Who's gonna save tonight if we wont?

Det var en händelserik natt med barn som faller ut ur sängen osv.. Självklart fick man ju inte somna om efter att morsan steg upp så har varit vaken sen 6. Nice.

Har halvsovit i soffan medan pojkarna har torterat min dator, mor kom o gjorde lunch åt oss och sedan dumpade jag av busen hos min syster. For upp på stan o köpte ett par nya löparskor, med lite hjälp av mammas 25%s rabatt :D Nedsatta från 1200 till 799 + rabatten = 599kr, helvärt! Vart tillomed terräng-löparskor. Blir bra att ha i sommar när vi springer i skogen!
Tränade lite lydnad/kontakt med Hollan på torget o sen begav jag mig hemåt.

Det är nu 3 timmar kvar tills Skellefteå Agility ska träffas på Tatung för att äta megagod middag. Jag ska gå in till stan, kommer minst ta en halvtimme (blir högklackat ikväll för jag har inte klätt upp mig ordentligt på hundra år) och måste ut en sväng med Holly före jag drar osså ska jag duscha/bada. Har inte bestämt mig.. Vill egentligen sova en stund. Kanske ska göra något slags kombo, sova en halvtimme i badkaret?

Anywhoo, efter middagen vandrar jag upp till Ms place o väntar tills hon slutar, sen blir det en inte allt för sen kväll ute på Calles!
Har stora hopp om att kvällen kommer bli av den bättre sorten!

Imorgon ska jag sova. Och sen sova lite mer. Och gå en lång skogsprommis med Holly. Osså sova igen!

Nu ska jag nog också sova.. :D Hooj

I have to block out thoughts of you so I don't lose my head

Hemma i Skell igen. Dock i Ske-hamn. Ska jobba på en förskola här imorgon så tänkte att jag krashar hos päronen så slipper jag stiga upp så tidigt :)
Men måste sova här imorgon också för ska vara barnvakt på lördagmorgon då pojkarna sover här och mami jobbar förmiddag. Jag saknar min säng!!

Och på måndag börjar jag jobba på en förskola på Sörböle :) Har blivit bokad för 15 pass där! Så jobbar ända till den 20nde. Men måste ta ledigt sista dagen för ska iväg på föeläsning. Hoppas att det går att fixa!

Näe. Ska se klart detta överraskande avsnitt av The River (var ju sista förra gången? I guess not!) och sedan blir det mammas obekväma säng. Tur jag har den för mig själv iaf!

Hoooj

You've got me feeling sublime

Alltså. VALPSUGEN MUCH?! Det är fan värre än godissuget. Btw så var jag asduktig när Pia köpte massa godis då vi var på DollarStore idag, jag köpte INGET! :D

Åter till valpandet. Alla mina planer för sommaren utgår typ från att jag skaffar valp i Juli. Alltså tar en tik när Elma får valpar. Ändå lite coolt att ha helsyskon :)
Men, har planerat upp att jag ska försöka jobba så mycket som möjligt fram tills slutet av Juni, så att jag kan vara hemma med valpen hela Juli/Augusti utan att det blir allt för ont om pengar. Sedan börjar ju skolan om, men då får den väl följa med till Luleå. Då är den ändå nästan 4 månader så nog måste den kunna vara själv någon timme iaf! Annars kanske mamma får vara valpvakt första inne-veckan.

Fast egentligen så är det inte helt säkert än. Håller på att kolla upp hur Holly o E-bays kullsyskon är i mentaliteten. Jag känner ju båda föräldrarna och dom är fina stabila hundar, och Holly och E-bay har också bra mentalitet. Men har mailat ut till dom andra ägarna och bett dom berätta hur deras hundar är, dåliga som bra sidor! Har träffat Elmer, och han verkade också fin. Var då lugn o snäll inne i ridhuset på en agilitytävling så det bådar ju gott :P Men som sagt, vi får se.. (Okej, det kommer nog hända ändå.....)

Tänk, om några månader kommer jag kanske ha en liten sånhär igen! :$

Seems I've crossed the line again for being nothing more than who I am

Gårdagen var otroligt bra!
Lektionerna var ROLIGA och LÄRORIKA, omg what was up with that lixom?!
Vi hade förmiddag i Teknikens Hus och gjorde massa konstruktioner o grejer, sen hade vi naturvetenskap på eftermiddagen o gjorde massa experiment :D SVINKUL! Jag stortrivdes :D Och var förvånad över hur mycket jag mindes från högstadiet. Jag kunde typ mest av alla i klassen. Huh. Inget jag är van vid, kändes ärligt lite konstigt :P

På eftermiddagen kom Pias papi o hämtade upp oss osså for vi till Rosvik och åt middag, klyftpotatis och ytterfläskfilé! :) Vi såg en ful debatt också. Fy så arg man kan bli av sånt.. Klicka här och se den själva, skriv mer än gärna en komentar om ni har några åsikter!

Vart en prommis med alla hundarna, och Hollan skiner som solen just nu. Hon är JÄTTEDUKTIG! Iallafall när vi är på isen :P Då kommer hon (nästan) direkt varenda gång jag ropar :D När vi är närmare land o det finns mer att lukta på leker hon fortfarande Alfons Åberg men..


Imorse vaknade jag med världens huvudvärk och feber. Tänkte bara skippa första lektionen, men mådde fortfarande inte bra efter lunch heller :/ Mår lite bättre nu men känns så skumt att komma till sista lektionen o ba "hej, vad har vi gjort hela dagen?" så jag gick en sväng med hundarna ist.
SATAN så snabb Holly är! E-bay har fan inte en chans :O Förut var dom ju typ jämsnabba, vet inte om hon har blivit snabbare eller om han sackar efter.. Men även om jag lurade bort Hollan så E-bay hade typ 20meter närmare till bollen så hann han inte ta den före hon kom som en blixt! Helt otrolig är hon, min hund :)


Jag är glad att jag köpte lite kurslitteratur igår, så jag har något att läsa undertiden jag missar lektionerna. Imorgon MÅSTE jag på skolan iaf, kommer aldrig fatta något av vetenskapsskiten om jag inte går på föreläsningarna..
Åter tillbaka till läsandet!

Glöm inte titta på debatten jag länkade till.
Hooj!

På plats i Luleå

Det här med att vakna übertidigt är ju rätt bra när man ska upp till skolan. Hade hunnit vara ut en sväng med Holly innan väckarn ens ringde!

Nu sitter jag här o väntar.. Ska väl börja bege mig mot skolan om en halvtimme eller så.

Ja, i helgen har jag inte gjort ett skit :) Så då vet ni! Eller fredagkväll gick jag o Holly bort till T&D o såg film, och lördag åt jag godis o hundarna fick ett grisöra var :P

Igår var det kalas för Maria på kvällen, och efter det for jag o papi till Luleå, han fick sova här hos Pia så slapp han stiga upp så tidigt imorse!

Näe, nu ska jag mysa med Hollan innan jag överger henne.
Hooj

-

Tentan gick bättre än väntat, men fortfarande dåligt :P

Efteråt for jag bort till praktiken o gav tillbaka byxorna som inte passade sen for jag på Solbacken! VI HAR SKOPUNKTEN I SKELLEFTEÅ?! Hehe, köpte mig två par skor. Behöver något till sommarn :) Haha jag är helt inne på färg i år känner jag, köpte ett par knallgröna och ett par knallröda skor :P Det blir asballt i sommar! :)

Handlade på Maxi också, så nu har jag massa frukt o korv hemma x)
Detta blev dagens lunch, megagott!


Ska nog kanske gå en sväng med Holly nu, eller sova en stund.. Vart megatrött :/

You probably think this song is about you, don't you?

Min bror är puckad så han hade glömt bort mötet vi skulle på. Om han då hade ringt så kunde jag ju ha gått dit själv men näääää. Pucko >.<

Albin var gullig o följde mig på Coop, så Hollan fick sig en längre sväng igår ändå:) Men det är alltid lika pinsamt när man inte har råd att betala för allt man har släpat med sig till kassan. Tacka gud jag får pengar idag!

Vaknade kl7 av väckarn o hoppade upp ur sängen! Det var så fint väder!! Och sen kom jag på att jag ska bort o skriva tenta hela förmiddagen. Kul.

Tog med Hollan ut en sväng iaf, hon var lös o vi tränade lydnad o det gick rätt bra :) Sen när vi började gå våran sväng så kom det en hund bakom oss som var himla intressant, hon gick typ baklänges en lång bit. Men sen bytte den hunden sida av leden så då gick som okej. Men jag vågade inte släppa lös henne för hon skulle säkert ha sprungit över vägen. Precis som den andra hunden gjorde!! :O Vi stod o väntade på att gå över leden för det kom 3 bilar och då hör jag bara "NEEEEEEEEEEEEJ!!!" och så kommer den stora dunsen rakt över! :O Han var jättenära på att bli påkörd :'( Men han klarade sig. Jag slår vad jag var lika förskräckt som ägaren. Försökte ha Holly bakom ryggen o locka på hunden så den skulle kliva av vägen, men då lyckades jag visst få Holly påkörd av en cykel istället. (Inte påkörd-påkörd men ni fattar)
När ursch. Drama på morgonen.
Efter det så gick det inte göra något alls med Hollan, hon bara tittade efter den stora klumpen när dom gick iväg.

Nu är vi då safe inside och jag ska ta o klä mig. Blir att tanka Glenn idag, yey! Och betala hyra och försäkring. Och köpa lite mera mat :D

Näe, önska mig lycka till..

Sticks and stones, love

Min far har varit här nu i två dar o satt upp hyllor, speglar, tavlor osv. Han är snällast!
Jag har tvättat all min tvätt idag. Jag har för mkt mörka kläder ;S Hade tre fulla maskiner med mörk tvätt o endast två halvfulla med vitt..

For bort på praktikplatsen o hämtade upp ett bortglömmet papper, och så hade kläderna jag hade beställt kommit! Lite färg sådär lagom till att snön börjat smälta :)



Min hund är väldigt uttråkad, och värre kommer det bli. Blir nog ingen långprommis idag. Har lagt kycklingen i marinad (men är för hungrig så kmr äta den snart) och ikväll ska jag o bror på möte för vikariesamordningen. Blir en kortare sväng sen när vi kommer hem. Ska försöka få bror att stanna på Coop så jag får handla lite. Har slut nudlar x) Och bröd. Och pålägg.. och korv :O Och köttbullar. Och så vidare och så vidare.........

Nu ska jag plugga lite till. Tenta imorn! Skjut mig.

Come and dream away

Tiken var superfin! Väldigt på dock, helt oväntat :P Men väldigt kul att se en Terv bete sig så efter allt man har hört om "skygga" och "nerviga".
Fick mig en rätt bra bild av hur hunden faktiskt är, jag hade räknat med att det var mycket hund, men hon sa det att dom har rätt dålig koncentration och att man ofta måste fånga upp dom. Och en sådan har jag ju redan..
Jag är ju som ute efter en lite lugnare hund, men som ändå är på direkt när man ska hitta på något kul. Eller lugnare kanske är fel ord, bara lite mindre social än Holly :P

Jag fick mig en funderare iallafall. Tiken var jättefin och jag skulle verkligen inte ha något emot att ta en valp efter henne men det är nog inte en möjlighet i höst. Och detta skulle bli sista gången hon parades så vi får se. Ska kolla upp lite kennlar, kanske fara o hälsa på någon som inte ligger för långt bort. Men jag trivdes bra med den här tiken, så tror inte att det blir en Terv om jag inte hittar någon uppfödare/hund som jag gillar lika mycket.

Försöker hitta någon annan ras att kolla på också, så jag inte blir för besviken om jag inte hittar någon annan Terv-tik jag gillar :P Men vet inte riktigt vad jag vill ha.. Alla jag har varit inne på har som fallit ur skallen. Så måste hitta något nytt som back-up :)

Vi var i hundhuset i Drängsmark, har aldrig varit där förr men det var ju himla trevligt där inne :) Inte jättestort men :P
Tog in Holly ett tag o tränade lite, hon var ovanligt duktig för att ha varit på ett nytt ställe med nytt folk :) Vart ju typ stolt :$ Lite obetedde hon sig ju men det var inte så mkt :)
Har banne mig tänkt ta tag i detta ordentligt. Jag har ju all tid i världen (-ish) så det SKA gå. Hon kan, det är frågan om att jag ska få tummen ur.

Näe, nu ska jag bege mig mot agilityn! Blir kanske träna lite lydnad där inne också, haha det lär bli kul att se.. x)
Hade gött!

Let's be rational

Snart kmr Emma o hämtar mig osså ska vi träffa den där Terven :) Jag är alldeles för peppad, måste tagga ner!
Sitter o tänker på vad nästa hund ska heta. Jag har varit inne på Kiara (Lejonkungen2) förut, men i drömmen jag hade för ett tag sen hette valpen Kia.. Är också småsugen på Vitani men det är ju lite klumpigt kanske.
Vad säger ni? :)


Nu måste jag skynda mig!
Hooj

I want to yell it from the rooftops down

Sov ända till 10 idag, inte bra. Vaknade tröttare än om jag hade stigit upp då jag vaknade första gången :P
Samma goda frukost idag, och gjorde mig en smoothie före jag gick ut med hundarna :) Vart ca6km idag!
Vi träffade en trevlig ung labbetik som hette Selma :) Vi slog följe och dom busade himla bra, ALLA TRE! Lyssna på det ni, Ronja busade också med denna Selma :P
Vi vände dock i skogen o gick hem utan deras nya vän. Jag och Holly hade några duster. Hundfan ska lära sig lyssna! :P Men tillslut vann jag :}

Jag la ett spår åt Hollan när vi gick in i skogen som hon sen fick ta påväg hem. Det gick ovanligt bra! Nu var det ju ett tag sen hon spårade sist men hon brukar ha så bråttom! Men icket, hon följde fint spåret ända till slutet där bollen låg :) Vart dock förvånad över att hon inte var så intresserad av bollen utan fortsatte följa mitt spår utåt ;S
Sedan körde jag ett träningspass, åt middag och missade hundungdom. Steg ju upp för sent, hann inte med att klockan blev 6 innan jag åt middag :O Men hade inte kunnat gå dit ikväll ändå för har Ronja.. Och har inte riktigt råd att ta bilen!

Nyss uppkommen ur ett härligt bad och sitter nu o diskuterar med Emma. Imorgon ska vi fara o träffa en Terv-tik som ska paras till hösten. Jag ska bara kolla på hunden o prata lite med ägaren för att se om en Terv skulle passa mig. Men måste ju erkänna att jag är rätt valpsugen.. :P Vill i smyg typ tinga en tikvalp, sen kan jag ju otinga den om jag inte har fått reda på Hollan ordentligt innan tiken faktiskt ska ha valparna. Har ju hela sommaren på mig att träna Holly så hon inte är som hon är. Fast just nu vet jag inte riktigt vad det är jag ska träna på, förutom att vara lös. Hon går kanonfint i koppel, hon är suverän inomhus, ensam hemma funkar.. Dock så har hon varit skum nu när vi har mött hundar, men tror att det är löpen som talar. Hon brukar inte skälla o ragga åt hundar vi bara möter på promenader.. Om dom gör utfall eller skäller så kan hon "huffa" tillbaka, men idag mötte vi tre hundar som bara gick, men hon gruffade ändå. Hoppas då att det inte är ett betende hon tänker behålla.
Längtar till i sommar, jag vill veta om hon har tänkt lyssna och stanna på planen när vi tävlar eller om hon tänker sticka som förra sommaren.. Tror jag ska anmäla oss till en lydnadskurs nu i vår.

Jag önskar så mycket att jag fick en andra chans.


Näe, nu ska jag plugga lite. Hare gött

I must be running on sunshine

Gårkvällen var underbart trevlig! Var lite uppdelat i början, men tillslut satt vi alla o pratade i Nicos vardagsrum :) Josse o Ida hade ju med sig småflickorna, så det var väldigt mycket bebis- och mammaprat. Men det var helmysigt! Jag fick sitta o hålla i båda två, och herregud så kär man blir :D Längtar fanken tills jag blir mamma, fast det är ju x antal år bort. Min orginalplan var att få mitt första när jag var 23, men när jag redan är 21 och inte ens har någon man så känns det smått omöjligt :P
Men näe gud så roligt det var att träffa alla igen igår!

(Snodde bilden av M)

Vi begav oss därifrån kring halv12 allihopa. Jag o Lima for hem till mig o såg sista avsnittet av The River.. Vill inte skriva något om det direkt så för det har inte gått på tv än men, fyfan vilket dåligt slut :P Riktigt löjligt! Vart otroligt besviken för resten av serien har varit amazing!


Imorse vaknade jag 08.34, himla ovanligt! Har vaknat före 8 varje dag de senaste två veckorna :P Men jag lyckades tillomed somna om o sov till halv10 :)
Detta var min frukost, mums!


Sen tog jag mitt stora hjärta o begav mig ut i skogen! Vi gick hela den här nyfunna vägen, nästan ända bort till Tuvan :) Hollan var jätteduktig i skogen, hon gick fint utan koppel varje gång vi mötte någon förutom när vi mötte två småhundar.. Hon älskar verkligen små hundar, men man kan ju förstå varför när hon är uppvuxen med 3st :P
När vi gick brevid A-torpsleden på vägen hem så vart hon dock jättestressad då bilarna körde så nära.. Någonting att träna på antar jag!
Sträckan vart iaf ca 5km och tog ca 1½timme :) Rätt nöjd! Och Hollan verkar då nöjd också, hon har slocknat med huvudet på min fot♥


Kl4 befinner jag mig i hamn och äter grillat, det ni! ;) 
Och ikväll säger jag hejdå till världens bästa Lima. Satan så tomt det kommer bli utan henne här!

And mama always told me, 'be careful who you love'

Har spenderat dagen i skogen med Lima idag. Vi hade en fotodag, men jag var ingenstans i närheten av hur snygg jag var förr gången x) Men vi var båda lite off idag..

Nu är hon påväg för att hämta upp mig osså ska vi på tjejkväll hos Nico! Ska visst vara typ hela gamla Örjans-gänget + småbäbisar kanske :$ Blir eventuellt en sväng på krogen, eller hem direkt efter.

Ha en bra lördagkväll världen!

God I was hot!...


-


Chillade på altanen med M i nån timme, sen fick jag släääpa Ronja in till stan. Hollan skötte sig ovanligt snyggt, men hon är tränad att bete sig på stan :P Där har jag då lyckats iaf!


Jag fuskar i helgen. Sitter ensam ikväll så blir lite godis, och imorgon är det "snacks" hos Nico och jag tror inte jag har självkontrollen att inte äta då :P
Men kör detta ikväll o smygstartar mitt "nya liv"!

Jag bönar och ber fast jag egentligen vet att det redan är allt för sent..

Veckan har varit.. Normal är väl det bästa ordet. Vart dock ingen agility i tisdags :( :(:(  Var för trött för att köra fram o tillbaka med dom.. Längtar till vi flyttar hindrena till Bersan, visst det är inte gångavstånd men då kan man träna när man vill!

Onsdagskvällen bakade jag kladdkakemuffins! Kladdiga vart dom då, och väldigt uppskattade :) Torsdagen var en jobbig dag. Jag vaknade före väckarn men lyckades uppenbarligen somna om för jag drömde att jag gick igenom hela dagen o att jag just hade lagt mig i sängen när väckarn ringde :S Var ofantligt trött hela gårdagen. Men det var en mysig dag full med kramar o glada ord. Jag kommer sakna det där stället!

På kvällen tog jag tag i Albin o släpade med han ut på en tvåtimmars skogsprommis :) Eller det var väl Ronja som jag faktiskt släpade men...! Hittade igen den där braiga vägen som går halvvägs till Tuvan :D Tack vare Anika :P


Vaknade självklart 07.43 imorse. Väckarn var ställd på 10. Morr. Men var pigg så det gav inget att somna om. Låg i sängen o läste en stund, sen gick jag ut på altanen o läste lite mer! Har knutit långlinan på altanräcket så Hollan kan röra sig lite friare när vi är där bak :) Tiden går för långsamt idag. Känns som att klockan är 2, inte 11.
Men pratade med M nyss, så hon ska äta något o sen komma hit o sola lite med mig! Sen blir det att gå in till stan med the dawgs. Ska kanske bort på Nordanå o träffa Lima först, sen ska jag o Andrea gå in på Stadium o prova springbyxorna vi ska beställa med Agilityn. Jag kommer må illa hela tiden när vi är i affären för att hundarna kmr sitta själv där ute, men det får gå. Tar typ med ett hänglås eller något o låser fast kopplerna vid ett träd :P

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Men morötter ska knapras vart jag än är.



Btw, Krossa alla fönster? Bäst låt någonsin, men hur fan kan det vara en partylåt? haha!

Ta honom i gränden på vägen hem
Hela världen vet att hans sista chans är bränd
Krossa alla tänder, en efter en
Och om han inte fattar - börja om igen

För mitt hopp är en skadskjuten kråka, och jag är ett springande barn

Jag har så mycket tankar just nu. Det är inte det att dom är dåliga, eller vissa är väl inte så bra. Men det är så fruktansvärt mycket!

Jag tänker på allt bra från i somras, jag tänker på min tid i Göteborg. Jag tänker på den jobbiga natten i fredags. Jag tänker på praktiken, jag tänker på tentan om 2 veckor. Jag tänker på skiten vi kommer utstå när vi ska slåss emot att ha två kurser samtidigt. Jag tänker på mina hjärtan, jag tänker på agility. Jag tänker mer på Göteborg. Jag tänker på min hälsa, jag tänker på min vikt. Jag tänker på kärlek. Jag tänker på Holly, jag tänker på Ronja, och jag tänker på en ny hund. Fast det är inget jag har tänkt tänka för mkt på förän om några år. Iaf inte förän jag får ordning på Hollan.

Men det är så mycket som snurrar, känns svårt att få in mer information dit i och ändå måste jag klämma in 7 böcker i huvudet innan nästa fredag.

Jag tänker massor på Ronja. Det SUGER att hon inte kan vara själv. Och det suger att hon är så jobbigt liten och inte hänger med. Och det suger att jag har fruktansvärt dåligt samvete för att hon inte är här så mycket.
Och det suger mest att jag älskar henne så mycket!♥

En dag i backen!





Du o jag under täcket, baby

Praktiken gick snabbt i fredags. Vart en kortprommis med Hollan när jag kom hem för vi höll på att blåsa bort. Ett bad sen lite nudlar till middag och så kom Jeanette o Lima hit!
Vi flummade på med ful musik o tjattrade om lite allt möjligt. Fick skjuts av Lima in till stan o jag o Jeanette drog på Calles. Var himla gammalt folk där, brukar ju som vara rätt blandat men.. Nord kom dit o var med oss :) Vid typ 12, halv 1 så försvann typ allt folk? Och sen strax efter 1 så var stället fullt med yngre folk. Var som en skum kväll, men vi hade trevligt med Nord, Sämre-Dennis och Bugg-Patrik :P

Hehe Jeanette ser sneaky ut..!


Nord följde mig en bit hemåt så jag slapp gå själv, och sen fick jag besök. Vart en LÅNG natt.. Somnade efter 4 nångång o vaknade 7. Var inte den piggaste människan igår!


Igår tog jag med Jeanette till hamn så hon kunde hälsa på Lena medan jag gick med Holly i skogen. När vi kom ut ur skogen så såg vi en stackars tant som hade ramlat med sparken! Jag skyndade mig dit och hjälpte henne upp. Veckans goda gärning :) Det kom en kvinna uppifrån backen som hade sett hur hon hade ramlat och följde med tanten hem, så hon måste ju få halva credden :P

Hämtade upp Ronja o Jeanette o for upp till stan igen. Sov nån timme på soffan men M ringde o väckte mig, that bitch ;P Haha, hon bjöd mig på filmkväll hos Adam så jag vart som glad ändå :) Fast först så for jag bort till Jeanettes mamma o såg Melodifestivalen med dom, grattis Loreen btw, och sen for vi bort till Adam o såg film. Stackars hundarna tkte att det var lite jobbigt, men dom får ju socialtränas så :P

Idag har vi varit i backen med T&D, Affe, Peter o Albin :) Var svinkul, förutom att alla är fjollor o inte vill åka! Men det är ju mysigt ändå :) Hollan har fan kul när hon springer brevid madrassen! Och det är typ enda gången som hon faktiskt tycker att JAG är kul. Hon springer iväg en sväng men kommer alltid tillbaka till mig, det är jätteroligt! Jag blir så glad :D

Nu är vi hemma i läggan, beger mig snart mot hamn för att dumpa hundar.. Fast funderar på om jag ska ha Holly imorn, jobbar bara 7-13 så hon klarar det ju.. Då kan vi gå upp på Vitberget på kvällen :) Fast vi får se..

I'm not that fragile, I'm not gonna break

Hade en lång dag idag. Men tjänade lite pengar, höhö.
Var kaos på eftermiddagen och var skönt att sluta 4. Begav mig mot hamn för att hämta upp mitt stora hjärta♥ Mitt lilla fluff vart ledset när vi for. Men hon kommer hit på lördag!

Lima kom hit, och vi klädde på oss o mötte upp Albin för en prommis med Hollan. Hamnade på Coop (a) jag o Lima tjockade oss ikväll.. Vi lyckades se The River, fastän min tv dampar o säger att jag inte har några kanaler?! Sen såg vi lite Vänner för att The River är för läskigt :$

Hon har just farit o hundet är kissat så nu är det dags för sängen :) 
8-14 imorn, sen tjejkväll med Jeanette!
Hooj

Follow me, everything is alright

Gårdagen var LÅNG. Men var ovanligt trevligt att sitta med på personalmötet. Jag kommer sakna det där arbetslaget! :)

Agilityn gick bra, hon var lite galen men det är hon ju alltid.. :P Satan vad glad jag blir alltså, hoppas hoppas att det inte blir massa tjuvsmitare till sommarn bara!



"Well I see you've had a very productive day.."






Det var en väldigt pustig dag idag. Vi gick tvärs över hela Atorp för att springa lite på en åker, sen hem igen :P Hollan har upptäckt en ny lek, jag gömmer hennes boll någonstans inne i lägenheten o hon får leta reda på den, sen kmr hon tillbaka med den till mig så jag får gömma den på nytt. Söt som en tok!
Var himla härligt att röra på mig även om det var så blåsigt. Kanske blir en till prommis innan mami hämtar henne ikväll.

You could have it all if you wanted girl, you could have it all if it matters to you

Vaknade 06.40 imorse o var pigg. FYFAN! Tvingade mig att somna om, vaknade just efter 8 o sen igen 20 i 10. Så då gav jag upp, väckarn skulle ändå ringa 10. Börjar inte förän 12 idag, satan så skönt :D Och det allra bästa är att när jag kommer hem så väntar Holly på mig♥

Jag har suttit o skrivit loggboken för igår, det var fanken en intressant dag :P Fick ihop en hel dataskriven A4 :P Börjar verkligen gilla dom där barnen, kmr bli jobbigt att säga hejdå..

Nu ska jag gå o boka tvättid o sen iväg.
Hare gött!

You'll see, your heart will know. Dreams are more precious than gold

Somnade typ 10 igår o vaknade 12 minuter över 7 imorse. Jag vägrade stiga upp före väckarn ringde (kl8) så låg o vred o vände på mig i nästan en timme.
Dagen har varit ovanligt lugn, men är ju faktiskt sportlov så var några ungar borta :)

Var helt inställd på att det var HU ikv, så Magda skulle ta med Holly upp med mig o sen skulle vi gå hem från Vitberget, men det var inget HU så det sket sig.. Men det löste sig nog för det bästa ändå. Hollan skulle vara här själv imorgon då medan jag är på praktiken för jag ska vara med på kvällsmötet så hinner inte till hamn o hämta henne innan träningen. Men nu ska mina päron köra upp o lämna henne i lägenheten på eftermiddagen så då blir hon inte själv lika länge :) Men vart lite ledsen. Jag HATAR praktiken för jag inte har hundarna. Och jag börjar få ångest över hur det ska bli när jag faktiskt börjar jobba.. Måste typ flytta till hamn då så jag kan lämna hundarna hos mor o far innan jobbet o hämta dom sen? Eller skaffa mig en pojkvän som jobbar nätter så han är hemma på dan med hundarna x)


Ikväll vart det tacos till middag o sen  lite choklad... Jag är fet. Men snart blir det ändring på det!!
Mös till det lite extra med ett bubbelbad med tända ljus o Enya i högtalarna. Gav migsjälv en rostvålsmassage också :P Var faktiskt himla mysigt o avslappnande :) Funderar på om jag ska slötitta på tv eller faktiskt gå och lägga mig. Börjar inte förän 12 imorn så behöver ju verkligen inte upp tidigt, men är rätt trött o slut så sängen lockar..

Aja, ska inte sitta här nå längre så. Bye

Så här härligt väder hade vi på utflyckten idag!

I wonder if he knows that he can say it and I'm with it

Haha oj, jag brukar ju vara duktig på att blogga varje dag.. :P

I fredags så kom AnnaO hit, vi åt något megagott som jag hade tillagat, smått stolt. Såg film o babblade. Jag and the dawgs följde med henne in till stan sen och påväg hem igen så mötte vi Sara, Wille o Tellevinken :D Stod o pratade med henne i typ 20min, alla hundarna hann då bli galet uttråkade :P

Jag hade glömt mobilen i hamn när jag hämtade hundarna, så Therese o Daniel lovade att jag skulle få den på morgonen när vi skulle o rulla ihop mattorna på travet. Just innan jag la mig på fredagkvällen kom paniken, hur fan tar man sig upp på morgonen utan mobilen?! Så Daniel lovade att han skulle komma förbi o väcka mig när dom for dit :P

Släpade bort alla mattor o hinder o sen for jag till hamn o gick i skogen med Hollan :) Hälsade på mormor o önskade henne ett "krya på dig" och sen tog jag med småhundarna ut en sväng också för min mor hade jobbat natt och är fasligt förkyld. Bjöd mor på lunch, rester från fredagen o hon tkte det var jättegott :D

Var inte jättetaggad på kvällen men det vart kul som alltid :) T-boy gjorde mitt hår medan M fixade sminket, kändes som att jag skulle på balen eller något xD

Var svinkul hos T&D, lekte en ful lek med lappar på ryggen :P Vid 11 drog jag o M vidare på det där fula på Station. Var svintråkigt hur som helst så drog på Calles efter typ en halvtimme x) Träffade Jens bror Nils så vi satt o snackade med han o hans kompisar resten av kvällen :) Sen fick jag skjuts hem av en av dom :)

Idag hav vi varit i pulkbacken igen! :D Det var lika awesomet som sist, fast nu var det massa gupp i banan så min rumpa lär vara blå imorgon :( Hahah Men fan så kul vi hade!
Sen tryckte jag i mig en halv pizza o en pommeslåda, hör o häpna! Är skumt att jag hatar sånt jämt förutom när jag är bakis... Aja

Nu är Lima här, vi ska inte göra ett skit :D Hejdå

Du e för fin för så fula killar, sluta upp att kasta pärlor åt svin

Haha fan så glad jag är nu för tiden!

Helt sjukt hur man kan förvränga minnen sådär. Eller tro fel om folk. Jag är jävligt glad att jag hade fel här dock! Allting är som så bra. Blev godkänd på första delen i den här kursen idag också. Har dock inte alls nästan pluggat så mkt som jag borde ha gjort till tentan vi har om 3 veckor.. Och har inte gjort om min redovisning än heller. Har mycket att göra. Men det löser sig!

Våren var farligt nära idag, solen sken, +10grader och snön smällte till vattenpölar överallt. Det var så extremt så jag rent var tvungen att börja lite lätt med vårstädningen här hemma!

Imorgon är det kortdag, en snabbis på stan o sen prommis med hundet i hamn :) Hämtar hem mina hjärtan, iaf för natten.
AnnaO kmr hit på dejt :) Var längesen vi träffades nu o känns som att vi har MASSOR att prata om... hehe.

Lördag blir det fest hos T&D o sen utgång med M. Är faktiskt inte alls sugen just nu så återstår att se om det blir dricka eller nyktert. Men ni lär ju få veta!

Hooj

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
RSS 2.0