25e bilden: En person som alltid gör dig glad

Guldgrabbarna! ;)

Just a smalltown girl osv

Gårkvällen... Jadu.

Jeepers spårade sönder med min vodkaflaska. Ångrar verkligen att jag inte tog kort på deras jävla drinkar! Bara sprit och koncentrerad saft. "Det var som såhär sött o sen... huuuuu"

Tog sista bussen ut o skulle väl försöka hitta Rockbaren. Hamnade först på nåt litet ställe, sen gick vi omkring ett tag o hittade tillslut dit, men var kö så in i h-vete så drog på Bryggeriet ist.
Dansade ett tag osså kom en surjävlafitta till vakt och sa åt oss att lugna oss?! :O Anywhoo så vart JB råfull, och dom andra hade visst lämnat oss själva på Bryggeriet o dragit vidare. Förbannad som FAN. Schysta vänner? Tur dom är söta och har blivit förlåtna.

Fick iaf hem JB osså komme dom andra hem där kring 4 tror jag.


Idag vare lite segt, men vi tog oss iaf upp o iväg på Universeum. Där vare rätt ball =) Kommer bilder senare!
Sen åt vi på Flintstone, råtrevligt folk där alltså. Jag beställde en hamburgare med bara dressing och då kom killen ut o ba "Den med jättemycket grönsaker, varsegod". Lite lustig tkte han att han var ^^

Vi flörtade lite med AL för att få låna jacuzzin men han var inte hemma ikv så vill inte ha oss där då.. Ist har vi sett Linas Kvällsbok. Den är så dålig x)

Jobb imorn. Orka palla sig upp kl 7.... :( Dom andra funderar på att dra ut, så då ska jag njuta av tystnaden med min chokladkaka :$

HOOJ.

Ibland blir man

Förjävligt förvirrad.

A sweet escape

Haha det ser ut som en svinstia här..

Igår så vare partyyy, massa bra musik o flumm o drickande. Stackars M jobbade ju idag så hon kunde inte följa, men vi drog ut med sista bussen o for på Bryggeriet. Det var lika galet kul som förra gången! Killarna var lite segstartade, dans är kanske inte riktigt deras grej ^^ Men efter sisådär 3, 4 shottar så var dom igång !

Hittade en helschyst snubbe som hette Niklas, o jag o L dansade med en snygging i en skjorta, o sen en 08a som hade en stickad tjocktröja på sig :O Han tog mig på arslet så honom gillade vi inte efter ett tag. Hatar när dom måste förstöra sådär.

Vi hittade lilla Robinenen Lundin också! Jag vart fan glad :D Men sen drog vi på Burger King för grabbsen var hungriga. Dom stod o käkade medan vi väntade på spårvagnen o då kom det en tiggerska så vi gav henne nåra slantar o sen ville hon ha killarnas Loka-flaskor. JB ba "Helvete heller, jag ska ha mitt vatten :O" O Jeepers "Men vafan! Ge henne vattnet!!"
Det var roligt när det hände, okej?

Är så galet, vi vaknar alltid när M far på jobbet. Det suger lite! Men ändå rätt kul för alla flummar sönder :P Nu har alla däckat igen så antar att jag får dra själv på Hjalmar o inhandla mera sprit. Får alltid åka själv........ :(

Uh. Kläder nu.
Ha en bra dag eller någe!

I brist på bilder från de senaste dagarna får ni en härlig sommarbild. Ge mig sol och värme


Galet besviken.

24e bilden: En bild som gör dig glad

I can't take my eyes off of you

Somsagt så hämtade vi grabbarna igår, släpade omkring stora väskor, åt lite mat, besökte systemet o for hem. Sen drog vi ut på BP o spelade några matcher men dom stängde jättetidigt så det sög lite. Vi drog vidare till Andra Lång men där stängde allt rätt tidigt också så blev taxi hem.

Jag sov fan inte mycket inatt! Lyckades somna en stund men JB väckte mig, sen kunde jag inte somna om.. Sov en halvtimme inne på toagolvet av okänd anledning x)
Somnade efter 7 nångång och sen steg alla upp  när M vaknade?! Så vart inte mkt sömn.

Vi drog en sväng på stan idag, åt på Pizza Hut men det var ingen höjdare. Väl hemma satt vi igång en film och alla somnade inom en halvtimme typ :P Det var nice ^^

Nu sitter vi visst o smådricker, blir självklart utgång ikväll igen!



Det suger för jag jobbar typ hela veckan, men hinner ju umgås med dom i helgen iaf.

23e bilden: En bild från i somras

Avslutningsveckan :D

22e bilden: En bild på en tid du saknar

I brist på bilder av STUGAN

Sommaren när Lollan var liten♥

Stay in my arms if you dare

Nu ska jag sooova. Är ovanligt trött idag med. Men är ju inte riktigt 100 än så kanske därför. Imorn måste jag iaf ta på mig kläder, blir kallt att gå ut utan :P

Grabbarna landar 12.25 i Götlabooorg! Så vi ska möta dom på Hjalmar, om dom hoppar av rätt :P Ska bli kul!

Somsagt, sängen nu.

They'dTellStoriesThatWouldWarmMySoul

Ge mig sommar och ta mig dit♥


Jag saknar sommaren. Jag saknar agility! Jag saknar momor&morfar. Jag saknar stugan. Jag saknar att grilla på kvällen och sova gott i husvagnen efter en vinst. Jag saknar att ha en hund på fötterna när jag sitter vid datorn. Jag saknar att ta timmeslånga promenader ut i ingenstans, bara för att det är det bästa som finns. Jag saknar att skylla allt man inte har gjort på att man "måste" gå timmeslånga promenader i skogen.
Jag saknar mina hundar.


Det här inlägget är väldigt värdelöst, både ovanför och under och jag förväntar mig inte att någon orkar läsa det, men jag hade inget bättre för mig.




Vi fortsätter väl med den fina sången. Få se... "Onsdag går jag ut och vankar".
Fast kommer inte hända. Vart sjukdag idag ändå. Är verkligen inte piggast i världen. Höll dock på att skratta ihjäl mig när jag tittade mig i spegeln :P Kände fan inte igen migsjälv! Stora jävla påsar under ögonen, finnar lite här o var, knallröd om näsan som någon ful clown och glansiga ögon, såg bara helt borta ut. Sen började jag roa mig med att pilla i mina påsar under ögonen. Uppenbarligen är något väldigt fel!

L for iväg på en arbetsintervju för en halvtimme sen. Hör och häpna: JAG ÄR SJÄLV! :D Jag funderade på att sätta på hög musik som fan o dansa naken, men det är ganska kallt här och ibland kmr det ju fula grannar o bara kikar in genom fönstrena så kändes inte så peppande längre. Ist sitter jag o lyssnar på sån musik som mina vänner inte riktigt gillar, på högsta volym ofc.

Småplanerade att jag skulle in o möta L efter intervjun, men tror inte jag orkar. Har lite saker jag borde göra på stan, men när jag är sjukanmäld så känns det inte så bra att fara o gå på stan..

Så tror jag skriver om texten på låten. Det är egentligen "Onsdag går jag ut och vankar, torsdag sitter jag i tankar" Så från och med nu är sången omskriven. Vanka kan jag göra imorn, såååå
"Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting.
Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring.
Onsdag sitter jag i tankar.
Torsdag går jag ut och vankar."
Nu är det bestämt. Ni hör att jag verkligen inte är på topp i hjärnan idag..... :P

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig


Jag är en sån där konstig, skadad människa som inte litar på andra människor.
Iaf aldrig riktigt helt och fullt.
Hon har alltid funnits, och hon skulle ge sitt liv för mitt, den dumma lilla hunden.
Men villkorslös kärlek är något som verkligen inte går beskriva,

Jag vill kramas och kyssas

"Måndag gör jag ingenting, ingenting, ingenting. Tisdag ser jag mig omkring, mig omkring, mig omkring." - Mitt liv denna veckan!

Igår gjorde jag absolut ingenting, även om det fanns en miljon saker att göra. Men orkade bara inte. Och saknade hemmet, där man visste att man fick mat även om man inte orkade göra någon själv.. Ms komentar var "Jag som bara antog att du inte skulle ha nån för du var sjuk" :S Tur jag redan ansträngt mig o ätit före hon kom hem :P

Idag så har jag tagit tag i livet även om jag inte riktigt orkade! Damsugade hela (43kvm) lägenheten och kände mig så stolt när jag lyckades laga damsugaren då den gick sönder halvvägs. Sen kommer det en j*vla H*RA som går in MED skor?! för att kolla på lägenheten. "Ursäkta, hade du tänkt damsuga åt oss sen?" lixom. Men jag är för snäll för att våga säga så åt folk :$

Sen skulle vi iaf in till AF för o lämna nå papper, så vi tänkte "hmm, ska vi prova att handla på Willys som K sa ist för att handla på Coop? Ja varför inte!"
Så då hittade vi dit, rätt stolta. Gick där ett tag. Var en halvtimme kvar innan bussen hem gick då vi kom till kassorna, visst fan hinner vi detta. Gick ut o tänkte "Vi tar buss till Hjalmar, orkar inte gå hela 2 hållplatser" Och när vi kom till närmsta hållplatsen kommer det just en fin blå buss med namn 31 Hj Brantningspl. Yey tänker vi o hoppar på! Det är bara det att den då tar största omvägen någonsin och vi missar självklart bussen hem. Känner oss väldigt vilse efter att ha spenderat en 25min på bussen som åker på alla möjliga gator som vi aldrig hört talas om förut.. Men vi kom ju då fram tillslut iaf! Tog en annan buss hem o fick hämtning på SäveStation av AL.

Men, trevligt att se en ny del av Hisingen! "Tisdag ser jag mig omkring" osv.

Nu ska jag försöka somna snart, jobb imorn o jag känner mig verkligen inte pigg än. Men det kan inte hjälpas. Vi har inget val helt enkelt!

Känner att det kanske behövs en bild efter det här vääääldigt intressanta inlägget!

20e bilden: En bild på dina närmaste

En bild på mina närmaste vad?
Tar vänner iaf.

-"Min fetma är en sjukdom" -"NEEEEEEEEEEEEJ!!!"

Vart inget AF, orkade inte. Sov istället.. Har haft jävla feberfrossa hela dagen. Inte okej!!

Hoppas att jag mår bättre imorn, måste verkligen förbi arbetsförmedlingen. Och ska följa L (jag orkar inte Sparkly längre, hon får nöja sig med att heta det på min mobil) på arbetsintervju kanske :)

Ikväll har vi sett Betnér. FYFAN så bra han ääääär !! Finns inte många bättre komiker alltså. Kärlek :D

Nu ska jag nog sova lite till. Har inte gjort mkt annat idag men det kändes ändå som en bra idé.. Ha en bra kväll :)

Here we come

Vaknade idag av att totala främlingar bankade på dörren och kikade in genom fönstrena.. Inte bästa sättet jag har vaknat på. Skrattade lite åt migsjälv när jag flög upp ur sängen när jag hörde att folket Sparkly pratade med hade en hund med sig. Det var en tax som hette Sture x) Först skrattade jag lite och sen vart jag lite ledsen o började sakna morfar :P

Har duschat nu iaf, och ska väl bege mig till AF o lämna in nå papper så jag får peeeengar ♥ Sen ska jag sova mer. Är sjuk :(

Btw så har Sparkly en liten söt stalker. Lundin-robinen vi träffade har hört av sig varje dag sen vi träffade honom i fredags! Är visst bjudna på fest på torsdag, men vi får se om killarna är taggade :P Bara 3 dagar kvar till JB&Jeepers kommer :D

Hooj, eller någe

Saknar gamkärringen med


19e bilden: En person som är snygg

Vet inte riktigt vem jag tkr är snygg nu för tiden, men här är några gamla favoriter!

There's blood in my mouth 'cause I've been biting my tongue all week

Ni ska veta hur jag har betett mig den senaste veckan. Inte den trevligaste människan att bo med antar jag.. Men alla har dåliga dagar, right?

Ber om ursäkt för mitt betende iaf, tjejerna är för bra och förtjänar bättre!

You know, they're my best friends=)

Grease Lightning!

Jadu, vad ska man skriva om gårkvällen?
Var en jeffligt trög förfest alltså! Fram till klockan 9 låg vi i soffan under filtar o såg film, men sen taggade vi till lite. Gjorde oss vackra o började dricka osv!
Flummade som vanligt sönder :P
Och mycket popcornkastande.
Försökte fånga det på bild, men gick inte så bra...

Efter x antal missade bilder sa jag "men kasta en gång till!" och fick detta fina:

Tycker helt ärligt att hon vart galet söt dock!


Mer popcornkastning.,...



Drog ut rätt tidigt, hade tänkt ta oss in på Trädgårn före kl  12 (då vare gratis) men det krävs ju att man ska hitta dit också! Gick vilse, klockan blev mkt så vi letade nytt ställe ist. Drog på Bryggeriet. Fyfan så kul! Massa härligt folk :D 

Var rätt dött när vi kom dit, men stod två killar o dansade så vi joinade dom. Dom hade lite vänner som komme också så vi vart några st. Galet roliga var dom! Dansade något som endast går att beskriva som jive-bugg med mösskillen, rätt roligt :P

Hittade lite mer roligt folk att dansa med. Tyckte synd om en kille som såg ovanligt besvärad ut, var ju knappast första gången han var ut o dansa men det såg nästan ut så :P Använde också honom för att rädda Sparkly från sin jävla stalker-snubbe. Honom hatade vi.

Hittade en kille med en awesomehatt! Självklart vart det dans med han o hans snubbar också. Snodde the hat och kände mig fin ett tag! :D

Sen satte jag mig en stund, hade ändå dansat i mer än 2 timmar... Så jag o Sparkly (gud vad jag håller på att skriva L hela tiden!!) satt där när en randomtjej kom fram o ba
"Ser ni killarna där borta? Dom stöter på er!" och pekade på två killar som vinkade som idioter x) Hon förklarade iaf att det var dom sötaste killarna vi någonsin skulle träffa, och dom var faktiskt väldigt trevliga :P Och lite cred ska dom ju ha när dom har en egen wingwoman!

Så somsagt, mycket bra kväll med massa trevligt folk! Med undantag för några idioter.

18e bilden: En bild på din fritid

Finns inget bättre!

Mössa?

Vi ska ut o dansa ikväll. Jag är för fet för mina klänningar, så det suger. Skärpning. Men man kan inte dansa i baggyjeans..?
Kan kan man, men man kanske vill vara fin.. Men jag är inte fin ändå. 
Skulle gärna köra på mössa ikväll igen men det matchar inte min outfit lixoooom...... Haha sen när bryr jag mig? xD

Är trött som stryyyyk! Försöker tagga till, var fan längesen jag var ut o dansa, måste ju skärpa mig!

Anywhoo
Skål

Bloggrape!

Erika sitter inlindad i en filt och äter chips, hon dricker iaf lite, så jag hoppas hon kommer igång snart!

/Almighty

I'll be here for you when the rain begins to pour

Gårdagen..
Vi mötte upp Almighty på Centralen, for på the system osså åt vi på Flintstone. Jag beställde en pizza, utan att egentligen veta varför för jag orkar aldrig en hel o tycker inte det är särskilt gott :P Men med Almightys hjälp fick jag i mig halva iaf. Kändes onödigt att lämna kvar en halv pizza så jag sa "Sparkly, gå och hämta en låda åt mig!"
Sparkly: "Men stoppa den i fickan!"
Jag: "Men ofta."
Sparkly: "Ge mig den då, jag kan stoppa den i fickan!"
Jag: "Det vill jag fan se x)"
Så hon tog den, vek ihop den o stoppade den i bakfickan på jeansen.. Nice.... xD Vi dog litegrann, och folket på resturangen tror nog att vi var lite fulla där vi satt med våra lila kassar. Vi sprang iaf ut därifrån asgarvandes.
"Vi har inget val helt enkelt"


Väl hemma så satte vi igång lite allmänt dålig 90tals musik o började drickandet! M kom hem från jobbet o började flumma med oss, dock nyktert. Hon åt middag på köksgolvet, så vi samlades som där i en liten ring. Av någon riktigt jävla skum anledning som jag inte minns så började vi prata om toarullar och killar som stoppar sina snoppar i dom ?!
"Dom är fan mindre än man kan tro".. Så vi skickade ut lite sms i en väldigt fin undersökning men ingen tog oss seriöst.. Av Jesper fick jag: "Ååå, så ni vet alltså?! Gud vad skönt det känns att komma ut med det! Det är som om en stor sten har tagits bort från mitt bröst! ;P"
Men jag tycker vi lämnar det ämnet nu..






Flummade på lite mer. Sen ringde vi efter en beställningsbuss eller någe.
Hursomhelst så var det en taxi som hämtade upp oss på Gunnesby Bro o körde oss till Skra Bro. Den chauffisen är fan de skummaste jag har träffat! Bo Ingvar hette han x) Han drog massa sexskämt och hans frisyr kallades visst för "Stubb med kort lugg" och han hade PP.. Linda dog när han sa det men jag förstod inte, sen dog jag när han berättade att han hade "porrpung". Inte okej bara.. inte okej...

Väl framme i Skra Bro skulle vi ta bussen in till stan, där träffade vi en liten pojke vid namn Robin. Självklart kan inte en Robin kallas för Robin, så han heter Lundin. Alltid efternamn på Robinar!
Han åkte iaf buss med oss ett tag, tog Sparklys nr och jag älskar honom för idag hade hon fått ett sms där det stod "Sparkly!!". Han är fan godkänd alltså, även om han typ var 93a..............

Älskade spårvagnschauffisen också. "Är alla ombord? Vi har sått här i 2 minuter nu. Nähe, där vare några. Nu då? Alla ombord? Är det ingen här som vet hur man läser en tidstabell?" Så jag skrek "MEN KÖÖÖÖR" Vet inte om han hörde mig men han sa iaf "Näe, nu kör vi!" osså for vi iväg :P Det var faktiskt rätt nice x)

Själva utekvällen var inget speciellt. Var nå dudes vi träffade som vi snackade med ett tag. Men dom snackade bara WoW så vi ville typ slå dom :)
Drog vidare o träffade en surjävla vakt osså ringde vi AL. Så rätt tidig kväll men funkade ändå!

Fler randomflummbilder:




17e bilden: En ovanlig bild

Det ni..

16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Jag gör allt för dessa två pojkar♥

Alldeles för trött, frågetecken?

Någon som minns S club 7? :P
Sitter o lyssnar på en galet gammal, galet bra låt. Jag diggar deras Sunshine album x)

Show me your colours iaf, den är söt!

I know you want what I want
Far away, but still within our reach
Do you dare?
Are you brave enough to show me
What your heart really wants to

Kände att det behövdes en bild på min sock här



Kanske dags för sängen. Känns inte som om jag sov något alls natten till idag så börjar vara inne på sista orken.. Men ni får ha det så bra!!
Lima kmr imorn, jag är glad :)
Natti

Can't help to think that this is wrong

Älskar när vi alla är på detta humöret, det är awesomet!!
Har nu flummat x antal minuter med gammal 90talsmusik o skriksång.
Kärlek på mina sambos!


Btw så kommer L inte längre heta L, utan hon heter Sparkly Stuff, eller bara Sparkly! Det är också awesomet.

Vi fotade massa också, men eftersom alla är osminkade o fula (och de andra två faktiskt bryr sig) så bjuder vi endast på denna skönhet:

Jag har hål i socken :O :(

Mysteriet på 37an

Har försökt få bussresorna lite intressantare, börjar som vara rätt less..
Men hursomhelst. Inne i stan så brukar jag sitta o spana efter ställen som jag skulle vilja fara o fota på någon solig dag. Och har ett underbart torn (?) som jag verkligen vill fara till! Men igår vart jag smått chockad. Det står nu helt plötsligt ett lejon med ett svärd och en krona i guld längst upp på tornet. Jag svär på att den inte var där förra veckan! Helt seriöst :O Hur kan jag ha missat den förut?! Så har roat mig med det mysteriet nu i 2 dar.

Randombild på Göteborg, snodd från Google.


Sen så såg jag något underbart :D Det satt ett fyllo på bussen, och om Jens inte ser ut som honom när han blir gammal så vet jag inte vad! Eller tvärt om, om han inte såg ut som Jens när han var yngre så vet jag inte vad :P
Jag vart lite glad i smyg!
(Och nu vart jag lite ledsen för hade en jättesöt bild på Jens men hittar den inte. Det sög.)

Sen så satt en person sig framför mig så jag lekte "Vad är könet" igen. Luktade som en man, breda axlar som en man. Men händerna såg ut som en kvinnas, och hade långt flickigt hår... "Det" tittade åt sidan och hade manliga ögonbryn, men det behöver ju inte säga så mkt. Mina skulle säkert se ut så om jag inte hade M som vän.
Och vill ni veta det dummaste?! Klart ni inte vill, men det får ni ändå! Mohahahah!
Jag glömde kolla när jag klev av!! Så kmr störa mig på detta tills jag ser "det" igen.


Blir galen på nåra ungar på dagiset också. Jag saknar Hattisbarnen som vet hur man gör när man typ såhär lyssnar på när vuxna pratar och gör som dom säger. Fast saknar dom självklart inte bara därför=) Jag saknar dom för dom är underbara!

Just nu sitter jag och känner mig tjock och har tråkigt. Därför jag skrivit så mycket. Jag orkar inte göra någon mat idag, så hoppas mina sambos orkar det för annars blire ingen! Har fått hem två filmer, Just go with it och Life as we know it, så blir väl att se nån av dom ikväll =)


Har ont i huvudet. Ska nog sova en stund!

15e bilden: En person som du vill vara med



14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider

Varma sommarnätter på min altan, med massa randomvänner♥

BLALALLALAAAAAAAA

Jag tar över Erikas blogg för en stund.. För Erika går runt i morgonrock och fixar mat och avbryter sig ibland för att attackera Linda med nåt konstigt ljud som skrämmer henne! Hur man nu kan attackera nån med ett ljud?

Anywho. Matilda was here!

Turn around

Antog att L var rätt less på att sitta i lägenheten så föreslog att vi skulle kolla upp det nya biljardstället vi hade hittat. Så vi drog dit, var ganska mysigt! Inte lika nerknarkat som jag trodde det skulle vara :P
L vann 4/4, men hon kickade mig bara första gången. De andra tre var det galet jämt hela tiden :D (och jag lät henne vinna en ;P)
Sen skulle vi försöka hitta nånstans att sola men orkade inte så for o handlade o for hem :P

Kände att det kändes som en händelserik dag. Snart kmr M hem så då blir det middag. Kyckling, surprise! ;P

Kan ju berätta att vi har en störande egenskap i detta hushållet. När någon sjunger, så slutar det alltid med att alla tre (eller de två närvarande) står och gapskriker väldigt vackert. Det är som en reflex..  Har hänt många gånger nu. Igår stod jag o lagade mat och började nynna på en låt och inom en halvminut så var det värsta operakonserten här inne!
Och idag började L småsjunga på bussen, och självklart joinade jag. Men vi fick stopp på det innan alla började titta på oss!

Längtar till helgen, då kommer Lima :D :D :D :D

Hooj


13e bilden: Du och någon klasskompis

Jag har ingen klass, men har gått i många olika så kände jag hade några att välja mellan..
Men, Isak Frank, han är underbar och fick mig alltid på bra humör:)

Easy come, easy go

Roade visst en kär sambo imorse.
M: "Det är som kul att Erika kliver upp tidigt och alltid muttrar 'FAN' och själv kan man somna om en timme eller två!"

Jobbet idag var.. Kallt. Finns inte så många bättre ord att använda. David var en ängel och kom med en kopp te åt mig idag när jag stod o frös som mest! Förutom att den jäveln snodde jobbet jag var ute efter så är han helt okej ;P

Mötte upp med L på HB o frös i 20 min tills bussen kom. Frös lite till på bussen, och började frysa ännumer när vi gick från bussen o hem.
Vår lägenhet brukar alltid vara "en liten del av Saharaöknen" men det räckte inte idag.
-"Vi får tända alla ljusen.. Och he igång ugnen!"
L -"Men kan du sluta nångång?! Hade JUST tänkt säga det!"
Börjar bli smått irriterande att vi alltid tänker exakt likadant :P

Annars vad kan man skriva. Är ju Alla ♥ans dag, men det har aldrig betytt särskilt mkt i mitt liv :P Förutom det där året jag fick rosorna av någon random. Det var rätt kul!
Jag roade mig iaf med att skära gurkan i ett hjärta idag..
 

Har iaf fått lite söta sms också, bl a av mamma och min blivande man.
StefN: "Grattis på alla hjärtans dag då älskling ;)"
Jag: "Grattis? Tror man brukar säga 'Ha en bra', men grattis på dig med gubben ;)"

Nu önskar jag alla söta små kärlekspar där ute en mysig kväll!
Själv ska jag spendera den med de bästa vännerna så är som lungt ändå =)

Ha en bra alla hjärtans dag

12e bilden: En bild på din vardag

Mkt bussåkande. Lite shoppande.. Och väldigt mkt "se drogade/dryga ut"

11e bilden: Någon du kan berätta allt för


Nedsprutad på Andra Långgatan

Hade ändå kul igår! Var ju som lite sliten efter 2dagars, men vi tog bussen in till stan o gick på Biljardpalatset. M hade inte heller spelat biljard förut så vi var som nybörjare båda två.. Hursomhelst var det kö, så vi tog en lapp o en cider o chillade i baren. Det kom nå killar o snackade med oss o utmanade oss, så vi skulle mötas senare o kicka skiten ur dom! Men vi hittade inte igen dom när vi fick bordet :P

M kickade mitt ass även om hon var nyare än vad jag var! Hon vann typ 5/7 eller nåt. Kommer helt ärligt inte ihåg hur många gånger vi spelade, men vet att jag vann minst två :P

Sen drog vi på McDonalds o ringde efter skjuts. AL var helt chockad att vi skulle hem så tidigt men vi var som nöjda med kvällen ändå :)

Väl hemma så tog M gitarren o vi andra tog ton. Som en förfest i Skellhell! Awesomeness♥

Idag har det inte hänt mkt. Men det är galet fint väder så ska nog ta en prommis senare :) Och vi måste handla.. Om vi orkar.
Justfan, M hade nåt vitt klet i håret.. Vi höll på att dö! Men det var nog tandkräm..? Då kan man ju bara fundera över hur fan hon har fått tandkräm fulla håret..

Vi har bott här i 2 veckor, och såhär mkt cola har L druckit

Och vi har lyckats få ihop en halv IKEApåse med diverse cider



Right words

Dagen har varit seg. Vaknade med huvudvärk som sate när M for på jobbet, men vart bättre efter jag sov en stund till.

Steg upp o for på HB för jag skulle köpa öööl men då hade jag inga pengar kvar på kortet! Lyckat. Åkte dit helt i jävla onödan. Så var bara att fara hem igen. Farmor ringde när jag var på systemet. Ändå kuligt att jag pratar mer med henne när jag bor här än när jag bodde hemma :P

Pratade med mamma på bussen hem, hon skulle bjuda Ragnhild&Leif på middag ikväll och var alldeles uppspelt :P "Det blir som halv 8 hos mig!"

L mår iiinte bra idag. Men jag o M taggar visst igång nu. Blir nog biljard o nån krog kanske :)

Skål!

Btw så kan jag tillägga att jag har massa dålig musik på min mobil. Jätteintressant jag vet, men jag har massa dumma låtar som jag älskade förut. "If you tell me how, then I can be the one you want. What if I said the right words?" och så vidare. Helt idiotiskt att man ska måsta förändra sig för att någon ska vilja ha en? Jag blev lite arg för jag kände så förut. Just nu är jag ganska nöjd med migsjälv och har inte tänkt förändra mig för någon. Jag är inte störst, bäst och vackrast men jag duger ändå :)
Fast snyggast är jag ju verkligen, och speciellt på fyllan ;)

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll



Då har vi hunnit en bit.. Detta har ni att se fram emot

10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: Någon du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

Remember that it's all in your head

Oj. Igår var kul som fan!
Vi flummade på som bara den här hemma, tkr lite synd om M som inte kunde dricka men.. Vi hade kul (A)

AL skjutsade in oss till stan, vi snackade med lite folk, drog på Kings Head o snackade med lite mer folk. Sen började det folket bara prata med sigsjälva så då drog vi på Nånannanstans o hittade mer folk att snacka med. Dom var rätt chill, enda dåliga var väl att dom var småiga! Men vi vart bjudna på feetz ikväll i Näset (tror inte vi far dock) o en dude ville spela biljard med oss på tisdag! Så bytte lite nr osv. Trevliga var dom då! Hade 2 sms när jag vaknade, dom var oroliga att vi inte skulle ta oss hem. Ändå gulligt.

AL var kvar i stan när stället stängde, så vi orkade inte fara vidare utan fick skjuts med han hem.
L låg över toan sekunden vi gick genom dörren. Jag gjorde makaroner o bacon o åt det inne på toan med en halvdäckad L på golvet.. x)




Självklart måste det finnas en bild på Ls fötter från varje fest..



"Vi tar sånnadär roliga bilder som ser höga ut"


Vänner :$

Orkar inte skriva nu, förstår inte vad jag gör vaken. M ska o jobba, kanske därför.

Vi fick vänner igår iaf! Han med ciggen, Han med staven, Hon i baren, Joel, Adam, Viktor, Henke, Andreas, Hugo, Hannes, Mattias&Lotta och en dude jag inte kmr ihåg vad han hette. Jag gillar det

Words come easy when they're true

Jag tycker jag vart söt nu, för M har fixat mig så vi ska få oss nå vänner :$

Som vanligt så går det inte få min söthet på bild, börjar tro att jag är ful pårikt (like that's gonna happen.... Egon PÅ TOPP!) men här har ni iaf.


Haha skämt..

I can be nobody else, and I like the way I am

AL ringde när vi var på systemet, då var han på HB så fick åka med han hem. Älskar att folket här verkar vara storsupare som faan. Vi kom med 3 systemet påsar och han såg besviken ut och sa "Jag som trodde jag skulle behöva öppna bagaget. Ska ni aldrig bli packade?"  Han trodde inte på att L var jättepackad förra lördagen, men det har ni ju redan fått bildbevis på så hoppas ni är övertygade iaf.

Väl hemma så.. sprang vi omkring o lyssnade på 90tals musik, ungefär som på förmiddagen. M ringde, hon fick sluta tidigt! Så hon kommer väl hem snart. Blir kyckling till middag igen, big chocker där alltså!
Har iaf sprättat en cider nu :) Jag o L ska ut o hinna med lite fler barer ikväll hade vi tänkt. Och imorn blir det Trädgårn, så bäst vi tar det lite chill ikväll. 3 dagars, why not!

Orkar inte tvätta håret så får se ut som jag gör. Men det kanske är charmen med en storstad där man inte känner någon? Spelar inte så stor roll hur man ser ut eftersom man troligtvis inte kmr träffa folket igen inom den närmsta framtiden. Helt okej med mig! Men några vänner ska vi väl försöka få ikväll, träffa några snyggingar vi kan presentera för M imorn kanske? ;)

Ska börja med maten nu iaf! Jag känner mig som Sveriges nästa Master Chef, lagar mat hela tiden. Nu vet jag hur min stackars stora bror har det iaf :P

Hoppas alla får en awesome kväll! Kommer säkert något fylle-inlägg senare ikväll när L gör något roligt, eller inatt innan vi lägger oss.
Hooj

Måste kanske lägga in någon bild efter ett så långt tråkig inlägg? Här nedan följer lite randombilder med dålig kvalla. Skål!



I'm stronger than yesterday

Ja, vi sitter o diggar gamla Britney-låtar!

AL har visst fixat någon som ska komma och titta på våran lägenhet?! Tycker det är lite tidigt när vi endast bott här 2 av 8 veckor, men han vill inte ha något glapp om vi nu inte ska stanna så visst, det förstår vi väl.

Min underbara systeryster o de 2 solstrålarna ringde just och förgyllde min dag!
"DAAAH!"
"Hej Linus!"
"Pa-paaa!"
"Säg Erika!"
"Pa.. paa?"

Min syster var väldigt stolt över att hon hade stickat klart Linus sockar, och nu höll hon på med en Åremössa. Jag blev lite avis, dom såg förskräckligt sköna ut! Måste nog ringa Mami o höra om hon har några nr10stickor som hon kan skicka med Johannes när han o Jesper kommer :)

Snart ska jag o L dra in till HB, eventuellt staden, och handla lite. Ikväll blir det göra stan osäker! Fast M jobbar imorn så blir bara jag o L, tycker helt seriöst väldigt synd om M.

Lunch?
Hooj

9e bilden: En bild på någon i din släkt

Farmor&farfar, världens bästa pappa, underbara systeryster och mina 2 solstrålar♥

Biljardpalatset!

Haha vad vi äger...
Tog 10 i 7an in till stan. Vi vandrade omkring en stund i letan på ett gulligt Café. (Eller ett Café som hade öppet?!) Hittade ett just när vi hade gett upp. Var råmysigt, åt var sin kladdkaka med grädde, muuums♥



Sen for vi på Biljardpalatset. Köpte några drinkar o tog oss ett bord. Jag kickade ass för att vara första gången :D Eller, första halvan av andra omgången var jag fan kung, sen så gick det lite sämre.. Självklart satt det 5 killar i baren o tittade på oss när vi spelade då det gick som sämst, så dom skrattade som fan. Men det var okej för vi skrattade typ hela tiden medan vi var där! Har ont i kinderna nu :$





Vi skrev på kvittot: "Hej vill du bli min vän?" Och lämnade mitt nr x)


Smuglade ut en cider som vi drack på bussen hem där två knarkisar ville bli våra vänner. Förstår inte varför vi inte blev vän med dom! Dom var rätt awesomea, om man bortser från att dom såg höga ut :P





Och nu är vi hemma, har just ätit kyckling, och ska typ lägga oss snart. M ligger redan o försöker sova, stackarn jobbar ju imorn..

Hoppas alla hade en awesome lill-söndag. Hooj

He talkes like a gentleman

Jaha, då var första drinken svept. Vi ska dra in till stan o fika om något har öppet, o sen blir det Biljardpalatset =)

Känns verkligen som om vi måste göra något, vi bor ju ändå i GÖTTEBOOORG! Fast jag saknar folket hemifrån ibland. Helt okej att bara vara två som går ut, men vi hade så svinigt kul med Guldgrabbarna alltså..
Men vi taggar inför helgen iaf, ska försöka oss på ett dansställe faktiskt ;P Var typ 3 månader sen jag var ut o dansa, eller mer.. Vet inte när de var sist :O Fast kanske var annandan xD Jag svamlar, blir så ibland.
Men, hooj

En gammal bild för en gångsskull! (Kameran har inte blivit använd idag..)

Ja, jag var såå ful :)


"Men vi chilldricker ju bara, klart det blir tvådagars i helgen ändå :)" - Alkoholist-Linda


My happy ending

Fyfan så länge jag sov! Var inte alls meningen, ställde väckarn på halv 11 men vaknade 12.45...
Jag o L skulle egentligen in till stan o ta en fika, bara göra något annat. Men det snöar som fan :S All snö hade ju försvunnit :( Anywhoo så blir det Biljardpalatset ikväll istället. L sitter ju bara hemma hela dagarna så hon behöver ut o socialiseras! :P

Skulle ju egentligen jobba imorgon men dom ringde just och sa att dom inte behövde mig.. Men jag skulle få jobba en extra dag nästa vecka istället så förlorar som inga pengar ändå :) Skulle ju ha varit nice om jag hade fått jobba både imorn och en extra dag nästa vecka men.. ;P

Btw så gillar jag inte M.. Hon har ätit upp alla panpizzor så jag var tvungen att äta tacogratäng.. MUMS :D

Nu ska jag typ sova en stund eller nåt, är helt jävla slut. Förstår inte varför :(

Saknar våren

8e bilden: En person som du saknar

Jag saknar faktiskt väldigt många just nu. Föräldrarna, några kvarglömda vänner, Guldgrabbarna, hundarna, syskon och syskonbarn.

Men blir nog en bild på min kära mormor och morfar idag. Dom är underbara

I don't deserve to have you


Gör ont ibland.

Laughing so hard my turban unravels and falls in my curry

J: -"Jag hörde en låt på mobilen idag som fick mig att tänka på Emil"
M: -"Hur gick den, 'he's a douchebag and he should die?'"

Vi är inte störda alls

J: -"L, nu tar jag din bumling"
L: -"NEEEEEEEEEEEEEJ!!!! PÅRIKTIGT?! JAG SKULLE FÅ DEN, JAG FICK BARA TA EN :("
Jag sitter med godisen på tungan o mumlar "Kom och hämta den då"
L slänger sig i soffan brevid mig o jag börjar suga på godisen
L: -"FAN VAD TASKIG DU ÄR!!"
Så då tar jag ut godisen o ger den till henne och då blir hon glad igen x)

Ls To Do List: Ringa Maria, Ringa facket, Stycka & gräv ner Erika

7e bilden: En bild du aldrig lagt upp

Pigg liten flicka (och bror) påväg till Tunisien. Och en randomtant i bakgrunden..

I'm not sure where I belong, nowhere's home and I'm all wrong

Började som en seg dag. Min axel är störd av någon anledning. Egentligen är hela min rygg fucked up men axeln var verkligen inte bra idag.

Vart lite gladare när det var soligt :) Och blåste inte så mycket! :P Vi var ute hela förmiddagen, det fanns blommor i rabatten och vi ritade på asfalten med sånnahära söta kritor! Vår♥


Men barnen var himla konstiga idag. Verkligen inte en bra dag. Ingen lyssnade på någon och alla grät. Kuligt värre! Utan det braiga vädret skulle jag ha dragit hem. Typ helt seriöst :P


Vi har nyss ätit köttbullar, makaroner och sås♥ Fast såsen blev lite misslyckad för vi hade varken köttbuljong eller soja.. Men det gick äta iaf! Lagade typ mat för en hel koloni, för skulle räcka till matlådor åt mig o M också. Hoppas hon tkr det är gott, annars äre lite synd om henne x)
Är btw redan lite synd om henne för hon kommer hem typ halv 8 varje dag. Fyfan för pendling.

Och måste tillägga att jag är jävligt stolt över L, som chockade mig med att ta en andra portion idag!

FYFAN!

Jag har tänkt åka till Japan och spetsa lite små fula japaner. Alltså fyfan.
HEMSK HEMSK LÄNK, TITTA PÅ DEN!

Bra sätt att gå och lägga sig på, arg och ledsen. Stackars djur. Och fyfan är det bästa jag kan komma på att säga..? Man känner sig obetydlig ibland

Godnatt Världen, var snäll och gör något åt dig. Du äcklar mig ibland.

The girl behind the glass

Känner mig lite sådär kär idag. Har värsta vårkänslorna också.
Grönt gräs och sol är underbart!
Synd bara att man inte har någon att mysa med.. Fast vad tänker jag med? Får krypa ner mellan tjejorna ikväll o tvångsmysa med dom! ;P

Imorgon äre onsdag, då äre bara 2 dagar kvar till helgen, och i helgen blir det tvådagars!
Vi gillar det.

"I want to be his favorite 'Hello', and his hardest 'Goodbye'.."

If one thing really means one

Vaknade kl 10 idag. Helt underbart!
Väckte L efter ett tag, vi åt oss nå lunch osså for vi iväg in till HB o gick omkring en stund före mötet på AF.

"Jag vet vad ni tänker, 'jag har just flyttat hit från Haparanda o har mina papper där, och min mamma är i Thailand så hon kan inte skicka dom' osv. Men det är lungt!" Han var rätt härlig att lyssna på ändå dendära gubben.

Justfan, försökte få ett kort på mina nya byxor o skor, gick inge vidare..


Hittade snyggaste solbrillorna ever, måste ju bara köpa dom LIXOM!! Eller visst tycker ni det alltsåååå??? :) :) :)
(Måste ha glömt ta mina piller imorse, har varit genomflummig hela dagen)





Försök att inte titta på L så märker ni tjejen med rosa byxor. Vi dog lite :$


Rätt nice utsikt när vi äter middag!

Kyckling o mums


L: "Jag gick in på toa o låste dörren. Sen tänkte jag 'varför gick jag in hit? Jag behöver inte på toa' osså gick jag ut igen"

6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge

Jag vet inte riktigt om hon räknas, för Linda Lindmark är och kommer alltid vara min syster. Men hon är ju min vän med, och jag har inte varit med henne på länge. Vilket suger lite. Hon är underbar och jag älskar henne, även om vi inte har så mycket gemensamt längre så har vi ändå jävligt kul när vi väl umgås.
Och jag saknar henne!

If you think it's not hurting me..

WE LOVE IT HERE

Sömn nu, tööp. Lägger mig i sängen iaf. Ska sova till typ 10 imorn, awesomeness♥
Tråkiga som vi är så har vi inte tagit nå bilder idag.. Eller jo typ på min mat. Men sitter vid Ms dator så har dom inte här ändå så!

Varsegod, en vacker arsel-bild från nerresan.
Godnatt

5e bilden: En gammal bild på dig

Hade allmänt tråkigt, och kunde inte välja om jag skulle ta en jäääättegammal, jääättegammal, jäättegammal eller bara en gammal bild så vart en av varje.

Jag tkr jag var rätt söt när jag var liten o hade pottfrilla!

Ja, detta är gjort i paint.

Du gör min dag!

Det snöade idag!
Inte okej. Snöade typ slask.. Men hade en chill dag på jobbet :) Trivs bättre där för varje gång! Imorn blire arbetsförmedlingen med L, vi ska på UngInfo ;) Kuuuul.


L har städat hela dagen, så nu kommer äntligen ordentliga bilder på insidan av vårat vackra hem :)


Vem behöver en hatthylla lixom?



Lemon Tree

Har varit bort till HB o handlat idag. (Hjalmar Brantingplatsen/Backaplan?)
M följde med mig :) Vi hittade ett halsband med en tazzle som jag hade tänkt köpa till Johannes. Men det gjorde jag inte :P Jag hittade mig ett par skor! Lycklig vart jag. Det är inte snyggt att ha fejkuggs till baggy jeans. Så nu har jag ett par vanliga svarta gympadojor typ. Awesomet.

Försökte få M att köpa en mössa, lovade henne drinkar för 200kr om hon skulle ha den på krogen nästa gång vi ska ut. Hon vart fan sugen! Men skulle fundera på det en stund ;P

Nu har vi ätit hamburgare igen.. Känner mig så jävla feeet! Menmen :P Imorn äre jobb, o på onsdag, o på fredag. Så det är nice! Tror dom tycker synd om mig för jag måste åka så långt, så jag behöver aldrig börja före kl 9. Stiger ju upp 7 då ändå! Det suger. Hoppas jag aldrig behöver öppna :P

Dagens låt!

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Just precis nu så är nog mitt liv så konstigt som det någonsin varit.
Att flytta 120 mil hemifrån, när man aldrig har vetat något annat än att bo hemma kan vara rätt läskigt. Men jag har två underbara människorna med mig, som får mig på bättre humör varje gång jag är neråt. Vilket är rätt ofta faktiskt. Jag älskar det verkligen här, och att göra något nytt, något annat. Det är underbart! Men det finns så många saker jag saknar från Skell, så vissa dagar är helt snurriga. Det kan gå på två sekunder, först vara överlycklig över att vara här o sen fundera på att köpa en flygbiljett för att få ta sig hem.
Man blir bara alldeles yr ibland

"Jag hade mer spaghetti mellan benen"

7 barer senare - jag spillde mina köttbullar o spaghetti på golvet/soffan/benen.

Vi hade svinkul hos Jennifer, sen drog vi på Woods, var väl mysigt där men vi drog vidare till Andra Långgatan. Där gick vi in på varje pub vi gick förbi. Endel var verkligen sådär 50+ pubbar men endel var helt okej! Hittade en pub med ungt folk där vi tog en cider, sen gick vi vidare o hittade en till pub med ungt folk där vi tog en till cider! Träffade en kille som skulle ta med oss nånstans, men vågade inte åka taxi med han så gick till Vasastan (som vart sjunde stället för kvällen) ist o fick hämtnign där av AL.

Jag ringde mamma när vi kom hem, för hon sa att hon skulle sakna att jag väckte henne mitt i lördagsnatten o berättade om allt som hade hänt. Så hon skrattade medan jag stekte köttbullar o Linda rullade omkring på golvet. Sen la vi på så hon fick sova igen! Jag spillde ut min tallrik på golvet.. Så åt därifrån. No problems! Linda hade ju damsugat idag så visst vare lugnt?

Nu däckar vi väl snart, men älskar att jag hann skriva allt dethär för vet inte om jag kommer ihåg de imorn!! Längesen jag var så packad :$ Hihi!

Lite bildeeer!
Förfest:
Jag i min awesomea Johnny Cash tisha!



Vem behöver en hatthylla lixom?


Efterfest:
Linda däckade i soffan

Jag petade på henne så då rullade hon in under bordet o däckade där ist


Jag kokade spaghetti o stekte köttbullar


Jag spillde min tallrik fulla golvet, men det är väl chill?


Och tror L försöker få till det ikv. Strulade upp Herbert SOM FAN när vi kom hem...

Jag lever min dröm

M har tagit sig hem nu iaf och vi håller på att göra oss vackra. Hon hade med choklad åt mig :$ Jag vart glad o ledsen samtidigt! Borde sluta äta den skiten innan den tar över mitt liv igen :)

Har tagit mig en cider o jobbar på första drinken. När vi ser som bäst ut så bär det iväg till Jennifer igen, blir nog bra! Sen vet vi inte riktigt vart vi hamnar, vill kolla upp lite olika ställen så vi får väl se vart vi hamnar :) Hoppas på att AL kan hämta oss inatt också, för kommer fan GÅ hem annars. Jävla bussar!

Men, skål!

2:a bilden: En bild på dig själv / 3:e bilden: En bild på någon i din familj

Eftersom internet var nere igår så får ni två bilder idag..

Nyaste bilden som finns på mig, Kalles Gatukök igår!




En bild på någon i din familj.

Jag tar en bild på min braiga storebror Kennet. Han är bara bra rakt igenom, förutom att han är lat, men det går i släkten ;P Han är så bra så han skjutsar mig och mina pratglada vänner 120 mil till våran nya lägenhet. Somsagt, bra!

♥INTERNET!!!♥

Internet slutade funka igårkväll, och har varit nere nu hela dagen. Vi vart ledsna =(

Men nu är det igång igen!!

Hade något fint jag tänkte skriva igår, men kom inte på det nu. Kanske lika bra!
Men vi hade somsagt sjukt tråkigt igår. Fanns nada på TV o tjejerna gick o la sig rätt tidigt så kunde som inte leva om.. Så jag satt inne på toan o pratade i tele med Johannes i typ en timme x) Stackarn gick hem från krogen i 10 minus. Känns så skumt att folk tkr det snöar osv, här äre typ vår!

Idag lyckades jag sova till halv 1 igen, fattar inte vad det är med mig. Sen så har jag sovit lite till :$ Trött som stryk o ont i huvudet.. Typ bakis fast utan alkoholen?! Men ikväll blire fest som faan! ;)

M borde komma hem från jobbet snart. Fast jag tycker hon ska slå på mobilen så hon kan handla åt mig först............... Men vi saknar henne lite :] Då blire kyckling o ris osså börjar drickandet ;)

Ni får en bild från igår, eftersom jag typ bara har sovit idag..
/Götet

Teenage crime

Här nedan följer vår dag, i bilder o korta meningar!

Pigga flickor på morgonbussen

Jag köpte ett par jeans för en hundring, och min älskade Johnny Cash t-shirt


Satt i solen o väntade på bussen




Sen åt vi lunch på Kalles Gatukök i Frölunda medan M var på jobbintervju! Fast M hann ta en korv innan intervjun som hon sedan inte betalade utan sprang bara iväg.
Springnota AB ;)


Vi vart uttråkade o tog fram kameran, satt där i över en timme o väntade på M..


Och såg en lustig plogbil! Helful.

Trötta (vackra) flickor på bussen hem


Galet jobbigt att planera kvällen, ena stunden taggar man till som sate och går på systemet, men nästa längtar man efter en skön lugn hemmakväll.. Får se vart kvällen tar oss.
Som en scout så är vi always prepared!


Hälsningar från soliga/hagliga Götet

On the roooad agaiiiin

Linda ville vara själv en stund så jag o M gick på en prommis!



Vi flummade sönder o la oss på en åker en stund. Awesome.

Och vi hörde det konstigaste ljudet ever! Som typ en döende katt, fast en hund, eller ekorre. Kan ha varit en fågel.. Lät som en blandning av allt! Den lät döende iaf, men vi vågade inte gå o kika..

Nu ska jag få ny design på bloggen av Lima :$ Hon är bra!

Ha en bra kväll/natt /Götet

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Bara för att jag har lite att göra jämt så börjar vi med en sånnahära lista. Tkr den verkar jobbig den då man ska skriva hela tiden, så kör den med bilder ist :)

Kan det möjligtvis vara de här snyggingarna som jag umgås mest med?




1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: Någon du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

Just to get high

Vart en bra dag ändå på nå sätt :) Solsken gör en lycklig!!

Träffade en kollega på bussen som var chockad över att se mig, eftersom hon inte hade hört att I var sjuk. Men sen vart hon väldigt pratglad!

Tog rast o satt ute i solen o pratade med Mami i tele =) Och påväg hem så tog jag fel buss med flit så jag fick gå från Säve Station, känner att jag behöver motionen!

Nu sitter jag själv i våran fina lägenhet o väntar på mina vänner, för då blir det hamburgare :) Tror dom blev förolämpade påriktigt av min fina facebookstatus även om det mest var ett skämt.. Hörde med M idag om hon kanske skulle kunna damsuga, för vi har typ chips överallt x) O hon sa att L skulle diska bort o att hon iaf kunde plocka bort från golvet så jag kunde damsuga när jag kom hem om inte annat, men det var inte gjort så jag skämtgnällde på dom. Hoppas dom inte är sura :$

Imorgon ska jag INTE jobba. Imorgon ska jag utforska skogen bakom huset (om jag lyckas klättra dit upp) och sen ska jag på stan. Eller kanske inte i den ordningen, för M&L ska visst på nån introduktionsgrej på en sminkskola, så följer väl med dom in till stan då!

Vettefan vad som händer ikväll, kanske städning?
Hooj!

Pustigt väder

Yey.. Eller borde vara yey påriktigt påriktigt. Men det är yey påriktigt på låtsas.


Blir ingen prommis o stan idag, dom ringde från förskolan och behöver mig. Det är ju nice att tjäna pengar! Men jag ville verkligen göra nåt kul idag så det inte känns som om jag gör precis samma sak här som hemma, fast utan hundar i mitt liv.

Kommer bli en till dålig dag med dryghet och bitchande, så ska nog hålla mig borta från folk så mycket det går..

Pustiga hälsningar från Götet

The pieces don't fit anymore

Vi såg just Love and other drugs, råbra! Känner mig lite kramig men får väl attackera nån av flickorna!


Ska typ sova snart, känner mig trött. Har haft en dålig dag idag. Varit dryg o bitchig mot alla, så ber om ursäkt. Har saknat hemmet för mycket, o är trött o slut för jag inte sovit ordentligt och frustrerad över hur dum jag är ibland. Så förlåt så mycket till alla som har tagit illa upp av mitt humör idag! Ska försöka bättra det.

Imorgon sägs det att det ska bli sol, vilket känns awesomet! Blir nog en promenad hur som helst, och sen ska jag in till stan o prova T-shirten jag blev kär i på Shock. Blir kanske att köpa den så jag blir lite glad. Något ska jag hitta som får mig att bli lite glad o köpa det!

Måste säga igen att jag älskar tjejerna jag bor med just nu. Dom är förjävligt bra. Så ni vet :)
Vi har en man nu också, Herbert. Herbert är också awesome! Men han äter fan mkt för att vara så liten..


Vi flummar sönder,
HaDe! / Götet

Vilken nyhet!

Jag fungerar inte riktigt ordentligt, speciellt inte efter en arbetsdag med folk som pratar såhär konstigt!

-"Den står bakom gratängen"  = Den står bakom potatismoset
-"Det kommer att bli en tunn jävla pannkaka"  =  Det kommer bli en tunn jävla kladdkaka

I'm sitting around and waiting for you

Barnen i skogen idag:

-"Det är en krabba i vattnet, påriktigt!"
-"Påriktigt påriktigt?"
-"Nää, påriktigt på låtsas ju"

Jag diggar det. Allt som saknas är en liten vovve eller två!
Men vi har besök nu så ska sluta nörda. Hooj
/Götet

What if I hate myself, being away all the time

Bra dag idag. Eller.. Väckte mina kära sambos imorse när jag puttade omkull massa skit så det levde om. Sen hade vi slut mackor så satt o åt knäckebröd så det levde väl om det med!

Jag saknar mina hjärtan, ganksa jättejättemkt. Typ så jag vill gråta.
Men det går bra ändå :)


Lungt på förskolan idag typ. Gick ut i "skogen" med de äldre barnen, det var trevligt :)
Sen vart det pyssel inne på eftermiddagen, snöflingor o loppor. Och så var jag tvungen att hinna handla mellan bussbytena. Älskar att jag har upptäckt fler bussar som går hit än vad vi trodde det gick från början!
Justfan, köpte ett vykort, så nu äre bara att jag hittar på något fint att skriva också :)

Och sen måste jag bara skriva, väldigt ytligt men anyways, jag såg hetaste killen i Sverige idag. Typ helt seriöst. Han var alltså så snygg så jag måste skriva det på bloggen och berätta för allmäntheten. Jag älskar Göteborg!


Nu fick vi Thaimat av AL, och kan också informera er om att det inte var damsugat nu när jag kom hem.. Suprise! ;P

Snart kommer Lindas vän, så måste typ duscha.

"OJ! FICK DU ROSA RIS?!"
Nej M, det var ketchup..

/Götet
Vår nya man, Herbert.

Shit talkin' up all night

Jag vet att jag uppdaterar som faan just nu, men jag vill minnas varenda sekund av tiden här nere, så synd för er!!

Som fina komentarer som Linda idag:
"Vad heter sånna här stora propellrar i luften? *viftar med armen*"
Gissa ordet?

Och:
J- "Jag får fan stora bröst i den här BHn, är för mkt foder.."
M- "Ja alltså jag har gått o tittat på dina bröst hela dan o tyckt att dom har varit större!"

Nyss kom AL (Awesome-Lennart) med massa kastruller åt oss. Det behövdes! Och lär behövas när grabbarna kommer. Det är länge kvar men vi taggar fan sönder x) Linda sa det nyss att hon längtar tills dom kommer även om hon knappt känner dom, så det är ju ett bra tecken!

Har pratat med min kära syster idag litegrann, hon skulle pussa på pojkarna från mig och hälsa alla på Hattis att jag saknar dom.
Note to self: Köp ett vykort att skicka till Hattisbarnen!

Nu blir det sängen, jobb imorn med! Förväntar mig att mina sambos damsugar imorgon medan jag är borta... Hah x)

Godnatt o sov gott! /Götet
Vårt badrum! Halva iaf..

Fetton

Snabbis på IKEA, det var nice, fick oss en spegel o nå fler tallrikar. Kan behövas när vi får besök! Johannes o Jesper ska visst stanna en hel vecka när dom kommer! Blir säkert bra :)

Redan imorgon får vi första besöket, av Ls kompis Johanna som bor i Göteborg :P Sen nästa helg kommer typ Vicky! Blir fullt upp =)


Våran hyresvärd är verkligen bäst. Han har nu burit ner en säng åt mig så jag slipper sova på golvet♥ Vi har en awesome trippelsäng, supermys! ;)



Lindas klocka är störd btw. Den fungerar inte när man stoppar i batteriet ordentligt, bara när batteriet ligger löst xD Stört..
Nu ska jag äta upp allt jävla godis vi har här så jag aldrig mer kan äta nå mer. Känner mig tjockare än någonsin, vilket suger när jag bor med två långa smalisar! Måste verkligen göra något åt dethär.. Jobbar imorgon också, men på torsdag blir det en långjävlaprommis!

/Götet!

I got sunshine in a bag

Jag klarade av det! Tog mig till jobbet utan problem, dock så gick jag till bussen lite tidigt så fick stå o vänta x antal minuter :P

Älskade att det började spöregna sekunden jag klev av bussen.... Och självklart så höll dom på att klä barnen direkt jag komme dit så var bara att ta på sig täckbyxorna o gå ut i regnet! Kul. Blöt blev jag, rakt igenom. Men dom var trevliga där, och har lärt mig namnen på typ hälften av barnen, så är smått stolt! Får se om jag minns det imorn :P

For in till stan sen för där var mina kära sambos. Bytte jacka med L för jag frös :$ Men blev en kortis på stan, gick in på StayHard och Shock. Ändå awesomet! Hittade en skitsnygg t-shirt jag vill ha, men den kostade 300 och jag är fattig. Även fast jag har typ 3 000 mer än jag trodde jag skulle ha! Det känns nice :) Gillar att allt är bortbetalat också, så nu har jag bara kvar mat o sånt sen:)


Nu blir det visst iväg en sväng på IKEA o köpa lite nödvändiga grejor, får skjuts med Awesome-Lennart!

Tills vidare / Götet!

Mitt lilla hörn av kärlek

Uh.

Vaken. Jobbet idag. Lite nervös :$

Men vaknade med ett otroligt gulligt sms=)
Hoppas på att jag inte har väckt mina kära sambos nu på morgonen.. Jag har inte sett några livstecken men jag lär väl få veta sen :P

Ha de så bra! /Götet