Vart är världen påväg? Jag vill inte följa med.

Jag blir så himla arg! Barnmisshandel är fan det fegaste man kan göra. Vad fan ska dom göra åt att du slår dom eller ignorerar dom?
Såg dethär som Sabrina berättade om på svenskan idag, en kvinna som tar en högtryckstvätt och siktar den rakt på sin 3-åriga dotter, bara en armslängd bort. FYFAN vad arg jag blir!
http://www.youtube.com/watch?v=jx2GY-2s0P0

Det var en nanny som sket helt och fullständigt i dom två tvillingpojkarna hon passade hela dagarna. Hon lyfte omkring dom i kläderna som om det var typ kuddar och lämnade dom ensamma i soffan i 20 min. Hon var tillochmed för upptagen av TV:n för att märka att ena pojken föll från hennes knä ner med huvudet först i soffan. 
   Det var en annan nanny som hade doppat en 5 månader liten flickas ansikte i kokande vatten. VAD I HELVETE GICK IGENOM HENNES HUVUD DÅ? Det skulle jag vilja veta. Hon var gravid i åttonde månaden också. Vad i helvete kommer att hända med hennes barn?
http://www.youtube.com/watch?v=M5QYfwNylxk&feature=related

Och sen, dom jävla idioterna här då. En ung mamma är med i en kult och eftersom kulten tror att hennes lilla babyboy är djävulen så får han ingen mat och han svälter till döds. Då försöker dom väcka upp honom igen och bränner hans kläder :S Sen stoppar dom honom i en resväska! Alltså är dom störda långt in i själen eller? Gud vad idiotiska människor det finns här i världen. Jag blir så jävla förbannad! ARGH :C
http://www.youtube.com/watch?v=pFd9cwDPCeQ&feature=related

Det är bara så att världen är full av idioter och dom borde låsas in för alltid och alltid. Jävla idioter. Det är fan allt jag kan säga.
Förlåt för alla svordommar. Nu ska jag gå och se TV och försöka lugna ner mig lite efter alla dessa hemska saker.

Lite bakom...

Nu har jag 3 dagar att sammanfatta, tur jag inte gör så mycket på min fritid x)

Tisdag: Då vare då träningen som gick jättebra, och hon haltade inte=) Nästa vecka blire mer att träna utan godis i slutet=)

Onsdag: Ja.. vet inte riktigt vad som hände. Gick och simmade 50 längder iaf=) Råhärligt! Men jag har jätteont i axlarna :/ Jag hade glömt bort hur skönt det är att basta dock! När jag kom så var jag helt själv i hela badhuset i typ en timme så jag simmade 26 längder och la mig sen i bastun i en halvtimme typ :P Men när jag kom ut igen så var det massa folk där :/ Men det gick ju ändå=) Råskönt=)

Torsdag: Idag har det inte hänt mycket alls. Vi har faktiskt kommit en bit med vårat grupparbete, börjat skriva manuset iaf=) Men vad det handlar om kan jag inte skriva här för det är en "hemlis" för resten av klassen ;)
När jag kom hem så gick jag ut och gick med vovvarna i snöovädret. Dom vart alldeles galna! Tillochmed Tess sprang omkring :P Det var så sött! Tog några bilder men ni vet kvallan av mobben så jag orkar nog inte ens lägga ut dom.. Dom stod aldrig still heller så det vart nog bara sudd :P

Hare!=)

Bara lite tvärt!

Vinterträningen gick jättebra igår=) Vi såg två till övningar av One Jump och det var väl.. intressant :P Det suger att Ronja inte tar leksaker! I alla övningar ska man typ använda leksaker så det känns lite fel att träna dom med att slänga godis ;S Speciellt när Aya är så snusig :P Men allt annat gick bra, börjar riktigt ha bra fart i tunnlarna :D Men nu måste jag springa till bussen! Skriver mer efter simningen!

Tjoo

Det blir bara ett litet kort inlägg för jag måste skära korv och sånt innan Terese kommer och hämtar mig=)
Idag var en bra dag, fast jag mådde typ dåligt så jag fick fara 5 min tidigare så jag hann med 15.05 bussen.
Imorgon är det Grey's! Godisdag (A) Men imorgon ska jag gå och simma. Vara lite nyttig före jag äter godis ;P Men jag har gått ner 3 kg ;S Har ingen aning hur men jag bryr mig faktiskt inte! (A)
Nu äre korvdags och så ska jag försöka peppa upp min hund så hon blir lite glad innan vi far=)
Men hon är galen! ;O Hon blir heltokig när det är snö! Helt sinnessjuk 8)
Puss Puss=)
Busvovvarna i vintersolen=)
Bus i snön!=) (Längst till höger är Ronja, helgalen!)

Black and Gold

"And the stars fell out of the sky
And my tears rolled in to the ocean
And now I'm looking for a reason why
You even set my world into motion
*
Cuase if you're not really here
I don't wanna be either
I wanna be next to you
Black and Gold
Black and Gold"


Varför kan jag inte sluta tänka på dig?
Hjälp mig någon!



Det var typ kul på hundungdom idag :P Fast jag måste verkligen jobba upp min kondis! Fast springa omkring i djupsnö är väl lite jobbigt för alla? (A) Näe, jag ska börja gå och simma. Men badhuset öppnar inte förän 4 varje dag så jag vet inte när jag ska hinna ;S Imorn blire då VINTERTRÄNING=) Då ska inte min söta löpande tik halta för då ska jag banka huvudet i betong pelarna.... Men det suger att hon börjar löpa strax, eller hon löper typ, för hon är så seg då, men korv får henne säkert att springa!
Ha det så bra nu, jag ska gå och se Cityakuten och mata mitt godissug med mackor ;S

Värd dag >.<

Jag hade sovmorgon idag för att jag skulle till tandläkaren och om jag for upp till stan så skulle jag behöva ta en buss till hamn igen typ en halvtimme efter jag kom så jag sket i det. Mamma fick skjussa upp mig efter tandis ist så jag inte skulle komma försent till idrotten. Det roliga är att jag hade ingen idrott.. O ingen engelska o ingen BF. Jag har inte haft en enda lektion idag.. Ändå har jag suttit kvar på skolan och gjort vårat dumma fula arbete om Alex 13 år. Jippie. Nu ska jag försöka hinna med en buss som jag tror går 10 i 2. Då ska jag gå och simma när jag kmr till hamn tror jag. Det är så härligt, men jag lär ju frysa ihjäl på väg där i från. Värsta snöstormen! I stan är de inte ens hälften så hemskt som det var i hamn i morse ;S Hundarna såg ut som små monster. Justde, vi har 6 hundar just nu, berätta mer efter simningen. BYE

Btw. Jag hade samma dröm inatt igen. Ingen sanndröm men kanske en önskedröm?
All I want for christmas..

"Jag ser en stjärna, om den faller för mig ska jag önska mig dig"

Hur kan en dröm kännas så verklig?

Jag gick omkring hela morgonen och log och var oförskämt glad, men sen när jag började tänka på varför jag var så glad så vart hela min värld upponed. Det var en dröm. Hur kan allting vändas sådär snabbt, och hur kan en dröm vara så verklig? Och framför allt, hur kan man tänka så mycket på en person som man inte ens känner?
Det var den underbaraste drömmen jag någonsin haft, på grund av dig. Men det bästa med den var nog att den var så bra, så jag trodde att jag drömde. Allt var som taget ur en film. Det borde ha gett mig en ledtråd om att det inte hände på riktigt. Men ändå så vaknade jag med ett stort brett leende och tittade ut på det vita på bakgården dit du följt mig hem. Är jag så desperat så jag lurade mig själv att tro att det hade hänt, eller var det kanske en till av mina sanndrömmar? Nja, en sanndröm var det då inte. Hur skulle det kunna vara det?  Vi har inga gemensamma vänner, så vi lär aldrig träffas på det viset.
Jag ser dig varje dag, men kan inte hälsa, vågar inte ens säga hej.

I'm just a fool to believe I got anything you need,
You're out of my league



Tänk om man kunde få allt man ville ha?

Julbak ;D

Nu har jag städat, i typ 3 timmar ;S Var tvungen att lägga mig och vila då o då för jag är så himla slut! Har fått nån ful förkylning också :/ Men pengarna låg där idag iaf. Sen skulle jag på ICA o köpa mjölk o Never Stop för mamma har hamnat i nån bakningsfas ;S Men det är ju kul att känna lukten av hembakad fralla iaf=)

Igår när Lucas var här så bakade vi lussebullar=) Eller, mamma bakade sånna där små krumelurer o jag bakade små gubbar och möss x) Lucas stod mest och kavlade.. o kavlade o kavlade :P Tillslut så övertygade vi honom om att han var tvungen att lägga det på plåten så vi kunde grädda det o äta det sen så det vart 2 små bollar och en stor kebab typ x)
Sen efter vi hade bakat så byggde vi en koja i köket! Den var supermysig o superhemlig för Marcus hittade oss inte när han kom och skulle hämta Lucas! Men Tess gillade verkligen våran koja, vi hade lagt ut skinnet på golvet där i så där låg hon och tog upp all plats :P Han är så söt min lilla Lucas=)

Våran Koja
Våran superduperhemliga koja!
Inuti Kojan=)
Exklusiv inblick inuti våran superduperhemliga koja ;D
Mina Lussebullar
Mus, Mus, Gubbe med jättestor näsa, Gubbe med mindre näsa,
Liten gubbe utan näsa, Gubbe med pytteliten näsa, Avlång gubbe med liten näsa (Näsorna gjorda av Lucas)

Lucas Lussebulle :P
Lucas gigantiska kebablussebulle + dom två små :P

Hade ni lika kul som mig i helgen? ;D

Let's Twist again

Tony Irving! Fan vad bra han är!=) Trodde fan han skulle åka ut ikväll men icket =} Han fick gå ut från isen tvåa till och med=) Men han har gjort det jävligt bra, han hade fan inte stått på skridskor före dethär :P Och hans rosa dräkt ikväll x) Och han hånglade ju upp Emanuele x) Näe, han är helt enkelt underbar :P Men äre bara jag som stör mig på Emanuele? Han ska alltid hälsa med att dra sig i örsnibben, vafan är de? ;S
Men kvällen började inte lika bra för Markus som det brukar göra, han ramlade 2 gånger idag och halkade till många fler. Men sen så kom baletten och dom tog programmets första 6:a! Men det var bland det bästa jag har sett på isdans någonsin. Fyfan så bra!
Jesper gör ju inte dåligt ifrån sig heller. Men Lars är också förbannat bra. Men Josefine höll inte, trodde hon skulle åka ut för längesen men hon kom till topp 5. Bra jobbat iaf! Nu äre bara boysen kvar och jag vet verkligen inte vem jag vill ska åka nästa vecka... =( Tony har ju inte lika bra teknik som de andra så han åker ju säkert men jag tror att jag vill att Lars ska åka istället.. Men, det är 7 härliga dagar kvar tills dess så det behöver vi inte oroa oss för nu!
Foto: Daniel Ohlsson
Helt klart min favorit! Bara titta på kläderna! x)
Foto: Daniel Ohlsson
Jesper o Alexandra, han är ju som något bra han.
Foto: Daniel Ohlsson
Markus gjorde förjävligt bra åk! Bästa jag sett.
Foto: Daniel Ohlsson
Lars o Gabrielle, bra åkt!

Foto: Daniel Ohlsson
Synd på det, hon gjorde ju headbanget och var en halv cm från döden till och med. ( Josefine)



P.S. När Lars o Gabrielle dansade till Twist Again så kom det många fina minnen av idrott till mitt huvud :P Jag o Amanda rocka loss till den varannan idrottslektion typ x)



Jag funderar faktiskt på att gå och hyra Lejonkungen! Alla måste medge att det är en av tidernas bästa film! =} Blir så sugen på det när jag sitter o kikar runt på youtube. Men jag börjar alltid gråta då Mufasa dör ='( Det är jätte hemskt!

Nu blire väl lite mer youtubespejning och sen ska jag nog gå och lägga mig och läsa ett tag. Läser "Mannen som kunde tala med hästar" och det är så kul när man har sett filmen och sedan läser boken för då kan man bättre föreställa sig hur allt ser ut :P Imorgon så måste jag gå och städa dagis och sen så blire ner på Rotan till skyltsöndagen=) Orkar inte fara till stan :P
Ha det så trevligt allihopa=)


I see friends shaking hands, saying 'how do you do?' But They're really saying 'I love you'

Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva om festen igår.. Finns inga bilder att sno än för dom har inte kommit ut på hemsidan än.. :/ Olivia hade lagt ut en bild=) Ni kan nog gå in på hennes blogg och kika för hon lägger nog ut fler bilder snart=) http://oliviaspudlar.blogg.se/  Kolla också in skellefteagilitys hemsida www.freewebs.com/skeagility Om man går på "Foton" så länkas man till deras Pixbox, där borde det komma in några bilder snart, tycker då jag iaf=)
Tänk att man kan hitta sådana vänner genom det bästa som finns. 
Ni är verkligen små guldpärlor!=)

I Haparanda. Veronica, Kalle, Jag, Nina, Matilda med mer folk i bakgrunden=)



Hade riktigt kul hos Linda igår också=) GSH är så jäkla bra! Sen så började vi typ Goal också men vi orkade inte se hela :P Men kuligt hade vi hursomhelst=)
MOHAHAHHAHAHHA Linda=)
Frodo x)



Nu kmr Lucas snart så jag måste samla mina krafter :P Näe, han är så söt så=)
Ha det så bra allihopa!
Sötpajk!
Sötpojken<3

Agilityfest!

Så jäkla kul vi hade! Vi var 16 st o åt en massa pizza :P Men Olivia hade beställt 15 olika pizzor, dom fick välja som dom ville, men det var typ bara 3 olika sorter ;S Emely hade en jätterolig lek där alla fick var sitt sugrör och om man sa "Ja" så blev man av med sitt sugrör och var ute ur leken, men om man gjorde så att någon sa "Ja" så fick man deras sugrör :P Det var rå kul! Vi höll på med det i typ 1½ timme undertiden vi åt och fikade efterätt men tillslut så så vann då Terese och ick en medalj :P Veronica kom tvåa och fick doftljus och Eva kom trea och fick alla resterande sugrör x)
Men det var skitkul=) Bilder och mer skoj kmr imorgon, är hos Linda och ska se Green Street Huligans :P
Vi hörs!!


FRODO! / Linda
MOHAHAHHAHAHHA Linda=)

Walking in a winter wonderland

Idag hade vi den roligaste musiken i hela tvåan tror jag x) Ida x2 är väldigt duktiga på att sjunga, men hur vare med texten egentligen? ;) Näe skoja, dom var jätteduktiga=) Är bara småmallig för jag kunde texten till Torn och gick upp och sjöng med dom :P Lollo o Tobbe satt o filmade så ni får väl höra med dom om ni vill se Idorna sjunga =P
Nu sitter jag och letar julsånger på Youtube, har verkligen julstämning nu!
Hittade en låt jag aldrig hört förut, Britney SpearsMy Only Wish This Year.
Den var faktiskt riktigt bra=)
Jag har lyssnat lite på All I Want For Christmas, Winter Wonderland, Christmas Song o White Christmas också=)
Så jäkla kul, om exakt en månad så är det första dagen på jullovet=) Det skrev Olle på tavlan idag x) Han är ganska söt, men jag fattar typ nada av matten ;S Och så ha vi läxa till på måndag som jag måste komma ihåg, nån som har lust att påminna mig imorn?  Det skulle uppskattas :P
Den där skjortklänning/tunika grejen som jag tänkte köpa idag bidde inte av, tog ut pengar men den fanns inte i den färgen jag provade men den fanns i blått. Den var ganska fin, ska på stan med Linda imorn så hon få väl ge sitt råd om jag ska köpa den eller inte. Det är väl städning i helgen så det blir inget synligt i ekonomin av att skämma bort mig igen men vi får se=)
Var och rotade i mammas gamla garderob uppe hos Roger och hittade en lång svart skjorta som jag snodde, men jag vet inte om det var mammas eller Rogers x) Hittade några fina bälten och ett par strumpbyxor också, och fina skoooor=) Men det är lite högre klack på dom och dom är nästan tajta men jag har ju inte så lång dag imorn :P + att det är ju sovmorgon så det blir riktigt kortdag=) Ska få fikakörkortsteorin för vi vann tävlingen sist ;) Hoppas vi får tillbaka proven också, hon brukar vara snabb på att rätta dom så det är faktiskt möjligt. Fick ju VG på förra men dethär känns inte lika bra..
Snackar med brorsan i Norge, saknar han lite faktiskt. Han är den snällare av dom, den som skjussar en och inte låter lika sur när man ber om något :P Men han kommer hem till jul=) Dom kmr typ den 23 så det blir typ inge länge ändå :/
HAHA Tess ligger och drömmer i soffan x) Hon sparkar med benen och gnällskäller :P Hon är söt hon :P
Nu äre nog dags att kila vidare snart, blir väl Criminal Minds, finns typ inget på dumburken ikväll.. Fast det är Liar Liar på Tv4Film och den är väl bra, fast jag kom just på att den slutar om 10 min..... Jaja, blir kanske Fantastic Four eller nåt x)
Stare, Järv, Skare, Hare (bra)

"Santa can you hear me
I have been so good this year
And all I want is one thing
Tell me my true love is here
He's all I want just for me
Underneath my christmas tree
I'll be waiting here
Santa thats my only wish this year"

Skjortklänning/tunika grejen
Här är skjortklänning/tunika grejen, är den nog fin för 249 kr?

Skoobiedoobie-doo

Sitter i bibblan med Stevie, Carro, Lina o Musen och har tråk :P Har ju ingen engelska nu längre så vi har hål från 13.20 till 14.40... Funderar på att gå och köpa en skjortklänning/tunika grejH&M som jag hittade igår, den var jättefin=)
Hade ju ett HU-möte igår hemma hos Catrin. Jag visste inte vart hon bodde så Tina, med sitt väldigt nya körkort, skulle hämta mig på busstorget o sen Ida o Sara på ICA på morehöjden. Vi hade något kul i bilen x) Kärlek på er flickor=) Men pappa skulle hämta mamma kl 5 i stan så jag åkte med han upp och var i stan en timme före Tina skulle hämta mig ;S Men då gick jag runt på stan och hittade en julklapp åt pappsen=) Vågar inte riktigt skriva vad det var här för han vet om att jag har en blogg så han kanske kollar nångång :O Och jag hittade en julklapp till Kenneth också=) Men jag vet inte hans storlek så jag kunde inte köpa den igår :/ Men jag köpte strumpbyxor åt migsjälv=)=) o så provade jag den söta skjortklänning/tunika grejen igår=) Köpte ju självklart choklad också (A) Chokladdag<3 Sen på mötet så bestämde vi nästa års program och att vi kanske ska bli en självständig styrelse=) Det skulle vara härligt, finns typ bara en halv nackdel :P Men det ordnar vi=) Vi får se hur det blir=)
Men Tina lämnar oss ju nästa år=( Inte kul, blir ju själv=( Menmen, grattis till livet gumman!<3
Nu har jag inte mycket mer att skriva förutom att Ronja småhaltar typ än så jag ska ta mitt liv.
Hejdå!<3

Jag hade tänkt ha finare kläder men..

mjukisklädernas magiska kraft vann idag igen.
Inte bra, tredje dagen i mjukis. Man blir ju bortskämd!
Har just haft prov i körkortsteori, gick ju knappast lika bra som förra provet ;S Kunde nada typ (A) Men jag måste gå och anmäla mig på Staans snart. Så jag får börja göra dom fula frågorna hemma. En värdelös sak är att jag slutade för typ 20 min sen och börjar om kl 11 ;S Det känns jättevärt för det finns så gigantiskt mycket att göra. Ska typ sätta mig och läsa här i bibblan, orkar inte låna boken för jag har den redan menmen :P
Vi har ingen religion idag (!) för att vi ska vara hemma och göra hemprovet ;S Hur fan sammanfattar man kristendomen med 10 meningar? Det känns inte pepp. Hatar religion, gud o jesus=) Men julen är bra iaf, en anledning att gilla jesus x) Värsta julkänslorna man har nu, bara typ 5 veckor kvar =D Jag hinner då med 14.20 bussen tack vare det dumma hemprovet så det funkar ändå=) Men jag kommer ju knappast att göra det idag x) Lägger mig typ och sover istället :P
Näe nu ska jag gå och läsa lite bok, om det finns nånstans att sitta ;S verkar vara typ en hel klass här inne eller nåt ;S
Hare bäst!

Fri träning

Jag trodde att det skulle vara jätte mycket folk där kring 6, 7 tiden men det var typ inga alls där ;S Jag åkte upp med Lena så jag tränade först Ronja och sen Meia och fortsatte blanda dom lite sådär :P Ronja var råduktig på tunneln! =D Vart så glad. Hon tog till och med hopp o sen tunnel=) Och Meia var också jätte duktig=) Hon hade ju lite problem med tunnlar i slutet av kursen men idag tog hon dom bra=) Hon tog till och med platta tunneln i slutet så då gav vi oss på den :P
Men Ronja haltar!=( Hon kom ut ur tunneln och haltade typ mycket=( Det värsta gick över men hon haltar lite ändå=( Pappa säger att "det såg jag ju idag när vi var i Rogers lägenhet", men jag vet inte om jag tror på det för då borde hon väl ha haltat tidigare ikväll också? Men det är jätte dumt=( Jag är ledsen=( Och det dumma är att jag har känt igenom båda frambenen men hon har inte "ont" nån stans så det syns när man tar där.. Jag vet inte vad jag ska göra. Får typ stretcha henne lite, hon kanske bara har sträckt sig. Men det är så himla typiskt att det ska hända nåt nu när hon har fått upp farten. Det är inte meningen att vi ska kunna ta nån pinne nån gång. Antingen så går det inte över eller så kommer hon säkert vara skendräktig i Februari så hon inte ens går tävla med=(
Näe positiva tankar nu. Hon är ju fortfarande min lilla Puss=)
Ska gå och se VÄNNER nu=) Faktiskt trevligt att vara hemma en vettig tid=)
Ha det bra!
LillRonja äter upp Tessi=)
Pytteplutten<3

"Jag sover aldrig tills jag vaknar"

Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker.

Har fortfarande jätte ont i huvudet så jag vet knappt vad jag säger eller vad jag gör så jag har typ borta mobilen och glömde mammas vantar på bruks... Inte bra alltså. Sov från tyå 11 till halv 3 idag och är fortfarande jäääääääääääättetrött=( Osäkert om det blir någon skola imorn. Fast vi ska se film.. Ondskan. Tycker inte om svenska filmer och jag vet jag har sett början men jag tror jag slutade för att den var så tråkig ;S Jaja, film dom två första lektionerna är ju ganska chill, så jag far nog imorn. Vet inte hur länge jag stannar dock.

Junior Handlingen gick ganska bra. Jag hade gjort ett häfte med typ det man behöver veta och med figurerna som man ska gå och det var ganska många som tog ett. Ronja var jätteduktig men hon fick ju som inte göra så mycket så hon satt och frös en massa=( Men jag hedde in henne till Tina så hon slapp då frysa. Men jag tror nästan hon hellre skulle vara ute i kylan med mig än inne med någon annan :P Hon är så söt!<3 Idag när jag kom hem från skolan och la mig i sängen så vart hon så överlycklig så hon slickade hela ansiktet och sen så kröp hon under täcket o somna bums.
Hon är bästa medecinen mot allt! =}

=(

Ursch vad dåligt jag mår. Har typ migrän..=( Sitta vid datorn gör det väl inte så mycket bättre men jag måste läsa lite om Junior Handling, ska vara det på HU ikväll och just nu minns jag knappt vad jag heter så jag lär ju knappast vara nå bra ikväll. Och det roliga är att jag måste fara, ingen annan ledare ska typ dit ;S Menmen, det går säkert bra.
Har inte ätit nåt idag så jag ska ta mig lite middag nu tror jag. Pappa kom just hem också så.
Ha det bättre än mig iaf.

Pussen=)

Jag och mamma vart onyttiga och gick på ICA och köpte godis (A) Men vovvarna fick då en liten extra prommis så=)
Sen när vi kom in igen så tog jag mod till mig och körde lite klicker med vovvs. Det jobbiga är bara att jag måsta ju träna alla tre, annars står dom andra två utanför och tjuter hela tiden ;S Och jag vet inte riktigt vad jag ska träna med dom så de blir mest bara finslipning på saker dom kan..
Gigantiska framsteg för Ronja iaf! Hon leker ju inte med den men om jag slänger iväg den och säger "Gå och ta den då!" så springer hon iväg till den och kraffsar på den så jag kan ju använda de som en target iallafall=) Gud så glad jag blev=) Hon fattar ju typ :P Men hon koncentrerar sig ju inte riktigt på den så jag måste få den ännu roligare på nåt sätt. Om det finns nån som har haft en hund som de var tvugna att lära att leka med leksaker så kan ni väl ge mig några tips?
Men det kommer säkert att ordna sig tillslut. Måste ju bara få henne att fokusera på den :P
Sen så har jag faktiskt borstat ut min Pussen (Ronja) idag också=) Orkade inte sätta mig vid klippbordet så jag borstade ut henne när hon låg i mitt knä i soffan. Så gör vi aldrig annars men ikväll vare ett undantag :P
Hon ser så rolig ut för hon är så himla långhårig! Måste verkligen få mamma att klippa henne (A) Det blir så fult när jag klipper :P Men utan övning så blir det ju knappast bättre :P Men Amanda (eller var det Olivia?) ville klippa en av mina hundar som en pudel så jag kanske får fara och lämna henne där x) Näe ursch :P Inga bollar på baken isåfall :P Blir nog bara normal Bichonklippning :P Men det skulle ändå vara kul att pröva något annat. Som lilla Tekla som var randig :P Och Ashlan som är så söt med sin mustach=) Men vi får se hur det blir :P Före Haparanda ska hon då klippas kort så det blir mindre vindmotstånd! ;D Vi behöver all fart vi kan få om vi ska ta någon pinne nån gång :P Fast då kanske jag ska ha nån slimmad dräkt då för det är ju knappast hennes fart det är fel på!

Hittade några gamla bilder på min Puss=)

LillRonja äter upp Tessi=)
LillRonja äter upp Tessie, 4 dagar efter vi hämtade henne.
Tess vägrade röra vid Ronja förän efter 3 dagar :P Hon tycker inte om valpar :P


Snyggingen, 2 år

Sötnosis=)

Haha visst är hon vacker? :P
Ronja o lillBullen
Ronja o lill Bullen. Han var så söt! Vi tog hand om han medan Ragnhild var utomlands. Han hade nån konstig infektion som gjorde att hans läppar och ögonlock svullnade upp och tappade håret så han såg så bedrövlig ut.
Ronja tog typ hand om han undertiden han bodde hos oss. Dom låg ofta o kramades sådär=)

Bara en liten fundering..

Varför säger dom "catch a movie"?
För i amerikanska filmer säger dom typ alltid att dom ska "grabb some dinner and catch a movie",
och varför ska dom fånga en film? Det låter fult om man är trött och tänker alldeles för mycket på det iallafall.
Vad säger du?

Trött + hungrig = konstiga tankar.
Nu kmr mormor o morfar så vi ska äta köttfärslimpa<3
MUMS!
hejrå

"Om en iller är dum ska man dra den en halvmeter efter golvet"

Har just sett reprisen av Stjärnor på is. Tony åkte inte ut!=) Så glad jag blev=)
Igår så tog jag bussen upp till stan och mötte Jeanette vid busstorget. Så fgick vi och tog ut pengar, hämtade ut biljetterna till bion och gick till Lilla Kina. Jomenjippie, där var det typ fullsmockat ;S Så då testade vi Tatoon men där var det fullbokat. Fanns typ massa bord lediga men dom ville inte ge oss något >.< Så vi gick på Subway :P Inte riktigt den fina middagen vi hade planerat men det vart då billigare iaf x) Så då satt vi där i typ en och en halv timme och bara pratade och skrattade. Sen gick vi på ICA och sen satt vi typ en halvtimme inne i bion och väntade på att bli insläppta i salongen :P Men filmen var riktigt bra=) Vi såg då Patrik 1,5. Ska se Mirrors när den kmr ut på DVD=)
Men det var riktigt trevligt=) Måste göras om!
Såhär ser jag ut när jag inte får Kinamat >.<
Såhär blir jag när jag inte får kinamat



Idag var jag och mamma ut och gick med Lena=) Härligt, men lite småkyligt sådär x) Hade bara mina vanliga vantar utan fingrar :P Men vovvarna hade kul iaf=) Vart busigt i parken ;D Det är så härligt att se dom leka sådär :P
Appropå leka, det går fortfarande inte så mycket framåt med klickerträningen :P Men vi fortsätter kämpa!
Längtar till tisdag!

Dumbledore

Har varit i Bureå, Ragnhild hade valpträff så vi for och kikade för vi har inte sett småvalparna sen dom for=( Men dom var så stora så jag kände då inte ens igen dom, såg ingen skillnad på dom heller :P Vi for till Sjön och hämtade lite grejer så jag tog ett hopphinder, 4 slalompinnar och tunneln med mig. Men sen så kom jag på att det är nog lite svårt att få ner pinnarna i frysna marken.. Jag är inte så smart :P
Just nu är jag väldigt trött men hittade en sak som muntrade upp mig x)
http://www.youtube.com/watch?v=Tx1XIm6q4r4
Hehe så bra den är

Ska gå i dushen snart tror jag, fryser så mycket=( Sen måste jag göra mig fin inför kvällen=) Men först kommer syrran så jag ska göra henne fin för hennes kväll :P
Nu blire religionsläxa i soffan. Jippie.
Ha så kul ikväll alla barn, själv ska jag då ha det ;D

"I send an S.O.S to the world"

Vad är inte ett djur?
A.
Hare B. Stare
C. Trana D. Skare
"Vi tar B. Stare. Det är inte ett djur."

Haha so stupid citygirls x)
Såg alltså Postkods Miljonären hos Maria o Marcus. Det var syskonpar mellan 12 o 15 år som fick vara med och det var två tjejer där som trodde att skare är ett djur. Jag skulle vilja veta vilket djur dom tror det är x) Var bjudna på middag hos systeryster idag=) Jättegott, ungspotatis och nå fläskfile i gräddsås med paprika=) Jättegott, åt så mycket så jag chockade typ alla :P Sen så såg vi barnprogram, jag och Lucas=) Han är så übersöt=)

Idag när jag åkte till skolan så såg jag hur dom höll på att klä granen som ska stå där vid bibblan=) Så jäkla kul, Julkänsla på G=) Inne i Vintergatan har dom julstjärnor och lite allt möjligt=)
Tråkiga nyheter idag på BFen.. But it's really non of my buisness so I wont tell you.
Hoppas det blir bra ändå!
Har klickat lite mer med Ronja idag också, men det kommer typ ta 3 år innan hon fattar att hon ska leka med den ;S Hon letar mest godis om jag lägger den på marken, men annars så trycker hon nosen mot den och kraffsar på den så lite framsteg är det ju=)

Nu ser jag SingALong och sen så blire väl nå annat :P Ska nog dra nu=) Längtar till imorn, vi ska se Patrik 1,5=)
Jaja hare!

Det magiska ordet..

..sju bokstäver, kreditkort.

Är det bara jag som stör mig på gubben i den reklamen?
Nej fresten, jag stör mig på hela reklamen. Lidl, jaja.



Igår fick vi nå bilder på personer och skulle tänka på vad som kunde ha hänt dem i deras liv och sen berätta det för klassen. Ida fick en gammal tant och berättade nåt om att hon hade varit med i andra världskriget och sen så sa Barbro
"Synsettet på äldre..."
Ida avbryter:
"Näe hon ser inte så bra!"

Haha alla dog x) Okej, det är nog ett sånt tillfälle där man måste ha varit med, men jag skratta fan så jag grät x)

Shall we dance?

Jättebra film, men nu ska det handla om något annat!

Vi hade dans i 3 timmar idag. Det var på Kaplan med BF2d och nån samhällsklass, kanske två st? :P Det vart typ kul iallafall. Var nästan nervöst i början, kände ju inga av killarna, men det gick bra ändå :P Men endel var jätteblyga, sa inte ens hej när man hälsade på dom. Och endel var värsta trevliga, presenterade sig och tog i hand :P Och de flesta var typ ganska duktiga=) hade väl lite problem ibörjan av buggen endel men jag hade då stora problem i slutet! Jag vart så yr så jag visste knappt vad som var upp och vad som var ner :P Stackars kille som jag skulle dansa med i slutet när vi lärde oss den fula snurren ;S Erik tror jag han hette :P
Foxstrotten var ju lite smått pinsam, stå och kramas med okända killar ;P Men lite halvmysigt ;D Ändå kul med pardans! :O Kommer nog bli som mormor o morfar när jag blir gammal, gå på dans varje helg=) Så kul=) Jag träffade Amanda igår, dom hade dansat i tisdags, och hon var helt hyper :P "Det var råkul! Och en söt kille ville ha mitt nummer! =]" Hon är för söt :P Men det fanns faktiskt några söta killar där idag också ;)


Har börjat klicka in en leksak me Ronja idag. Stoppade lite papper i en gammal strumpa och det verkar nog funka, men det lär ta mycket träning innan hon faktiskt tycker det är kul. Men det är bara att kämpa! Nu på tisdag så är det då fri träning så då kan man träna precis vad man vill=) Men det kmr nog vara massvis med folk där kring 6, 7 tiden ;S Det känns lite drygt för jag hade tänkt träna då men jag kanske far senare.. Vi får se. Imorgon är det fredag, vet inte riktigt vad som händer men längtar till lördag iaf=) Girls Night Out! ;D

P.S. VG i slutbetyget på Engelskan.......

Ny kläa

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, hann ju skriva 2 st inlägg i dag ;S Men jag har lite bilder på nykläderna iaf=)
Cubus 199kr
Dålig kvalla jagvet men blixten funkade inte ;S Det var tröjan iaf, fin va?=)
199kr på Cubus, Jeansen syns litegrann, 399kr på Gina Tricot

Baskerkeps 69kr + halsduk 98kr H&M
Suddigt, jagvet. Baskerkeps 69kr, Halsduk 98kr H&M
(Halsduken är lila men det syns lite dåligt, fanns i många andra färger oxå)


Hade utvecklingssamtal idag till typ halv 5 ;S Gud vad det drog ut på tiden. Men det är bara för att jag är så speciell, eller nåt x) Jag hann just med en buss som gick typ kvart i 5 eller nåt och hoppade av borta vid ICA, chokladdag idag ;D Köpte chips också :$ Blir tjock ikväll. På en halvtimme börjar Grey's<3 Ska nog gå och sätta mig och se Cold Case nu=) Ha det bra!

Boooring..

Sitter på skolan och väntar. Vi hade egentligen sovmorgon i morse men det fick vi veta när vi kom hit ;S Det känns värdelöst. Letar efter artiklar om olyckor och jag vart jätteglad för det kom fram en rubrik: "Darin död i bilolycka", okej kanske inte glad men lite halv road efter alla samtal jag och Linda har haft om det... Men det var inte sant. Bara nån ful unge som tyckte det skulle vara kul att lura världen. Sitter i bibblan btw. Det är inte lätt att hitta hörlurar som funkar ;S Provade tre st och tredje gången gilt. Sitter och lyssnar på Coldplay.
Mamma har äntligen kommit på vilken låt det var hon ville ha på mobilen. Hon har fått en exakt likadan som mig. Nokia 5310 Express Music , blå. Hon sa att den gick på radion några gånger typ förra året och hon trodde att det var Eric Gadd. Så som den snälla dottern jag är så började jag googla upp lite Gadd låtar och kom fram till att det var nog Meet Me Here. Så jag spelade den för mamma och lite rätt jag hade ;D Men den fanns inte på Mp3000 så brorsan var tvungen att ladda hem den åt mig.
Har mina nya kläder idag, känns bra. Jeansen har gått ut sig lite ;D Tröjan fick då bra respons iaf=) Ska försöka ta nå kort på det senare men behöver ju typ en helkroppsspegel så jag får smita in på nån affär. Men jag har utvecklingssamtal idag och jag har inte gjort dom där fula "tårtorna" om vad som påverkar min studiesituation ;S Orka. Måste ju på Björkis och köpa en leksak att klicka in Ronja på :P Jaja, ska kolla vad det går för filmer på lördagkväll, de blir ju Girls Night Out då jue ;D Jag och Jeanette ska ut och göra stan osäker ;P Äte på Lilla Kina och se Bio=)
Jaja, hare bäst nu, ska ta och "plugga" lite till. Bye=)

Vinterträning=)

Det gick superbra igår! :D Men innan vi for såg det inte bra ut ;S Ronja var jättelat och låg bara i soffan när jag packade godiset ;S Dom andra satt som fastklistrade under mig och dreglade men inte hon ;/ Men sen så jaga jag upp henne lite och då vart hon faktiskt piggare=) Sen gick vi ut och väntade på Veronica så jag körde lite fot och sånt med henne för att hålla henne pigg. Men sen så somna hon ju självklart i bilen x) Men när vi kom fram visste hon exakt vart vi var. In med skutt och svängande svans=) Först såg vi dom två första övningarna av OneJump, vilka inte hade några hopp i dom överhuvudtaget. Dom handlade om att få hunden att inte fokusera på dig utan att fokusera framåt. Så man skulle sätta hunden och sen slänga en leksak framför den och när den tittade på leksaken så fick den springa och ta den. Men Ronja gillar ju inte leksaker så jag hade ju gjort små toarullar med godis i men dom måste jag ju ta av henne, hon kommer ju inte tillbaka med dom :P Så jag ska försöka klicka in en leksak, vi får se hur de går :P Men sen så träna vi lite kontaktfält med hybridhindret och lite slalomingångar. Men sen så hade vi ställt upp Hopp - tunnel - hopp för att vi skulle träna bakombyten, men hon ville inte ens gå in i tunneln när jag sprang "på rätt sida" från början ;S Vet inte riktigt vad som hände där ;S Men då tog jag korta tunneln och la den i ett U och hedde slalom före och då tog hon tunneln vart jag än stod typ så jag vet inte om det var nån som hade skvätta lite i långa tunneln. Sen så tränade vi framåtsändande genom kort, rak tunnel och det gick superbra!=) Jag la min vante med en godis på i andra änden av tunneln och i slutet så kunde jag byta hur jag än ville för hon stack bara genom den hur som helst=) Jag kunde stanna kvar där bak, och det brukar aldrig gå för hon är som besatt av att jag alltid ska vara nära henne annars springer hon typ inte. Men gud så glad jag blev igår! Efter andra omgången med korta tunneln och hon klarade alla sorters bakombyten så slutade vi. Man ska ju sluta när man är på topp :P Men jag vart jätteglad=) Högerslalomet gick också jättebra, iallafall i början men jag tror jag nötte det för mycket för hon vart slarvig i slutet.. Man måste verkligen veta när man ska sluta.
Längtar till nästa tisdag!
Ronja flyger fram i Piteå=)

Knattelibrankelfnatt

Fjärilar i magen =]


Idag slutade alla lektioner kl 2 (=D) så jag gick på stan med Helena=) Hon är väldigt bra=) Vi gick på Gina Tricot och där köpte jag jeans och på Cubus köpte jag typ en ljusblå tröja som är lite lång såhär och sen på H&M köpte jag en halsduk och en typ baskerkeps=) (Bilder kommer såklart! ;D) Jag har inte spenderat så mycket pengar på mig själv på över 3 månader ;S Men det kändes ändå bra att skämma bort mig lite=) Nya jeans behövde jag då! Men dom är något tajta ;S Först så prova jag nästan samma storlek som Helena, jamen jippie. Jag hatar att prova jeans för jag är för tjock >.<
Men jag fick ändå snällast komentar :P "Då måste du se mycket smalare ut än du är!"
Haha sötnos :P Men hursomhelst så klämde jag mig i ett par och Helle kom och tittade. "Jättefint! Du borde köpa en storlek mindre." Är du galen?! Jag tog mig knappt i dom här :P Men hon hade redan ett par sånna och sa att dom gick ut sig ganska mycket men det tycker jag ska bli skönt :P Btw.
Bästa låten nu, Coldplay - Viva la vida

Nu ikväll så blir det vinterträning! Äntligen vad jag har väntat=)
Vi har sista tiden, 20.00 -21.00, så Veronica kommer och hämtar mig vid halv=) GUD SÅ KUL=) Men helst ska man ha leksak när man tränar One Jump, men Ronja leker ju typ inte med leksaker så jag ska stoppa lite hemmabakat i en toarulle och se om hon jagar den om jag slänger iväg den :P Funkar säkert ;D
Nu ska jag typ ta och dra mig mot soffan. Jag skriver hur träningen gick imorgon, kommer hem så sent ikväll :P
Hare bäst!

Ronja flyger i Haparanda=)
Ronja flyger fram!=)

2 månader o 2 dagar..

.. till 18 år (A)

Dagens höjdpunkt.

Lärarn: ".. i värsta fall så kan det hända att dom tar livet av sig.."
*Knäpptyst*
Elev : "hehe.. (6)"
Klassen: "HAHAHAHAHHA!"

Idag var en skaplig dag, idrott, tandläkarn, svenska uppgift om ansiktet och sist men inte minst, HU med pyssel ;D Mitt pyssel vart en succé =} Nej vänta. Sämst dag ever, endast VG på andra o tredje delen av Engelska nationella............................ Dö värld. Jagvet att många var glada för att bara ha fått ett G så det känns lite dumt men jag behövde verkligen ett MVG där, men NEJ. Ursch.
Lite silverlining är att imorgon så avbryts alla lektioner kl 2 och vi får fara hem för lärarna ska på nåt konstigt imorn. Appropå lärare, Olle, våran mattelärare, är något tjurig nu för tiden. Han typ låste ute folk förra måndagen (men det förstod jag typ. Dom kom typ alltid sent på den lektionen för dom gick och åt före) Men sen idag var han allmänt sur för att ingen kom i torsdags. Men jag hade bara hört av typ Lisa o Lollo att vi inte hade nån matte för att vi hade haft nationella men jag borde ju ha gått och kollat iaf för det hade vi visst. Sen så skickade han ut Stevie för att han kom försent ;S Lite väl överdrivet.. Jag vill nästan ha tillbaka gulliga Olle, fast han var nästan lite för slapp förut ;S Jag blir då aldrig nöjd :P Men han är bra ändå, Olle.
Nu blire äntligen sängen, satt och fifflade med min fula hemsida så länge så jag glömde bort att skriva nåt här så nu är ju klockan mycket. Jag är trött=( Ta och kolla in hemsidan om ni inte har gjort de ;D www.freewebs.com/erikashundar  
Fast den är inte så mycket att hurra för x) Menmen, godnatt=)

P.s. Grattis till Tina för körkortet! Varför sa du ingenting tidigare? GRATTIS GRATTIS!=D

"Erikas Hundar; Allt om mig och mina hundar!"

Jag har suttit och gjort en hemsida nu ikväll. Väl spenderad tid, eller int. Den vart typ ganska bra för att vara första försöket men så jättefin är den väl inte :P Den handlar om mig och hundarna och agilityn. Kmr typ inte att uppdatera något före februari x) eller jo, jag kmr väl skriva nåt om vinterträningen kanske=) btw. så sätter den igång påriktigt på tisdag. LÄNGTAR!=D
Hemsidan: http://www.freewebs.com/erikashundar/

Just nu så sitter jag och ser Hemma bäst, eller Failure to Launch(orginaltitel), en väldigt rolig film med Matthew McConaughey och Sarah Jessica Parker i huvudrollerna.
Matthew McConaughey spelar Tripp, en 35-åring som fortfarande bor hemma med sina föräldrar. Och egentligen, vem kan klandra honom? Det är gratis och mamma (Kathy Bates) tar hand om tvätten och lagar frukost åt honom. Föräldrarna, som har gjort allt för att få honom att flytta, anlitar den vackra Paula (Sarah Jessica Parker) för att ge honom en liten... knuff.
Rekomenderas!

Nu är nyheterna slut så jag ska se klart filmen och sen sova=) Skulle behöva dusha.... blir nog imorn om jag orkar x)
BYE=)

Ett hundliv

Idag var en bra dag=) Förutom att Lucas och mamma snarkade så mycket så jag var tvungen att lägga mig på soffan och sova >.<
Halv 11 så gick jag ut och gick med Lena, och den här gången tog jag faktiskt kameran med mig :D

Skogsis med Lena o Meia Vovvarna på godisstenen=) Godisstenen i parken
Busvovvarna!              På första godisstenen=) Godisstenen i parken :P
Det var jättehärligt att gå ut i skogen igen, har saknat det hela veckan.
Sen så lekte jag lite med Lucas då vi kom hem=) Maria o Marcus kom och hämtade honom kring 1 och då gick jag och mamma till Mormor o Morfar och sa grattis på farsdag=)
Sen när mamma for och jobbade så satte jag igång och bada min stackars skithund=) Mira blir alldeles galen när man tar fram klippbordet och badkaret och blåsen :P Hon börjar pipa och springer typ och gömmer sig :P Men sen när Ronja väl står i badet så är hon typ där och nosar ;S Skadeglädje typ :P Men Ronja är så lätt och bada. Hon uppför sig alltid exemplariskt i badet och på bordet. Med Mira är det värsta brottningsmatchen, man blir dyngsur! Och stilla står hon ju inte på bordet när man blåser heller.. Men min Ronja är så duktig =}
Såhär glad är Ronja när hon badar :P
Ursch så hemskt och bada!
Äntligen uppe ur badet!
Äntligen uppe ur badet!
Klipp mig tack ?!
Men se så fluffig jag blir! Klippning snart kanske?

Nu ska jag hitta på nåt nyttigare än att sitta här, kanske kvällsprommis eller ta en dush eller mysa i soffan. Vill ha choklad men inget sånt! Gått upp ett kilo igen sen lovet ;S Inte bra :P Mysa i soffan låter bäst hittills, ha det så bra!

In pouring rain

Så jäkla kul idag! När jag vaknade så regnade det (>.<) så jag struntade i promenaden med Lena, borstade min hund istället. Trodde verkligen inte att det skulle bli nåt med Cajsa och dom heller för att det hade regnat. Ingen is? Men Cajsa var fortfarande helt pepp så jag tänkte: "Jaja, jag följer väl med dit iaf" för att det hade då slutat regna. Men tiden gick och gick och klockan vart 1 och ingen Cajsa.. ! Tillslut, typ halv 2, 2 nån gång så gick jag och mötte dom. Då ökade peppen något, bara av att se folket=) Folket är bra=] Så vi tog oss då upp till Rudtjärn och när vi först såg sjön som vi skulle åka på så såg den inte ut att ha nån is alls ;S
Is på vattnet?
Jag vet dålig kvalla men ser ni nån is alls?
Nej just det ja, det låg som ett helt täcke vatten på isen. Cajsa och Andreas var modigast och först ut på isen. Jag började ta på mig skrillorna jag lånat av Cajsa men sen vart det som en liten varningsklocka. Min fot. Min dumma fula fot vägrade böja sig nog bra för att komma in i skridskon, så jag tänkte att det var nog kört där. Stukade ju min dumma fot i somras och den kan typ inte böja sig på alla sätt, vilket behövs när man ska åka skrillor. Men jag tog Cajsas extra tjocksockar och då vart det lite stadigare. Så jag tog mig ut på isen men jag kände mig typ som Bambi. Och det var lite läskigt att åka över helt klar is.

Jepp, jag står på is
Men det gick ju faktiskt riktigt bra för mig där ute=} Jag har typ inte åkt på 2 år, och aldrig på "öppet vatten" förut :P Klänger alltid på sargen x) Men jag är riktigt stolt över migsjälv=} Det var så himla härligt och fridfullt att bara åka där som vi gjorde=)Men vi lekte nån konstig lek som Cajsa och Andreas uppfann och då stod typ alla brevid varandra och KNAAK, så sprack isen! Det var fan det läskigaste jag hört. Och Cajsa skrek, då blir man ju fan rädd=( Hon som var så säker på att isen skulle hålla :P Fast det gjorde den ju faktiskt, den sprack bara litegrann, (typ sprickor över hela isen ?) inte så att det blev typ hål och grejor :P Men ett hål blev det, Fredrik skulle i land och gick på fel ställe så skridskon for rätt genom tunnisen!
Han vart blöt=( Sen gick typ Andreas skridskor sönder också ;S Det var en händelserik upplevelse ;D Men eftersom dom kom så sent så kunde inte jag vara med så länge, för Lucas kom redan kl 1 och mamma började 5 och skulle hinna äta och handla och massa saker så jag var tvungen att gå typ 3.. :/ Men sen kom dom då förbi här=) Då vart jag glad=) Dom fick lite saft och bulle och sen spela vi kort, just like in the good old days=) Sen när alla for där kring 5 så satte jag igång och koka litte lever %)
  Jag och Lucas bakade hundgodis=) Det är värsta succén, Tess blir mer galen över det än över typ Frolic eller korv :O Det var det godiset dom fick smaka den där dagen vi gick i skogen med 11 Bichonner. (Se blogginlägg "Oh such beautiful snow!") Det var inte så svårt recept, men då gäller det ju att hitta allting ;S Först hittade jag inte rivjärnet men det var visst i diskmaskinen, men sen hittade jag ingen vitlökspress så de bidde ingen vitlök i det men det stod typ "om man vill" :P(Säg till så lägger jag ut receptet på bloggen) Sen så satt vi i soffan och åt lite godis jag och lillgrabben, eller storgrabben, han blir typ sur eller nåt om man kallar han liten :P
Andreas sa nåt om det så då börja Lucas skratta och sa: Jag är ju inte liten!
Sen så kokade vi lite välling och läste Pingvinen som alltid frös och Ugglas Bok =)
Jätte bra böcker ;D Sen när han hade somnat, 20.20, så skyndade jag mig att slå på TV4, Stjärnor på is! Jag vet att typ alla jag känner tycker det är dåligt, "vafan det är ju bara fult;S" Men jag har alltid haft något för isdans, smittat av sig från mamma säkert. Tony Irving är ju ändå bäst! Hjärta på han! ;D Sen packade jag ihop godiset i påsar i reklamen, och jag gjorde en liten påse åt Lena och Meia också eftersom dom fick stå ute i regnet och vänta på mig i morse :P Sen så satte jag mig och såg TV och åt choklad=) Rekvesita var temat för kvällen och det var riktigt kul att se, speciellt Markus och Johanna med stolar till Justin Timberlakes Sexy Back, och Jesper och Alexandra med hattar och Michael Jacksons Thriller. Råbra låtar och framträdanden! Och äntligen så åkte Kicken ut! Det är inte det att jag inte gillar han men han är sämst av dom, förutom hon som fick hoppa in för Torgny, hon kunde ha åkt ut istället men Kicken har hängt löst så många gånger och såg inte ut att tycka om det lika mycket som dom andra, inte i början i alla fall.
Oj vilket långt inlägg det här blev, jag tror jag sammanfattar lite.
Cajsa, Andreas, Fredrik och Emil är jättebäst.
Lucas är söt.
Hundarna har nybakat godis.
Kicken ute ur SpI
Och slutligen, jag har en säng som väntar på mig.
Lite mer bilder från dagen=)
Andreas, Cajsa
Andreas, Cajsa. Look, we're walking on water! ;D
Emil, Cajsa, Andreas
Emil, Cajsa, Andreas. Cajsa o Andreas leker deras nya lek med stenar, lite liknande curling
Andreas
Andreas kunde inte stå rak på en enda bild utom denhär, och då blir han suddig
:P
Cajsa
Cajsa är alltid lika snygg ;D
Andreas, Cajsa, Fredrik, Emil
Andreas, Cajsa, Fredrik, Emil. Jag satt på stranden efter KNAAKet och tog lite dåliga bilder på dom :P

Simpaan=)

Simon är min vän :} Har suttit och pratat med han i typ en timme, lite mer nu :P Det är som härligt att ha nån att prata med. Kan typ prata om allt med han, har ingen annan jag kan göra det med. Han är bra<3
Vi har typ halverst planerat min födelsedags fest, (2 månader och 5 dagar kvar ;D) I en kvartersgård på Anderstorp, 17 januari, nästan 30 pers om mina Piteåvänner kommer=) Bara lite småplaner men datumet är nog ganska rätt hursomhelst så ni kan ju boka in det=)
Simon och jag, + Andreas hatt<3

Det blir då av imorgon, skridskorna. Men jag tror jag håller mig nära stranden! Känns inte helt bra, även om det är Janne Vinterek som har sagt att det är okej :P Andreas, Emil, Fredrik, Cajsa och jag=) Jag ska ta med en stor bullkaka om inte pappa har ätit upp den redan :P men vi har ingen saft ;/ Det blir mycket motion imorn, först ut på prommis med Lena och sen gå till ruttjärns med folket :P Men det ska bli jätte skoj!

Sitter och snackar med brorsan på msn nu. Han är i Norge för att arbeta men han har inget arbete :/ Och dom behöver ny kyl/frys och en ny spis ;S Men Ante hade visst jobb iallafall. Men det går då ingen nöd på dom för Kennet sa att han hade gått upp 10 kg :P Och han önskar sig byxor, t-shirts och kallingar i julklapp :P Men det dåliga är att om mamma går med på det så kommer jag typ att kastrera Ronja ganska snart, och då har jag inga pengar att köpa julklappar för.. Och jag älskar att köpa julklappar=( Det är typ mitt sätt att säga: "Du betyder mycket för mig och jag älskar dig". Så alla som får en julklapp, ta åt er ;D Men sen så har jag typ börjat ångra mig lite.. Chansen är ju väldigt liten att hon ska bli lat och sånt men jag vill ju ha min Ronja, och om hon förändras så vet jag inte vad jag ska göra.. För om hon blir lat och omotiverad så gav det ju absolut ingenting eftersom jag kastrerar henne för att kunna tävla när som helst och slippa att hon är seg efter löpen ;S Nothing's right, I'm torn.
Simon sa att han skulle ringa upp snart så jag vet inte riktigt vad jag gör, lyssnar fortfarande på Robbies Better Man. Den är bara så passande. Helt rätt. Kärlek på den.
Ska nog kanske gå och sätta mig i soffan igen, men jag har faktiskt trevlig med Kennet, jag saknar han ju<3
Han ska då ta med mig ut och supa när jag fyller 20 säger han x) vi får väl se :P
Nu räcker det för denhär gången, på en timme kommer mamma hem så då blir det typ fika. Kanske öppnar jag min choklad, vem vet. Ha det så bra, det blir nog ett till långt inlägg imorn om hela dagen=) fast det blir nog efter Lucas har lagt sig :P Är ju barnvakt imorn=) Jaja, vi hörs!

Roger, jag, Kennet  4 år sedan :P

I feel I'm getting old, before my time

Ska man känna såhär när man är 17? Alla på skolan snackar om saker jag absolut inte bryr mig om. Går typ och snackar med Annika i receptionen bara för att få föra en riktig konversation. Jag är typ 30 år instängd i en 17 åring... Har då upplevt allt jag behöver på skolan. Orkar inte mer. Hoppas det blir bättre när jag börjar på högskola.

Jag hoppas verkligen att killarna är på i helgen, annars skulle kanske jag och Cajsa bara hitta på nåt. Det känns nästan som förut, fast jag har det ju ändå i huvudet. Allt detdär. Allt som Erika drog upp på utvecklingssamtalet. Jag har ju tryckt undan det och sen drar hon fram det igen. Det känns väl lite meningslöst? Alla vet att jag bara trycker undan det igen så varför måste det komma upp och andas? Hon fattar mig verkligen inte.
Hade sovmorgon imorse, hääärligt! Men fortfarande trött, men mer positiv=)
Jag och Cajsa pratade typ i telefon i 45 min igår :P Hon är bra att ha=) Ska gå på stan med henne idag en stund=) Sen MÅSTE jag bada min hund! Kommer typ stå och borsta henne hela kvällen så kanske jag hinner bada henne imorgon. För såhär får hon då inte fara på nån vinterträning! Men jag måste hinna städa i helgen också, dagis alltså. Blir mycket pengar i helgen, städning och barnvakt ;D Blir första gången jag får pengar för att vara barnvakt, känns lite konstigt för jag gör det ju gärna ändå menmen, pengar är bra. Snart ska man ju köpa julklappar och allt=)
Igår på väg hem från mötet så spelade Lugna Favoriter Robbie Williams - Better Man. Den låten är så himla bra så jag dör nästan. Den passar mig.

"Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain

Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time

As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man

Go easy on my conscience
'Cause it's not my fault
I know I've been taught
To take the blame

Rest assured my angels
Will catch my tears
Walk me out of here
I'm in pain


As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man"

"Man får inte köpa frimärken på posten och man får inte sätta in pengar på banken"

Nu har jag just kommit hem från styrelsemötet och pratar i telefon med Cajsa=) Vi har smsat till Andreas och hört om han och typ Emil och Fredrik ska med på skridskor i helgen=) Det skulle vara jättekul!=) Jag mår typ lite bättre nu så jag ska nog på skolan imorn. Men vi har prov imorn och i min brådska att hinna till bussen så glömde jag boken så det känns inte bra alls.
Nu ska vi gå och prata hemlisar som inte pappa får höra (a)
Hörs=)
Cajsa=)
Cajsa är söt=)

Dåligdag

Jag mår jättedåligt.. Mått dåligt hela dagen men jag stannade ändå kvar, men inte sista lektionen. Vi skulle typ ha en timmes hål för den så jag orkade inte. Trodde typ jag skulle svimma eller spy när vi gjorde nationella. Det var inte trevligt=( Nationella gick bajs btw, knappast jag får MVG på dom där delarna heller=(
Har sovit i nåra timmar nu men mår inte så mycket bättre. Måste ändå börja med svenskan för jag ska på styrelsemöte idag.
Pappa står och lagar mat, korv och makaroner utan stuvning, muums.. Men jag och Cajsa har typ småplanerat något inför helgen=) Det var meningen att vi skulle ut och gå och planera mera detaljerat men jag vet inte om jag orkar. Skulle ringa henne när jag kom hem iaf.
Gissa vem som var med i Cold Case igår då? :D Bruno Campos, han från Jesse som jag berättade om för ett tag sen. Jag kände knappt igen han, tog ett tag. Han såg bra ut (A) Då vart jag lite glad.
Idag så räddade busschauffören min syn på män. Jag trodde all ridderlighet var borta men han var jättegullig och sprang ut och hjälpte några kvinnor av bussen=) Det var han dendär lilla, jag tror Roger sa att han hette David. Ni som känner Elin Nilsson känner honom nog bättre som "snyggingen" :P Iaf när vi gick i nian så tyckte hon så :P Han är ju inte ful iallafall :P
Nu hör jag, pappa stuvar mina makaroner! Hjärta på han, han är bra och ha<3
Nä, nu blire mat sen plugg. Hare bäst.

Tjabba tjena hallå

Igår så ställde vi iordning i travet inför vinterträningen=) (Äntligen!) Träffade Karro, Terese, Stig, Veronica, Jenny och Maria på klubben och lastade hinder men Stig hade redan kört ett lass innan alla kom typ så det var inte mycket kvar, bara typ bommen, nå tunnlar och hybridhindret. Det är de glulligaste jag har sett tror jag :P Måste typ skaffa ett. För er som inte vet vad ett hybridhinder är så är det A-hindret och Bommen ihop satt typ :P Jag hade aldrig sett ett före igår men det var mycket lägre än jag trodde, det är typ hälften så högt som ett A.

Hade utvecklingssamtal igår också. Jag hatar sånt. Folk ska alltid lägga sig i.. Och jag ska typ ha ett till imorn för vi hann inte allt. Jag är visst otrevlig har någon skrivit ;S Förlåt för det vem du än är, det var inte meningen, tror jag då. Beror väl på vem du är x) Näe skojja, var nog bara trött eller nåt den gången för jag vet då inte att jag var otrevlig med nån. Menmen.
Jag hoppas dom inte behöver lägga sig i nåmer, dumma lärare.
Ikväll är det chokladdag<3 Så härligt och bara sitta hemma och se Grey's.
Bara vara och drömma sig bort, men drömma mig bort gör jag då hela tiden. Så jävla trött!
Vet inte varför=( Blir tidig kväll ikväll också.
Men imorn är det engelska nationella så jag måste skaffa nåt som jag kan äta och pigga upp mig med, helst inte godis men kommer nog bli så iallafall. Måste bara komma ihåg en vattenflaska då också. Fick bara VG på första delen av det så jag måste verkligen skärpa mig. Vet inte vad som har hänt, är säkert pga att jag alltid är trött.. Orkar aldrig plugga, orkar inte nåt! Har inte ens badat min stackars lilla hund än så hon är säkert lika tovig som vanligt nu.. Måste bada henne och baka hundgodis innan nästa tisdag iallafall. Men jag gjorde faktiskt matteläxan igår. Ska typ lägga mig i vilorummen ett tag nu, börjar inte förän 11 tror jag. Får kanske kolla upp det först x) Men jag måste skriva min dumma svenskasak också.. Orkar inte bry mig HEJDÅ.

Lunchdags vs. Sovdags

Så jävla trött! Jag orkar inte.... och jävla bajsBarbro. Äckel mat också....
Ikväll så är det första gången på vinterträningen, men vi hinner knappast träna nåt. Jag ska upp till klubben kl 18 och möta typ Terese, Stig och Veronica mfl. och så ska vi lasta massa hinder på massa släpar medans resten är i travet och lägger ut mattorna. JAG VILL KÖRA AGILITY! Livet känns fan meningslöst just nu. Hinner inte ut i skogen med hundarna för att det är skola, är ju kolsvart när man kmr hem, och har inte varit agility på några veckor. Det känns surt. Jippie för vinterträning! Skulle inte palla vintern utan den :P Längtar till Happis! Vem vet, jag kanske kör dit upp själv ;) Men då gäller det att sätta igång med pluggningen och körningen... Men ändå sweet att fylla år så tidigt =}
Sammanfattning:
Skola suger, mat äcklig, jävligt trött, saknar Ronja, AGILITY!, trött, trött, trött, hungrig = Gå och sova i vilorummen.
See ya!
<3
Saknar älskling

It turned out to be a pretty good day=)

AIK - Frölunda 1 - 3
Yeey=) Bra jobbat med första målet Kallio<3
Dagens komentar:
"Tar dom ut målvakten så dom får ha sex på planen?"  hehe jag är inte snuskig :O

Idag så var jag hos tandläkarn, dom bara klagade... Mina tänder var smutsiga mellan dom ;S Jaja, sen åt jag och for till Linda, färgade håret, for på hockey, hejade på Frölunda, som vann, och nu är jag äntligen hemma=) Tog hockeybussen hem och när vi la fram biljetterna så sa gubben som körde: Jaså, vad, har ni sparat dom här sen förra veckan eller?  Gubbjäkel :O Bara för att han inte hade fina rosa biljetter.... Men vi fick åka iaf=)
Hehe, jag skulle visa en kille för Linda men han fanns inte i skolkatalogen men sen var han på Hockeyn x)
Det var allt för nu, nu ska jag soooooooooova, kanske jag orkar typ, klä på mig imorn :P
Hörs!
Hehe bråk på Hockeyn   Frölunda - AIK 3-1
Bråk vid målet ;D



Linda är bäst :}
Nya färgen + Linda, som är bäst=)
(Första bilden utan tandställning! ;D)

"Fuzzy Wuzzy was a bear, Fuzzy Wuzzy had no hair"

Gud så kul jag har haft i helgen! Jag mötte Sara i stan och så gick vi och hyrde film, Pirates of the Caribbean - Dead Man's Chest, Pirates of the Caribbean - At World's End och Made of Honour=) Och Sara hade med sig What Happens In Vegas. På fredagen så bar vi först upp sängen till mitt rum, lite jobbigt x) Sen så bakade vi kladdkaka och gick upp för att se Pirates filmerna=) Tvåan är ju inte lika bra som ettan och trean men den funkar ju ändå=) Vi orkade inte se ettan för den såg vi när jag va i Piteå sist :P Orlando Bloom & Johnny Depp är mina älsklingar (A)
Gud vad Depp är bra i dom filmerna! Fast han är ju bra i typ allt :P

"I miss him allready!"
"He's quite charming, isn't he?"
"Nobody move! I've droped my brain..."
Johnny Depp x3
Hehe kärlek<3

Sen på lördagen så gick vi ut och gick med hundarna, färgade håret på varandra, såg lite TV och gick på ICA :P Och så bakade vi en till kladdkaka! :D Sen såg vi Stjärnor på is och Tack gode gud =D Sen när vi väntade på slutet av Stjärnor på is så såg vi bloopers från Pirates 3 xD Det var fan de bästa jag har sett x) Turner *säger något om att göra i ordning skeppet*  Barbossa:"No!      ..     Do something else!"  HEHEHE=)
Depp: "You can't curse in a Disney film, - See, I told him :}" så söt!<3 Btw. Johnny Depp har nada bollsinne x)
Länk till Pirates of the Caribbean - At World's End Bloopers
http://www.youtube.com/watch?v=SU1IQRpmuDA
Måste ses!

Hursomhelst, efter de så såg i What Happens In Vegas, väldigt bra film=) Men slutet måste vara snott från nån annan film för jag har sett det förut. Ska inte säga hur det slutar för er som inte har sett den men man fattar typ hur det slutar ändå :P Sen efter den så såg vi Made of Honour=). Jagvetjagvet, jag har sett den hur många gånger som helst men den är jättebra och Sara ville se den=) (+ att nu har jag den i en vecka till så jag kan se den 5 ggr till (A) ) Hon tyckte också den var bra=) Tror jag då :P Men den är bra=)
Kladdkaka!<3
                                       Våran kladdkaka<3

Nu ska jag typ gå upp och lägga mig och se Pirates eller nåt, finns inget på TVn ändå så.
Imorgon ska jag till helvetet och sen på hockey med Linda=)
Ha det bäst=)