Ingen bestämmer här, "var" och "när" blir glömt högt ovan molnen

Galet galna kvällar det har varit. Onsdag iallafall.
Vart förfest hos Legendary med Almighty o Jeanette. Sen Station
We abused the camera..







Jag lägger inte ut de värsta bilderna för jag hoppas faktiskt på att ha kvar dem som vänner en stund till.
Schkååål.



Gårkvällen var inte riktigt lika galen för alla var nyktra, utom StefN.
Vet inte om dom andra var uttråkade men jag hade då kul. Eller.. Förfesten bestod av film med morsan, men Olles var jävligt nice!
Skrek bort rösten så blir nog att ta det lungt ikväll...

What did you say? That you only meant well? Well of course you did.

Lördagkvällen var rätt bra den med, men kall! Fyfanken vad jag frös, hjälpte inte att husvagnen var svinkall oxå >.< ..(A)
Söndag minns jag inte riktigt, tror jag sov rätt mkt...
Igår, måndag, ringde jag till England! Pratade med den sötaste lilla tanten ever. Hon lät typ som Miss Marple, liten o söt :P Det var visst rätt  många som sökte platsen, o eftersom jag inte kan ta med hundet så vill jag inte stanna så länge, och hon ville ha någon som stannade litte längre.. Men om jag får jobbet så blir det England från början av oktober till februari! Skulle vara awesome!

Idag ska jag bege mig upp för att verifiera mina papper på arbetsförmedlingen, och sen har jag möte med min jobbchoach halv 5, så blir nog en runda på stan med :D Inte för att jag har nå pengar men..
Taggar morgondagen, ÄNTLIGEN blire Station!♥
Jeanette ska följa, vi får se vad hon tycker om stället.. Inte riktigt hennes stil kanske ;P Men vi ska supa ner henne så hon dansar med oss :D

I cannot text you with a drink in my hand ey

Gaaalet awesome kväll igår!
Var typ inte mkt folk på Olles, men vi hittade Marica o Lu så vi satt med dom ett tag. Sen kom det nån kille som gav Legendary en 100lapp, så vi köpte en Breezer för den, drack upp typ halva sen gav vi den till killen osså fick hon behålla resten av pengarna :S
Sen gick vi till baren för hon skulle köpa något, vet inte om hon hann dock.. Eller ja alltså vi stod vid baren osså gick min kusin förbi :P Han var rolig xD Sen kom en man fram till oss med en öl o undra om jag ville smaka, fast jag dricker ju inte öl ^^ Så vips så köpte han en öl åt Legendary o en cider åt mig, sen försvann han bara ! Inte nåt sånthär "Jamen vad heter du?, vart bor du?, vill du knulla?" utan bara en drink för att vara snäll :O Galet skumt=)
När vi då stod kvar där vid baren med våran cider o öl så kom en blond kille o ba "Vad ska ni ha?" så vi skålade som lite glatt med honom o sa det att vi hade ju redan drinkar. "Näe men ge er, vad ska ni ha?" Åter igen försökte vi förklara att vi var faktiskt väldigt nöjda, så då ändrade han frågan till "Vad är gott?" REDBULLVODKA såklart ;P Ja, då köpte han två sånna o gav oss var sin.. Han pratade inte så mkt med oss heller :S Så skumt med snälla killar som bara bjuder på drinkar :P
Anywho, där stod vi o dansade med två drinkar var, o när vi äntligen fick i oss dom så kom första mannen igen o insisterade på att bjuda oss på Breezer, försökte säga att jag inte ville ha för jag var jävlart inte nykter, men det hjälpte inte heller. Drack upp halva o bjöd bort resten för jag kunde fan inte stå längre :P



Allt som allt, en fucking awesome kväll! :D

"Note to self; Micke är skyldig mig 55kr"

I'm terrified of losing you, the one thing I have left

Jag har aldrig varit så rädd tror jag.
Var på trästocks när mamma började ringa, tryckte upptaget för det fanns inte en chans att jag skulle höra något ändå. Tredje gången så hade bandet sluta spela så jag svarade.
"Jag kommer och hämtar dig nu, Holly är spårlöst borta. Jag har kört runt men hittar henne ingenstans."
Gud vad jag ville gråta. Känner mig smått stolt att jag lyckades få ihop det och började planera istället. Hade tänkt be Patrik gå skogen med Hera så kunde jag gå i samhället.. Men kan inte säga att jag tänker positivt automatiskt. Hela bilresan hem såg jag bara framför mig hur jag låg o grät för jag inte hittade henne, eller att hon var påkörd. Eller om någon hade tagit henne, hon följer ju lätt med en främling. Dumma hund, man ska inte vara så glad i folk man inte känner..
Vi svängde in i hamn och vem kommer inte traskande över torget? Jo, min dumma hund. Mamma tvärnitar o jag flyger ut ur bilen. Holly stannar när bilen stannar. "Holly!" Holly viftar på svansen när hon ser mig o kommer springades över vägen. "In i bilen din dumma hund"
Hjärtat har just börjat sakta ner. Min älskling är hemma igen♥

Näe, nu rymmer jag hemifrån.

Jag verkar vara ensam om att tycka att det är konstigt att jag får skulden för att min 28åriga bror försover sig när han börjar kl. 15.00.
"Visst kunde du ha väckt mig?!" Visst fan är du nog gammal att kunna stiga upp själv?!!

Osså tjatar mamma om bensinen, och jaa, det är väldigt mycket pengar. Men det är ju bara jag som kör nu för tiden så jag får så jävla dåligt samvete för de.
Var så arg på att alla var sura o allt gick fel så hade inte tänkt komma hem ikväll, hade tänkt fara ut till Sjön o sova i husvagnen. Det är fan underbart, bara jag o Holly, inga krav från föräldrar, arbetsförmedlingen, pengar, jaa.. Inga krav från livet. Jag orkar inte bli vuxen.

Och jag känner mig som en jävla idiot. Jag gillar inte att känna mig som en idiot. Jag brukar inte ha så mycket emot att erkänna att jag har fel, men det gör ont att ha fel om det här. Jag trodde du var min vän.
Och mina bästa vänner försvinner sakta men säkert.
Och jag verkar inte få ta med Holly till England, om jag nu får jobbet. Och jag måste fara. Jag måste bort.

Nu när jag har klagat av mig lite så blir det sängen.
Hooj

(En bild från fotokursen)

If a bird can't sing with a broken wing, you learn to bend when the wind blows

Goddamn, I got a bug in my bra!


Hade en trevligt kväll hos Almighty igår, vi poppade popcorn över en brasa, fotade en massa, saltade popcornen alldeles för mkt och lekte med elden.
Hon är bra och jag kommer sakna henne!♥

Never give up on something you can't live a day without thinking about

Efter ca 3½ timmes sömn så ringde väckarklockan. Smått bakis pallrade jag mig upp ur sängen o ut i bilen osså for vi iväg mot Piteå.
Extremt seg dag, både jag o Ronja. Men tror fan Ronja var värre :P Hon vägrade gå omkring, låg bara o tittade på mig som om jag var en idiot.
Jag tänkte "yey, detta kmr gå bra.." osså körde jag flygande start. Förväntade mig nästan att hon skulle stå kvar vid första hindret när jag vände mig om men icket! Där var hon ju på A:et som den duktiga vovvsen hon är :P Men snabbt gick det inte! Extremt segt som sagt.. 5 sek över tiden, men hon vaknade då till iaf!

Andra loppet började de idioterna med silvertejpade däcket >.< Det är verkligen 50/50 chans om hon tar det eller inte. Och inte idag inte.. Så vägran på första hindret, tog massa tid när vi tog om de o sen sket jag som i resten, lika bra att bara ha kul när de lickas har gått skit. Men hon rev ett hinder, osså tappa jag bort henne totalt xD Hon sprang bakom ryggen på mig så jag skrek NEJ! men sen när jag tittade till höger så var hon ju där så.. "Duktig flicka, hoppa!" osså körde vi vidare. Strulade lite vid en tunnel när jag inte visade ordentligt, så till våran stora överrasking (och förnedring) så slog mamma o Mira oss! Dom komme på 12:e plats o vi på 16:e tror jag. 
Vi hade 15 fel på hinder o tiden 62nånting, helt seriöst det sämsta loppet vi har kört på flera år, men det var ganska kul ändå=)



Rubriken är bra. Och dålig. Och gäller flera saker i mitt liv.

"Ett fyrfaldigt leve för fylleristerna! De leve..."

Vilken underbart underbar dag det var igår!
Började kl 10 med kidnappandet av de ovetande födelsedagsbarnen, körde runt halva Ske-hamn i en buss o hämtade upp dem en efter en. Sen bar det iväg till Micke o Jessika där vi började supa ner dem medan de vart sminkade av småbarnen.

Och se så vackre de blev!


Efter det så for barnen till diverse barnvakter o supandet tog fart. Här näst, 80-tals inspirerad Burträskbingo! De fick var sin färgglad hjälm o cykel o fick cykla omkring i Ske-hamn en timme o leta efter sakerna från listan.

(Ihop räkning av poäng)

Tillslut så bar det iväg med partybussen till Fromheden!
Väl framme så vart det en macka på flotten med underbar utsikt, och massa tack-tal från fylleristerna.


Det bar iväg in i en extremt myggig skog för 5-kampen,
bland annat blåsrörstävling

bågskytte

med mera.

När vi ÄNTLIGEN tog oss därifrån, så vart det bad o bastu på "Sauna Express"




Sedan bar det iväg till land, där middagen skulle serveras kl 7. Att vi inte kom dit förän 10 gjorde oss inte särskilt mycket! Och god mat var det!




Att jag var yngst, med många år, gjorde mig inte mycket heller. Alla var supertrevliga och jag har inte haft sådär kul på jag vet inte hur länge!
Grattis systeryster, och tack till alla för att vi syskon fick vara med!=)

I waiting for you

Varit på en trevlig kväll o sett en bra film, och nu leker jag med Lollan, tränar in "backa"=)
Och tänker för mycket.

Vill ha mina stipendiepengar som jag inte har fått än. Vill ha jobbet i England.
Vill ha helg, för då är det tävling. Vill ha augusti för då är det tävling varje helg. Vill gå nybörjarkurs med Holly. Vill ha energin att leka med mitt busiga monster klockan 1 en tisdagnatt. Vill ha energin att orka glömma ---. Vill aldrig vakna, vill aldrig somna.
Vill ligga i sängen en hel dag utan att få dåligt samvete.
Vill fara utomlands o glömma allt en vecka.

Det är mycket man vill men lite man får. Det jag nu får är att lägga mig i sängen o försöka somna i min ensamhet, och får även sova rätt länge imorn=) (hoppas vi)
Före sömn och före morgon så ska vi läsa tills ögonen faller ihop.
Hooj

I have to go away, I got no reason to stay here

It was in the darkest of my days
when you took my sorrow and you took my pain
and buried them away.
You buried them away..

Jag vill inte vara här längre. Jag vill bort. Jag vill inte finnas.
Jag vill att allt ska vara som det var.
Jag vill inte ha haft mitt gigantiska utbrott, för det tar aldrig slut.

Jag passade aldrig in. Inte på riktigt.





Om jag får det här jobbet ska jag klättra upp på kyrktaket och tacka gud.

Det går åt helvete med allt.

Jag trodde faktiskt att vi var vänner. Fyfan så dum jag är.

Det är inte värt det.
Allt är piss.


What’s practical is logical. What the hell, who cares?

Gårkvällen var skaplig ändå.
Var med Jeanette, hennes pojkvän var faktiskt jättetrevlig, o skrek en massa när vi åkte karuseller xD Han är helt klart godkänd ;)
När vi såg Europe så såg jag hur typ 10 vakter hjälptes åt att få bort nåt fyllo som hade gjort nåt. Sen såg jag Linda o Tony som stod o vinkade åt mig från andra sidan publikhavet :P (Jag satt uppe på staketet så jag syntes tydligt^^) Övergav min barndomskompis för att ta en cider med Linda o Tony, sen gick vi tillbaka för att höra Final Countdown.
Haha så ägda alla blev. Bandet tackade för sig o gick ut från scenen. "EN GÅNG TILL!!!" Bandet kom fram, "okej nu ska vi spela en låt från vår nya platta!" "BUUUUUUUU"
Hahaha

Sen träffa jag Pontus o Musen, dom skulle egentligen inte dit men dom hade kontakter ;) Jag vart jätteglad på Pontus för han ba "Du, detdär på din blogg. Det gäller INTE hela klassen!" Puss på dig gubben!=)

Nu kommer snart mina buspojkar, vet inte riktigt hur länge jag ska vara barnvakt men hade tänkt få hinna till Legendary o slåss innan supandet börjar igen! Får se hur det blir.
Ikväll blir det troligtvis förfest hos Pontus me folk från klassen=)

Why the fuck are you looking at me?

Sååå arg. Förbannad
Mest på mig själv. Så ta inte åt er. Eller jo, några..

Låt tankarna styra vad hjärtat känner
Det är så att bli vuxen och att bara vara vänner.

För alla gånger som vi dansat, och sjungit med fast ingen kan

Gårkvällen vart, som förutspådd, AWESOME.
Började hemma hos Legendary med Lina o Emilia. Bara där hör ni ju att det var allmänt bra. Vi drog in ti stan vid 10, kissade på äckliga bajamajor, åkte karuseller o hoppade runt framför scenen. 
Hör på detta då, jag fick åka karusell gratis för jag är för söt :} Näe vet inte varför men gratis fick jag då åka :D
Vi hittade igen StefN mfl i Torgtältet, så då gick vi o hoppade lite till Krutov♥
Legendary, StefN mfl gick och skulle åka fler karuseller, medan jag, Lina o Emilia gick till Johanna på kullen. Där hittade vi en Claes, köpte oss en cider o sen så drog mina fina vänner. Jahapp sa jag o försökte få tag på Legendary men hon hade för kul för att svara på sms.
Satt mig längst fram o tittade på allt folk som hoppade som galna till Du&Jag, faktiskt ett helt värdigt cover-band=) Hittade igen Perz, Tony o Emil så vart inte så ensam längre=) Efter jag hade druckit min cider så hoppade jag också runt framför scenen. Blev trampad på en hel del, mina tår mår inge bra idag=(

Men det var en riktigt, riktigt trevlig kväll!=)
Ikväll tar vi det bara lugnt, blir barnvakt hos syrran o laddar upp inför 2-dagars ;)

Vi synes i dimman,
Hooj

Saknar dig fast du står här mitt framför mig

Det irriterar mig. Eller det sårar mig. Det gör mig förvirrad, helt enkelt.
Men det har jag fan tänkt skita i just nu! Du slipper, jag ska aldrig ens fråga.


Så hiiiimla häääärligt med Stadfesten!
Hela Skellhell lever nu i 4 dagar, sen så återgår det till samma gamla random-stad. Men jag har banne mig tänkt ta vara på dessa 4 dagar! :D Ikväll blir det feeeeest, o sen upp o åka karuseller o träffa folket i öltälten! :D Ikväll är nämligen enda dagen Legendary ska ut, så därför blire storfest ikväll ;)
Kommer bli AWESOME!


Ooooold pic. Men ni är sååå söta!:D

I am finished with you.

Lille-Lollan ligger på mina fötter, är rätt skönt faktiskt. Har gått omkring i shorts o linne hela dagen för det har som varit litte varmt ute... Men nu har jag börjat frysa lite om fossingarna, då äre bra att ha en stor vovvse som kan ligga på dom=)
Var på stan o köpte stadsfestbiljetter idag iaf, träffade min underbara flickvän Lina så vi låg o chillade vid älven i nån timme=) Kändes som typ ett år sen vi träffades? Måste hitta på nåt kul snart iaf!

Sådär ska man inte se ut när man blir pussad=(

Gbg-pojkarna är påväg hem just nu, anländer i Bastuträskt typ kl 7 imornbitti=) Vill fan inte träffa dom, en vecka på Rhodos, tror ni dom är nå negriga då? Jag är lika blek som alltid så jag håller mig borta, lär ju se ut som ett spöke brevid dom! :P
Näe, blir säkert att träffa dom nån dag iaf=) Vet inte hur länge dom stannar än och dom måste väl hälsa på all familj o alla gamla vänner först, men lär väl träffas på Stadsfesten om inte annat=)

Ensam hemma ikväll, vet inte riktigt om jag vill ha sällskap eller inte..
Blir nog en långsväng med Holly o sen soffan. =)

I've tried and tried to let you know, I love you

but I'm letting go..

Fy saaatan så varmt vi har haft idag!
Har inte gått att göra något, man svettas av att bara andas :S Hursomhelst så gick jag o Holly ner till vattnet med Patrik o Hera så vovvsarna fick springa av sig i vattnet. Holly blev nerbrottad i vattnet o doppade huvudet typ 4 gånger stackarn! Men såg helroligt ut xD
Annars än det så har jag nog bara legat i soffan.. Känner mig otroligt tjock. Skulle egegntligen ut o gå nu ikväll men fastnade i en film så det blev inte. Får gå extra långt imorgon!

Nu ska jag genom duschen och sen blir det sängen, hare bra!
Hooj

Sounds like broken records playing over again

Varför förstör jag alltid?!
Nu gör jag det igen, och jag vet om det, men kan inte ge mig.
Jag är skadad nånstans.

There ain't no clouds in my sky

Har legat på altanen och solat i 2 timmar, och nu blir det nog iväg mot Vitbergs med LindaVe :D


Älskar
sommaren!

RSS 2.0