I was moving at the speed of sound

Överarbetad? Haha fjolligt. Tredje skoldan, varit en bra dag! En KORT dag!
Imorgon har vi 4 lektioner, sen blir det att fara o mysa med min älskling Hamlet!
Älskar att jag slipper köra emellan för endast 2 lektioner på fredag. Guld värt!

Fredakväll blir det något slags mys, lördag blir det agilityuppvisning och på kvällen blire köra Cadillac!
Den här bilden ligger visst ute på Google.se.. Jag tar mig friheten och snor den, när någon så vänligt hade tagit sig friheten att fota mig!

'Cuase you can't jump the tracks

Andra dagen idag. Kändes mycket bättre! Hängde med Skelleftebrudarna igen. Känner mig dock ganska ung när dom är kring 30 allihopa men det funkar ju ändå.

Hade våran första riktiga lektion idag, och det kändes ovanligt skönt att sätta igång med grejorna. Läraren är supersöt och ämnet är förvånansvärt intressant. Känner dock att jag inte tillför särskilt mkt i diskussionerna - mest eftersom alla andra pratar hela tiden o säger sakerna jag vill säga, eller så byter dom ämne helt. Men det är riktigt intressant att lyssna på de andras åsikter o livserfarenheter.

Har GALET mycket böcker man ska köpa, redan i dom första två kurserna. Förstår inte hur jag ska hinna! Blir att lägga upp något slags schema imorgon..


Imorgon har vi kortdag! Slutar halv 3 så är typ hemma 5 istället för 8 :D Happyface! Jag kanske rent hinner motionera min hund (och migsjälv?!).
Men nu ska jag sova, får hela 6½ timmes sömn om jag somnar inom 20 min :D
Hare gött!

Hot and heavy, pumpkin pie, chocolate candy, Jesus Christ

Oj. Första skoldagen idag, var himla nervös!! Men det gick ju bra. Tackar Albin för han är bra :$

Vi var 8st från Skell, så hade som några att vara med ändå, och ska samåka imorn. Vill gärna berätta om helgen medan jag minns men hinner/orkar inte just nu.

Hela veckan blir det föreläsningar osv, sen börjar hemstudierna. Längtar fan!

2 am

Just nu gör jag något ovanligt dumt!

You can't run, and you can't hide. Everybody crash and burns sometime

Fredagkvällen var över förväntan! Hade svinigt kul :D

Sedan väcktes jag av att det plingade på dörren. Jag hade försovit mig. Bara att kasta på sig finklänningen o fara iväg. Mådde skit hela lördagen, men hade ändå kul. Och kvällen var en riktig succé, men det får ni höra om senare :)


Nu är jag äntligen hemma iaf. Måste torka golven nere innan päronen kommer hem, och fara ut en sväng med min hund. Tror det bara blir en liten cykeltur idag. Sen ska jag på bio HÄR I HAMN!♥ Gud så längesen. Det är fan den mysigaste biografen i världen :) Ska se Jag saknar dig, där min låtsasbrorsa är med :) Tror dock inte jag har någon att gå med, om inte päronen ska med :P Men det är tur att det gör ju inget här i lilla Skehamn ;)

Näe. Dags för vettigheter.
Hare!

I'm tryin to make a move just to stay in the game but,

Har sovit jättedåligt inatt. Skyller på Tess.

Men har hunnit damsuga nedervåningen iaf, så nu har jag bara kvar en prommis o en dusch innan jag kan börja bege mig mot stan :) Och kanske borde packa inför imorgon, för det orkar jag knappast imorgonbitti x)

Gaah vad jag taggar kvällen! :D Tror det kommer bli awesomet, träffade Emelie igår utanför systemet o hon var också jättetaggad :) Alla verkar vara jättetaggade, och då kan det ju inte gå fel? :D

Näe, nu ska jag börja göra något vettigt istället :D
HA EN AWESOME FREDAG!! :D

Saknar den oslagbara trion. L kom hem?!

Damn girl, damn girl, damn girl, damn!

Känns stabilt detta. Sitter här o taggar sönder inför morgonkvällen o drömmer mig bort om hur snygg jag kommer vara för att jag har bäst vän i världen♥ (A) samtidigt som jag hostar och snörvlar som en gammal rökar-gubbe.
Det kan inte hjälpas. Jag har tänkt vara galet snygg imorn! Så snygg som jag bara kan iaf :P Det får helt enkelt duga :)


Taggar som sate! Ska hinna en sväng på stan imorn också. För jag får 11 931kr imorgon!!! :D NÖJD FLICKA! Trodde jag skulle få kring 9, så 3k extra är ju inte dåligt :D Så ska försöka hitta mig något snyggt imorn :) Dock är outfiten för kvällen redan vald, om jag inte hittar något totalt goergous på stan ;) Haha gillar hur jag låter fåfäng x)

Näe, nu ska jag gå o fika lite, o kanske sova snart? Måste vila upp mig för morgonkvällen :D
Hooj ;)


Do you know what makes me happy?

Är ovanligt trött idag. Tror jag har haft för mig för mkt de senaste dagarna.. Och så hjälper det inte att telefonen ringer mitt i natten jämt.

Har då legat i soffan sen jag steg upp, men tror det är dags att göra något vettigt. Som att ta in tvätten jag glömde ute igår..? Och sedan ska jag bege mig mot Solbacken för att inhandla lite alkohol o tacotillbehör :D Blir tacos till middag idag <3 Och awesome tjejkväll imorgon med alkohol!
Vill egentligen på stan en sväng också men tror jag ska försöka satsa på det imorgon innan supandet börjar. Tänkte ta med mig Hollan upp nu o fara på klubben med henne en sväng först :) Hon var så duktig igår så tänkte att då borde hon väl kanske vara duktig idag med när det inte är något annat folk där? Kanske vågar köra lite slalom.. Det är fan ren lycka att se henne köra slalom! Det är så fint♥

Sen blir det nog en skogsis, och kanske prova min 50tals-look inför lördagen? Blir spännande o se om jag kan göra något vettigt med mitt hår!


Näe ursch. Ha en bra dag folket!

Girl I've never loved one like you

Måste bara skryta upp min flicka lite nu innan sängen. Hon var så duktig på klubben ikväll!
Vi började uppe på lydnadsplanen, gick lite fot o sånt o hon var himla lugn o fin. Höll aldrig i kopplet, men det fick hänga där som en säkerhetsåtgärd..
Sen gick jag ner på agilityplanen o tränade lite lydnad där i ett hörn. Men mest tränade jag att hon skulle fokusera på mig, eller ligga o vara lugn medan dom andra körde. Hon fick träna lite kontaktfält, vilket går ganska bra! Och så fick hon hoppa lite hinder, vilket jag inte är nöjd med. Hoppet är som något slags frikomando, hon vill sticka iväg direkt efter hon landat >.< Menmen.
Hon var ovanligt lugn o fin o höll sig brevid mig när jag o Tina stod o snacka skit :P Så jag testade ta av kopplet en stund, gick lite fot och tog tillomed ett hinder, och hon for ingenstans! :) Glad matte :)


Osså måste jag bara påpeka att jag bara älskar Penny. Hon har sån fart! Och himlar så duktig Linnéa har blivit. Dom är riktigt härliga att se på, jag blir som avis ;)
Och Kalle o Ceasar hade visst nollat sitt första lopp i Drängsmark, såg lite av dom med ikväll o det gick ju jättebra! Ångrade mig himla mkt att jag inte hade med Ronja, banan dom hade ställt upp såg sååå himla rolig ut att köra!! Men jag hade nog inte orkat springa ändå. Jag blev helt slut av att bara vara där.. Undra när den här jävla förkylningen ska ge sig.

Men nu vet ni, min stora hund är bäst i världen! Och pisshundarna där nere är till salu. Just nu iaf. Hatar när dom löper.

Näe, om man kanske ska gå o lägga sig..
Hare gött!

Aldrig aldrig, allt som var du och jag

Vaknade klockan 6 imorse av ett väldigt udda ljud. Efter ca 5 min insåg jag att det var min stora hund som ville komma ut ur buren x) Så hon fick hoppa upp på sin filt längst ner vid fötterna o började leka med en benbit. Hon råkade he ner den på golvet, så då hoppade hon ner o tog upp den så då tittade jag på henne. Och nu la hon den så långt ut på sängkanten som hon kunde andra gången hon hoppade upp. Hon tittade på den en stund, sen puffade hon till den med nosen. Ingenting hände, så då puffade hon till den ordentligt så den flög av sängen. "Oj kolla matte den ramlade ner!" Vart hellycklig o hoppade ner efter den x)
Tur att hon roar sig på det viset istället för att tugga skor o sånt iaf!


Klockan 7 kom mami o sa hejdå, så jag gick o la mig i deras säng för att få sova en stund till. Råkade sova till halv 12... Men sen dess har jag hunnit med två tvättmaskiner, plockar ur diskmaskinen och klippt alla 72 klorna på hundarna!
Skulle egentligen till M idag, men det känns så stressigt när jag har mer saker för mig.. Så tror jag ska pillra på här hemma till typ klockan 4, åsså fara till Bureå o gå i skogen där med alla hundarna innan jag far o hälsar på LindaLi i nya lägenheten en stund före jag ska på Onsdagsträningen.

Pratade med M ett tag idag, o jag taggar fredag som fanken! Först skulle vi bara vara jag o hon o kanske AnnaO, men nu kommer T-boy o massa gammalt folk också! Älskar att det fortfarande blir tjejkväll dock :D
Ska försöka ta mig in på systemet idag också.. Och så hoppas vi på att slippa en speciell gris på fredagkväll :)

Näe, nu är det dags att hänga mera tvätt!
Hare gött

Bang bang, my baby shot me down

Oj vilken dag! Slöade ungefär till kl 12, sen så gick jag ut i skogen med Hollan o min underbara mor började städa mitt rum! När jag hade kommit hem, och badat min hund >.<, så gick jag upp för att hjälpa till. Och fint har det blivit!

Vi har fått fram mitt skrivbord, plockat ur flyttlådorna så dom är borta, städat garderoberna så nu är dom inte överfulla längre. Slängt massor av kläder, både i soporna o i smutstvätten. Har satt igång 3 tvättmaskiner, vilket är ganska bra för att vara jag, jag brukar inte kunna tvätta. Och allting är damtorkat. Min (mammas) bärbara dator har nu flyttat till sitt nya hem här på mitt fina skrivbord och har fått sällskap av två helt nya högtalare o en baslåda. Jag gillar ljudet! Gitarren har en hedersplats vid tvn. Fast tvn kommer snart bytas ut mot boxningssäcken, fler hyllor ska upp och Hollans bur ska tillbaka in på rummet.
Men det börjar likna ett ställe där jag faktiskt kan trivas :)

Synd bara att päronen ska iväg till Dalarna imorn så kommer troligtvis sova nere i deras rum resten av veckan. Mira o Tess är inte tillåtna på mitt rum, och dom ylar hela natten om dom måste sova själva..


Näe nu ska jag renbädda, sätta igång en sista tvättmaskin och ta mig en lång, välförtjänad dusch!
Hooj

Btw så gillar jag att jag har min stora fina, mysiga hund som ligger under skrivbordet och värmer mina fötter!♥

One day we'll all be old and I'll be so damn beautiful

Har en halsmandel som tkr att den borde få växa och bli lika stor som en tomat. Men det tycker inte jag. Jag tycker den kan ge sig!!

For på HU ikväll iaf, var ju första dan :) Hade med Hollan, lite socialträning o sådär.. Hon var riktigt duktig :) Tränade lite targetplatta bland folk - det trodde jag inte skulle funka men det gjorde det :) Typ :P
Sen fick hon köra lite agility också, kontaktfält o sånt. Litar dock inte på henne nog mkt för att släppa lös henne. Vilket är himla tråkigt. Menmen...

Nu sitter jag på mitt "halvstädade" rum som ser mer stökigt ut än städat på något sätt. Ska plinka lite gitarr o läsa lite bok innan sängen. Blir nog svampplock med mami o MarieAnne imorn om jag orkar!


Yeah they talk about her
She smiles like shes so tough
She says
"Hey can you talk a little louder,
I don't think my heart is broken enough"

Can you help me unravel my latest misstake?

Ursch vad jag hatar att vara förkyld!!! Så idag har jag bestämt mig för att låtsas som att jag är helt frisk. Har börjat städa undan på mitt rum - jag har ett skrivbord nu! :O Det fanns faktiskt kvar där under all den skiten.

Men sen började jag o brorsan att slita tapet i hans framtida sovrum. Ska göra om där uppe så hans sovrum han har nu ska bli vårat vardagsrum osså ska han bo i det omöblerade rummet såfort det blir tapetserat. Ska bli härligt! Då har man dator o tv osså ska vi köpa ett litet kylskåp så då slipper man vara nere hos päronen så mkt. Dock har vi ingen spis i köket så blir ändå middag här nere, men lite mer som en egen lägenhet blir det ju!

Btw så är jag jättesugen på alkohol. Riktigt riktigt jättesugen på alkohol. Ångrar lite att jag ska iväg till Boden i helgen, dels för att jag hellre hade varit i Luleå o tävlat men det har jag glömt anmäla mig till. Och dels för att jag hellre vill dricka alkohol. Men nu är det så att vi far inte förän på lördagmorgon så jag har tänkt dricka alkohol på fredag. Hoppas bara M inte jobbar! Jag vill ha en riktig tjejkväll o gå ut o vara skitsnygga så som vi brukade förut. Ibland tkr jag inte om Adam >.< Näe nu var jag dum, han gör mig vän glad så han är bra!
AnnaO ska nog vara med också, men hon kanske ska jobba på kvällen så det sög.
Matilda Sundin - ring mig om vi inte har pratat partyplaner redan när du läser detta!

Borde ta mod till mig o gå ut med min hund, men först måste jag nog sova en stund.. Hatar förkylningar. Dom blir bara värre om man envisas med dom. Jag brukar vara bra på att envisas. Men erkänner nu att det ger inget...
Feberyra? Känner mig konstig.
Godnatt!


Vill tillbaka!!

Doggy Professional Agility Cup 2011

Klockan 5 i torsdags bar det iväg. Vi hämtade upp Andrea, och brorsan hann köra oss vilse före vi hittade till Bastuträsk?! Fast lyckades ändå få sitta o vänta på stationen i en timme typ.
Fanns världens sötaste lilla flicka där som klappade Ronja o bara sprang omkring och var allmänt söt. Fick vara lite barnvakt när hon smet iväg från sin mamma också. Jag kommer bli en så jävla bra förskollärare alltså!!

Vi skulle ju egentligen inte sitta med Pia o Amanda, vilket var himla tråkigt. Men lyckades ordna det så vi hoppade på i deras vagn istället :) Satt o spelade kort halva natten, o sprang ut med hundarna lite då o då. Bella lyckades falla ner mellan tåget och perrongen?!! Men det gick bra ändå. Ronja pinkade i Övik kring 11, o sen höll hon sig ända tills vi kom fram i Götet 11.15 på morgonen. Duktig flicka!

Bella fläkte ut sig ordentligt!


Helmer försöker charma min surkärring, men det gick inge vidare..


Var ganska obekvämt att sova i sittplatserna. Som tur var så hade vi två säten var, men tjejerna sov visst inget mycket alls. Jag lyckades nog få ca 5 timmars sömn iaf! Men jag behövde det verkligen, var ju som förkyld.

Vi anlände i Göteborg o gick genom regnet till Scandic Crown. Men självklart fick vi inte checka in förän kring 2 så vi dumpade bagaget där, bytte om o gick en sväng på stan! Var lite tråkigt att vi aldrig kunde gå in alla på en affär samtidigt men det funkade ju. Åt lunch på Tugg o sen mötte L upp oss!!!
Svarta fåret...?




Tjejerna var trötta o ville vila en stund innan det bar av till Liseberg, och då var Andrea jättegullig o tog med Ronja till hotellet så jag fick gå en sväng extra på stan med L :)
Hittade mig en lite 50-talsaktig klänning som jag köpte, ska ha den när jag är fyllechauffis åt AnnaKarin o Larsa. Känns som om jag kommer vara det ganska många gånger ;)


Efter det så sa jag hejdå till min bästaste vän och begav mig mot hotellet för att hinna duscha o vila en stund innan vi skulle iväg. Vart som en träff nere i lobbyn där dom informerade om kvällen och dagen efter och alla var jättetrevliga! :) Vart abbonerad buss till Lisse o gratis inträde och åkband!





Vi åkte massor av karuseller! Men sparade dom blötaste till sist ;) Tkr lite synd om Erica som inte hade med sig sin poncho.. (Vi fick var sin av Doggy) Det var verkligen som om dom siktade med vattnet på henne också! Homla blöt vart hon :P





Vi fick också 3 matkuponger på 50kr var, som bara gick att använda på resturanger o fik där inne på Liseberg. Så vi åt en tacotallrik till middag, vi gick ihop o betalade för man skulle max få tillbaka 10kr på varje kupong. Sen när vi hade åkt alla blöta karuseller så hade vi bara ca en halvtimme kvar innan vi var tvungen att gå mot bussen, o alla hade kvar kuponger så vi tänkte att vi går o äter lite efterrätt!
Väl där så slog vi ihop alla våra kuponger, vilket vart 300kr, och bjöd L på fika också!




Erica från Boden hade tänkt köpa godis för sina kuponger så hon sprang iväg för att göra det men det gick inte! Så hon panikhandlade lite fika och ville ha en doggybag så hon kunde ta med det, men hon fick två papptallrikar... x)

Andrea är visst gammal, har en liten unge, en till på G och sist men inte minst så är hon handikappad med! (Jag är trött, skylten är rolig)

Efter bussresan hem så vart det ut en snabbis med hundarna o sen direkt isäng!

Upp tidigt på morgonen för att rasta hundar o äta lite hotellfrukost! Plockade på mig galet mycket mackor o yoghurt, och sen så kommer Pia och sätter sig med plättar?! Skippade sista mackan o tryckte i mig en plätta med grädde o sylt istället :D
Sen packade vi ihop det sista och bytte hotellet mot en solig plats i Trädgårn'.

Haha förlåt Pia, men jag var tvungen! Ser så roligt ut att hund o ägare har samma grimasch!


Min flicka låg gömd under en kylfilt hela dagen, och hon var rätt nöjd!


Var så roligt. Såfort vi kom till tävlingsplatsen så slappnade hon av. Hon har varit spänd hela resan, men då äntligen kunde hon slappna av - det här visste hon vad det var!

Tävlingarna började somsagt med en uppvärmningsbana. Den var jättelätt och bara på 14 hinder så vi körde den. Gick rätt bra men jag blev helt jävla slut direkt.. Var inte nådigt förkyld då jag vaknade på morgonen! En helkväll på Lisse var nog inte jättesmart.
Första loppet så diskade vi oss. På sista hindret. För jag sprang ifrån henne för långt o orkade inte vända om o ta sista när hon sprang förbi det. Men det var ett skitfint lopp! Högerslalomet var tillomed bra♥ Allt var mitt fel :) Men inte som att vi har någon chans mot hundarna som vi mötte. Alla jävlarna sprang banorna på typ 20- 25 sek o vi var uppe på 31. Menmen, hon var duktig!
Gick som lagomt bra för alla hela dagen. Inte riktigt jättebra för någon av oss, vilket sög. Men alla fick bokaler ändå :$

Såhär kände jag mig hela dagen.


Men det var himla trevligt. L komme o tittade, och MASSOR av annat folk också. Hade jättemycket publik hela dagen så det var härligt! Och så fick vi lunch från Max :)




Haha ja just ja! Pojkarna var himla kär i Bella hela tiden, och Zacke tog sig rent friheten att gå in o mysa lite med henne i buren x)


Skyndade oss till Cantralen efter prisutdelningen. Men Amanda var tvungen att fara på Apoteket, så hon dumpade hund o grejor o sprang iväg medan vi köpte Subwaymackor. Hon kom just i sista sekund tillbaka! Tur!
Men konduktörskan var en bitch. Det fanns lediga platser i Pia o Amandas vagn men vi skulle ändå inte få sitta där? :S Men det sket vi i. Vi tänkte att vi flyttar oss om det kommer någon som ska sitta där vi var, men det kom då aldrig någon. Vi hade två säten var hela vägen hem!
Spelade mera kort, men nu var vi tröttare så vart inte riktigt lika socialt :P Var nå fyllegubbar som pratade med oss en massa också. Smått obehagligt.
Försökte få min hund att kissa där kring 10 på kvällen men fanns ju inget gräs nånstans o var livrädd för att missa bussen så vågade inte springa nå långt. Så istället ställde jag väckarn på 05.00 för då skulle vi komma fram i Övik. Där fanns det gräs åt henne iaf! Så hon höll sig 12 timmar påväg hem också. Himla duktig :)

Vi var typ 20 min sena till Bastuträsk, men där sa vi hejdå till våra resevänner och bytte tåget mot Andreas pappas bil! Var himla skönt att komma hem, men är ännu mer förkyld nu... Har sovit mest hela dagen men längtar ändå till sängen. Så tror jag ska gå dit nu!

Jag har haft en sån himla rolig helg!! Tack till Doggy och SHU för att ni anordnade detta, och ett ännu större tack till mina fina norrlandstjejer som gjorde resan helt underbar!
Detta gör vi om nästa år, eller hur tjejer? ;)

No one can find the rewind-button girl

Jag gick ut i regnet med min hund.. När vi väl kom till skogen så fick jag en kvist i ögat när jag gick på sidan i mitt försök att undvika vattenpölarna som upptog hela stigen. Jag vart förbannad o plaskade rakt ut i vattenpölen, och insåg att jag hade ju faktiskt stövlar på mig.. Så då fick jag något slags lyckosläpp o började hoppa i vattenpölen o skratta x) Det är ju skitkul att hoppa i vattenpölar! So what om man blir blöt, blev jag ju ändå när jag var ute i regnet en timme.
Jag tror att alla människor skulle vara mycket lyckligare om dom skulle börja tänka som barn lite nu och då!


Sen vart jag som ännu gladare för att mitt lilla monster var riktigt riktigt duktig idag! Kom varje gång jag ropade o gick fint brevid mig varje gång jag bad henne :) Stolt matte!

Har typ packat klart snart. Glömmer mobilladdaren hela tiden vilken inte är det bästa. Kanske bäst jag går o hämtar den nu när jag kommer ihåg det.
Men sitter o spelar gitarr! För första gången sen Göteborg typ. Har hittat en skitbra låt som faktiskt var väldigt lätt att spela :) Synd bara att händerna är ur form. Har redan skitont i fingertopparna o handlederna o har typ spelat i en kvart xD

Näe, nu ska jag göra något vettigt istället! Ha en awesome helg!!

I believe we place our happiness in other people's hands

Idag har jag varit duktig tycker jag!
Steg upp 6 o for o jobbade på Aura, himla kul var det :) Slutade halv ett, så då rockade jag lite ring o sen gick jag ut i skogen med alla hundarna. Det gör jag inte om själv någongång snart >.< Himlar så jobbigt!
Menmen. Min stora hund tkte det var rätt roligt att rulla i leran, så sen när vi träffade Fru Nordvall så frågade hon om hon hade tappat all sin vita päls x) INTE REN HUND.
Tog längre tid att bada henne o städa upp i badrummet än det gjorde att gå ut o gå. Värt.


Drog till stan sen, hälsade på M o drev lite med hennes man... xD Fick träffa Åsa också, det var längesen nu. Är ju lixom inte hemma hos Ms föräldrar lika mkt nu när hon inte bor där längre x)
Sen gick jag o köpte en ny namnbricka åt Ronja, osså gick jag en sväng på stan. Hittade ett par byxor jag ville ha, och en mössa. Men byxorna var jättekonstiga ;S Provade min vanliga storlek o då var dom jäääättestora, så provade en mindre, och sen en ännu mindre men det hjälpte inte. Och hittade inte en ännu mindre så sket i det. Får väl se om jag hittar något jag gillar i GÖTEBORG istället :D

Nu på kvällen skulle jag egentligen vara med AnnaO, men sen kom jag på att onsdagsträningen började om ikväll, fast sen kom jag på att jag inte kunde fara för mami skulle o gratta hennes kompis på 50årsdagen o behövde bilen så då följde jag med dit istället!

Nu är vi hemma o jag ska upp o sätta på lite musik o börja packa väskan!
Planen för morgondagen är först en prommis med Hollan, sen en med dom små. Sen bada min lilla hund, eventuellt gå en sväng till med min stora hund, packa klart, äta middag och BEGE OSS MOT TÅGET :D


Ha en bra helg alla vänner, I know I will :D 
Blir nog inte nå bloggande i helgen.. Kanske ett sista imorn ;)
HOOJ

If your dick was as big as your mouth.. I'd be interested


Hittade MIN tröja! :O Villhavillhavillhavillhavillha. Den var inte ens nå dyr. Den kostade typ 150kr, men vart skitmkt med frakten osv....


Då vet mina vänner vad dom kan köpa åt mig i julklapp?! :D

Now I'm waiting for a text, call, whatever

Jag håller på att driva migsjälv till vansinne. Vill verkligen bara ut o springa, eller gå några mil. Var himla härligt igår, men morsan var ju med så vart som inte samma sak..
Syrran berättade att en arbetskompis till henne hade bokat en resa, bara vips sådär, till fjällen. Bara hon o hundet. Skulle ut o vandra. Det lät inte som en dålig idé! Vart som avundsjuk.

Blir jobb imorn, spelar ingen roll hur jag mår. Ska jobba på Auras fritte :) Blir nog kul! Och sen måste jag börja packa... :O Göteborg om 2 dar!!!



Jag förstår inte hur jag fortfarande kan hoppas.

Vem lämnade vem?

Vi tog rent Glenn o for iväg till Bureå för att gå ut med hundarna. Var himla trevligt att gå på något nytt ställe! Jag orkade tillomed jogga en bit, men nu när vi väl kom hem så dog jag igen.
For en sväng förbi Ragnhild o Leif också, vart där i typ 2 timmar :P Men fick fika så ;)

Ska sova nu, imorgon blir det att göra något åt den soptippen som är mitt rum.
Hooj


Ja, det blir mkt bloggande när jag är uttråkad! Ni behöver ju inte läsa allt om ni inte vill :) Lovar att det inte är så intressant!

Jag önskar att jag var en sån som inte tänker alls

Har sovit rätt mkt, ätit lite nudlar och sett en chickflick. Känner mig en liten aning piggare och borde använda den energin till att gå i skogen med min hund. Det skulle nog göra mig gladare också :)

Ikväll kommer troligtvis AnnaO hit o snackar lite skit med mig, om jag inte ångrar mig o ställer in det.. Känner mig inge vidare social just nu, men var längesen jag träffade henne o känns som att vi har en del att prata om. Känns som om jag måste prata med någon, och jag vet att hon lyssnar. :)

Känner mig smådepp, förutom när jag tänker på GÖTEBORG! Tänk, om 3 dar sätter vi oss på tåget ner. Det blir en kort visit, men 2 dygn i staden är fan värd den 32timmars resan tur o retur. Och jag ska träffa Linda!!!!!! GUD vad jag längtar efter den där staden. Det var så underbart. Och nu har jag mitt ena hjärta med mig ner också, får se hur hon klarar storstan :P


Längtar lite ut till Sjön också. Sitter just nu o funderar på att fara dit ut, lägga mig på altanen i solen. Låta Hollan springa o busa med sin pinne.. Låter som en plan! Undrar bara om jag orkar.



Jag grät och vi kysstes
fast jag borde ha bett dig att gå
Och jag ska aldrig mer säga sanningen
till nån som saknar förmåga att förstå

The trees have fallen

1-0 till förkylningen. Stannar i sängen idag, höll på att skriva "det kan ju vara kul med lite sällskap" men det lät lite fel. Men mina kära vänner får gärna ringa eller smsa!

Dags för lite mer sömn nu!
Hooj

And I remember thinking that boy you must be dreaming

Ett telefonsamtal och lite choklad senare så är humöret bättre! :)

Dock fortfarande lika förkyld >.<

Kanske fanns det ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så

Har inte gjort mycket idag, men förhoppningsvis var jag till någon nytta iaf. Fick sluta kl3 så jag är rätt nöjd! Men ännu mer förkyld nu..

Känner mig ofantligt fet, men tycker synd om migsjälv så jag vill äta choklad. Haha, tröstätande är inte bra, rekomenderar det inte! Egentligen så vill jag ut o springa bort min frustration, men det kan jag ju inte idag, så då vill jag äta bort den istället x) Fet eller hurtig, finns inget där emellan ^^


Försöker fortfarande smälta allt från gårkvällen. Träffade några från klassen och dom såg lika glada ut att se mig som om dom hade träffat en rabiessmittad hund. Blir lite ledsen :/
Träffade dock JB o Jens!! :D Jens var då galet glad att se mig iaf så då vart jag lite gladare :) Stod ute o snackade med JB ett tag också, var läängesen nu.. Var himla trevligt iaf!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Känns inte riktigt okej att gå o lägga sig kl6, men blir nog nästan så. På tisdag har jag en efterlängtad ledig dag iaf! Då blir det nog en stay in bed-day :)
Hooj

What can I say? I sure know how to pick 'em

Haha vilken kväll. I've never bitch-slaped someone before, so that's a first.
Jag känner mig så jävla värdelös och idiotisk. Det känns som att jag borde känna igen svinen vid nu.

Är satans förkyld också, och inte sådär lite som i "lite snuvig o ont i halsen". Utan jag måste ha en papperstuss i näsan konstant och kan inte prata. Känns som att det kommer bli två underbara dagar på jobbet! 

So long motherfuckers





Vilken tur att
"Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar"

Och som du kanske redan vet, jag är oslagbar

Helveeeete vilket pass. 24timmar är inte okej. Känner kärlek. Eller inte, hotade med att kasta telefonen i huvudet på pappa om han inte stängde av den förbannade radion. Erika arg.

Men det blir bättre snart, ska ta en skön dusch o bege mig mot M! Blir nog ut på Olles ikväll och se Isaks pappas band :P Får se om M ska dricka eller inte, jag är då nykterist. Börjar jobba kl8 imorn, men måste fan få roa mig lite ikväll! Och ska ju vara med M så förhoppningsvis så kmr jag se gorgoues ut :$



Näe,
Hooj

Get your head out of the clouds

Insåg idag att jag har spenderat alldeles för lite tid i sommar med att ligga i gräset och filosofiera, och titta på molnen.

Så påväg hem från andra prommisen för dagen så la jag mig i gräset i parken och bara tittade på molnen ett tag. På tiden att ta vara på sommaren nu när den är borta..
För det är den. Löven kanske inte är gula och röda än, men jag sover med tjocksockar nu och då är det höst!

Jag vill ha dig nu

Jobbade 9-18 igår. Var rätt lugnt även om det var massa barn. Efter jobbet skyndade jag hem o ut o springa med Hollan. Sen for jag o Ronja o mös i Fällbäcken :) Fast hon hade lite problem med alla katterna x)

Idag ska jag försöka mig på att vara lite duktig innan jag ska iväg o jobba! Tänkte sätta igång nån tvättmaskin o ta mig en skogsis med både dom små och med Holly. Kanske diska bort från diskbänken, damsuga nåt varv.. Fast klockan är rätt mkt, får se hur mkt jag hinner.. Ska sluta sitta här o lyssna på deppiga Winnerbäck iaf, ha en bra helg allihopat.


Jag har försökt att träffa andra men det är inte så lätt
Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt
Det är dags att lägga på,
men att stanna känns så rätt..

Heart Bling

Haha jävla wierd. Det ringde på hemtelefonen, en heltrevlig Göteborgare som ringde från Bingolotto :P Han sökte mig o hade nå erbjudande så vi snackade om det i typ 5 min o sen sa jag det att jag inte hade råd för jag skulle börja plugga o så.
Han: Vad ska du plugga till?
Jag: Förskollärare
Han: Jag tror du kommer bli en bra förskollärare Erika!
Jag: Tack du, det tror jag med ;D
Han: Om jag vore en liten pojke så skulle jag vara helkär i dig! Fast det behöver man kanske inte vara liten för att vara...

Haha jag dog lite x) Han körde några till riktigt dåliga repliker o vi snackade i typ 20 min :P
Ändå kul, och väldigt randomt! :P

Don't feel like picking up my phone

Idag tar jag Bruno Mars råd och ska fan i mej inte göra ett skit. Fast jag är galet rastlös, skulle vilja fara ut o springa eller något. Men är ännnu mer förkyld idag så jag tror jag ska mysa ihop mig i soffan under några filtar, göra mig en kopp te och sätta igång nån film istället.

Just nu sitter jag bara o leker med mitt nya bildredigeringsprogram. Men jag är ovanligt ego och leker bara med dom dära galet snygga bilderna som Lima tog på mig. Kanske måste börja orka använda smink om jag ser ut sådär i det :$ Näe nu känner jag mig alldeles för ego, så bjuder på några goingar från den dagen!
Diverse fagra och mindre fagra bilder följer:








For what it's worth, I like you. 
And what is worse - I really do.

How do you know when to let go?



Look me in the eye and tell me you dont find me attractive
Look me in the heart and tell me you wont go
Look me in the eye and promise no love is like our love
Look me in the heart and unbreak broken, it wont happen

Its love that leaves and breaks
The seal of always thinking you would be
Real happy and healthy strong and calm
Where does the good go
Where does the good go?

I like to think that I'm a pretty good kisser

Igår jobbade jag heela dagen. Sen vart det mys o pokerkväll i Fällbäcken :)
Försov oss idag... Vaknade halv 3 o skyndade mig iväg till M! Var läääängesen jag var med henne. Vart en sväng på stan, o en Subwaymacka till middag :) Sen kom T-boy o RW också, var längesen jag träffade dem med så det var trevligt!

Väl hemma så tog jag på mig springskorna o for ut i skogen med Holl. Vilket är galet dumt för jag är galet förkyld. Men känner mig galet tjock och är galet sugen på choklad så var tvungen att springa bort lite före jag tryckte i mig mer äckel.

Fick bilderna av Mattias Skåning idag :D Var inte lika snygg på dom som jag kom ihåg, men helt okej ser jag ju ut :) Och det var en satans rolig kväll!


Pray for the thunder and the rain to quietly pass me by

Haha satan så kul det var igår!
Jag var lite orolig i början, för jag kände bara Nord o Albin, och det var en jävla massa folk där! Men det tog inte lång tid förän jag passade in bra där i soffan med killarna som såg massa fula videos :P Var nästan bara dudes där, typ 3 andra tjejer osså jag :P

Vi lekte nå lekar, typ bolla med ägg och stock-kastning :P Var svinigt kul alltså :P Sen självklart var det en massa drickande o pratande på det då ;)

Har faktiskt ingen aning alls om vad klockan var när vi började bege oss mot själva festplatsen (som låg granne med huset vi var på förfest i) men det var fortfarande "för-bandet" som spelade, så vi käkade nå hamburgare o köpte lite mer att dricka.
Man fick köpa öl-biljetter, och med dessa kunde man då köpa öl, cider o hamburgare. Så för en hundring fick jag mig en hamburgare och 4 cider, det var helt okej!

Krutov började spela (♥) så jag stod självklart längst fram o hoppade med. Haffade tag i Magnus när han gick förbi och berättade att min syster alltid brukade önska en låt som dom aldrig kunde spela, så då hade dom skickat en t-shirt till henne istället och en lapp där det stod att dom var ledsna men att dom aldrig skulle lära sig spela den :P Han skrattade gott o ville att jag skulle ta reda på vilken låt det var så jag började terra syrran fast då var klockan typ 1 så hon låg o sov.. Så då önskade jag Don't stop believing istället så då sa dom "Den här är för Erika!" och nån Simon som också hade önskat den...... ;P
Senare önskade jag Sweet Child O'Mine så då sa dom typ "Nu har Erika önskat en låt, och vi gör allt för henne, eller iallafall Magnus!" eller nånting ditåt. Haha jag var asnöjd :P



Hade bra sällskap där fram där jag stod också :) Tappade bort Albin men var med nåra killar från förfesten istället. Det jobbiga var att alla trodde att jag o Albin var tsm ;S När jag frågade varför dom trodde det så fick jag alltid svaret "För ni kom ju tsm" x) Puckade pojkar alltså! Menmen, det var visst 4st där som var efter mig, märkte bara av två stycken egentligen.. Men dom hade visst frågat Albin om jag var singel osv. :P
Ändå lite kul, för jag kände mig inte så snygg igår så fick en liten confidence boost ;)

Idag har jag sovit typ hela dagen. Vaknade tidigt i morse och mådde precis som jag förtjänar. Fyfan.. Har fortfarande ont i huvudet..... Men det var det värt! Riktigt trevlig kväll :D
Tack Albin för jag fick följa :)

Even the wrong words seem to rhyme

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men har tråkigt så! :P
Har träffat någon som jag tycker om, som gör mig glad :) Men som jag inte vill prata för mycket om för det kommer gå åt helvete snart.

Så istället kommer här en massa oviktig fakta om min dag :) (Ungefär som vanligt dådå!)
Fick somsagt sluta två timmar tidigare igår! Så hade lite egen-tid innan jag skulle iväg till syrran iaf. Där fick jag go'maten! Fläskfilé med creemcheese-chips o gräddsås i ugnen? Mums var det iaf!!

Skjutsade iväg dom på festen o sen såg jag o pojkarna film. Somnade i soffan som jag alltid gör, och vaknade upp med massa porr på tvn som jag alltid gör ;S TV1000 är inte att leka med på natten alltså!

Imorse satte vi igång en till film så jag satt o kollade upp om studiemedel o sånt. Har ju tagit mig in i Luleå :) Så nu ska jag bli förskollärare pårikt!

Vi gick ut o väckte fylleristerna kring 11 så sen for jag hem o mös lite. Tog en sväng i skogen med Hollan också, det var fanken längesen det bara var jag o hon där ute! Hon var riktigt duktig också :)

Sen lite mera mys o lite middag. Och nu sitter jag här. Ensam o uttråkad i väntan på Albin. Borde kanske duscha o göra mig klar :P Då kan jag ju börja dricka sen (A) Blir Triaden ikväll. Nöjd L?  Jag var sugen på att fara ut o dansa men är knappast nå folk på krogen. Är både Lulekalaset, Norsjöbeachen, Kurjan o Triaden ikväll. Blir inte över nå folk till krogen!



Btw så har jag lärt mig knyta en slips. Yeah that's right. I'm suiting up tonight.

Ibland saknar jag livet i Götet...




Har kollat igenom alla bilderna för första gången sen vi kom hem... Vilket liv vi hade!

Almighty♥

Sovit mycket? Njaaaa!
Får skylla mig själv. Fast det är inte sant. Skyller allt på Markus!

Vaknade 2 imorse av att han ringde o tiggde skjuts från krogen, sen kunde jag bara aldrig somna om... Så har varit vaken rätt länge!
Men gick ovanligt bra på jobbet ändå, satt o löste suduko mest hela dagen :P Var dock inte så engagerad i ungarna som vanligt. Men blir irriterad på barn som gråter av INGEN anledning alls. Uh.

Nu är jag iaf hemma o sitter o väntar på den bästaste Liman i världen. Hon far tillbaka till Jönkan på lördag.. It kinda makes me sadface. Känns som att vi bara blir bättre o bättre vänner ju längre tiden går. Har typ umgåtts mest med henne i sommar av alla. Kommer sakna henne jättemkt!

Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, antagligen bara vara som vi alltid är :P Fast en sak vet jag! Vi ska panta en oöppnad burk ;D


Planen för helgen är ganska uppgjord också. Fredag är jag barnvakt åt mina änglar! Haha.. jobbar 9-18 o sen säkert dirr hem till syrran. Många små barn blir det!
Sen lördag var orginalplanen att det var klassträff i Burträsk. Men det hade jag glömt, och helt plötsligt vart det ingen tävling i Åbyn så jag vill dricka alkohol. Så bokade upp Albin.. Blir eventuellt hundvakt åt kusarnas buse också. Får se hur jag löser det där.......

Näe nu ska jag värma mig nå kycklinglår innan jag stupar!
Hooj

I walked under a bus, I got hit by a train. I keep falling in love, which is kind of the same

Bytte skift med Maja igår så jag jobbade 7-16 ist för 9-18. Då vart det inte lika stressigt att fara hem o hämta hundar innan jag skulle bege mig mot Piteå :)

Körde lite vilse, kan fanken inte förstå hur... Menmen!
Komme fram tillslut. Vi åt skräpmat på Sunes, sen begav vi oss mot Hemmakväll för att hyra film och ICA för att köpa godis (A)
Sen vart det hem till Saras pojkväns mammas killes hus x) Vi hade källarlägenheten för oss själva så vi mös där :) Gjorde en kladdkaka också, fast i två formar. Så då satt vi sen o åt kladdkakan direkt ur formarna.. Inge tjocka alls...... :D

Gick ju faktiskt två skogssvängar med hundarna också så vi tränade ju bort säkert lite.... HAH.
Hade jättetrevligt, men pratade för mycket :O Hann inte se alla filmerna ;P

Vi vaknade kring 12 o städade ur lägenheten på hundhår och sedan gav jag mig iväg. Men det var gode varmt i Glenn ska ni veta! Stannade i Jävre o köpte en glass som jag delade med hundarna :P

Och nu ska vi snart äta, sen blir det att bada med StefN! :D

Piss

Satan så dålig jag är!
RSS 2.0