där efter ett tag.

4 flickor med alldeles för mycket alkohol kvar började frenetiskt ringa efter någon som hade fest och någon som kunde skjutsa oss till festen som vi hittade. Sofias man kom och räddade oss, ett tack ska han ha!

Ny förfest, var väl okej. Annas barndomskompisar så vi andra tre pratade mest med oss själva. Drack upp allt vi hade och begav oss vidare mot Olles!
Där var det ovanligt dött för att vara löningshelg, men det kom mer folk sen. Vet inte riktigt varför jag hade roligt, men roligt hade jag! Var väl de fina tjejerna jag var med :$ Vi snackade mycket med Micke o Nicke och i slutet av kvällen så följde jag o Carro med hem till Nicke på efterfest. Satt o drack 3,5or o åt chips o lyssnade på musik! Carro däckade i sängen så jag o pojkarna fick trängas i soffan. Satte igång en film o sen däckade vi allt eftersom :P

På morgonen vaknade jag av att Carro bangade omkring i köket, och sen ramlade hon när hon skulle in på toa x) Stackarn mådde inte bra! Vi sov en stund till sen pallrade vi oss ner till ICA o köpte några äpplen och väääldigt mycket godis! Begav oss vidare till T&D som lickas skulle till hamn där kring 12 så åkte med dom hem :)

Jag hade en svinigt rolig kväll alltså! Tyvärr så hade inte Anna lika kul, och jag blir lite ledsen över det. Förlåt säger jag till henne igen!


Just fan, stod o snackade med X vid baren så bartendrarna la sig i också, och tror jag sa några saker jag inte skulle ha sagt x) Menmen, pinsamheter i fyllan brukar ju folk ha en tendens att förlåta! ;)

Som vanligt finns det inga bilder, så bara för syns skull:

Och för det är typ bästa bilden i världshistorien x)

"L is for life, 'cause what is life without love?"

Läste just PMet inför helgen och förstår inte riktigt hur Umeå tänker.. Javisst, jättebra att tjäna in tid på att ha igång 2 banor samtidigt, men det betyder alltså att jag ska tävla mina hundar samtidigt på två olika banor? Hur har dom tänkt att det ska gå till?!
Får prata med dom o lösa detdär.. Taggar inför Umeå o Nordmaling till helgen iaf! :)


Imorn ska jag först förbi stan o sen ska vi nog till Sjön. Blir en update om gårkvällen nångång då jag har tid. Godnatt!

I don't care if the whole club is dead, cuz the party's in my head

Himlarns vilken trevlig dag det var igår :)
Tog en prommis i skogen, skyndade genom duschen och hämtade sen upp Anna. Vi gick omkring på stan och gjorde bort lite ärenden och sen shoppade vi lite :$
Anna köpte sig typ.. 3 tröjor kanske, och jag hittade mig en ny bikini, en skitsnygg tröja och så fick jag ett linne av Anna :D Vi mötte upp med Carro också! Gick på systemet men dom hade inte Fishermansshotten som jag ville ha, men det hade dom på solbacken så då for vi dit också (A) Sen skjutsade jag hem brudarna o åt mig lite middag.

Hoppade genom duschen igen o begav mig vidare mot Albin. Chillade där tills Anna kom hem från jobbmiddagen o sen for vi till henne, spelade fyllespel osv! Sanna Rönnqvist (?) kom förbi o var med en stund o sen skjutsade hon oss in till stan :)

Allstar var vår nästa destination - och det var helt dött. Äh, skit i det tänkte jag o drog med dom andra in på dansgolvet, där DJn inte ens hade börjat än utan det spelade bara nån spellista. Vi hoppade omkring o dansade galet vackert! Blev mycket creepande ;)

Det började väl som komma lite folk sen. Vi träffade en trollkarl som var awesome!!! Han körde några korttrick på oss och vi vart galet imponerade. Vi dansade lite mer och det kom lite mer folk. Bla den där snubben från inflyttningsfesten för några veckor sen :P Och Kratziboy :D Gud så gladjag blev av att se han :) Men han försökte fixa ihop mig med nån Per för vi var visst perfekta för varandra - "Han har en hund :D" SötKratz :P Han var trevlig iaf o jag fick mig en drink så!



Varför jag är vaken den här tiden förstår jag inte, men är inge bakis iaf! Bara småtrött, så ska lägga mig o se film o tagga om inför kvällen!
Hooj

I'll be fine without a safty-net

Ett jobb jag inte har några kvalifikationer till och inte förstår mig på alls.
Det är tur ni har koll AF!

Efteråt gick jag in till centrum o skulle kolla busstiderna, men då hittade jag en röd valross istället :) Tog med henne hem till M dit Steefie, Burre o André kom sen :) Åkte med dom hem och har pratat i tele en stund med min underbara Linda Vestermark! Hon är saknad♥


Nu blir det att storhandla med mami. Hoppas på att få nå pengar imorgon?!?! För då blir det stan med Anna o Carro (Den röda valrossen - för er som inte hänger med)

Helgen är delvis planerad också. Den kommer innehålla många alkoholhaltiga drycker och gott sällskap. Morgonkvällen vet jag inte riktigt egentligen, troligtvis Anna o kanske någon fler. Och lördagen blir det Carro, Anna, kanske StefN osv! :) Ser fram emot en toppenhelg ;)

There's no room, no space to rent in this town

Jag börjar bli less på att bo här nu, påriktigt. Gud vad jag längtar efter en egen lägenhet, och ett fast jobb. Verkar fan inte vara möjligt.
Men beger mig snart iväg mot stan för åter ett möte på AF. Ni kan ju hålla några tummar åt mig om att det är något vettigt jobb det handlar om.

Visst är hon sööt? =)


Annars då?
Saknar Göteborg mer än någonsin. Saknar L som jag inte har pratat med på år och dar. Är arg, oftast inte men just nu. Finns en person som får mig att tippa över kanten. Lyssnar fortfarande på Kryptonite typ 40 gånger per dag, och då jag inte lyssnar på den så sjunger jag den för mig själv. Vet inte varför, men det är bästa låten på länge! Min hund är uttråkad och rullar sig i det nyklippta gräset - galet snygg blir hon. Dom andra små hundarna är helt slut pga att dom faktiskt fick röra på sig igårkväll. Jag har chokladabstinens. Jag gillar min morgonrock och min rockring.
En mellanlång sammanfattning av mitt liv idag.

Have a nice day people!

I took a walk around the world to ease my troubled mind


For till Bersa igår o åt glass med Anna :)






Var en himla härlig kväll, men blåste galet. Försöker också vänja mina vänner att om jag hälsar på följer alltid minst en hund med!


Idag vart det en tidig morgon. Linus kom hit halv7 och jag har varit barnvakt fram till klockan 2 då jag släppte av han hos "faffa!". Skulle på AF, det var den mest bortkastade bilresan i hela mitt liv tror jag. Köpte present åt Linus från Mormor&Morfar iaf så lite värt var det väl..

Min mor säger att min hund är understimulerad idag så kanske dags för en prommis? Är ju varmt ute iaf! :)
Ha en trevlig kväll alla peeps!

Spread a little something to remember

Jag skäms nästan lite över att jag är stolt över dethär men; jag har tvättat idag! :D
Ja, jag är 20 år och vet inte hur man tvättar. Men idag har jag gjort det helt själv för första gången och tvätten överlevde, i rätt storlek och färg och allting. Smått stolt :$

Gick ut o gick med Magda o Kiba idag. Var lääängesen Hollan fick busa i skogen med någon av hennes vänner. Riktigt längesen. Men det är som så lungt med Kiba jämfört med Sally :P


Liten Holiday♥


Ville som fara upp på bruks och träna idag - går ju aldrig träna på kvällarna längre för det är bara kurser jämt. Men orkade inte riktigt ta tag i det. Blir kanske att träna litte lydnad på rotan ikväll om jag inte ska fara till Anna. :)

Imorgon får jag *förhoppningsvis* pengar och ska på AF, så då blir det nog en sväng på stan med. Måste köpa en jävla sladd till kameran. Och kanske något fint somrigt plagg så jag kan börja tagga sena sommarkvällar med grillande! :$ Insåg igår att det faktiskt typ är sommar nu? Vi gillare! Vill ut o fota, har inte haft nån inspiration på jääättelänge men nu taggar jag som! :) Men är tråkigt att fota om bilderna stannar i kameran o inte går att få till datorn :P

I watched the world float to the dark side of the moon

Jag är verkligen skadad efter helgen, vaknade typ fem i åtta. Onödigt! Såg lite Jims Värld och sen somnade jag om. Vaknade av att mormor ringde kl 12, lite mer passande tyckte jag!

Har inte alls gjort mycket. Legat i soffan o sett Vänner. Efter ca 7 avsnitt så satte jag igång Gullivers Travels istället, helt okej film men inte lika bra som jag förväntade mig.
"I'm really into you, but I'm into a lot of things so don't get to excited"
Helt plötsligt var det middagstid så åt mig lite och klädde på mig och så bar det iväg mot HU. Inte supertaggad för det har typ regnat hela dan.. Men det lättade som och sen kom tillomed solen fram! Hade klätt mig alldeles för mkt för var ju faktiskt varmt ute. Hollan fick sitta i bilen mesta delen av kvällen, men sen fick hon köra lite. Självklart stack hon iväg och drog med sig en annan hund. Jag orkar inte.

Suger att hon är så förbannat duktig sen när hon väl skärper sig så man får inte ens vara arg. Fast det är nog egentligen en bra sak, för om hon bara var sådär slams hela tiden så vettejafan om jag skulle orka med henne.

Nu blir det nog mer Vänner, eller kanske filmen på trean. Tidig kväll har jag då bestämt, är fortfarande galet trött och slut!


3 doors down - Kryptonite 
Hands down det bästa på min spellista just nu.

Hemmatävling 22/5 - I took for granted all the times you never let me down

Dagen har varit underbar! Fint väder vart det, varmt som bara den. Vi var barnvakt åt buspojkarna så dom sprang omkring överallt. Alla var glada och trevliga. Jag älskar våra tävlingar! Och det är det många andra som gör också - fick höra idag att vår tävling "är ju den som är roligast att fara på" ;) Detni!

Det var bara synd det började blåsa så förfärligt idag igen. Men inte riktigt lika hemskt som igår. Vart småkyligt att sitta som datanisse så klädde på mig ordentligt, och tog inte av mig något innan jag började plocka ihop så vart genomsvettig sen :P Men gillar det, bra med motion har man då fått i helgen! :D


Packade ihop allt och satt oss och fikade lite medan vi summerade tävlingen. Tog bara upp allt som vi kunde ha gjort bättre och skrev ner det så vi minns det nästa år! 19-20 maj 2012, det är något jag längtar till ;)

Och hur gick det i mina lopp då? Joodå, jag underskattar mitt vita fluff rätt mycket!


Vilken stjärna jag har! Nollade agilityloppet. Rullade i gräset när jag kom i mål
Jag "JAAAA! Gaah vad du är duktig gumman! Braaaa!"
Speakern "Där var Erika och Ronja i mål felfritt med tiden 53.48"
Jag "Helvetes jävla fanskap!!! MEN DU VAR DUKTIG GUMMAN!"
Ni som känner till vårt förflutna har nog redan listat ut att ref.tiden var 53. Så - som oftast - endast 48 jävla hundradelar ifrån pinnfan. Men hon var så galet duktig!!
Vart en första plats så vann mig en försäkring och en fin rosett! :)

I hopploppet hade hon himlarns fart också. Heltaggad vovve alltså :D Slalomet gick skitfint och snabbt, jag vart rent imponerad. Men sen rev hon näst sista hindret?! Tokhund! Men det var ett himlarns fint lopp det med :)

Galet roliga banor det har varit i helgen. Ett stort tack till Timo Vertanen och Tobias Svensson som dömde i helgen, riktigt bra banor hade dom gjort!





Det här tjollret då.. Ja. Hon stack direkt på morgonen då jag skulle se om hon var mer fokuserad idag. Sprang väl o jagade henne en kvart i skogen. Galet pinsamt då det kom folk och gick hela tiden, men så blir det ibland.
Amanda Backefalk såg oss just när jag fick tag på Holly och hälsade glatt och frågade om jag skulle starta henne idag. "Inte en chans i helvetet" var mitt svar. Galet så arg jag var.

Men flickan skärpte till sig, och jag bestämde mig för att inte bestämma mig förän jag står vid startfållan. Så gick banvandringen, och det var en ganska simpel bana. Rolig! men rätt enkel. Så tänkte att vi ger det en chans. Och hon betedde sig rätt bra när vi väntade på våran tur också.

Så in på banan gick vi.. Hopp - tunnel - hopp and off she goes! Jag gav som upp. Men sen vände hon helt plötsligt när jag ropade, så visst tänkte jag o körde på! Vart ju inte riktigt rätt, men hon tog nästan alla hinder på banan, och nästan i rätt ordning. Det var en tunnel som hon älskade lite för mycket och tog den typ 3 gånger, och så sprang hon fram och hälsade på domaren men det är ju bara ren artighet, eller hur? ^^ Jag gillar dock att ingen minns att hon sprang omkring så mycket utan bara minns att hon varvade i tunneln. Tur hon kan roa någon ;D
Självklart en disk, men jag är galet nöjd med flickan ändå!
Ser fram emot Umeå och Nordmaling :)


Nu ska jag försöka mig på att se Miss Secret Agent men får väl se hur länge jag håller innan jag däckar :P Hoppas alla har haft en bra helg, I know I have!
// Tre trötta tjejer

Hemmatävling 21/5 - Café Aborren, det är SKITgott!

Förlåt för bristen på bilder men har ingen sladd från kameran till datorn...

Vilken dag, vilken dag... Steg upp imorse i tid så jag skulle hinna ut och cykla med Hollan för "det är inte någon ute den här tiden på morgonen". Förutom massa harar! Det var en spännande cykeltur ska ni veta, men jag överlevde.

Begav oss dit bort, och helt ärligt minns jag inte mycket av början på dagen.. Skulle rasta Hollsan och hon smet iväg och sprang omkring och jag blev så jävla förbannad så jag gick och strök oss direkt. Det gjorde jag rätt i. Hon stack ifrån mig senare igen så vafan. Får se om hon får tävla imorn elr inte.

Ronja var galet duktig.
Satan så kul bana det var!! Typ 100 tunnlar efter varandra - Holly skulle ha älskat den. Men vi sprang ett felfritt lopp med ca 2,75 över tiden vilket är ganska bra för att vara oss på en hoppbana :)

Andra loppet gick också skitbra. Det var också en jätterolig bana! Men jag klantade mig några gånger så vart 2 vägringar, men hon var sååå duktig!♥

Sen vart det datanissande för min del. Och herrejävlar vad det blåste?! Hela sekreteriattältet lyfte en gång! Inte okej när man sitter där bakom datorn och måste hålla koll på tävlingen och inte kan hjälpa till att hindra taket från att flyga bort. Men det lugnade som tur var ner sig eftersom.

Ida Lundberg och AnnaO kom dit och tittade på ett tag, jättetrevligt att träffa Ida - det var en evighet sen! Och T&D kom förbi :) M sa att hon skulle komma också men såg inte till henne. Men det var himla mycket folk! :)

Nu laddar vi om inför imorgon. Sovmorgon i en hel timme! Väckarn=05.00

Hej och hå vad vi har shåat på!

Har spenderat heeela dagen i Bersa, och nu är äntligen det mesta klart inför helgens bravader!



Tog cykeln o hundet ut till oljehamn när jag kom hem, och nu sitter jag o trycker lite kvällsfika innan sängen. Väckarn står på 04.30! (Ska försöka orka med en cykeltur till före vi far dit bort så hon kanske beter sig..)

Iggelipiggelipiggelkott.

Hollsan säger: Piggelkottar är läskiga!


Den här stackarn blev påhoppad nu på morgonen..

What's wrong, mi amíga?

Mamma jobbar natt. Så jag får dela säng med 4 hundar.. Trångt men mysigt!


Börjar dock vara orolig för denna lilla bruttan; hon äter inte och ligger bara hela dagarna.. Plus att hon harklar sig så konstigt hela tiden. Hon är dålig på att äta, men magkänslan säger mig att något mer är fel nu.. Om hon inte slutar vara så loj snart så tar jag med henne till farbror doktorn!


Nu klagar Tessi, den latmasken brukar vara i säng för många timmar sen, så kanske dags att säga godnatt.
Ha de gött!

Tell the devil I say "Hi" when you get back to where you're from

Sitter här i min ensamhet och dricker vin! Spännande ;)

Har varit skumt väder idag, regn - sol - regn - sol.. Nu på kvällen har då alla moln försvunnit och himlen är oskyldigt blå. Ni vet, som ögon när barnen är små? Vinet kanske har tagit redan? Känner mig småskum!

Imorgon är det förberedelser mest hela dagen. Sen hoppas jag på att få vara med min M, om inte hon ska vara med sin man. Då hoppas jag på att få vara med någon annan :$

Schkåål!

Vill säga nånting men jag kan inte tänka klart, känslor bubblar upp utan att tänka tillbaks

For ut till Sjön imorse, men regnade förmkt för att måla så vet inte riktigt vad jag gjorde för nytta där. Var förbi apoteket och systemet påväg hem. Köpte vin! Omg. Pink Pet - tack för tipset SofiaLu :)




Idag drar det igång! Om en halvtimme beger jag mig iväg till Bersa för att tejpa pinnar och utse priser. Vet inte riktigt hur länge man blir där, men tillbaka dit bär det imorgon kl12. Då blir det att prissätta fika och diverse andra saker. Mäta ut banan osv. Det är mycket jobb med att hålla i en tävling, men gud så kul det är!
Just nu sitter jag och taggar med spellistan jag har gjort iordning till helgen. Känner mig smått hedrad som fick den uppgiften och har försökt göra så att alla hittar något dom gillar. Inte så svårt med tanke på hur blandad musiksmak jag har ^^

Har stora förväntningar på helgen! Förväntar mig inte något stort av mina små älsklingar, vill gärna att Hollsan ska springa en hel bana och inte sticka ut i publiken, och om Ronja tar en placering så blir jag givetvis glad. Men på hemmatävlingen bryr jag mig inte så mycket, det är så himla roligt allt runt omkring också!

Nu, hooj!


Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem

In the beginning it was easy, so much simpler back then

Jag börjar bli less på att du är dum i huvudet.
Låt mig va?!

And we're only making it worse

Grattis pappa!
Och Ls lillsyrra :P


Igår var vi i sjön hela dan typ.. Målade två väggar till på friggeboden. Sen agility på kvällen. Dom var riktigt duktiga båda två♥



Skulle ut till Sjön idag och måla sista väggen, men regnade och hade sig så vart inte så. Istället har jag busat med buspojkar, fikat med Albin och fyllt i/skrivit ut/kopierat papper. Så hoppas på att få börja få lite pengar nu.


Ha skrivit ut massa agilitybanor också, himla taggad inför helgen! Är träning ikväll igen så ska ta med en bana och se om folk vill köra den. Det är himla kluriga banor jag har skrivit ut, det är banorna från landslagsuttagningen :)

Annars då? Saknar min L. Och min M,
hon jobbar visst arslet av sig i veckan. Onödigt tycker jag.


I'll work to work it out

Jobbiga skithund :( Hon som var så duktig hela kvällen! Sen började två hundar busa så då sprang hon självklart dit. Och efter det var som allt kört.
Smått pinsamt när man inte klarar av testet man själv håller i.. Men vi har ju misslyckats förut så varför inte igen.


Är inte ens spännande att se hur det kommer gå i helgen för det kommer gå åt helvete. Hon kommer att springa omkring som en galning och jag blir glad om jag får tag på henne igen. Förhoppningsvis hinner hon ta några hinder innan vi störtar :)



Nu ska jag se vänner och äta mig fet. Ha en bra kväll!

Aj aj aj aj buff

Jobbig gårkväll. Somnade typ aldrig..
Låg i sängen till klockan 3 idag. Släppte ner hundarna klockan 8 och sen gick jag och la mig igen. Och helt otroligt - ingen som kom och tjatade på mig. Hundet kom och la sig med mig igen när dom hade fått vara ute, och sen låg vi där. Hörde pappa klampa i trappen så förberedde mig på att ignorera och inta deafmode, men han o Kennet la tak och levde om, men lät mig va. Nice.

Har legat och känt mig allmänt värdelös och hade tänkt stanna där till the end of time, men vart kissnödig så var tvungen att gå upp x) Nu ska jag bege mig mot klubben. Är HU ikv men tänkte få vara där med Hollan en stund före folket kommer.

Hejhoppkolasnopp.

Jag gillar Albin

Vi pratar städning..

Bubb4 säger:
mkt kläder på golvet? ;D

E säger:
näe, men mycket hundhår.. GALET mkt

Bubb4 säger:
haha
men det är väl bara att damsuga upp? ;D

E säger:
ja, men problemet är att hundhåret är fan listigt!
när man kommer med damsugaren så hoppar det som undan, och sen kommer det fram igen när damsugaren är borta, så man måste damsuga sisådär 4 gånger för att få allt

Bubb4 säger:
haha
utsmartad av hundhår!

E säger:
jag borde vara blond :/

How'd you get there?

Vaknade, for till Sjön, målade en vägg, såg min hund bada i en damm, hjälpte till att sätta upp förtältet, for hem. Gick in på face och då hade Annika lagt upp en länk där man kan se landslagsuttagningen i agility live! Nice! Känns verkligen som att sommaren är på G nu! Och gud vad jag taggar nästa helg! :D
Och det bästa är att alla banorna ligger ute på agilityportalen.se, och dom ser himla roliga ut!! Måste skriva ut dom så jag kan testa det någon dag :)



Hade inte mkt mer att säga.. Så Hooj!

All I want is to turn the tide

Oj vad jag känner mig stark när jag känner för att tjaffsa men istället skiter i det. :)

Idag tog jag med mami o alla the dawgs till Bersa för lite tävlingsträning! Holly var duktig, för att vara hon :P Ronja var duktig som alltid, och Mira sprang bara till mor min när jag försökte köra henne så det skiter vi i. Men taggar tävling till helgen!!! :D

Ikväll har jag inte direkt nå planer. Är medbjuden på två ställen där det klart är okej att jag kommer ^^ M skulle till sin man o grilla med två av hans kompisar och Anna ska på födelsedagsfest. Just nu lutar det mot Anna, mest för att hon behöver skjuts så då kan jag ju lickas följa med x)
Min far skulle kanske ut ikväll också, så då är det lika bra att jag är på krogen tills jag ska hämta han. För krogen lär det nog bli hur som helst lät det som. Det finns ju alternativet att sitta hemma, men det gör jag hela veckorna. Och då kmr jag falla för mitt sockersug :$ Så lika bra att fara ut och träffa folk!

Klockan är nu snart 6 så är väl dags att gå i duschen eller någe sånt.
Jag önskar er alla en bra lördagkväll!

Bild på mina flickor från gårkvällen!

Cut off all the ropes and let me fall

Hemma nu, efter mycket jävla tjaffs i bilen... Vissa människor ska bara inte dricka alkohol.

Haft en trevlig kväll, himla kul med allsång och massa folk. Bara allmänt bra! Kanske skippar alkoholen ett tag framöver, är ju som kul ändå!!
Träffade Jens på Calles♥ Fan vilken underbar man alltså :P Älskar den duden :D Han satt och sniffade på mitt hår för jag luktade gott :P Och han hade en vän som han försökte få ihop mig med, Edwin tror jag han hette. Rätt trevlig prick :)
Sen kom Adam o Patrik just i tid till stängning ^^


Insåg just att jag är den enda singeltjejen kvar. Inte i världen kanske, men jag har bara 2 tjejkompisar som jag brukar umgås med ofta, Anna o M, och dom har män nu. Carro har man, T-boy har man, Jeanette har man osv. Linda räknas inte för hon är långt bort och kan inte ragga drinkar med mig :( Jag saknar henne!
Känns ändå rätt lesset. Jag vill med ha nån :/ Fast är väl kul att vara singel också... Haha emoErika kommer fram den här tiden på kvällen! Ni får ursäkta mig. Klart det är kul att få knulla runt och få stämpeln slampa :) Nicenice!....

Sömn nu iaf. Typ.
Saknar dig.


I told you to be patient and I told you to be fine
I told you to be balanced and I told you to be kind
Now if all your love is wasted then who the hell was I?
Cause now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines

Friday the 13th.

Min mor snodde cykeln >.< Lätt att fara ut o cykla utan cykel? Nope. Men tog oss en springtur i skogen istället. Dock väldigt jobbigt att springa när det är så jävla mkt pollen ute.. Jag började låta som en pipleksak, men då fick jag då min hunds uppmärksamhet iaf xD

Nu fördriver jag tiden men musik och rockringande. Ska hämta upp StefN snart för han ville upp på systemet.. Så han kan åka med när jag ska till veterinären, då får han hjälpa mig in med all the dawgs mohahah!

Har ingen aning om vad som händer ikväll. Har ingen aning om vem som ska med heller. Jag är småtaggad på att tända en brasa vid älven o chilla där, eller vara hos M. Men folket med alkoholen får bestämma, jag har inte råd att vara alkoholist ikväll :( Så ska försöka tjäna mig en slant på att vara fyllechauffis istället. Då kanske jag har råd att dricka nästa helg :D

Hur var detdär.. "Hjälp-Linda-att-supa-på-fredag-fonden"? eller något sådant.. Kanske borde starta en sån åt migsjälv! :D


Ska försöka bli bättre på att lägga in bilder i långa inlägg, så min vän M har något att titta på när hon (inte)läser mina tråkiga inlägg ;P
Bilden är från då vi var på Universeum då grabbsen hälsade på..
Hittade den i en mapp märkt "LINDAS".
Jag saknar dig gumman♥

Skebo.se

Halloj!
Bra dag idag, var trött som stryk o orkade inte fara ut o springa idag, men det gjorde inte Holly heller så det är lungt. Grattis till henne! Min flicka blir 2 år idag, galet! Tycker det var i förrgår som hon såg ut som en liten fluffboll!


Begav mig mot stan, svängde förbi Marklunds Måleri för att tigga sommarjobb men Sara vart ledsen och sa att dom behövde ingen :/
For vidare till M! Hon vart typ förvånad fast hon visste att jag skulle komma? ^^ Var där ett tag, sen följde jag henne in till stan för hon skulle köpa lådor... Och hon hade Hedda, så jag fick hålla henne medan hon var inne o handlade. Sen gick jag till AF.

Jag älskar min handledare! Hon är underbar. Jättelätt att prata med och hon tippsar om allt och bara allmänt bra! Så vi gjorde en ny handlingsplan och sökte några jobb. Osså fick jag med massor av papper hem om jobb jag ska söka, bla en heltidstjänst i Göteborg i minst ett halvårs tid.. Tror nästan jag måste söka det! Men då måste jag hitta mig en lägenhet igen, och det är fan inte det lättaste.
Vi började prata om att jag bodde hemma än, och hon berättade att jag har rätt att söka försörjningsbidrag, och då betalar dom typ hyran + ett bidrag över det. Så hell yeah! Sitter o letar bostad för fullt, men har ju inga jävla poäng på skebos hemsida, och finns NADA på blocket :S Men ska förflytta mig till den andra datorn så jag kan skriva ut blanketten jag ska skicka in till kommunen. Även om jag inte får mig en lägenhet så är ju pengarna väl behövda.

Så en rätt bra dag idag :) Blir en lillprommis med Holly snart, hon är verkligen helt död :O Och sen bara mysa framför tvn! Veterinärbesök med alla 4 imorgon.. Kmr vara världens cirkus att få in alla i vänthallen bara!

You're killing me, killing me

Ibland är hon billig.



Började skitbra när vi kom dit. Var en annan kvinna där med sina två barn och deras hund så dom hade ställt upp lite grejer men jag visste som vad jag ville träna så vi ockuperade den andra sidan av rinken istället :P
Ställde upp en kombo som kunde springas rakt och snabbt och jättelätt, fast man kunde som trixa till den också om man ville, himla stolt vart jag :P
Började med Hollan, hon var heltänd och jätteduktig! Lite ofokuserad ibland men kom som ändå tillbaka.
Sen fick Ronja köra, den lilla segisen xD Att köra henne efter Holly får mig att små-le, hon är verkligen inte snabb - men hon försöker! Vilket är det viktigaste ju :)
Tog ut Holly igen. Då hade vi massa publik, dock hade den andra kvinnan farit men det satt massa småbarn på rinken och såg på. Och en traktor körde omkring vilket var väldigt intressant tyckte Hollan.... Hon stack några gånger så jag hann bli förbannad, men mellan gångerna hon stack så var hon jätteduktig! Har som alltid trott att det ska gå åt helvete på hemmatävlingen, men nu börjar jag nästan tro att det kan gå bra - så länge hon inte sticker..

Anywhoo, började packa ihop då 2 pojkar kom o undra om dom fick klappa hunden. Holly vart rädd för dom o började skälla och dom vart rädda för Holly o hoppade upp på rinken igen. Men tillslut så hälsade hon på dom o ena killen hade massa frågor om agility o ville se henne springa tunneln osv. Han var en bra unge :D Hjälpte mig plocka undan också, underbar grabb :)

Körde lite slalom o sen skulle jag packa in dom i bilen. Tänkte "äh, nu ska jag lita på henne" och lät henne vara lös de 4 meterna det var från dörr till dörr och självklart hinner hon sticka iväg. Ner i ett dike, bort mot vägen, kom tillbaka och badade i en vattenpöl. Sen tvärs över vägen, springer rakt igenom en fotbollsträning, försöker sno bollar av flickorna, vidare i nästa dike och sen in i en skog. FYFAN VAD FÖRBANNAD JAG BLIR. HUNDJÄVLASKITFAN.
Jag snor en boll från tjejerna och fortsätter ropa på min hundjävlaskitfan som då vänder och tänker "Yey, matte vill spela :D" och kommer i full fart mot mig. Fäller mig. Aj, min, rygg. (Tänk er Janice säga det, hehe.. Har sett för mkt vänner)
Får tag på min hundjävlaskitfan och släpar med mig henne bort till rinken igen. Som tur var så får jag mitt förnuft till fånga och istället för att köra över henne som jag kände för så tar jag med henne in i rinken igen och kör lite slalom. Man ska aldrig avsluta när det går dåligt, bara när det går bra. Det är som the basics. Så vi gick in o körde slalom så nu kan hon nästan ta ett helt slalom själv. :) Något gott kom ju ur det iaf. Plus att hon sedan gick lös till bilen igen, fast faktiskt till bilen den gånger. Men fan så arg jag blev...

Vad jag inte skulle göra för lite chips just nu..... Mums........
Och en eloge till alla som har orkat läsa allt! x)

What if I wanted to break? To laugh it all off in your face..

Var ändå uppe i någorlunda bra tid idag, har ätit frukost på altanen och la mig och solade lite sen. Men molnen kom :@ Så sitter nu inne under en filt o fryser x)

Blir att slöa lite till nu, sen försöka pallra mig ut på en springtur. Är ju inte galet varmt i luften så tycker Hollan borde palla det :) Sen blir det Bersa har jag bestämt! Ska använda all den bensinen som jag har kvar till agilityträning inför nästa helg. För helt ärligt så har jag inte råd att tanka min stackars Glenn för jag har inga pengar alls. Under en hundring på kontot. Detta känns fel.

Ge mig ett jobb ?



Om Holly kan fortsätta vara så duktig som igår så blir jag superglad, bara så världen vet :)
Hare Gött.

Spelar pappas skiva ifrån 69'

Helt otroligt vilken underbar låt!
Det funkade galant att tagga till mig igen efter att ha varit förbannad och sedan legat och slumrat på soffan nån timme. Nu peppar vi agility :D Men har fortfarande galet ont i huvudet så mitt lilla monster får stanna hemma. Hon lever om så mycket :/
Men nu packar jag in Hollsan i Glenn och beger mig mot Bersa! Hare gött!!

Jag bidde trött och gick sönder..

Steg upp kl 10 osså bar det iväg till Sjön. Mami ville slita upp nå lådor ur jorden så visst. Mormor o Morfar var där ute redan så vi fikade lite o sen satte vi igång. Gud vad myror det var där >.< Och maskar :D
Slet sönder ryggen i smyg så la mig ner o "solade". Bättre dom får tro att jag är lat än att jag har ont.

Just nu sitter min mor och pratar om vilka grisar jag och min bror är, och att vi aldrig kmr flytta hemifrån och aldrig få nåt jobb. Småsur blir jag. Förbannad rent av. Om det är allt som förväntas av mig så visst. Då ska jag sluta leta jobb och boende. Fuck the world.
Fan vad jag längtar bort från det här huset.

Men ikväll är det agility, blir bra! Ska typ halvsova till nåt avsnitt av vänner före maten.
Hoppas alla har en bra tisdag :)

Står och låtsas inte se att du står precis brevid

Är frustrerad och rastlös. Arg. Vill ut och springa. Bort. Men min stackars lilla hund är helt död, och mörkret börjar falla.. Fan ta min dumma jävla rädsla. Fan ta gångbanor.
Och fan ta den där förbannade killen för två år sen.

Blir en dusch nu, försöka lugna ner mig lite. Blir väl Vänner hela natten om jag inte lyckas.



Jag ger upp.

Wish that you could but you're never gonna own me

VILKEN DAG!
Steg upp klockan 11, då undrade mamma varför jag har sovit så länge när det är så varmt ute. Bara sisådär 21grader i skuggan?! Gick ut på altanen och höll på att avlida där jag stod i mina fleecebrallor o t-shirten. Sprang upp på rummet och tog på mig shorts och ett linne, men spenderade mesta delen av dan ännu mindre klädd :P

Solade ett tag, men kände mig rastlös.. Ville ut och springa men var fan för varmt! Var 35grader på altanen hela dagen :D  Så bestämde mig för att tvätta Glenn istället :) Inte för att jag kan säga att han ser så mkt bättre ut nu än innan men..

Mami har varit barnvakt hela dan åt vårat sjuka lilla födelsedags(igår)barn. Tänk, Linus är 2 år!! Gammal jag är....
Men Albin kom hit och vi gick och hämtade Lucas från dagis :) Var gulligt när barnen trodde jag var där o jobbade. "Fröken, kan du ge mig fart?""Mig med!" Sötnosar

Sen tog men Albin o Holly ut i skogen till tjärnen där så Hollsan fick bada av sig. Hon är verkligen inte på topp dagar som denna! Stackarn :/ Men då piggnade hon till ordentligt!

Nu blir det mat snart och sen iväg på HU. Hoppas flickan sköter sig ikväll! Har inte riktigt tålamodet idag känner jag och skulle gärna stanna hemma, men måste ändå upp på klubben o lämna priser till tävlingen så..

Hejråå

From being true to being used is how we live


Kände mig allmänt frustrerad och rastlös, så jagade liv i min jycke och begav mig ut på en springtur i skogen. Fan vad jag pushade mig! Himla härlig känsla.. Som höll i sig ungefär tills jag satt på cykeln halvvägs hem. Då ville jag ut och springa mer, men gillar inte mörkret så ligger nu här i min säng med två små slagna hjältar.


Imorgon har jag tänkt sova tills jag vaknar. Sedan hälla en hink vatten på min bror så han vaknar och vi kan lägga lite tak. Och sen en springtur med Holly innan jag drar till Bersa o tränar. Och sen blir det väl HU efter det. Kanske svänger förbi M påväg hem =)

Btw så dampar typ Blogg.se för jag har skrivit 2 inlägg idag redan som inte vill synas, så gissar på att alla tre kommer upp som i en klump imorgon eller nåt.. Skumt dedär!

Blir att skalla kudden nu iaf. Hare gött.



Jag har kommit på dig.
Det var aldrig något fel på dig, det var bara det att det inte var mig du ville ha.

Vissa dagar går det bättre än andra, att låtsas som att jag inte saknar dig.



But I better be quiet now,
I'm tired of wasting my breath
carrying on, not over it yet.
Just wish I knew what you were doing and why you wanna do it this way.

Come on skinny love, what happened here?

Var hos T&D kl5 som tillsagd, för vi skulle äta middag!
Men maten var inte klar förän kvart över 7, jag var galet hungrig då!

Vi åt nå goda biffar som alla hjälptes till att göra. Och massa svamp! :D Gött vare :)
Medan vi åt såg vi en film, typ Surrogates? Helt okej. Handlade om robotar o skit! Sen spelade vi ett spel som först verkade hemskt tråkigt x) Men det var faktikst rätt kul när jag förstod hur man gjorde :P
For hem där kring 10 för jag skulle somsagt upp tidigt idag... PÅ AGILITY! :D


Var allmänt glad när jag vaknade imorse. Begav mig mot Bersa vid halv 10. Var massa folk där, rastade mina hemskheter till hundar. Gud så jobbig Holly var i början >.<
Det började med den lättare banan. Crap... Ville att Holly skulle få ha varit där ett tag o vant sig vid allt före det blev våran tur men det vart inte riktigt så. Första loppet var bara kaos. Som det alltid är?! Inte bra att vi bara kommer köra ett lopp per dag på hemmatävlingen.
Men vi fick köra samma bana två gånger, så andra gången gick det galet mycket bättre! Då tog vi oss (med några stora svängar och snurrar) faktiskt igenom hela banan! Dock missade hon sist hindret men det orkade vi inte bry oss om :P


Sen byggde vi om banan och jag o Ronja var första start ut! Det var en sjukt kul bana, men trodde inte att hon skulle få så mycket fart. Plus att hon hade varit så seg hela morgonen och bara tjurat, så var värsta chocken när hon sköt iväg som en kanon! (För att vara henne ^^) Ett jättefint lopp vart det, men dock inte så snabbt som jag trodde :P Men ändå, stolt! Och andra varvet gick hon ännu snabbare! Eller så var jag långsammare.. Hon hann då rent före mig in i slalomet, imponerande ;)



En himla bra dag iaf! Fast är trött som stryk nu.
Funderar på att gå på bio i min ensamhet ikväll :)

Jag bor 4 trappor upp och du är välkommen in

Himla trevlig kväll igår!
Kom till Albin jättetidigt, så satt med han o hans pappa medan dom åt osv. Klockan 8 begav vi oss iväg mot Sunnanå. Där var det massa folk och jag kände inte igen en enda människa :P Albin kände visst en tjej så han satt o snacka hela kvällen iaf :P Men alla var som trevliga o lärde känna många nya personer :D

"Polly vill ha kex?"  hahahhahah xD Internt..


Albin skjutsade ut mig o nån dude på krogen, btw så snodde duden min femtiolapp?! Inte okej!
Väl inne hittade jag igen M&Adam och Jens :D Satt med dom ett tag. Sen såg jag en tjej som heter Emelie, och hon är inte nog gammal för att vara där!! Men då var hon där med sina föräldrar "Jannelie" och henns mormor. Så på något udda sätt hamnade jag på vimmelbild med mormodern!


Träffade en tjej som heter Sanna som jag har gått teckenspråk med, och som jag träffade ute förra helgen så vi umgicks ett tag :) Himla trevligt!

Claes var himla vänskaplig igår.. :P Han o Micke spelade så det var bra stämning hela kvällen :D

Kvällen avslutades med en promenad genom regnet. Fast Albin kom o räddade mig med sin vita springare! x)

Nu taggas det om, blir middag och mys hos T&D ikväll :)
Och imorgon är det AGILITYYYY!!!!! Första tävlingen för i år :D Dock en inoff, men jag taggar ändå :)

All the people that I meet

Blir många inlägg per dag nu men jag är uttråkad..

M gjorde mig fin :$ Blir nog en bra kväll!

Önskar er alla en trevlig fredagafton :D

Det ekar i hela staden

Vaknade senare än tänkt, men okej ändå.
Hinner inte ut med Hollsan, men helt ärligt så skulle jag nog inte palla att fara ut o springa.. Mina lår är typ döda x) Så satsar på att packa in restrerande stolar i Glenn o ta med la Fluff o Loll till M. En sväng på stan och sen iväg till Bersan igen!

Kvällen kommer spenderas på okänd plats ute på Sunnanå med okänt folk. Är tacksam över min privatchaufför Albin som åtminstone skulle hänga på förfesten med mig! Vet inte om det blir krogen sen, beror väl på vad folket vill :) Classe spelar på Calles, och dom har renoverat där så är småsugen på att fara dit men vi får se vad som händer!

Tror att helgen blir riktigt bra! Mycket agility och mycket folk. Nice!

Veronica Maggio - Välkommen in

Har just upptäckt låten, typ. Egentligen i fredags på förfesten, men den är galet bra!! Taggar sommarfester som fan :D
Önskar att det var jag som hade flyttat till Ms lägenhet ist för henne, fyfan vad fest det skulle vara i helgen isf! Dunka bra-låten om o om igen. "Det är kö från gatan upp till hallen". Megafester.. Fan vad jag saknar mina husfester.. Dom var lyckade! Och tänk att ha en sån i stan?! Fatta nice!

Ska på inflyttningsfest imorn hursomhelst, dock inte Ms för hon vill inte ha nån typ :/ Sofie har flyttat o ville att jag skulle komma även om jag inte känner en kotte, så tvingar med mig Albin o far dit :)

Tror morgondagen innehåller mer agility också. Är så härligt när det är så nära och hon är så duktig :$ Och är ju tävling på söndag!!! Dock bara en inoff, men ändå :P Bra uppvärmning inför 21-22. Det taggar vi! Skeås hemmatävling; finns inget bättre! Det är fan lika bra som mina husfester ;)

Taggar livet lite allmänt sådär. Tror jag ska fara ut o springa en sväng om jag får med mig min vovve. Hon är trött! Så vi får se hur det går.. Plus att det är jävla jobbigt att springa när det är pollen i luften alltså x) Smakar blod i munnen o halsen tjuter, men det funkar det med ;)
Kanske får ta dom små på en prommis ist, fast då blir det inget joggande.. Knappt en powerwalk. Små sega hundar! Men jag älskarom :]

I finally become what you wanted me to be

Halv 11 stack jag ut med Hollsan och cykeln till oljehamn, sprang en sväng i skogen och sen cyklade vi hem igen. Det låg en påkörd hare på vägen :/ Men vi tog tillfället i akt och tränade lite "inte röra haren" och hon verkade då tycka att den var galet tråkig efter ett tag.. Så nu kanske hon inte drar på hare längre..? :) Man kan ju hoppas!

När vi kom hem så gick vi bara in o drack lite och sen for vi iväg till M med stolarna. Holly har ju aldrig varit där så blev att undersöka lägenheten väldigt noga ;P Hon blev less tillslut och la sig ner iaf. Sen vart hon less på att ligga ner så hon började leka med en liten,liten sten x)

Vi gick en sväng på schtaan med. M skulle handla lite alkohol och mataktiga saker. Så jag o Hollsan gick på Björkis och köpte hundgodis, någonting hon uppskattade!
Vart lite träning mitt på torget när vi väntade på M och sen gick vi en sväng bland allt folk. Gick hem till M och hoppade in i Glenn igen och så bar det av mot Bersan!

Ställde upp en jätterolig kombination som vi tränade i tisdags. Nu hade jag ju som tid att träna den del för del så det löste sig riktigt bra i slutet! Hon var jätteduktig och vi körde lite olika varianter och allt gick jättebra! Men syntes att hon var ganska trött så vid kvart i 3 så packade vi in oss i bilen igen och begav oss hemmåt.

Så hon har varit igång från 10.30 till 14.45...
Tror hon kmr sova snällt resten av eftermiddagen :)

Trötter!

From right to wrong, back to right to wrong again

Inget jobb idag!!! YEY! tänkte jag, fast vaknade före 9 ändå. Värt.. :P

Planer för dagen:
Nu ut o cykeljogga med Lollsan
Packa in henne i Glenn och dra till M med några stolar
Fara till Bersa och träna mera agility!

Är så svinigt roligt att träna henne nu, hon har börjat vara så duktig!! Och vilken fart! :O Jag dör ju typ :P Igår slutade det inte så bra, hon vart för trött i huvudet o började bara göra fel :/ Men det var ganska många hundar där då så är som stolt ändå :)

"Vi ska sy och vi ska klippa, vi ska göra ska, vi tippa..."

Känner mig ändå duktig idag. Däckade efter jobbet och sov mycket längre än tänkt, och sen däckade jag igen framför Vänner.. Men sen satte jag igång. Har klätt om Ms stolar nu, vart skitsnyggt! Och sen tog jag ett damsugarrally.

Blir mat snart, sen ska jag förbi AnnaO en sväng, ett kortpass agility och sen upp på onsdagsträning på klubben. Fast vet inte om jag orkar fara upp på klubben, om flickorna är lika duktiga som igår så blir det kanske att stanna i Bersan o träna lite längre. Vi får se helt enkelt!
Och samtidit som jag skriver detta läser jag mailen och har fått ett mail av Annika som försöker få ihop folk till träning ikväll, så blir helkväll i Bersan och få massa bra tips! :)

Så blir massa fart och kuligheter ikväll! ;)

Uh.

Fyfan. Det enda som får detta att kännas någorlunda okej är det faktum att jag kommer skalla kudden igen där kring 9. Sömn är en bra sak, och på senaste har det blivit galet lite av det..



__
Kan uppdatera om att jag både for på agilityn och våldgästade Albins bastu. Flickorna var superduktiga på agilityn och axlarna vart jätteglada av bastandet så humöret gick upp!

Står inte ut, står inte ut


Inte på topp idag. Trodde aldrig jobbet skulle ta slut.. Galet ont i ryggen och axlarna och misstrivs som fan. Väl hemma vart det prommis med Magda o Kiba, alltid lika trevligt. Hundarna stack iväg på äventyr när vi var för upptagna med att prata, men dom kom tillbaka igen så. Hehe.

Vill ha ett badkar. Typ jättemycket. Bara lägga sig under vattnet och dö. Kanske inte riktigt så men nästan. Tror det skulle vara bra för axlarna! Om det inte hade varit agility ikväll hade jag våldgästat Albins bastu!! Fast vet inte om jag kommer orka fara på agilityn heller.. Borde verkligen, men har ont överallt :(

Jag saknar någon. Har inte bestämt mig för vem än, men känns lite tomt. Jag saknar L jättejättemycket. Kanske bara är det.. Jag saknar helg också. Fast M jobbar hela helgen så vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Är bjuden på inflyttningsfest men känner ingen (eller vet inte vilka som ska dit) så vågar nog inte fara utan en vän :$ Vet inte om det var alkoholfest heller, och känner att jag behöver lite alkohol.
Näe, en sväng där förbi ska jag nog ta ändå! Trevligt med nytt folk ju :)

Ehm.. Hejrå?


What I want and what I need,
has now become the same thing you've been offering

Glenn Walter Karlsson♥



Var och hämtade denna skönheten idag! Han heter Glenn. Glenn Walter Karlsson och är min nya man! Riktigt härlig bil att köra, förutom att den saknar styrservo.. Jag lär få beefcake-armar ;)

Hälsade på M o skjutsade henne först på solbacken och sen till Bersa. Glenn är inte så ren, så vi skrev "Glenn" på motorhuven och på bakrutan x) Blir att tvätta honom imorn efter jobbet tror jag! 
Väl hemma så snabbåt jag lite mat och sen tog jag Hollan o Glenn upp till klubben för HU. Holly var typ duktig. Inte i början, och inte i slutet, men i mitten :)

Nu blir det CSI o sen sängen!!

You've been all over, and it's been all over you

Gårdagen.. Tog cykel o hundet med mig ut mot oljehamn och gick en sväng i skogen med Patrik och Hera. Holly hängde inte riktigt med påväg hem x) Satan så slut vovve! :)

På kvällen drog jag till Ms nya place!!! Hon fick nyckeln till lägenheten igår så hon tog sitt pick o pack o flyttare :D Så jag tog med ett köksbord o for dit :) Jättefint var det ju faktiskt! Vi tog oss en prommis ner till Karamellkungen och sen satt vi och svamlade på hennes säng ett tag :)

Skulle egentligen följa henne på stan idag och shoppa lite grejer till lägenheten men var så jävla trött så blev inte av.. Ska kanske försöka få mig förbi där senare :)

Vi ska typ hämta min bil idag! :D Jag köpte en bil förra helgen :P Vi trodde att den hade körförbud men mami fick nå papper nyss om att den får köras i typ 19 dagar till, vilket är ganska perfa för har fått besiktningstid den 19maj :)

Nu ska jag fortsätta leta efter tankkortet.. Hatar mitt jävla virriga huvud just nu. Vet aldrig vart jag har hett något alls.


The world outside these walls may know you're breathing,
but you ain't comin' in.

You're out of luck, and the reason that you had to care

Gårkvällen var riktigt trevlig!
Är som skumt att det känns normalt såfort man träffar Anna, som att hon inte har varit borta. Men det var riktigt mysigt igår :) Jag, Anna o M grillade och åt i växthuset, där vi fick slåss för livet mot en gigantisk mal! x)
Claes ringde och ville ha skjuts från Byske till stan så vi lastade in oss i bilen osså bar det iväg. Påväg hem hämtade vi upp AnnaÅ och så blev det badtunnan när vi kom tillbaka! Anna hade gjort jättefint ute vid badtunnan med tända facklor och söta små ballonglampor och musik, mys!
Efter kanske en timme så steg M o AnnaÅ upp. Jag o Anna satt kvar och pratade om allt möjligt medan vi väntade på att dom andra skulle komma ut till oss igen, men dom satt och såg film med Annas pappa ;S

Btw, jag hade lätt snyggast morgonrock, PIMP!


Efter typ 2 timmar kom dom ut och sa hejdå och for hem. Lite tråkiga tycker jag! Vi satt kvar där i en timme till ungefär, sen for vi och skjutsade hem Kratz och sen vart det en nattmacka i Annas rum :)
Stannade till typ halv 3, men då höll jag på att däcka så bestämde mig för att fara hem medan jag fortfarande kunde köra :P
Vart lite dejá vu över det när vi kramades där i hallen efter att ha umgåtts hela kvällen, likadant som vi gjorde hennes sista dag som Skelleftebo. Det var också en mysig kväll!





Fick några roliga samtal igår av lite onyktra människor. Bla en dude som skulle fixa ihop mig med hans kompis av väldigt konstiga skäl.. hehehe.
RSS 2.0