I'm gonna make you cry, so what's you gonna do?

Söndag var en AWESOME dag! Samlade ihop massa random-vänner o for iväg för att åka madrass o pulka :D Emma o Vip följde med också så hundarna fick busa av sig och springa runt i backen! Hollan var helt död sen :)


På kvällen for jag till hamn o åt köttfärslimpa och träffade mina buspojkar♥ Kunde dagen ha blivit bättre? :D Jo, om jag hade haft mina hjärtan när jag skulle sova kanske, men satan, jag är fortfarande glad :D


Måndag var det praktik o sen prommis + HU med Magda o Kiba :)

Idag så har jag hunnit en sväng på stan efter jag slutade. Köpte en limegrön (?) sjal att ha i sommar till min awesomea jeansjacka :)Köpte två par solbrillor också, ett par svarta o ett par som matchar sjalen x) Jag gör något udda och satsar på färg i år! Har inte köpt ett enda svart plagg år 2012 :D Förutom hor-tröjan :P
Efter stan vart det hamn o middag med mami o morfar :) Nu sitter jag o väntar på att tiden ska gå. Kanske blir det en power nap innan travet. Blir att sova i hamn ikväll iaf, orkar inte köra runt så jävla mkt. (Och mamma har tagit tillbaka tankkortet xP)

Hare gött,

OneDayThereWasASilenceAndItWashedThroughTheTown, ThereWasNoReasonToSpeakAndNoOneMadeASound

Har varit på stan med min mor idag:) Vart en smått pinsamt stund då hon komme hit,hehe, och sen klagade hon massa på att jag har stökigt (that's an understatement) menmen.

Var äckligt mkt folk på stan. Men vi speedade genom befolkningen och tog oss dit vi ville! Jag kom från stan med ett par äckligt mysiga sockar, 12 par vanliga sockar, en sporttopp som är awesomet knallblå och den snyggaste jeansjackan jag sett på länge!! Försökte ta kort på när jag har på mig den men det gick inge bra. Så ni får vänta till i sommar för att få se den.. Känns värdelöst att köpa kläder som man inte kmr använda direkt men.. Jag blir ju snygg i sommar iaf ;D


Nu ligger mina underbara hjärtan på golvet o tuggar på dom nya benen :) Snart bär det iväg mot Ljusvattnet för att hämta upp mammas vän o Tiger. Ska skjutsa dom till Urschviken o sen vara Tigervakt hela natten :) Blir nog en sparktur med the dawgs ikv!

Hare gött!

Now you're just somebody that I used to know

Hahaha fan vilken kväll alltså xD Låg i badet till kl8, såg Vänner o drack litegrann. Efter 9 nångång kom Lima hit o jag bjöd på go'dricka :) Vi skulle bli "lagomt lulliga, inte packade" hehe.
Drack lite här o pratade skit. Bror2 kom och hämtade oss, världens bästa :D, och vi tog oss in till Olles. När vi gick in där så sänkte vi medelåldern med typ 10 år :P Det kom mer yngre folk senare men vafan, vi hade det chill! Lima bjöd tillbaka genom att köpa en Smirre åt mig :) Sen satt vi o pratade o lyssnade på KRUTOV :D Jag gick fram till Magnus när dom hade paus o drog hela historien om syrran IGEN, och då kom dom ihåg mig från Triaden :P Magnus sa åt mig att hacka på Roger ist för att det var han som inte ville köra låten, så jag fick honom att kolla upp texten på telefonen o att lova att försöka spela den :P Men det gjorde dom aldrig >.<

Vi hittade igen en awesome Nord :D Det blev massa prat och ännu mera skratt, fan vi skrattade så vi hade ont i kinderna! Och självklart mer alkohol.. Och efter varje låt var klar ropade vi HOLY DIVER i kör xD När Nord drog så satt vi kvar med hans vänner en stund, men sen vet jag inte varför men jag satt mig själv vid ett bord närmare scenen så då tittade Magnus på mig o flörtade, o sen pratade han med Roger men det vart ändå inget >.< Och då kom Lima o sa hejdå åt mig, den slynan ;) 

När det var klart gick jag fram mot scenen så då kom Roger o lovade att dom skulle spela den "nästa gång".. Så då frågade jag när dom spelade nästa gång o dom spelar i Skehamn ikväll xD Funderar på att fara dit o skrika Holy Diver. Fast han påstod att dom inte skulle hinna lära sig den tills dess, dålig stil tkr jag ;P

Näe en allmänt bra kväll! Fast var tvungen att gå hem sen i mina halkiga högklackar.. Har inte den blekaste om när jag faktikst var hemma men jag tog mig hit. Haha gjorde något dumt också och när L får reda på detta så kommer hon nog att mörda mig :) Borde kanske skriva något slags avslut här på bloggen då.. På min gravsten ska det stå "Erika Awesome, hennes hjärtan betydde allt" och så ska det gärna vara en bild på mina dawgs. Det fixar ni va?

Hoooj

I'll be there for you

Gårkvällen spenderades hos Albin med han o Lima, dom mobbade sönder mig o jag skrattade så jag grät. Och vi vann hockeyn! Bra kväll


Dagen var lååååååååång. Och högljudd. Fyfan för fredagar, det är som att barnen har heroinabstinens.
Tog mig hem till hamn och gick en sväng i skogen med min stora hund. Finns inget som botar huvudvärk som en skogsis♥ Men blev snabba planer smidda och jag lämnade åter mina hundar i hamn. Ikväll blir det Olles för att se Krutov med Lima. Himla nice :) Om det inte är så gräsligt med folk..

Blir inget Umeå imorgon då för måste vara med mina hundar :$ Ist kmr Jeanette till Skell så hon kmr kanske förbi :) Fast ska på stan med mami o sen leka fyllechauffis på kvällen åt papi och mammas vänner. Blir nog Tiger-vakt också, men det är ju som lugnt :)

Nu ska jag sätta igång lite Vänner o dricka lite :$ Anna kmr efter hon varit på teater. Cool hon är.
Skål :)


Btw så vill jag säga att jag tycker om M. Hon är bra, även om hon har ett liv ;)

I väntan på kärlek förväntar man allt

Fan vad jag hatar att vara själv. Imorgonkväll kmr Lima hit iaf, jag saknar henne!
Nu blir det lite Breaking Dawn innan sängen. Praktik imorn, känner inte peppen..


It's not about with who you want to spend your Friday night,
but who you want to spend all Saturday with


Godnatt!

Om man ska krasha ska man göra det riktigt snyggt

Haha jag har ingen mat hemma.. Trodde inte jag skulle behöva handla förän jag faktiskt fick pengar men åt det sista nudelpaketet idag.. Haha tacka vet jag för lånet.
Blir att snylta mat av mina päron. Hundarna ska ju ändå dit ikväll.

Men först ska vi bege oss ut på en sparktur! :)

Tisdag, vilken underbar dag!

Haha jag har verkligen inte pluggat så mkt som jag borde ha gjort idag.. Men jag har verkligen INGEN inspiration när uppgiften är så jävla luddig. Känns som att vad jag än gör så kmr det bli fel.

T-boy kom hit kring halv 3 o byggde en snö-boob lady! Haha vi hade himla kul :) Sen satt vi o pratade lite o kollade nå videor. Blir kul när hon flyttar till punkthusen, det är ju inte så långt, bara att gå över bron :)


ÄNTLIGEN är det snart dags för agility :D Skulle egentligen ta sparken dit hade jag tänkt, men eftersom det är en ännu oprövad metod så vågade jag inte riktigt. Tänk så jobbigt det skulle bli om det inte funkade >.< Får fara ut med dom imorgon en sväng istället o se hur det går, kanske blir sparken nästa vecka! :)
Jag hoppas verkligen att nya tjejen ska dit ikväll. För Linnéa ska nog inte dit o Andrea ska verkligen inte dit :P Blir svårt att ta ner A-hindret all by my self t ex.

Men nu taggar jag :D En miniprommis med hundarna o sen iväg!

I don't even need your love

Gaah. Jag blir galen. Alltså hur vaga instruktioner får dom ge egentligen? Nu gör jag detta så bra jag kan, vi får väl se om jag är helt fel ute.
Btw så är vädret underbart o plugget kan ta sig i röven.


Igår så satte jag igång Eclipse o Breaking Dawn part I så låg vaken till 3.. Hehehe alltså att se filmerna är ju som att se typ en dålig trailer :P 20min in i Eclipse så har halva boken gått åt :P Helt sjukt! Hoppas på att sista filmen blir bättre o mer detaljerad, det är ju ändå bara några hundra sidor kvar så det borde ju inte vara för svårt :P


Näe okej. Jag sätter väl igång med plugget..

Holiday

Det är så fint så jag vill gråta! :D
Hollans lopp, vår första bana som vi tar oss igenom! Äntligen har det släppt :D
(Hoppas ni kan se filmen, länken är till facebook så vet inte om man måste vara vän med Linnéa för att se den..)

Nu ska jag lägga mig i soffan o mysa med mitt underbara monster♥

Like it never happened and that we were nothing..

Haha jag har min första riktiga kändis-crush på länge!

Jag älskar han :D Hahaha. Wouter "Wally" De Bracker, eller Gotye. Har hört ca 3 låtar, men Somebody that I used to know är nog bra för bara det. Älskar videon. Vet inte riktigt varför. Men kärlek!




Var på HU ikväll. Hollan var jätteduktig, förutom i slutet då hon stack >.< Vi skulle köra inkallning o jag litade för mkt på henne, så hon sprang omkring i typ 5min. Fan så besviken.
Vart arg o åkte iväg såfort jag fick in henne i bilen. Men ångrade mig och stannade på grusvägen ut för att göra en riktig inkallning så vi inte avslutade kvällen sådär..
När jag kom hem skulle jag lasta av en spark som jag fått av morfar, och fick självklart en jävla sticka :( Det blöder galet men jag har inga vänner som vill ge mig ett plåster. Har tejpat fast lite papper runt så vi får väl se hur länge det håller. Jag skulle behöva duscha... Men kanske lägger mig i badet o läser en stund istället!
Hooj!

Jag måste sluta tänka.

You can get addicted to a certain kind of sadness

M tipsade mig om detta, and to quote Janice, OH-MY-GAAWD.


"Now and then I think of all the times you screwed me over
But had me believing it was always something that I'd done
But I don't wanna live that way
Reading into every word you say
You said that you could let it go
And I wouldn't catch you hung up on somebody that you used to know

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened
And that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger
And that feels so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records
And then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know"

Luleå 19feb

När jag tog ut Hollan på morgonen för att springa av sig så föll alla mina förhoppningar. Hon bara smet o var olydig :( På framhoppningen var hon inte mkt bättre. Jätteslamsig, inte alls som dagen före..

När det väl var våran tur så tog hon typ 6 hinder sen sprang hon som en tok o ställde sig tillsist o sket. Kul.
Tog ut henne när dom byggde om banan för att prova hoppa med henne igen men näe, då började hon bara jaga fågeljävlarna!! Fan alltså! Fast såg faktiskt lite roligt ut x)

Gick banvandringen iaf, men hade inte bestämt mig för om jag skulle stryka mig eller inte. Känns så värdelöst att tävla om hon bara beter sig sådär, för då lär hon sig ju att på planen då ska man springa omkring o slamsa. Men jag fick låna lite hundmats puré av Susanne, hade självklart glömt kattmaten hos Pia.., och det gick svinbra!!! Inte nog med att hon faktiskt lyssnade, men vi tog oss igenom vår första bana! Vi fick två vägringar och 10kontaktfel, men vi tog oss igenom en bana! Vi hamnade på 11e plats med 24.91 i fel :P Fatta så snabb hon är jämfört med Ronja när vi bara var 4.91 över tiden med 2 vägringar och några jäklarns stora svängar :P Ronja brukar ligga kring 6 sek över tiden på hoppbanorna när allting flyter på bra :P

Näe GUD SÅ GLAD JAG ÄR! Äntligen har hon visat alla att hon faktiskt kan :) Längtar bara ännu mer till alla tisdagar o fram till sommaren! Ska dock bli intressant o se om hon håller sig vid mig även då hon faktiskt kan springa ut från banan.. Only time will tell :P

Linnéa filmade loppet så när jag får filmen så lägger jag upp den :)

Tjoho!

If I had my way we'd be doin allright, if I had my way we'd be getting somewhere

Dagen igår var.. lång. Men anywhoo
Sitter just nu själv i lägenheten o väntar på brudarna. Min allergi har hållt sig ovanligt lugn idag, men där kring 5 var jag tvungen att ge upp..

Loppen då? Jo första loppet gjorde mig fruktansvärt arg! Ronja gick fel i slalomet, och dom dumma nya reglerna säger att man måste ta om hela om man går fel, så givetvis gick hon fel på exakt samma ställe 4 jävla gånger. Diskade oss efter det. Var faktiskt arg, brukar inte bli det men vafan.

Andra loppet var bättre! Hon hade jättefin fart och allt sånt, men jag chansade o körde högerslalom o hon gick fel igen. Vet inte om det hade gjort någon skillnad om jag var på andra sidan från början, men hon klarade det då när jag bytte.. 5fel på hinder o har noll koll på tiden. Kan inte ha varit bra hur som helst så då ger det inget att kolla :)


Körde Holly på framhoppningshinderna, och satan så fin :D Stack ingenstans och var jätteduktig! Hon fick mig att faktiskt se fram emot morgondagen istället för att frukta den :P Men när jag tog ut henne sista gången märktes det att hon var fruktansvärt trött i huvudet för hon slamsade mycket mycket mer då. Så hoppas på att hon är piggare imorn :) Stackarn däckade i sängen såfort vi kom hem :P

Tror jag borde göra någon middag, men vet inte, Pia skulle då äta där borta så Linnea kanske också äter där? Känns onödigt att göra mat då..

Aja, önska oss lycka till imorn!

Whit a little more time I was thinking we could have worked my life around you

Jag överlevde dagen! Har haft ont i halsen och hostat som en tok, men det gick ändå. Har haft en intressant dag :) Mer än så kan jag ju som inte säga.

Glömde handla påväg hem. Eller jag tänkte typ "jag gör det sen", men insåg sedan att jag inte hinner "sen" så jag måste typ iväg nu igen. Jobbigt. Försökte få Albin att gå med mig men det verkar inte ska hända :P Jävla latmask!!

Ska över till han o se hockeyn ikväll iaf. Sen måste jag packa! Hehehhehe :D Satan så lycklig, agility i helgen!!! :D Och jag får vara med mina flickor hela helgen, och nästan hela nästa vecka!! :D

Smånervös för jag har jättetidiga nummer med Holly, startar tillomed i ena loppet.. :$ Vill som att hon ska hinna vänja sig vid att vara där.. Blir att stiga upp tidigt på söndag om jag ska hinna låta henne springa av sig före vi ska vara på plats, första banvandring är kl7!
Fast jag ska släppa det och inte ha några förväntningar alls på henne. Däremot är jag typ nervös för Ronjas lopp! Jag vill verkligen ha den där sista pinnen!!!! Men det brukar ju gå bra när jag inte förväntar mig något alls så kanske ska sluta hoppas där med.. Hoppas bara på att förkylningen inte är så hemsk i helgen så jag orkar springa ordentligt :)
Tihihih, agility♥

Näe, mat/packning/handlande nu.

And I loved you every mile you drove away

Humörsvängningar? Oja. Jag behöver mina hjärtan! Satan så ledsen jag blir varje gång jag måste lämna dom.. Och nu sitter jag här alldeles ensam ikväll igen. Det kliar i fingrarna för jag vill göra något jag vet jag inte borde, och jag kommer nog inte göra det heller. Dumma rationella delen av mig säger att det är dumt o resten lyssnar. Men jag hatar att vara själv.



I was overwhelmed and frankly scared as hell, because I really fell for you.

Got an old Smith's record, and I put it on endlessly

Haha trotts mitt glada humör i förra inlägget så vart dagen otroligt bra på något sätt! Slutade tidigt på praktiken så bestämde mig för att ta en sväng förbi Hattis och träffa L8 :) Vi pratade lite allmänt och om utbildningen och det var himla trevligt att träffa henne!! Jag känner mig ju hemma såfort jag går in på den där gården. Jag är gjord för det där stället :P

Sen hem o pussas med hundar :) Tog med kammen ut på altanen o kammade Holly, lossnade väl en si sådär halv hund?! Fattar inte varför hon löser så mkt päls just nu..

Mös i soffan och åt leverbiff i min ensamhet, sen bar det iväg mot vinterträningen! SATAN VAD JAG ÄLSKAR MINA HUNDAR! :) Holly var sååååå duktig! Om hon beter sig så på söndag så kommer jag typ köpa en hamburgare åt henne :P Ronja var självklart duktig hon med :) Blir bara så less på henne där inne för hon skäller o det ekar o ursch.. Men vi satsar på pinnen på lördag!

Begav mig mot hamn för att dumpa hundarna, men vädret var rent ut sagt förjävligt så orkade inte köra upp till stan igen. Sov i hamn o fick kramas hela natten med mina hjärtan♥


Vart ingen lång natt och är satans trött, men ändå på bra humör på nåt sätt :) Ikväll blir det middag i hamn igen med mami (hon behöver bilen) sen tror jag att jag ska se film och mysa i min ensamhet ikväll, har sovmorgon imorn! :D Imorgonkväll blir det att packa klart precis allt, för på fredag blir det att köra som en galning för att hinna till Luleå innan fyra :)

Och jag älskar att jag har hittat igen massa artister jag har saknat från Spotify! Dom har äntligen hittat sig dit :) Nu ska jag bara pallra mig på stan o faktiskt köpa premium igen också :P

ÅÅÅÅH, humöret på topp! :D

Bild från 3 år sedan då jag fick domarens hederspris, vilket resulterade i Hollan!

Underbar helg♥

Life seems, it shouldn't be this way

Vilken underbar start på dagen! Har huvudvärk som börjar närma sig migrän, snor som flyger ur näsan och jag hostade upp något väldigt äckligt när jag vaknade... Hahahah hoppas jag har äcklat ut alla på denna underbara dagen nu x)

Har iaf återupptäckt ett utav mina gamla favoritband, typ igårkväll när jag la mig. Hade en text som inte ville ut ur huvudet på mig så var tvungen att tjuvkolla på datorn, och nu finns dom på Spotify :D Det gjorde dom inte sist jag kollade. Dock så fanns dom på min gamla mobil... Naaaw vad jag saknar min Nokia :( Touch-mobilen kan ta sig.


Om en kvart beger jag mig mot praktiken hur som helst. Jag ser väl hur länge jag orkar.. Bättre att ha varit där kanske 4 timmar än att inte ha varit där alls, mindre tid att ta igen!

Jag ber om ursäkt för mitt sprudlande glada humör! ^^


When our lips first met, you didn’t get the hang of it
I bet that you still kiss like me,
you realize it when you hear this

Crazy, Stupid Love

Jag vet att det är otroligt ytligt, men
I'm fucking in love!


Var inte den bästa idén att se denna söta lilla filmen dagen före ännu en ensam Alla hjärtans dag, vi blev satans deprimerade xD

Jag är deprimerad och bitter och patetisk, men jag hatar att jag är själv. Tur jag har Lima♥ haha

Men har inte tid med kärlek imorgon, är ju agility!
Nu blir det sängen, jag SKA på praktiken imorn, om dom inte skickar hem mig... Haha yey, antar att vi kmr göra Alla hjärtans dag-kort hela dagen :P This sucks :)
Natti.

18 and life, you got it!

Jävla sångfågeln var igång igen! :O Han skrek o skrek till Bon Jovis It's my life, så jag satte igång 18 and life o skrek bort min röst. But I shut him up! ;)

Ibland är det kul att vara utan hund, som nu när jag kan ha hur hög musik jag vill.
Men nu ska jag diska mina pannor, snart kommer världens bästaste bästa Lima med mjölk o diverse grejor till mig så då kan jag äntligen laga lite middag♥

Goodbye

Oh, I see you've had a really productiv day...

Mitt liv suger idag, ryggen gör ont, huvudet vill sprängas, jag tappade mina nudlar på golvet. Lägenheten ser ut som en svinstia och jag har inga hundar. Oh, but! The best part! Jag måste göra om denna praktikdagen nästa vecka då vi egentligen inte ska ha praktik alls. Score!!

Näe okej, det bästa är nog att min mjölk gick ut 26jan så jag kan inte laga mat idag. Nudlar♥


Vänner o Twilight i mitt hjärta

If there's nothing missing in my life, then why does these tears come at night?

Vaknade kring 9, fick veta lite saker jag missade igår när jag inte for bort på festen.. heheh.
Skjutsade hem Lima från stan o sen for jag till hamn för att gå i det underbara vädret med mitt monster♥ Problemet var bara att mitt monster inte var hemma! Hon var hundnappad :O Min far informerade mig om att min mor hade gett sig ut i skogen med hundarna, så jag o La Fluff skyndade iväg o hann ikapp dom just i början av skogen :)
Vi gick ut på isen o njöt av solskenet, och sedan fortsatte jag o Hollan (och Ronja för hon är ju som hon är..) in på en annan stig för att busa med gänget här nedanför! Himlar vad hon sprang :) Ronja hade himla svårt för detta, hon brukar ju alltid vara en liten polis, men när de här hundarna var så stora så dom skulle kunna krossa hennes skalle med en enda tass så höll jag henne i koppel och väldigt nära mig..



Jag o Hollan somnade brevid varandra i soffan sen, och vips så var det middag hos mormor! Sen for jag direkt hem därifrån så jag slapp säga hejdå till vovvsarna igen.. Fan vad jag inte är gjord för att vara själv :O
Känns som att jag har lämnat hela mitt hjärta i hamn.

Nu ska jag iaf ta ett bad! Tänkte plugga, men blir nog att läsa något annat o fly till en bättre värld :P
Ha en trevlig söndag! :)

You know the real bitches, fuck the fake girls.

Beslutsångest >.< Vill fara iväg på festen en stund o träffa allt härligt folk men vet inte om det känns som att jag orkar.. Vet att jag kmr ligga o ångra mig för att jag inte for om jag inte far, men känns dumt att lämna La Fluff ensam :/ Grannarna kmr nog inte gilla det heller.
Borde stanna hemma i värmen o friskna till.. Och känner mig rätt fet o ful :P Men är väl knappast nån som tycker att den själv ser bra ut när den är sjuk x)

Aja vi får väl se, eventuellt att jag far dit en stund före dom ska ut på krogen..
Sätter igång lite mera vänner o häller upp lite mer chips. Ha en trevlig lördag!


<3

I've said it before and I'm gonna say it again

I can't afford this heart, still I am responsible if it will fall apart. Belive me I don't want to go. And you won't believe it's true when I tell you 'bout my feelings and what you're supposed to do. I'm sorry but I don't want to go. Baby I tell ya, my heart was freaking out when I held ya. Even in the best of days love will be hard and hearts will be faking.



Who made hell a place on earth?

Lima övertalade mig om att fara bort till AnnaÅ igårkväll där det satt lite folk och söp, och det var faktiskt himla trevligt! Ronja fick följa med så att hon inte skulle sitta o skälla, och det verkade då vara en hitt :P

Imorse vaknade jag av att jag inte kunde andas. Fick ingen luft ner i lungorna för halsen var helt igensvullen. Fick som lite panik vilket inte gjorde det bättre men lyckades lugna ner mig och började få in lite luft..
Har legat i sängen hela dan. Går bäst att andas när jag ligger ner med huvudet bakåtlutat, men nu har det blivit himla mkt bättre.

Mina päron var just förbi med lite saker åt mig, typ halsgrejor o glass. Osså fick jag juice, yoghurt o choklad, så himla söta! Dom tog med Hollan hem, mamma ska ut med sparken o henne ikväll. Hon är ju underbar o ligger snällt brevid mig när jag är sjuk, men jag vet ju hur otroligt uttråkad hon är så känns inte snällt..
Ronja är dock kvar här så vi ska mysa hela kvällen! Hon mår ju som bäst när hon får ha mig för sig själv så hon bryr sig nog inte om att det inte blir nån långis idag.. :)

Men det suger för jag hade faktiskt börjat se fram emot kvällen, var himla längesen jag var med Lima o M samtidigt :O Får se hur jag mår.. kanske far förbi en yttepytteliten stund......

Nu ska jag försöka få i mig något ätbart

You wont believe it's true when I tell you 'bout my feelings and what you're supposed to do

Jag måste skaffa fler vänner, detta går ju inte. Sitter och är arg för att mina vänner faktiskt har liv och inte har tid med mig, fast jag vet att det är jävla löjligt. Kanske ligger något i det vi pratade om på jobbet idag, att sladdisbarn blir förbannade om dom inte får som dom vill.

Tror den här veckan har krossat mig, är helt slut i huvudet.
Jag älskar mina vänner, och jag saknar L som fan!

(Not so)Awesome over and out.



Fanfanfanfanfanvadjagsaknardig.

I would like to believe you were right

Livet flyter på. Har varit segt utan hundar. Men praktiken är bra :) Har världens bästa handledare som verkligen förstår hur jobbigt det är att plugga o jobba så hon ger mig extra tid av till att läsa/skriva loggbok o observationer :)
Det bästa måste vara att jag har ett lillasyskon till ett utav mammas gamla dagbarn, himla fränt!

Har haft hund idag, hon är underbar! Men känner mig sämst när jag lämnar henne hela dagen, så imorgon kmr mamma o hämtar "hem" henne när hon är upp till stan, sen ska jag ner till hamn efter praktiken imorn.

Igår var det vinterträning, och hon var så duktig! Slamsig, men duktig "tillslut" :P
Och ikväll har vi haft möte inför hemmatävlingen. Lite taggad jag är?!?! Ge mig maj nu. Längtar som sate! Men får nöja mig med tävling nästa helg :) Ska bli spännande att se hur flickan beter sig!


On other notes;

I can’t afford this heart
Still I am responsible
If it will fall apart
Believe me, I don’t want to go

You won’t believe it’s true
When I tell you ’bout my feelings
And what you’re supposed to do
I’m sorry, but I don’t want to go

Believe me, I don't want to go

But baby, I tell ya
My heart was freaking out when I held ya


Känner mig inte som bästa hundägaren just nu, men fan så lycklig jag är över att ha den finaste hunden i världen.

I'm here without you

Helt otroligt hur deprimerad och ledsen jag blir såfort jag är utan hund. Jag är inte gjord för att vara själv.

I was made for you

I knew I could fix it in just another minute but I guess it was a minute too late

Hahaha gårkvällen alltså.. For först till M en stund o hängde med henne o T-boy, sen hämtade Albin mig o vi drog till SofiaLu för att gratta AnnaO! Där fanns det lite folk man kände från BF o lite andra folk :)

Drog ut på Calles först, iaf jag o Albin för vi skulle träffa M o T-boy :) Dom satt med Kratz o lite folk, men jag hittade igen Simon Lind! Så sprang o kramade på han :) Hittade igen Adam, Patrik o Jens också :D Men det var verkligen LITE folk, alltså typ superlite. Så vi drog vidare, jag ville på Allstar o möta upp folket från festen men vart nedröstad o vi drog på Olles instead.

Micke o Claes spelade, dom är  ju  typ stammisar nu. Dock minns jag inte mkt av musiken.. Haha fan vad packad jag var x) Minns inte riktigt om jag träffade nå folk jag kände heller.. Träffade Ms lillasyrra iaf :) Och människa som jag hade kunnat klara mig utan att träffa.

Jag neggade typ o ville dra kring.. Ja jag har faktiskt noll koll på vad klockan var då. Men pojkarna hade slutat spela så kanske halv 2..? Det var då kvällen började spåra x) Mina närmsta vänner kan få veta saker, men vi säger bara att jag tog taxi från stan vid halv4. Hon var den snällaste taxichauffisen :D Vi for förbi Shell så jag fick köpa bakischips, tacka gud. Och sen så stannade hon typ taxan där för hon var gullig!


Sög dock att sova själv. Jag har haft två hundar i 2 veckor, och nu ska jag typ vara utan hund i 2 veckor?! Kommer inte gå. Jag blir ledsen och emo utan hundar.
Hade inte tänkt träffa dom idag för jag får ont i hjärtat när jag lämnar dom. Men far min kommer o hämtar mig om ett tag så ska jag ta en skogsis med Hollan.



I took a walk around the world
To ease my troubled mind
I left my body laying somewhere
In the sands of time
But I watched the world float
To the dark side of the moon

I feel there is nothing I can do,

I watched the world float
To the dark side of the moon
After all I knew it had to be
Something to do with you

Tihi

Hehe I did something bad..

I'm off!


Now it might sound cocky but it is really cocky if you know that it's true?

Don't blame me, it's not my fault

Ursch så kallt! Vaknade o ville inte sticka ut armen ur täcket...  -35 stod det på mobilen. Kul. Fast är ju trevligt att solen skiner i varje fall! :)  Pallrade mig ut o satte i motorvärmarn på Glenn. Tror jag ska försöka mig på att ta med Hollan bort till gångbanan så hon får springa lös litegrann, hon busar sönder min lägenhet!

Sen så blir det att bege sig iväg. Hoppas kvällen ordnar sig, ser fram emot en utekväll :)


Götet i mitt hjärta.

I knew he was coming and I should've been running, if he caught me I would never escape

Haha provade på att locka håret ikväll.. Har varit ovanligt tjejig! :O Ansiktsmask, måla naglar, fixat hår.. Men jag är taggad inför imorgon! Jag satsar på snyggt o sexigt, finns risk för att det kmr se horigt ut.. Spec om jag blir för full xD Menmen, om jag känner mig snygg så bryr jag mig inte om vad andra tycker :)

Har som sagt myst på här hemma helt själv ikväll.. Och blir inget fotande med Lima imorgon heller. Planerna för helgen har som stupat :P Men satsar på en awesome kväll imorgon! Ska förbi Lima en snabbis så hon ska få göra mig snygg inför kvällen :D

Tror typ det blir sängen nu. Var ändå uppe rätt tidigt idag.
Hoppas alla fyllehundar har en bra kväll! Grannen har då det...

And now I'm back and you're gonna be bleeding so I think son you better run

Haha var inte så hemskt som jag trodde.. :P Vart dock inte lika stor förändring heller. Hade tänkt klippa pannlugg, men min frisör tkte inte det så vart bara uppklippning o snedlugg :P Eftersom jag inte har klippt upp håret på typ ett år så känns det som en stor förändring ändå, men tror ingen skulle se det om dom inte visste att jag hade klippt mig x)

Efter vi var klara for vi en väldig kort kortis på stan, jag skulle köpa nippelcovers xD Haha ska jag våga gå utan bh imorgon... tihi. Och morötter o dipp! LindaLi är sjuk men Lima kanske kommer ikväll. Annars får jag väl dippa själv!

Påväg in från bilen nyss så tvärstannade min lilla vovve o började stå på två ben åt gånger.. Det är fan kallt ute idag alltså! Det såg helroligt ut där hon balanserade så hade tänkt filma men hon såg så olycklig ut så jag skyndade mig att lyfta upp henne istället. Sen hann tillome Hollan börja halta innan vi var inne. Hon brukar inte märka av sånt alls! Tror inte det blir någon långprommis med dom iaf.


Nu ska jag prova mina kläder o bestämma vad jag ska ha imorn :D Sen blir det ett hardcore träningspass, förebyggande inför alkoholen som kommer intas imorgonkväll!


Btw så måste jag säga att jag älskar 3 doors down :)

Du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet

Haha fan så slut jag var igår!! Vi körde ett dunderpass, svettet bara rann :P Men det var himla kul att träna tillsammans :) Jag brukar inte gilla sånt, vill typ inte gå på Zumba o sånt för jag är rädd att skämma ut mig, men vi flummade bara sönder igår x)
Sen åt vi vattenmelon o pratade lite allmänt.


Imorse kom Tiger halv 7 som alltid. Gick och la mig o skulle sova till kl8 hade jag tänkt, men det gick inge vidare. Tog mig inte upp ur sängen förän halv 10 då mamma komme med dom två små trollen. Så nu sitter jag här med 5 fina vovvar :)


Tog med dom små när jag gick till soprummet, och dom hade redan börjat "halta" av kylan innan vi var tillbaka. Så gav upp tanken om en prommis med dom. Tog de två stora o gick iväg medan jag hörde hur orkestern satte igång bakom den låsta dörren.. Satans småhundar. Hoppas grannen var borta.

Släppte lös Hollan när vi kom upp på gångbanan brevid bussvägen (Tiger går alltid lös). Satan vad dom sprang! Himla kul såg det ut :) Tränade lite "kom" men Hollan, går alltid bättre när hon är lös med en hund som faktiskt kommer när man ropar. Men vart himla imponerad för det kom en människa o gick och hon var påväg dit för att hälsa men vände när jag ropade! Tihi :) Fast det är ju inte första gången. Jag blir så störd på att hon har jävla selektiv hörsel. Tkr hon kan ge sig snart. Seriöst, tre år gammal.


Erik o Alex ska typ komma förbi snart, dom ville låta Ludde träffa alla brudarna :P Alex är rädd för stora hundar så vi får väl se hur hon gör när Holly kommer springades mot henne x) Tur Hollan är snällast i världen♥


Mami är o scrapar med MarieAnne, eller just nu kanske hon är på sin lektion.. Tihi! Hon kmr iaf hit sen o ska äta middag här :) Jag har ju snyltat hemma i två dar så kanske är dags att ge tillbaka något :P

Näe okej, nu har jag undvikt pluggandet hela dagen.. Dags att sätta igång.
Hare gött

When you're near me I have no fear

For iväg till hamn tidigare än tänkt idag. Tog med Hollan ut i underbara skogen♥ Men det var SATANS kallt! Min mobil visade -13, men när jag kom hem stod det -21 o jag litar nog hellre på den.. Hollan var dock rätt söt, hon hade imma (?) i hela ansiktet så hon såg grå ut istället för svart x) Och mitt hår o mina ögonbryn var också vita av andedräkten :P Skulle ha tagit nån bild, för Hollan såg himla finurlig ut!


Fick mig baconbiffar till middag :D Och sen fick jag utföra lite akrobatik för att ta mig till baksätet i Glenn när mami skulle hämta upp Maggan. Var inte det lättaste med min träningsvärk! :O Men det gick. Nu är jag hemma o väntar på Lima :) Hoppas hon kommer snart, jag vill hinna ta ett bad innan den dära serien börjar kl9...

Ha en bra kväll världen :)


Btw, jag fick en matta av min mor igår :$ Det börjar faktiskt bli himla mysigt i mitt vardagsrum nu! :)

I forgot what to do to fit the mold

Go'morron! Eller något.
Gick segt att ta sig upp idag, men hade lektion kl10 så sov då inte så hemskt länge iaf. Gjorde absolut ingenting på lektionen x)

Har ätit lite lunch och tränat mitt gäddhäng! hehe. Har tränat armar o rygg med hantlarna, men sen kom jag på att jag o Lima skulle träna tillsammans ikväll, så var tvungen att sluta så jag orkar något alls ikväll :P

Jag har varit ut o kollat brevlådan typ 511 (det är inte femhundraelva, det är femtioelva, så ni vet) gånger, mina nellykläder borde komma idag! :$ Blir nog att ha något av det i helgen :)

Fanken vad jag längtar till på fredag! Längtar efter en förändring :) Hoppas bara jag vågar klippa mig som jag vill x) Och på fredagkväll ska jag typ vara med LindaLi :) Och på lördag ska jag o Lima fota på dagen, o sen äre födelsedagsfest för AnnaO :) Blir nog en bra helg!

Awesome over and out
RSS 2.0