Flummprat mitt i natten..

-"He did it like this..."
-"...yeaah"
-"How? :O"
-"Do it to her too!"
-"Like this"
-"Yeah, we like that"
-"We're like 'heeeeell yeah!'"

Inte alls svårt att somna när dom kacklar som höns. Hoppas det blir bättre ikväll!
Men jag älskar dom ändå..

We are the kings and queens

Bussutflykt idag! (Lära oss hitta osv.)




Var på arbetsförmedlingen, dom var då trevliga, men det är väl alla göteborgare? En stackare fick ta emot oss allihopa samtidigt, men kändes bra att ha lite stöd från mina vänner! ;P


Sen tog vi ut pengar för Lennart ville ha hyran kontant.. Har aldrig hållt i så mkt pengar någonsin förr!! Awesomeness...


Dom ringde från förskolan där jag ska jobba imorn o på onsdag och gav mig goda nyheter. Jag trodde jag bara skulle vicka ibland, men det blir visst 2-3 dagar i veckan, vilket var jävligt niiice!
Så det känns som bra :)

Till avslutning så kan jag visa en vacker bild på vårat kök, bara för att.
/ Götet!

You gave me a bandaid - I put it on my heartbreak

Btw, fick en komentar av någon random som kallade sig SS som skrev "Varför Gbg? Plugg? Jobb?"

Och mitt enkla svar är: Varför inte Göteborg? Underbar stad, blev förälskad förra hösten när jag var ner och hälsade på och sen dess har jag längtat hit. Och härligt att byta omgivning lite, prova på nåt nytt helt enkelt!

Visst, jag lämnade många saker där hemma som jag saknar, både mina hjärtan och några personer, men Skellefteå finns alltid kvar till senare. Och om jag inte trivs här så bra som jag tror jag kommer göra så är det ju bara att fara hem!

Jag råkar bo med 2 av dom bästa tjejerna jag någonsin träffat vilket inte gör saken sämre, så tror nog detta kommer bli bra :) Har ju två månader på mig att bestämma mig om jag trivs och vill stanna eller om jag vill hem, så det löser sig! Hoppas jag har svarat på din fråga, och lämna gärna en webbadress elr någe nästa gång!

Hade gött /Götet!
 

800 grader

Fyfanken så varmt vi har det på kvällen! Men dom andra fryser (?!?!) så får inte ha fönstret öppet. Kändes onödigt att duscha igår när man vaknar genomsvettig. Och förstår inte hur vi kan ha sovit så jävla länge?!
Fast joo det fattar jag. Jag la mig kl 11 igår o ville sova men det gick inte så bra för dom andra var vakna o tvn var på o musik osv,, sen när dom väl gick o la sig så låg vi o snacka i TRE TIMMAR! Så somnade 4 timmar efter jag la mig, lite onödigt sådär. Har sovit bort halva dan nu ju.

Planerna för dagen är arbetsförmedlingen och kanske IKEA om vi tar oss dit. Vi skulle egentligen stiga upp o gå en prommis idag med, men Linda ballade när det var sämre väder idag :P

L är i duschen nu, sen Ms tur o sen drar vi. Och nu kommer Lennart, våran hyresvärd! :)

Hälsnignar från GöTTeboorg!

Vägbeskrivning!

Såhär hittar ni till vårat hus :)

Ni följer


Svänger in på Södra Mensvägen


Och tillslut kommer ni fram till Rävekullevägen, som våran hyresvärds kompisar döpte så fint till "Rövknullarvägen".. Sure, säger vi!


Och om det är på dagen så ser vårat hus ut såhär


Och om det är kväll så ser det ut såhär


NICE HUH? :D

Tänkte så att alla mina stalkers vet vars dom ska :)

Hälsningar från underbara Götet!

You may think me rude but I would just stand and stare

Gårkvällen var kul! Stressigt, men kul :) Vi typ missade bussen så hyresvärden skjutsade in oss till stan, där vart det förfest hos Jennifer med henne, Fredrik och Charlie(han hette nå annat men vi kunde inte uttala det!)



Jättetrevligt :) Sen drog vi vidare till Queens Head, där vare trångt som fan, men awesomet folk! Var där ett tag, sen skulle vi dra till Yaki-Da (?) som tydligen är hetaste nattklubben i Gbg för tillfället! Men där var det kö som fan, och inträdet var typ 23 så visste inte ens om vi skulle ta oss in, så vi drog på Vasastan istället.

Jag var ovanligt opepp men vi uppfann ett dansgolv o skakade ROOOMPAA. Träffade lite trevligt folk så det var nice! Sen kom vår hyersvärd o hämtade oss igen! :S Han är bara för bra alltså!
Sen gav han oss Landgångar till nattmat, men var räkor o ägg på dom så jag stekte köttbullar♥



Idag vaknade vi ändå rätt tidigt, typ halv 11 elr någe. Sprang omkring halvnakna till typ halv 1 då vi klädde på oss o gick en sväng ute i Säve! Väldigt fint är det :)








Hälsningar från det soliga Götet!

Everything is never as it seems!

Fireflies på högsta volym, tur våran hyresvärd kickar ass. Han hämtade oss tillomed igår, gratis!

Berättar om gårkvällen senare, för nu ska vi ut o gå :D  
Men om ni inte kan vänta så finns det väldigt fina bilder osv här och här

Hälsningar från Götet!

Make way for the ladys who's ready to play, we're gonna party like its Saturday

Måste älska att internet funkar nu också. Och vi älskar våran hyresvärd!! Han skjutsar oss in till stan om ett tag för vi missade bussen tööp. Dock går det inga bussar hem förän kl6 men krogen stänger ju typ 5 så kanske funkar?

Hoppas man träffar massa awesomet folk! Och kanske träffar de väldigt not-so-awesomea folket med. You fucked with the wrong bitch.

Hälsningar från Götet!

"She was the best damn women that I ever seen"

Good girls go bad

Nu fan, ! Varit på stan idag, jag vart less som fan och hade huvudvärk. Bättre blev det inte när jag handlade mat för 1000kr?!?! Får ju pengar av flickorna sen så..

Men när vi kom hem då jävlar vart det igång! Känns som bättre när brorsan har farit också, känns mer påriktigt. Ikväll ska somsagt Jennifer guida runt oss, vi är sena som stryk så kanske dags att försöka göra sig vacker?! VI KÖR!!

SKÅL ALLA GLADA! Nu ska vi ut o göra Götet osäkert.

Tell me ones again how we're gonna be just friends

Hej, förlåt för den långa pausen, men jag har faktiskt flyttat! Till Göteborg av alla ställen :P Vi började resan på torsdagkväll, och kom fram igårmorse kring 10. Vi slängde in lådorna o begav oss på utforskningsresa. (Vi for o handlade mat, sprit o lite grejor från IKEA) Och jag körde bil i Göteborg!! Något jag svurit på att aldrig göra.. Gillar inte att jag brutit ett löfte, men det var verkligen inte så farligt som jag trodde! Tacka vet jag pappas GPS♥

Gårkvällen var verkligen seg, men vi förtjänar en kväll hemma efter en natt med ca 4timmars sömn.

Nu ska vi iaf ut på stan en sväng, måste handla lite mera mat o skaffa oss ett busskort kanske. Kändes smart att handla maten medan brorsan är kvar med bilen! Slipper vi ta allt med på bussar :P

Ikväll ska Jennifer, Ms kompis ta med oss på Speed-barrunda! Vi måste ju ha hittat alla dom bra ställerna tills våra vänner kommer o hälsar på ;)

Haha glömde skriva.. Klart jag har flyttat med mina bästaste tjejer Matilda o Linda!


Saknar hundarna som sate, fick inte ha hund så vi får se hur länge jag blir kvar här nere.. Men idag har jag bara tänkt njuta! Vet att Lollan har fått vara ut med sina bästa vänner i skogen nästan 2 timmar idag så hon mår nog bra!


Bilder kommer självklart senare, när internet fungerar bättre och det inte tar en evighet för en bild att laddas upp!
Nu ska vi börja dra oss,
Hooj!

Hur kan man leva utan sitt hjärta?

Jaa.. Det här känns ju lite skumt.
Men det kommer bli bra :) Det måste bli bra, "vi har inget val helt enkelt" ;P


Jag kommer dö litegrann, men det är sånt man får ta.

Det var en sådan kväll då man längtar, fast man inte vet vars

Alla som vill se bilder från lördagkvällen får titta här!

Fy så trött jag är! Är vaken alldeles för länge på kvällarna. Förstår inte riktigt... ;P
Bra dag idag iaf, men somsagt trött.

Ska sova några timmar före agilityn, så.. natti :)
Hooj

Just one more peaceful day

Linda styrde bra igår!

For upp till stan med 2-bussen, for till Jeanette o åt middag o satt o pratade. Fick hämtning av Linda o Tommy o for till Berco och gjorde iordning allt där borta. Blandade en grymt god bål btw.

Folk kom, historien om "HALLÅÅÅÅÅ" vart allmänkänd och hög musik spelades medan folket skålade glatt! Var mycket folk, kände mig lite vilsen tills mitt folk kom. Carro&Kratz mdfl o Guldgrabbarna osv, fyfan så kul vi hade! (Hoppas Jeanette hade kul också, inte lätt närman inte känner nån :$)
Men min mage var inte riktigt sugen på alkoholen. Fick i mig 3 cider innan jag var (typ jätte?)full o började må lite skumt. Så vart en tidig kväll! Eller tidig o tidig, for väl kring 12 men ändå :P


Idag har jag varit ut i skogen med Patrik o Sabina. Knuffade omkull Patrik i snön två gånger och känner mig väldigt stolt (A)

Skulle egentligen till Johannes ikväll, men han har jour och vart utkallad nu så vet inte om det blir av. Kanske lika bra.. Har rätt mkt att göra känns det som, och tiden börjar rinna ut.
Mat nu iaf, luktar riktigt mumsig!!
Ha de gött,
Hooj


It's been a while
Since I've gone and fucked things up just like i always do
It's been a while
But all that shit seems to disappear when i'm with you

Don't burn your heart out love, till we're ash over seas

Haha jag bara väntar på att verkligheten ska hinna ikapp, känns inte särskilt verkligt alls just nu..

Jättebra dag idag! Har blivit runt kopplad i en halvtimme i jakt på att få prata med någon vettig på af. Vet att det är närmast omöjligt men man kan ju försöka.. Är less nu iaf, så ska duscha o bege mig upp mot stan för att förhoppningsvis sprida lite magsjuka över kontoret!! Mammas kommentar: "Det tycker jag du ska, det förtjänar dom säkert!"
Näe okej jag är typ frisk, men enligt världen så smittar jag en dag till så MOHAAHAH!
Känner mig ond..

En bra sak kan jag ju säga har hänt de senaste dagarna, har lyckats med ett av nyårslöftena, gått ner 3 kg :D

Näe, nu ska jag typ.. Sova en stund? Sen duscha om jag orkar.. HOOJ! :)

No I'm not crazy, I'm in control

I don't give a damn what you think,
I'm doing this for me, so fuck the world

"So are you gonna stay in the place where you started..

..or do you wanna hold my hand in the middle of the world?"

Ett tredje inlägg för dagen, SÅ tråkigt har jag. Tur det inte är mkt folk som är in här och blir uttråkade av mitt liv :)

Tänker på så galet mycket saker just nu, och jag vill bara skriva upp allt. Få lite ordning på det. Men kan inte skriva det här.. Jag är rädd. Förväntansfull, men mest rädd tror jag.. Galet nervös och hjärtat slår som sate. Och just nu skulle jag jättegärna bara ligga i min egna lilla värld och glömma bort allt, men det är för mycket att göra.
Och min egna värld är för ensam nu för tiden.. =)

Tror jag ska försöka mig på att vara social med mami ett tag, hon klagar så mkt på att jag aldrig är hemma.. Men vi sitter ju bara o ser tv så förstår inte vad hon ska ha mig där för ;S Men vi kör på det..

Känn friheten att smsa mig, jag behöver sällskapet!


No I won’t tell your heart where to go
Or make it feel something it won’t
You could rearrange the stars
And make them all your own
But you can’t fall in love alone

I know you’re torn
And in between dreams
But it’s all you’ve ever known
And I know you’re worn out at the seams
Yeah, it’s all you’ve ever known

Give me a kiss to build a dream on

Har legat och halvslumrat till någon film, Love and War tror jag den hette! Såhär gammaldagsig och romantisk. Helt okej.

Känns som om man är pestsmittad eller något, alla springer ifrån en. Känner mig ensam ju! :( Men uppenbarligen är jag nog frisk för att städa köket enligt min bror. Ändå vill han inte hålla mig sällskap.. Skumt detdära!

Mår mycket bättre nu iaf, lite lagomt trött och slut men det blir väl så när man inte får i sig nån näring. Har ätit lite makaroner, det var fan mumsigt!!

Måste också fråga om någon fler än jag tycker det är skumt att våran box byter kanal när man tänder lampan i fönstret?
Jag tkr det är skitskumt, dom är inte ens kopplade till samma uttag eller nåt x) Sådant roar jag migsjälv med en dag som denna. Tur M är söt o ringde o underhöll mig ett tag!


Btw, Thriving Ivory är galet bra.

Magsjuka :'(

Gårdagen var seröst den värsta dan i hela mitt liv. Hade ingen ork alls och svimmade om jag stod upp i mer än 5 min i sträck..

Mår bättre idag, tror jag är hungrig så funderar på att koka lite makaroner.. Ska först väcka min bror och skicka ut honom med mitt hund.

Kan ju också säga..
GAAAAAH! Förstår inte hur L kan vara så lugn.. I'm fucking freakin' out!

Oj nu var det längesen.

Har massa skit jag vill berätta här men jag kan inte! Därför jag har hållit mig borta helt och hållet :P

Men vi kan ju berätta om min awesomehelg iaf.
Fredagen så kom Linda hit efter jobbet, vi åt mat o gjorde oss färdiga och for iväg till Johan. Det var trevligt, även om jag inte kände någon :P Helhärliga människor, och Disneylåtar! Men som den snåla nykteristen jag är så pallade jag inte följa på Station, så skjutsade ut dom o drog till Johannes och såg film istället :P Vi såg The Hangover, fyfan så bra den är!

For o hämtade upp Linda o Nord, skjutsade hem Nord o sen for vi hem o sov.
Vaknade halv 12 på lördag, hann inte ut med hundet men började städa lite och göra iordning för kvällen. Försökte få liv i Linda X antal gånger, tillslut så steg hon upp när jag sa att Piteåborna var påväg. Vi flummade på och gjorde mina fina välkomsdrinkar som vart bara liiite misslyckade. M komme hur sent som helst och jag var förbannad på henne ett bra tag. Inte kul att negga ihop på sin egen fest x) Men det gick över och jag taggade till igen :)
Maten var hur god som helst, måste jag tillägga. Blir lätt att göra om det igen!

Folket började komma och musiken skruvades upp. Jag har bra vänner! Och bra föräldrar. Dom kom hem tidigt för att ta hand om hundarna och klagade inte en enda gång:) Haha justfan, Linda fastnade i sina skor xD Tur Kratz är skicklig och hon var ur dom efter bara någon timme i fångenskap!

Vi drog upp till stan med sista bussen, var fan trevligt att åka buss :P Men satt i Kratz knä, där han hade spillt öl tidigare så vart fan blöt i baken x)
Sen drog vi på Calles, hade förjävligt trevligt hela kvällen! Dansade med en gubbe, det finns bildbevis så är bara att erkänna direkt. Jag och min äldre kavaljer spillde ut Johannes shottar och han vart skitarg.. Kanske måste ge honom 200kr..

Papi kom och hämtade oss på busstorget, vi skjutsade hem Johannes (som fjäskar som faan för föräldrar) och sen vart det korvmackor o tjejsnack på mitt rum! Haha älskar att Kennet kom hem utan att vi hörde honom.. Linda skulle på toa: -"OJ. Kennet är hemma.."  Jag: -"Undra hur länge han har varit där..."
Piiinsamt ;D

Söndag vart det en fet dag. Chips till frukost/brunch/lunch, baconburgare till middag och sen kladdkaka hos Johannes! "Vi" skulle baka, men det var som mest bara jag tycker jag ;S

Då vet ni, jag har haft en jävligt bra helg!
TACK TILL ALLA.
(Bilder kommer...... nångång)

I've been given the gift of time!

Hade just skrivit ett jättefint inlägg med hela min gårdag (vet ni vill veta aaaallt!) men det försvann för jag var inloggad på två bloggar samtidigt. Mina kära vänner Emelie, Idah o Simon och jag har visst gjort en blogg där vi ska skriva om alla våra äventyr. Känns lite dumt när vi aldrig har några äventyr men trevligt ändå :) Så skulle skriva min presentation där iaf, så då försvann allt.

Det viktigaste var väl att jag for med kakor till Guldgrabbarna igår, vi såg 2012 och jag nojjar sönder. Stannade alldeles för länge och höll på att slira av vägen påväg hem då jag skulle om en lastbil x)

Och att L8 gav mig ledigt idag för vi var 4 fröknar på typ 1 barn.. Så det var nice! Sov lite extra o har nu varit en sväng i skogen :)

Ska gå o städa mitt rum nu.. Ska ändå sova typ 3 tjejer här imorn, kanske måste rymmas nånstans. Eller så kanske dom kan ligga på kläderna på golvet? Blir ju mjukt o bra.. Skämt. Måste städa nedervåningen också med det gör jag imorn när jag har massa vänner här som jag kan beordra omkring!

Taggar fan till nu, tror det kommer bli riktigt bra! :)

Hooj

"My fucking god. Du är 20 år nu"

Har haft en awesome födelsedag!
Firade in tolvslaget med himym hos Johannes, sen idag så har barnen sjungt för mig på dagiset, fick med mig en bukett blommor hem också :]
For till stan, träffade mina bästa två flickor och spenderade 600kr på kläder. Inte illa! Sen vart det Maxi och systemet :D Där rök det 600kr till.. men ska få pengar av mami för maten :)

Nu sitter jag hos M. Hon klipper L medan jag sitter o äter choklad.. Ja, jag bryter löftet på min födelsedag!! Don't judge me. Sen är det min tur att bli klippt :) Vi har ätit pizza så mår smått illa. Men, bra dag :)

Taggar lördag som sate! Blir lungt i år, jämfört med förra ;P Och Piteåvänner kommer hit :) Hoppas på att någon guldgrabb kmr o spelar gitarr hela kvällen!

Nu blir jag social igen. Tänkte bara tacka för alla gratulationer :)
Hooj!

Looking for something I can't replace

Barnvakt igår somsagt.. Gud så jobbiga ungar alltså!!! Skämt, dom sov redan när jag kom så låg bara o såg på tv :D Sen när syrran komme hem såg jag Coyote Ugly med henne :)

Idag var det en lååång dag. Kändes som om halva dagen spenderades i skidspåret dock. Sååå dålig kondis jag har! Måste verkligen skärpa mig. Men galet härligt var det :)

Hemkommen, nyäten. Nu ska jag genom duschen sen blir det agility!♥

Efter agilityn ska jag till Johannes o lämna några av  mina stenhårda kakor. Av någon skum anledning ville han ha dom.. Men han är ganska skum så är väl inget udda :) ;D

Nu. Dusch
Hooj

This is how we'll dance when they try to take us down

Jättetrevlig kväll igår :) Lockade hit tre små vänner med lite tårta.
Nord o Linda komme kring 8 så vi satte oss i köket o allmänsnackade ett tag, sen kom M efter hon hade slutat! Då tog vi fram alla tre tårtorna och som den artiga värden jag var så skrek jag "PAX MORMORS!" och högg in... Näe inte riktigt så, alla fick smaka av den, men jag ville ha störst bit för jag inte tkte om nån av dom andra.. :$

Vi satt o pratade om något hahaha som jag inte får skriva här xD Älskar att jag aldrig orkar sudda ut när jag inser att jag skriver något fel. Finns inte många personer som förstår något av det som står här, men så blir det ibland.

Jobbade idag 14-16.30. Ändå härligt. Vi har gjort så himla fel förut, för när jag vickar ska jag ju inte vara på praktiken för får ändå inga pengar av af då.. Så var riktig kortdag!
Inte för att jag fick något gjort på förmiddagen för det.. Hade tänkt stiga upp 10 o gå ut med Hollsan men när jag vaknade hade jag så jävla ont i huvudet så tog mig inte upp ;S Sov två timmar till, åt lunch, skjutsade mami på jobbet o sen var det visst dags att bege sig..

Så måste nu ut med Holly innan jag ska iväg o vara barnvakt.

Hooj

Tårta och paket!

Nu har just släktet farit iväg. Syrrans kille o buspojkarna är kvar, och syrran borde komma när som helst :)
Har fått lite trevliga saker idag, mestadels pengar. Av mormor fick jag en femhundring och ett rör med tiokronor :P Av farmor fick jag 700kr och sen en till femhundring av kusarna. Har också fått en väldigt söt lego-gubbe av mina underbaringar! Lucas hade valt ut den helt själv :) Haha sötnos!♥
Ska få öppna ett paket till idag när syrran kommer, sen så får jag allt vänta till på onsdag.. Vem vet, kanske får något på lördag också :]


Gårkvällen var väl trevlig, vissa delar iaf. Jag o M for till Johannes o spelade Geni. Jag är officiellt rätt puckad.. Hade med mig några nybakta kakor också, som var sten hårda. Tur att dom är bra vänner och sa att dom smakade bra ändå osv :P

Fick fara o skjutsa brorsan från fest till krog halv 12, sen tillbaka till J. Som tur var så hade dom gett upp spelet så slapp vara så dum :) Vi flummade på lite o sen for M, så vi såg några HIMYM avsnitt innan jag for o skjutsade hem brorsan.

Den natten var så jävla tjaffsig så jag vill inte minnas det, men fyfan. Kommer aldrig skjutsa dom nåmer!!
Kom hem halv 4, tog mig nå mackor o sen la jag mig. Fick sova hela 6 timmar innan väckarn ringde, ut med Holly, genom duschen o sen var släkten här.
Har ätit gott och fått paket så klagar inte alls!



Nu komme syrran, ha de gött alla!
Hooj

Där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Sitter bara och tråkar och har inget bättre för mig.

Kan berätta att jag är så himla stolt över min kärlek nu för tiden. Hon är underbaraste hunden på jorden, synd för alla hundägare som tror att era hundar är bäst, min kickar eras arslen. Hon har blivit så himla duktig! Känns sämst att måste lämna henne nu.. Längtar redan till april, bara så alla vet. Sommaren kommer bli underbar

Kvällen kommer bli seg tror jag.. Eller njäe :P Ska se Mick  ---  MEEEH :O Dom sa på TVn igår att det skulle vara Mickey blue eyes ivkäll, men hittar den inte på tv.nu ... :/ Aja, är en råbra film (kan egentligen inte säga att den är bra, för såg den för typ 6 år sen o minns inte mer än att jag tkte den var bra) i natt som jag hoppas att få se lite av =)
Ska till Johannes när M slutar o spela Alfapet med dom x) Kommer krascha på hans soffa tills jag ska hämta brorsan tror jag, helt seriöst, kärlek på soffan.♥

Nu ska jag gå och låtsas vara social med min familj eller nåt!
Hooj


You keep on praying for things to stay the same
You fail to look and see that everybody's been waiting

Afterwork och bastubad

Jobbade somsagt igår.
Fick skjuts upp av Linda, sen tog jag buss hem på rasten och duschade o åt middag, sen upp igen.

Efter jobbet gick jag på Calles och tog mig en Breezer, mums♥ M komme o vi lyssnade på trubaduren Viktor en stund. Han sjunger faktiskt väldigt bra :)
När vi var påväg så ropade jag
-"Linkan, spela 'Dont' stop believing'!"
-"Jaja den kommer senare ;)" 
-"Men jag ska fara nu! :(
-"Nej men? :O OKEJ!"
Hehe

Sen for vi och bröt oss in i Johannes lägenhet. Inte så svårt för dörren är aldrig låst.. Men grabbarna hade redan gått till bastun så vi begav oss dit. Vart lite allmänt flumm och liite vattenkrig. Varmt som sate. Riktigt härligt!! :D

Var tvugna att fara sen för M skulle jobba idag. Vi var busiga och lämnade ett medelande med Alfapetbokstäver när vi var i lägenheten. "Äre kax". Fick ett sms som svar "Klart som fan det är kax!"

Sen såg jag ett rågammalt Simpsonsavsnitt och somnade. Då vet ni hela mitt livshistoria, jagvet ni vill veta.

Nu ska vi fara o handla osså ska jag baka kakor!
Måste inlägga att Holly var råduktig i skogen idag :)
Hooj

Pirr i magen... Eller vänta, mår jag bara illa? ;S

Fan är fortfarande bakis. Blev råsnurrig när jag tog av mig armbandet xD Och ramlade i en snödriva då jag sopade av bilen :P

Har som sagt haft en snygging i sängen hela dagen, tyvärr så har jag varit överallt annat än med henne. Först tjejträff, sen mötet och efter mötet vart jag fast på filmkväll med Guldgrabbarna så är som nyss hemkommen..

Blir varma mackor nu iaf!


Btw. Lindas komentar på mitt förra inlägg
"Haha förlåt att vi ska trängas inatt med och förlåt att ditt täcke luktar bajs <3 jag älskar dig :)"

Hon är söt hon!

Boyish girl and a girlie boy

Haha det som skulle vara en "lugn kväll" igår.... Men det var helkul :) Drog till Johannes när Linda o Nord komme, där var redan Jens o Jesper och sen kom Adam och någon rolig filur i en fluga. Awesome ;)
Vi drack och hade det bra, M o Jens for hem till henne för att hämta hennes hängelsbyxor, sen hade Jens visst på sig dom resten av kvällen x)
Jag sneade där i slutet.. Johannes tvingade mig att dricka nå vätskeersättning eller nåt, svinigt äckligt var det och jag gick o började spy... Somnade på Johannes säng medan M skjutsade in folk till stan, sen kom hon o skjutsade hem mig.

Älskar att jag vaknade imorse o tänkte "FAN vad mycket plats Holly tar" men när jag skulle putta bort henne så la jag handen på ett naket ben.. Fick ganska mkt panik och började försöka minnas gårkvällen, tills jag vände mig om o såg att det var Linda, hon skulle ju faktiskt sova här x) Trångt som sate var det då. Ser ut att bli lika trångt ikväll, hon är iiiiinte pigg alltså!

Var iväg till Lima idag för tjejträff med gamla gänget! Har inte träffats allihopa sen typ.. 9an? Var riktigt trevligt! Även om jag var bakis som fan o mådde illa :P Har nog aldrig varit bakis förut, har bara haft lite ont i huvudet ibland, och varit trött.. Men aldrig mått såhär :S

Ikväll blir det HUmöte, sen far jag nog en sväng till Johannes, måste lämna igen armbandet han tog på mig igår x) Helfränt, ska hjälpa mot typ balanssvårigheter och illamående :P


-"Alltså ditt täcke luktar jätteäcklig. Typ hundbajs.."
-"Jag tycker om dig också."

Say shut up and quit your crying, give it time and you'll be fine


Gårkvällen var mysig, for till Johannes o åt kvällsfika x) Varma mackor, dom vart uppskattade iaf :P Såg lite HIMYM o massa Cougar Town och klockan vart alldeles för mkt innan jag begav mig hem igen. Lyckades gay trap-a honom också! "Nej! DET DÄR VAR INTE EN GAY TRAP! Jag visste inte ens vad jag svarade, jag höll bara med..." osv ;D


Ikväll blir det Calles med M, blir nice. Dock blir båda nyktra.. Eller, har en jägershott, och tänkte köpa mig en cider ute eller något :) Men blir bara chilla o träffa folk. 2 av Guldgrabbarna ska visst på Olles så kanske träffar dom med :)


__
Galet hur dåligt jag mår redan nu, och jag har inte ens gjort det än. Kommer jag palla?

A long time ago we used to be friends, but I haven't thought of you lately at all

Det skrämmer mig att jag inte känner några av personerna jag kallade vänner för bara ett år sen. Jag blir irriterad av omogenheten, och stör mig på saker hos dom som jag gillade förut. Har jag förändrats så mycket? Eller är det ålderskillnaden? Är jag helt enkelt mer förståndig än att tjaffsa om småsaker?

Det stör mig att allt blir jävla tjaffs varje gång för då vill jag inte fara. Fast jag vet att jag vill längst in. Och om jag inte far ångrar jag det, så jag far och är negativ och förstör stämningen med mitt dåliga humör. Nej, allt är inte erat fel. Men det suger att jag har förändrats.



Och nu så kan jag ju förklara rubriken på föregående inlägg, "Dumma schimpanser" :P Igårkväll såg jag ett program om en schimpans som attackerade en kvinna och typ slet henne i stycken. Har hört om historien förut när den hände men nu hade dom filmat o rekonstruerat det. Det sög! Har haft mardrömmar hela natten om den där jävla schimpansen! :O :( Hubbalahubbala creapy.

(Var ju inte riktigt såhär det gick till, han använde tänder o skit... Men den var söt :])


On other news.. Vart inget möte. Pust. Härligt att inte behöva stressa ihjäl sig! :)

Dumma schimpanser

Stiger upp 07.10.
Blir halverst ihjälskrämd när jag ser min bror sitta uppe redan o säger "Hej syster! :D"
Jag- "Har du varit vaken tills nu?!"
Kennet- "Jag försöker vända på dygnet:)"

Senare på nedervåningen hör vi någon spola ovanför oss.
Mamma- "Inte är Kennet vaken? :O"
Jag- "Han försöker vända på dygnet, men jag vet inte riktigt åt vilket håll.."

Hoppas han la sig igår o steg upp idag, eller satsar han kanske på att hålla sig vaken ett dygn för att kunna somna ikväll? Måste prata med min bror efter jobbet.. Om jag hinner.

Har tvärvarit upp på stan o skrivit på nå papper. Kändes nödvändigt att spendera 40min i en bil kl8 på morgonen för att vara på ett möte som tog hela 3 min. Score! eller nåt.

Jobbet snart, slutar halv 5 så har en timme på mig att duscha o äta för ska hämta Sara o Ida (och Tina?) på Morehöjden kvart i 6 osså vidare på mötet. Suck.

Hooj!

It's not what I didn't feel, it's what I didn't show

Har fortfarande inte kommit igång med den stora sammanfattningen av året i bilder som jag lovade, men vet inte vart externa hårdisken är o där finns typ allt från året. Så vet inte när det blir, helst innan februari iaf :P

Jag älskar min praktik, så underbara ungar.. Kommer sakna dom nåt enormt när det är över!

Ikväll ska jag äntligen se Inception. Har velat se den hur länge som helst och hyrde den i lördags, så förstår inte riktigt vad som har hänt :S Men ikväll blir det! Bara synd att man inte får mysa med lite choklad :$

Imorgon blir en stressig dag.. Ska visst hinna upp på timvicket o prata om min lön på morgonen innan jag börjar på praktiken och sen jobbar jag till halv 5. Blir att snabbduscha o slänga i mig nå mat för kl 6 ska jag vara hos Catrin för styrelsemöte. (Vilket jag inte förstår för jag har medelat att jag har avgått från styrelsen men..)

Jag hatar att vara stressad. Har varit stressad hela dan idag för jag vet att det kommer bli stressigt imorn :P Men då kanske jag har gjort bort det och är lugn som en filbunke imorn? Hoppas kan man alltid.

Funderar på att springa på ICA och svika min mor redan tredje dagen in på "vårat" godislöfte.. Jag är nog fet för att göra det, men samvetet hindrar mig lite! Måste bli en dålig person som bryter löften först. Kändes jobbigt.

Hooj



Why won't you answer me?
The silence is slowly killing me

Nyårs!

Börjar från början.

Jag ville att M skulle komma hit typ kring 3 så vi kunde börja tidigt ;) Men hon kom hit typ halv 7. StefN sa att vi var välkomna kl 6.. Han ringde och sökte oss men det gick ju inte så bra! Jag var inte vacker än :O
Kom dit halv 8 typ. Då hade alla varit där ett tag redan :P "Fint folk kommer alltid sent"

Vi fick vår första drink typ halv 8.. Jag som ville börja tidigt x) Väldigt fina välkomnsdrinkar (Blue Lagoon?) som jag lyckades att glömma bort att ta kort på.
Vid 8 så fick vi förrätten, svampsoppa och rostade brödgrejor :D
(Orkar inte lägga in bilder hela tiden, så bombar er i slutet. Okej?)

Var rätt gott, Jimmy var visst kocken för det var honom man fick slåss med om det inte smakade!
Sen så förväntade vi ju oss som att maten skulle komma, men he vart inte riktigt så :P Vi tjollrade på, lyssnade på musik och pratade, till typ halv 10? Då vart det oxfile med bacon och potatisgratäng. MUMS! Bra gjort StefN ;)
Sen tjollrade vi på ett tag till, spelade Familje Geni.. Jag o Kratz var på samma lag. Jag var packad som bara den, och Kratz, han är ju Kratz.. Jag tkr vi var duktiga som faktiskt svarade rätt på några frågor :D Det var som ingen som vann, tjollret tog över och efterrätten kom fram!

Helt plötsligt var klockan 5 i 12 och vi fick panik för skumpan inte var framtagen! RING KLOCKA RING! osv. Vi skålade o skrattade och sen bar det ut mot raketerna! Var helmysigt där ute:) Smällde överallt! GOTT NYTT ÅÅÅÅR!

Efter tolvslaget så skulle vi visst dra till Tobbe, jag vart jättenegg o ville fara hem men följde med dom andra ändå. Var väl inte världens drag där, men kul att träffa Tobbe, var ett tag sen :) Osså var Anton där, riktigt längesen man träffade han! Låg o spelade Angry Birds på hans mobil o kickade ass, bara så alla vet!
Tyvärr så följde inte kameran med dit :P

Sen bar det hemmåt. Men inte fick man sova för de! Ringde Linda o pratade med henne, just när jag la på så ringde StefN o var rädd för att bli våldtagen påväg hem så pratade med han ett tag o sen ringde M. Tror jag somnade kring 4 halv 5 :P

Hursomhelst så var det en jättetrevlig kväll! Bra avslut på året :)!


Jag fanns bara med på en bild, och där såg jag ut som en gris. Vilket är synd, för jag hade min söta klänning på mig och nu får ni inte se den. Sucks to be you!
Bildbomb







Vettefan vad dom gör.. Men här nedanför följer tjollret jag pratade om!


(Vi gjorde ett trafikljus)








När jag sa "se söta ut" så fick jag detta som resultat:









Tycker ändå bilderna blev helt okej, när man tänker på att jag är helt oerfaren på att fota fyrverkerier och att jag var packad som en gris :)

Nyårslöften

Sluta äta (så mycket) godis
Göra mer saker med hundet
Gå ner minst 3 kg
Inte ta skit av folk
Ta mig bort från Skellefteå, åtminstone ett tag
Inte umgås med personer som är dåliga för mig
Lägga undan alla pengar jag får på ett sparkonto, och bara använda det jag behöver (då kanske jag tar mig utomlands nån jävla gång också!)

Och framför allt, sluta förvänta mig att allt kommer bli bra när jag bara sitter och väntar. Man missar så otroligt mycket när man inte tar för sig av chanserna man får, och jag är less på att sitta och se på när alla mina glider förbi.
Livet är vad du gör det till.
RSS 2.0