En dag i Luleå

Trött som stryk. Men dum som jag var lämnade jag allergitabletterna hemma, så har lite problem med att andas, spec på natten. Så gissar på att det är det som gör mig trött!

Lyckades pallra mig till två lektioner av tre idag, vilket jag ser som en sucsess. Första lektionen handlade om biodling.. Trodde jag skulle bli förskollärare, inte biodlare? Aja.

Andra har jag ingen aning om vad den handlade om. Så jävla lost tjej. Jag satt i min egen lilla bubbla o kluddade i ett försök att förstå vad dom pratade om men det hjälpte inte. Är dock smått generad för Angelicka märkte hur "långt bort" jag var och kom o frågade om jag var okej! Inte under de 3 åren jag satt för mig själv och stirrade på mina fötter frågade någon om jag var okej. Och nu var jag inte ens utfryst utan bara allmänt borta :P Jag vart lite rörd :$


Efter skoldagens slut så diskade jag o Pia undan o torkade bordet ute på balkongen, FÖR SOLEN SKEN SÅ VACKERT! Vi for på DollarStore och köpte lite onödigheter och taco-bröd, sedan åt vi tacos på balkongen! Hon tvingade mig att köpa godis. Jag och Ida har godislöfte (bara äta en gång i veckan). Jag har inte rört godiset än, men det är jävla frestande. Antingen måste jag slänga bort det eller äta det ikväll. Och sen börja om från början.. Jag ska fan sluta äta godis helt, annars går det inte. Borde inte ha köpt det jävla godiset.... Uh.


Pia är på någon demonstrativ föreläsning om att sjuksköterskor förtjänar mer än 24 000 i månaden, så vet inte hur länge hon blir borta.. Jag är då nyss inkommen från en trevlig 40mins prommis med syskonen bus! "Lilla" Gerda fick stanna hemma, är nog jobbigt med en buse i kopplet!

Nu borde jag plugga men blir nog nå serier..


Btw, säljer min Megafonen-biljett ifall någon är intresserad. Är budgivning på den som börjar på 200kr. Hör av er om ni är intresserade!

11:17


På plats i Luleå. Orkade inte stiga upp kl6 så jag sov till kl9 och har sedan dess varit ute och motionerat! (Näe okej, jag har suttit vid datorn också.)
Kände inte att det skulle ge så mycket att fara på seminariena när jag inte har sett föreläsningarna så.. Men blir NO-lektioner i eftermiddag. Nu dusch!

Singin' "Sweet home Alabama" all summer long

Tror grannarna saknar sommaren lika mycket som mig, för dom har spelat denna sången om och om och om igen i en halvtimme. Men det stör mig inte så mycket, jag saknar sommaren jag med!


Helgens föreläsningar har ändrat min syn på relationen mellan hund och människa. Vilket typ var meningen :P Jörgen Thynell var otroligt rolig att lyssna på och man fick verkligen tänka till. Det var också väldigt bra att han hade Hamlet där och kunde visa allt han förklarade och man fick se att hunden reagerade så som han sa att den skulle. Nu måste jag bara ställa om hela min vardag så jag kan göra så som han sa :P


Jag tycker att hela den här veckan bara kan flyga förbi i ett naffs och att det är fredag imorgon! Haha jag längtar mer till tävlingen än till festen på fredagkväll så kanske lika bra att jag säljer biljetten? Men jag vill då fara en stund på förfesten hur som helst.. Aja. Vi ser väl.
Men tänk så härligt, två helger av hunderi efter varandra :D Och sen två helger utan hundar och med alkohol efter varandra :P

Oj vad jag längtar till maj månad! Vilken underbar månad det kommer bli :)

Näe, nu ska jag nog kanske plugga lite................... Hare gött

All you have to do is call my name and I'll be there on the next train...

Humöret svänger som bara den idag! O ena sidan är jag megataggad på livet, men o andra så har jag spenderat dagen med plugg o disk. Orkade tillomed laga en riktig middag ikväll! :O Tror jag har levt på nudlar non-stop sen grillkvällen. Tur jag alltid fick mig riktig mat på jobbet iaf :P

Imorgon så åker jag med den bästaste grannen Lena till Luleå för en föreläsning med någon som jag borde kunna namnet på.. Hundgrejor är det iaf så det kommer bli intressant! Sedan på lördag så är Holly en "heders-perro" och ska få följa med som problemhund :P Hon är heders-perro för att det egentligen är perro-klubben som anordnat det, endast perros, men har man världens bästa granne så har man :) Dock så har hon ju blivit så duktig på senaste så det är knappt ett problem längre, men alltid bra att få lite extra tips!


Annars då? Har inne-vecka nästa vecka. Är inte taggad men that's life. Den helgen så är det Megafonenfesten som jag inte har bestämt mig för om jag ska på, för lördag-söndag är det inoff i Piteå så vi ska fara o tävla!! Ååh så härligt att tävlingarna börjar sätta igång :D Snart är det vår hemma-tävling också ju♥ Men före det ska jag hinna med att fira Jeanettes 20årsdag och sen en awesome liten get-away för mig själv! Är så taggad så jag vill dö :D Detaljer får ni sedan, är ju ändå 3 veckor kvar :P

Oj vad jag saknar min bästa vän♥

If you need me to be with you I will follow when you leave

Det snöade som fan i helgen så vi kunde inte flytta ut hindrena. Blir alltså träning på travet nu om en stund!

I fredags.. gjorde jag nog inget vettigt. I lördags så soooov jag, sedan var jag med M, Adam, SannaSu mfl först hos Adam och sen drog vi ut på Calles! Träffade några kändisar + massa nytt trevligt folk, så det var en riktigt lyckad kväll :)
Söndag så hade jag middagsdejt med Ida! Det var helmysigt. Vi åt på Bishops Arms, svingod mat men alldeles för stora portioner x) Sedan gick vi på promenad genom stan tjallala, challalalalalalalla, challalalalalalalla haha omg. Näe, det var mysigt!
Sedan vart det "filmkväll" med Albin. Han kom hit o tvingade mig att se hockeyn ett tag, men tillslut såg vi Dirty Dancing ist! Han fick välja mellan den o Titanic :P Natten mellan lördag o söndag var det 100år sen Titanic sjönk, så jag ville som se den o minnas lite.. Men!


Jobbet suger fortfarande. Bara massa gnäll o skitsnack. Men snart är jag klar där!
Idag hämtade jag ut två paket, ett med pluggböcker och ett med Häromi saker! :D Fast vet inte riktigt vad som hände med Häromi, för det var bara buren o pläden i paketet och jag hade beställt 3 grejer till :S Anywhoo så är buren nog stor för både mig o Hollan så vi har legat där i o myst! x) Vill att hon ska bli lika trygg i den nya buren som i den gamla, så jag får väl fjäska lite en stund :)

Näe, nu ska vi mysa lite till, sen blire AGILITY! Fan vad jag längtar till maj månad :D

890622

Oh lord I'm so fucking happy!!



=) HIHIHIHIHI =)

It messed me up, I need a second to breathe

Satan så fuckad man blir av ljuset. Jag var inställd på att klockan var typ 5 nu, inte snart halv8 :S Men härligt, sommarkänslan smyger!


Fredag den trettonde. Nice. Var en helvetes dag på jobbet idag och måndag lär inte bli trevligare. Jag hatar konfrontationer och sådant, men det som hände idag var fan inte acceptabelt.

Hela veckan har varit småjobbig, har inte varit så glad o pigg, he he.
Men Holly fortsätter att förundra mig med hennes lydighet och det får mig på ett himla bra humör!!

Mattorna på bommen och vippen är bytta, SKITsnyggt vart det! På söndag flyttar vi ut det till Bersan, I can't wait! Fan så härligt att kunna fara o träna när jag vill :D Men tror inte jag har varken ork eller tid att cykla dit i veckan så bensinräkningen kommer ta sig ett hårt slag..

Jag kommer troligvis bli underkänd i båda kursena nu också eftersom jag inte har tid att plugga. Menmen, en veckas jobb kvar, sen har jag tjänat ihop lite pengar så då kan vi ta tag i plugget igen!

Ville egentligen inte ha sagt något vettigt alls, bara en uppdate.

Oh, and tomorrow I have a date! ;) Bara Ida dock, men kul ska det bli!

I said "I love you" and I swear I still do

Åh jag vill ha sommar NUUUU!
Eller jag vill ha 19-20 maj. Och 2 juni. Och om 2 juni går bra så vill jag ha 18 augusti NU! Och jag vill att bäbisarna ska födas :D



Holly har varit så otroligt duktig i skogen nu i två dar. Helt sjukt! Idag hade jag henne tillomed lös när vi träffade två hundar, och hon gick jättefint fot båda gångerna. Kanske har hon börjat mogna :) Detta väcker verkligen hoppet inför sommarens agilitysäsong. Jag vet att hon KAN om hon vill. Hon är svinduktig. Och nu kanske hon faktiskt kommer stanna med mig också :D På tisdag är det träning, 2 veckor sen sist. Jag längtar!! :D

Satt mig på en stubbe o chillade i solen på prommisen idag

What does it takes to come alive?

Känns inte som att jag har skrivit något vettigt här på flera dagar!

Har iaf jobbat i veckan, 3 dar :)
I torsdags kom världens bästa T-boy och hjälpte mig städa. Tror inte hon hade insett var hon hon hade gett sig in på men nu är det då finare här än det har varit på länge!

Igår var en seg dag, låg mest hela dagen. Tänkte fara ut o springa med the dawgs men Ronja är ju så seg. Rundan som brukar ta en kvart tog 35min. Jag blir ledsen.

Kl5 mötte jag upp med T igen på Coop, vi handlade allt man kan behöva ha inför en grillkväll o sen begav vi oss mot mig. Albin trillade in o försökte bränna upp mitt hus, och sen kom M&Adam också :) Grabbarna klagade på min AWESOMEA grill och tog med köttet bort till Erik&Alex där grillen redan var igång.
Tillslut blev maten klar iaf, och gott bidde det! Vi satt o pratade o lyssnade på musik. Himla mys var det!
Tog oss sedan vidare till Erik&Alex men T-boy, M&Adam var tvungen att fara typ direkt. Jag o Albin stannade till halv1 typ, sen vart det sängen för mig!






Dagen idag har också varit seg, men pallrade mig till Solbacken för att köpa en växt och ärtor till skolans experiment. 4 min över 3 stod jag utanför Systemet o svor, dom stänger ju 3 på lördagar x)
Sen for jag till hamn, gick en sväng med Holly och hon var SVINduktig. Kanske hade något med bollen att göra, men satan så skönt det var att ha en hund som sprang iväg lite och sen kom tillbaka o gick fot tills jag friade henne igen. SÅ DUKTIG =)
Ikväll kommer Jeanette hit och sen ska vi ut en sväng! Nord försöker få oss på fest, det kan bli kul :)

På måndagkväll ska vi nog byta matta på agilityhindrena och på tisdag börjar jag jobba igen.
Då vet ni!

It's your love that carries me home

I wanted to let go and give up the fight
Tell my heart it can stop beating
You gave me a reason to believe in myself
Just when I'd given up dreaming

I've been wrong

Jag är lite nere. Men förstår inte varför. För min hund är fucking bäst i världen! Längtar till sommaren, agility, stadsfesten, bäbis, grillkvällar. Nice stuff. (Grillkväll imorn btw!)


It must have been so bad
Cuase living with me must have damn near killed you

Silver foxes

Jag: "Jag ska få tillbaka 8000kr på skatten!"
Mamma: ":D"

Haha hon är söt!


Btw så har jag sett en dokumentär om hunden och människans relation nu ikväll. Satans bra var den! Vi utsöndrar visst samma hormon när vi myser med vår hund som vi gör när vi bröstmatar våra nyfödda barn. Rätt coolt ändå.

Jag tycker ni ska se den så klicka HÄR

Godnatt!

In the middle I will do my best

Gårkvällen var jättetrevlig! Tog massa bilder på vår goda mat och glada humör men orkar inte lägga in dom nu. Kommer sen :)
Vi vart dock inte så många som jag trodde vi skulle bli :O

Vi satt kvar på Tatung ända tills M slutade halv10 så jag begav mig dit. Vi for bort till Adam där folket var väldigt väldigt onyktra x) Snoppskakande och vinglande männiksor. Vi skulle dra in på Calles men ingen av fyllona hörde oss så vi drog själva ;D
Träffade StefN o Madde o André :) Var längesen sist så det var ju kul! Albin var en ängel oc hämtade mig så jag slapp gå hem♥

Väl hemma släppte jag ut Hollan (lös) och hon var skitduktig hela tiden.. Tills i slutet. Hade inte sett en enda människa eller bil på hela tiden, men självklart så får hon vittring på nåt spår och springer rakt upp på leden när det kommer en bil!!!! Jag har aldrig skrikigt så högt i hela mitt liv tror jag. Paniken var obeskrivlig, hjärtat var inte i kroppen längre. Fan tur hon hade reflexvästen, bilen saktade ner och hon kom tillbaka, men det kunde fan ha slutat.. så hemskt så jag kan inte tänka på det.


Vaknade kl6 imorse av att någon ringde, somnade ifrån samtalet o vaknade med telefonen i sängen x) Minns inte ens vem det var men har en god gissning.

Steg upp halv12, chillade med mitt hjärta o sen provade vi nya löparskorna påväg in till stan :) Tog buss till hamn o fick mat, sedan for jag o mami o handlade! Köpte den SÖTASTE grillen någonsin! Den är liten o blå :D Lägger upp en bild senare när jag orkat montera den :P
Hade tänkt gå en sväng nu ikväll, men känns som att jag måste sova tidigt. Ska stiga upp så tidigt som jag orkar imorn så jag hinner en längre sväng med Hollan före jobbet!

Hooj