I hope that you'll stay the night

Hahhahaah holy fuck xD Jag kommer inte kunna stå upp imorgon! Har haft träningsvärk som fanken idag, och nu har jag kört 100 vadlyft plus rumpträning.. Hehehe

Det gick väl okej borta på travet. Visste jag skulle ha gått en längre sväng med Hollan idag.. Hon är så satans galen i vanliga fall, extra hemskt om hon inte har fått springa av sig på hela dan :P Men hon lugnade sig iaf så det gick ändå köra med henne tillslut. Är dock inte lika optimistisk för Luleå fortfarande.. Är så svinigt pinsamt när hon snart är 3år o jag fortfarande inte har koll på henne på planen. Känner mig rätt misslyckad! MEN. Är bara att hålla tummarna på att hon inte känner av mina närver. Hursomhelst så är det ju bara ett träningstillfälle för oss! Däremot så ska ju Ronja ta pinne ;) Skulle vara asskönt att få starta i ag-tvåan i sommar! Men drömma kan man :P


Nu blir det ett bad, men bara ett mysigt bad med bubblor o tända ljus, inget plugg-bad. Jag orkar fan inte plugga mer idag!

Ha en mysig kväll :) (Josse få din bebis!)

Yeah yeah, well you're just a mess

Förstår inte hur jag kan ha gått upp i vikt igen.. Nog för att jag nyss hade ätit o hade på mig massa kläder bla täckbyxor :P Men ändå, ofta 3kg? 3kg rena muskler!! Inbillar jag mig så jag mår lite bättre :)


Och på helt andra noter; Ingen som är sugen på att använda min studentrabatt på Ellos.se? Om jag beställer för mer än 200kr så får jag 50% på dyraste varan o en sportbag! Problemet är att jag vill inte beställa något därifrån, men skulle väldigt gärna ha sportbagen för jag har ingen :P Så hör av er om ni hittar något fint på Ellos som jag ska beställa åt er... hehhehe


Spenderade hela dagen i hamn idag. Sov inte mkt inatt o steg upp 8 så har inte varit piggast i världen.. Men har tvättat all min tvätt o läst 5 kapitel i ena boken så har ju som åstakommit något iaf! Och vi åt taco-kyckling till middag, himla gott faktiskt :)
Just nu väntar jag bara på att tiden ska gå så jag får fara o träna mina underbara hundar nångång!♥



Don't you know by now? You can't turn back
Because this road is all you'll ever have

Damn my long awesome hair

Haha, min "lugg" har vuxit typ 10cm sen den här bilden togs..

Kanske dags att klippa sig ja :P Ska försöka våga mig på en ny frilla på fredag! Jag avgudar mitt hår, ska bli svårt att ens klippa av 5cm.. Men det blir säkert snyggt för M är bäst i världen ;)

Hey now, you're a rockstar

Haha fan nu gör jag av med massa pengar igen!! For en sväng på stan med bästaste M idag, så jag köpte hårfärg o SMINK :O! :O:O!
Mina dumma ögonfransar har fått mitt självförtroende att stupa långt ner, så tänkte att jag kanska ska lära mig att göra mig fin själv så jag inte behöver snylta på mina vänner jämt....

När jag kom hem gick jag en långsväng med the dawgs. Fast eftersom jag bara vet en liten snutt i skogen man kan gå på så gick vi den om o om o om igen.. Men dom verkar nöjda iaf! Haha Ronja var assöt, hon sprang som en tok och busade tillomed med Hollan!! :O Det var nytt :P Men jättegulligt!

Har betalat räkningar o böcker o sånt... Och beställt från Nelly....... hehe. Beställde den dära klänningen, och en SKITsnygg topp. Hoppas bara den är lika snygg på mig som på den dära modellen.. :P Annars blir det att skicka tillbaka det :)

Är svinhungrig så funderar på att göra mat. Men klockan är så lite.. Kanske ska köra ett träningspass istället! :)
Hoooj

Like a fool I trusted you, still I'm hopelessly in love

Satan så kul jag hade i Umeå!! Tack Jeanette :D
Orkar inte skriva nu, jag ska se Lejonkungen två efter jag har diskat o bytt sängkläder...

HARE GÖTT

She was looking kinda dumb with her finger and her thumb in the shape of an L on her forehead

Har hunnit med en del idag :) Har pluggat (dock inte så mkt som jag borde), börjat damsuga golven, gjort hundgodis osv :) Var nyss ut en sväng med the dawgs. Alltså seriöst. Jag vet att det inte blir bättre av att jag blir förbannad, men visst FAN kan hon lära sig att komma då man ropar snart?! Blir så... åh. Känner mig misslyckad.

Tog på Hollan selen vi köpte bara för att träna lite att hon ska dra saker (just då, mig) när hon har den på sig. Kastade en boll o då for hon iväg som bara den! Ska öva så några gånger innan jag sätter pulkan där bak. Självklart så började hon slamsa sönder i slutet o jag blev arg på henne igen >.<

Haha men nu står flickan brevid mig och låter som bara hon kan låta.. Då tittar jag dit och ser hennes söta huvud på sned med en sock hängade ur munnen :P Hon lägger socken i mitt knä o viftar på svansen; "Här får du matte :)" Gud så hon är söt!


Tror vi går ut på parkeringen o tränar lite, hon verkar inte supernöjd med dagens prommis :P

Nååååw

Är skitsugen på att beställa lite grejer från Nelly.. Bla

Helst i svart men den fanns inte, och tyckte den gröna var fin med. Den är ju assöt! Eller?
Den är inte dyr o det är gratis frakt...
Kom igen vänner, hjälp mig!

Your life's a joke, you're broke and your lovelifes D.O.A

Gjorde av med alldeles för mkt pengar igår. Mest på alkoholen.. Got a little carried away...



Idag har jag inte gjort jättemycket. Tiger kom imorse, tidiiigt. Pluggade ett tag, åt lunch såg tv osså kom M förbi :) Vi pratade strunt ett tag och sen for jag till hamn för att ha hundvakt åt den lilla medan jag gick ut med dom två stora.
Påväg hem hade två bilar krockat just i slutet av hamn, och det satt en stackars vovve mitt i allt! Så pigg och klartänkt som jag var så började jag tänka "tänk om det är Holly!" Sen så kom jag fram till att hon satt i min bil så det kanske var jag som hade krockat. Tog upp mobilen för att ringa till min mor och höra om hon visste något om att jag hade varit i en olycka (?!) men då kom jag på hur himla skumt tänkande jag hade så då började jag bara skratta :P Inte okej att skratta, 4 pers hamnade på sjukhus, men seriöst..

Nu ikväll har jag haft ett himla träningspass för mig :P Jävlar slut alltså x) Ska rocka lite ring medans det är vänner, sen blir det kanske ett plugg-bad ikväll igen!
Hare gööött

I took a walk around the world to easy my troubled mind

Har läst hela morgonen och kollade just hur det gick med rapporten från förra kursen, GODKÄND! :D
Så nu tar jag paus. Ska in till stan o göra av med lite pengar (måste sluta med det snart).
Ska lämna igen en tröja Pia köpte i lördags, köpa nån fler bh, hanlda lite alkohol till på lördag då jag ska ner till Umeå o festa med Nettan :) Och så ska jag köpa en riktig dragsele åt Hollan, så måste ha med henne så jag kan prova ut den. Då tänkte jag att vi kör lite socialträning på torget också när vi lickas är igång :)

Sen hem o fortsätta läsa, tänkte läsa ut två böcker idag iaf.. :P Och kanske måste städa köket också.. Men  nu ger vi oss iväg!

Fortsätt bara andas, Vi är större än det här.

Snor ord från Martin, "det känns som tusen nålar, jag går på krossat glas".
Min mage gör ont och ögonen svider. Du vågar jävlar inte lämna mig.



Jag blinkar till
Tårar kan jag vara utan
Men för din skull
så gör jag vad som helst

Vi räknar dagar, räknar år
En skymt av solen, en doft av vår

Come on, it's lovely weather for a sleigh ride together with you!


Haha köpte en baby-pulka idag för att träna Hollan att dra Ronja x) Lilltjoppen har ju börjat halta när hon måste gå för långt i kylan så kan inte gå med henne till o från travet på tisdagarna. Så tänkte att då kanske hon kan åka halva vägen eller något :D

Hollan är dock inte jättenöjd. Smårädd för "den där saken som jagar henne". Men vi tog oss 2 meter idag, så om vi tränar några gånger per dag så kanske hon kan dra henne till travet nästa vecka :D Men tror jag ska byta ut snörena mot en draglina.. Får se om det går bättre! :)

Vi ger inte upp förän vi har fått det vi vill ha

Jag är fortfarande tokigt tagen av Jay Sisler..! Jävlar alltså!

Har varit en satans seg dag. Hade svinont i huvudet hela gårdagen och det har fortfarande inte gått över :/ Men var o handlade idag iaf, och fotade till körkortet. Sen har jag legat i badet i 1½ timme o läst Kutdotters bok, den är himla intressant alltså! Älskar när vi får bra kurslitteratur att läsa :)

Nu måste jag göra mig nå middag. Har köpt så jag ska kunna göra riktigt fläsk o mackaroner men kom på att det helst ska stekas några timmar sådär, så blir nog det imorn istället! Kanske lite potatis, sås o baconbiff nu? Måste ta tag i disken först tror jag.. Är satans hemskt i mitt kök...........

Ha en bra kväll!

Va, hur vad när HUR...?

Till alla mina hundintresserade vänner! Och till alla er andra också, fan alltså!!


Jag har hållt på med hundar i snart 9 år. Hur har jag aldrig hört talats om Jay Sisler förut? Den här mannen är nu min nya gud!
Hur fanken lär man hundar att göra allt det där? Och ännu mer skumt, hur kommer man på alla dom tricken?! Men näe, HUR?
Seriöst, mindblowing stuff! Se hela, det är så värt det!

I'm bulletproof, nothing to lose

Tacogratäng lagades, M kom o vi åt o pratade :)

Jag skulle iväg o skjutsa min bror till stan, fick ta Pias bil :D Men jag skulle visst inte bara skjutsa han till stan.. Nej först for jag till Morehöjden o hämtade bror, sen till Sörböle för att hämta Oscar, förbi Krysset o sen in till stan typ brevid Balder. Jag hade sagt åt tjejerna att jag skulle vara borta typ en halvtimme, men detta tog ju då typ lite mer än en timme. Jag hade dessutom glömt mobilen så M hade letat fram Rogers nr för att höra vart jag var nånstans :P

Vi gjorde oss fina (eller M gjorde mig fin :P) Och sen bar vi av ut mot stan! :) For på Calles först, o dit komme Jeepers, Jens o Adam också så det vart ballt, satt o snacka med dom o folk dom kände :) Vi hade ju somsagt lovat Claes att komma på Olles, men vi hade så trevligt på Calles så tog oss inte vidare förän typ 1 :P Vi lyssnade när killarna spelade några låtar sen så var det som slut. Så vi hade tänkt hinna på Allstar o dansa lite men när vi kom dit halv 2 typ så var det stängt >.< Stod utanför o väntade på bror min som skulle ha skjuts hem, sen väntade vi lite till på Oscar :P

Vi begav oss mot Krysset igen för dom skulle ha mat, men det hann stänga, så då körde vi tillbaka in till stan på Drive-Inen på Max. Som tur var så sov Oscar hos Roger så slapp skjutsa han till Sörböle igen :P
I bilen hade vi fina diskussioner om att spotta på tjejer och om analsex. Min bror tyckte jag var bra när jag vart less o sa åt Oscar att hitta sig en pojkvän för att dom enda som gillar analsex är bögar x) Det är kanske inte sant men jag vart verkligen less :P

Väl hemma så såg jag nåt Vänneravsnitt o åt korvmackor♥ Just när jag hade lagt mig så ville L ringa o prata så jag tog mig upp ur sängen igen (Pia o hundarna låg där redan så var inte en lätt uppgift ska ni veta!) Sen låg jag o L o pratade i typ en timme om massa skitfula grejer xD Somnade kanske kring halv6, och steg upp där kring 11 idag.. Satan så trött alltså!

For till hamn o gick ut i skogen idag :) Och hämtade mitt lilla hund. Imorgon blir det en sväng på stan för att fixa lite grejer osså måste jag på Maxi. Sen PLUGG.

Nu, myyys. Hooj

¾


I watched the world float to the dark side of the moon,
after all I knew it had to be something to do with you.

Make 'em go oh-oh-oh

Himlar vilken trevlig kväll!!! :)
Skriver mer imorgon, nu ska jag mysa ihop i soffan med några korvmackor o det finaste hjärtat :) Sen ska vi krypa till kojs med Pia!

I know who I want to take me home

Gårkvällen spenderades med Albin o Lima i soffan framför dom sista avsnitten av The Lost Room! Vart också en prommis till Coop för Albin var godissugen... Vi släppte lös Hollan på en hockeyplan påväg hem, det såg helroligt ut när hon sprang xD Som typ i slowmotion fast ultrarapid, skitskumt :P

Mina vänner for hem o jag höll mig vaken till ungefär kl1 så Pia komme hit :P Det vart en film o massa prat och alldeles för lite sömn i natt! Många hundar är det här också, Hon tog med både Gerda o Ebay :)

Ja vi är snyggast.


Imorse gick vi en sväng med hundarna, sen vart det att skynda sig ut på stan! Jag köpte ett headset så jag kan vara delaktig på lektionerna fram över :P Sen fastnade vi på Cubus i typ en timme :P Dom hade rea på typ ALLT! Vi packade på oss massa kläder o begav oss mot omklädningsrummen :D Jag vart helkär i en blå hoodie men som vanligt så var jag för snål. Jag insåg också idag att jag har D-kupa :O Kanske en konstig sak att skriva här men x) Har alltid tyckt att mina BHar sitter så konstigt, och inte undra på!
Så köpte mig två BHar, ett armband o två örhängen.

Sen hittade vi en skitsnygg tröja på Veromoda också, men jag köpte inte den heller :P Dock gjorde Pia det så jag ska prova den mohahha! :)
Träffade Claes på T-shirt Store, han o Micke spelar på Olles ikäll så blir nog att dra dit en sväng! "Ni måste komma, vi känner fan INGEN där längre, är bara småbarn" heheh :P

Just nu sitter Pia o Tina vid mitt köksbord o skriver någon uppgift för Allmänlydnadsinstruktörutbildningen. Kort ord..

Blir nog duschen snart, sen en sväng på Coop osså tacos ikväll! :D
Ha en awesome lördag :)

Now I'm back with one of my latest, just letting you know.

Haha breakdown..

Mår prima idag, dock tror jag att min lathet kommer från lägenheten.. Har inte varit något problem att ta sig upp kl6 hela veckan men nu när väckarn ringer halv9 är det omöjligt att få sig upp ur sängen! :O

Tog mig upp tillslut, gick en sväng med the dawgs o sen vart det en timmes träningspass :) Körde först full-body-workout i 20 min, sen två svängar av Muffinstops&Lovehandels :P Sen vart det en halvtimmes core!

Tappade upp ett mysigt bad åt mig o la mig där med Värdegrunden - finns den? (Finns verkligen inget bättre ställe att plugga på än i badet!) Och nu sitter jag här. :P Ska dra mig in till stan strax, måste fixa körkortet o bankkortet, köpa ett headset och Spotify Premium. Blir även kanske att köpa någon dipp o en gurka till ikväll :) Är galet sugen på att hitta något snyggt att ha på mig imorgonkväll då jag o Pia ska ut men vi får se.. Får ju somsagt 4 000 i bidrag den här månaden så kanske inte är omöjligt att man får köpa något klädesplagg :]

Näe, kanske ska sätta på mig nå kläder o bege mig.. Haha vet ni hur nice det är att gå omkring naken? :D Något jag rekomenderar till alla ;)

Hooj

I always forget to forget you


The ice we skate is gettin' kinda thin

Sammanfattning; Veckan har varit brutalt jobbig och ovanligt tyst. Kursen verkar rolig men vi ska visst plugga heltid samtidigt som vi praktiserar heltid, så det blir spännande med 80timmars  arbetsvecka..

Höll på att köra ihjäl mig påväg hem, inte kul att få sladd på E4an. Men jag tog mig hem till mor min där det bjöds på baconbiffar♥ Hon satt o såg Maid in Manhattan så fastnade som i filmen, och sen vart det Casper!! Hur många år sen var inte det? :O Så var tvungen att se den som den BFaren jag är :P Så har nyss tagit mig hem o packat upp allting :)

Har två ovanligt glada o busiga vovvar här, men dom får allt stå ut med att jag ska mysa i soffan!
Imorgon måste jag in till stan. Fota till körkortet, aktivera bankkortet och köpa ett headset. Måste också träffa upp med Emma på något sätt så jag får köpa lite litteratur av henne. Sen får jag väl beställa resten..

Btw så har jag fått godkänt på mitt studielån, men jag har gjort nåt tokigt så nu får jag pengar för alla veckorna i höstas också så får 18 000 i lån i slutet av Januari + dom 4 000 jag får i bidrag. Kan ju säga att allt som blir kvar av lånet efter hyran går in på sparkontot. Och eventuellt lite till mor o far som betalade förra hyran :P

Nu filmmys, mkt att göra imorgon!

Your brain gets smart but your head gets dumb

Vi börjar med att göra en förbannelse över den jävla idioten som, vad jag kan förstå av ljudet, försökte förstöra huset med en tryckluftsborr mitt i natten igår?!?!?! (Okej, från typ 7 till halv 12...)

Somnade där halv 12 nångting o vaknade 05.17 o kunde nog inte riktigt somna om efter det. Var inte sugen på långdag imorse kan jag säga!!
Men på något sätt har jag klarat av att vara på alla lektionerna idag! Hade tänkt skippa en så Hollan inte behövde vara själv så mkt, men Ebay o Gerda har varit här hela dagen så hon har inte varit helt själv iaf :)
När jag kom hem efter sista lektionen, där just före kl18 så möttes jag av en hund som ramlade ut i korridoren för hon låg pressad mot dörren :P
Åt mig lite middag medan min hund fortfarande låg ute i hallen, hon såg så ledsen ut :O Körde typ en kvarts hjärngympa o lyckades lära henne både att prata och att buga men hon gick ändå o la sig där ute :/
Klädde på mig ordentligt osså gick vi till Glenn o hämtade långlinan (fick en aha-idé) så tränade att ha henne lös. Det går ju ha henne löslös, men är så jobbigt att måsta bli arg på henne. Så vi brottades i snön o hon sprang hit o dit o skuttade av glädje! Sen fick vi oss några nya kompisar, en skitsöt liten flicka med en ännu sötare liten tysk spets :P

Nu är vi inne igen o hon ser precis lika deprimerad ut nu som före vi gick ut >.< Fast nu ligger hon på sängen iaf :P Känner mig som världens hemskaste matte som lämnat henne ensam så mycket!! Hur detta ska gå när jag har praktik kan vi ju fundera på..

Imorgon är sista dagen, så det betyder att vi packar ihop oss ikväll så vi kan fara hem direkt när jag slutar halv3 imorn :) Blir middag i hamn o hämta min underbaraste La Fluff♥

Nu blir det mackor! :D Hooj

Fever in the morning, fever all through the night

Klarade inte riktigt av en heldag idag. Jag däckade på lunchen såfort jag satte mig ner typ så vart att sova två timmar istället..

Pia komme förbi för att hämta nå böcker så då fick jag träffa Lill-Gerda! Hon var dock inte liten!! Hon har större tassar än Holly och väger typ lika mycket, och hon är bara 14veckor!! :O She's gonna be a big girl.


Efter jag vilat upp mig så blev det en lite längre prommis med Hollan (sjuk + "lite längre" = 40min). Sen en underbar dusch♥ Papi ringde o tjattrade en stund också, han har blivit så pratig sen jag flyttade hemifrån :P Ringer typ iblan o ba "Hur mår du, vad gör du, vad har du gjort i veckan, har det hänt nå kul?" :P Sötpapi!


Klockan är nu litte efter 8 och det ser ut som att det blir sängen för mig nu. Åter en tidig kväll! Förstår inte hur jag kan ha sovit 9timmar (typish, vaknade massa gånger för jag var för varm/kall) natten till idag, sovit 2 timmar mitt på dan och fortfarande är så trött så jag knappt kan hålla upp ögonlocken. Jag hatar feber.

Laddar upp för en awesome 8.15-18.00 dag imorgon. Hoppas jag mår bättre, annars blir det att skippa någon lektion där i mitten o sova en stund..

Bara för att den är awesome

Jag ser den inte någonstans, vars katten har jag lagt den?!...

Halloj!
Tog mig till Luleå igår iaf. Var jättetrevligt väder att köra i, regn och -14grader. :S

Imorse när jag vaknade hade jag ingen röst alls, vilket passade utmärkt för vi hade redovisning idag. Kanske inte berättade igår hur allt bara jävlades för mig med rapporten också så jag var fanken inte på humör.
Jag sov igenom första lektionen för den var inte obligatorisk, så började inte förän efter lunch. Sötaste Elisabeth kom hem o gjorde te åt mig och rösten vart lite bättre :)
Dock väl på plats så var det himla jobbigt att prata igen. Men som tur var så skulle vi inte stå inför helklass utan fick sitta i små grupper så jag behövde inte prata så högt! Gick ganska bra i början men rösten dog bort mer o mer x) Men min grupp var himla förstående så jag fick ta diverse host- och drickpauser.

Det var faktiskt väldigt intressant att höra på redovisningarna (nog för att vi bara fick höra två). Vi hade alla uppfattat uppgiften så olika så om man kom utifrån skulle man inte tro att vi hade haft samma uppgift :P Men som sagt, fanns som inga rätt eller fel och vi håller nu tummarna för att vi alla fick godkänt :)

Har varit en ovanligt jobbig dag, har haft feber hela dagen :/ Men jag kämpade på. Somsagt så var det bara två lektioner så det gick rätt smärtfritt.
När dagen var slut så for jag o Elisabeth på DollarStore och gjorde av med alldeles för mkt pengar. Men jag köpte mig en liten kastrull o några småskedar, sen köpte jag mest hundgrejor. Det slank med lite godis också.. :$ Lima du får pengar sen x) Kände att det kan vara bra att ha lite "pick-me-up" till morgondagen.

Nu ska jag ut o rasta hundet sen så blir det nog faktiskt sängen. Är helt jävla död efter dagen och ska orka med en ännu längre imorgon. Så försöker satsa på ca 10 timmars sömn.

Hooj

I let it fall, my heart

Min hund är söt. Har börjat packa väskan så nu försöker hon sitta i knä i datastolen för att jag inte ska fara utan henne. Stora lilla hund♥

Jag hade börjat beskriva helvetet som var det förra dygnet men sen försvann det och jag ville slå något. Nu har jag inte tid så Fu


Måste skriva klart rapporten, diska och packa klart. Ska försöka ge mig iväg där kring 6.
Ha det bra Skellhell!

Fucking förkylning

Feberfrossa hela natten, så tät i näsan så jag knappt kunde andas.. Nu på "morgononen" verkar näsan bättre men det känns som att jag har en sköldpadda i halsen.

Hollan lyckades tillomed slita omkull mig så jag ramlade i en snödriva då vi var ut o kissade. Då känner jag att jag inte riktigt är på topp.. Menmen. Blir att äta en macka (har tryckt ansiktet med tårta först självklart) och sen fara hem till hamn för att sno ipren och te. Blir en kuuuul natt i bilen påväg till Finland.

Ha en bra helg folket! Jag uppdaterar väl på söndag hur helgen har gått.

How you gonna walk at the rainbows edge?

Har haft en rätt bra födelsedag :) Förutom att jag vaknade helt jättedunderförkyld :O

Men uppvaknandet var trevligt, 07.47 ringde min syster och väckte mig för att buspojkarna skulle få säga grattis innan Lucas skulle iväg på skolan
Somnade om i en timme ungefär, sen steg jag upp o åt frukost o såg lite TV. Hade just börjat städa då far min ringde och störde :P Han babblade på som bara den så tillslut så var jag tvungen att säga åt honom att lägga på så jag skulle hinna med allt.

Kl.1 så kom farmor o farfar först, sen mormor o morfar o mami o papi. Och just som alla hade klätt av sig så plingade det på dörren igen och där stod L, redo för att äta lite tårta!

Jag fick 350kr av farmor o farfar och 500 av mormor o morfar + gräddtårtan då :P Och så fick jag handdukar av mina päron :) Vi åt misslyckad kladdkaka (som alla tkte var jättegod), bullar o tårta - mums! Sen for dom :P


M ville bjuda mig på bio så halv 6 mötte jag upp med henne o Josse för att se nya Sherlock Holmes filmen. Den var rätt bra, bara lite lång ibland. Och jag inbillade mig att lägenheten skulle börja brinna för jag glömde papper på elementet så jag satt o hade ont i hjärtat halva filmen för jag trodde att Hollan brann inne :'( Men det gjorde hon inte :P
Vi har legat o myst i soffan medan jag har tryckt ansiktet med sånt jag egentligen inte borde äta. Känner mig lite tjock.. Blir ett extra träningspass imorgon om jag orkar! Fan vill inte vara sjuk alltså.. Är ju skolvecka nästa vecka >.<

Imorgon ska jag försöka sova så mkt som möjligt, men systeryster + familj kanske kommer o äter tårta, och så måste jag gå en sväng med mitt hund så hon är snäll på lördag då hon är hemma i hamn. Nog för att hon är snäll ändå.. Kanske borde gå en sväng i hamn? Hon blir jämt så glad då♥

Jag borde vara vaken ett tag till o vända på dygnet lite, så kanske blir att packa inför imorgon o se nåt avsnitt Greys?
Anywhoo, tack för en bra födelsedag alla! :)

Maskros

Haha min hund är söt! Ronja har ett grisöra som hon bara piper över så jag tog det av henne o la det på skrivbordet. Då kommer Holly o lägger huvudet i knäet på mig och ser jäääättesöt ut, så jag skrattar lite åt henne och då börjar hon tokvifta på svansen x) Sötnos!

Och igår berättade min mor att hon hade mött en kvinna i hamn som hade frågat om det inte var hennes dotter som hade "den där svartvita", Holly alltså. Mor min svarade jaa... "Ja alltså hon verkar ju så duktig! Hon har ju sån pli på den :D" Jag tkr det var skitkul att höra, men tvivlar på att mina grannar här på Atorp tänker likadant.. Hon är fanken galen när vi är ute o går här.

Men hon är fin♥

Nu måste jag dammsuga och duscha innan släktet kommer.
Och ikväll blir det typ bio med M o kanske Lima :)

Happy B-day me!

Jahapp, då var man 21 dådå.
Känns bra att jag inviger min födelsedag med plugg och städning, men då slipper jag städa imorgon iaf!

Imorgon kommer mormor o morfar, farmor o farfar o mami o papi hit o fikar :) Mormor har lovat att göra hennes megagoda gräddtårta! MUMS! :D Jag hoppas på att få MASSA pengar för helt ärligt har jag nästan inga alls. Men jag klarar mig nog ändå :P Skulle dock verkligen suga om jag inte kunde fara till Luleå o tävla!

Är smått inställd på att jag kanske ska få den där mattan från Rusta som jag har tjatat om i några månader av mina föräldrar, men vågar inte få upp hoppet helt :P Hursomhelst så blir det trevligt att släkten kommer och ser min lägenhet :)

Haha man måste älska 16-åriga mig..
"Så, om 4 timmar och ca 20 minuter för 17 år sen så föddes jag. Nu är jag snart 17. Sen helt plötsligt är jag 18, och vips! Så har vi tagit studenten. Då kmr jag att studera vidare eller arbeta på ett lågbetalt jobb tills jag dör av överansträngningsframkallad hjärtinfarkt när jag är 85år eftersom det inte kommer att finnas pension när vi blir gamla.
Usch så gammal jag är. Vet ni hur mycket jag saknar lågstadiet? Fyfan så lätt livet var."


Tänkte också bjuda på lite bilder "genom tiden", bara för jag hade tråkigt, men sen påminde L mig om något som fick mig att måsta ta bort dom xD Hahaha gaah, ursch!

My knees were far too weak to stand in your arms without fallin' to your feet

Kämpar på med rapporten som bara den. Om vi delar upp den i 4 delar så har jag hunnit med nästan 1 :P Men det går framåt! Har ju imorgonkväll och söndag på mig också så behöver kanske inte sitta hela natten :)

Spotify klagar för att dom inte har fått pengar av mig, så jag har inget premium längre. Och har visst lyckats lyssna upp alla mina 10timmar på typ 2 dar? Så radion är igång istället. Dom spelade nyss Wonderchild, det var fanken inte igår! Jag vart glad o tog en liten dans-paus som utvecklades till en brottningsmatch med Hollan x) Mitt lilla bustroll!

Jag vet att jag kanske uppdaterar bloggen lite väl mycket ibland, men det måste ju ändå vara bättre än mina sugiga vänner som inte har uppdaterat på typ.. Ja M har inte uppdaterat sen typ långt före jul. Lima skrev att hon ska till NY i sommar, vilket jag inte ens vill läsa om för jag är så avis! Och senaste inlägget L skrev var ett MMS-inlägg då jag hade fest. Det var ju dock bara typ 5 dagar sen, men jag uppdaterar typ 3 gånger per dag så jag tkr det är lite ändå xD


Längtar som fan till på tisdag! Fast fan, är ju i Luleå då.. Men va, kan inte vara 2 veckor kvar tills jag får träna agility med mitt monster igen?! :O Satan så ledsen. Det är så KUL!! Ronja är inte kul att träna, bara att tävla :P Men Hollan, alltså åååh♥ Längtar till Luleå-tävlingen 18,19 feb! Måste bara skrapa ihop pengar först..


How you gonna' run at the speed of sound?
Wooah wooah Wonderchild♥

Making plans for the future..

Först måste jag bara börja med att säga att jag kände mig rätt duktig när jag var på affärn! Hade tänkt köpa cola o nåt tuggbart med massa onyttigt socker i för att kunna hålla mig igång medan jag pluggar (troligtvis hela natten inatt) men jag tittade på den skitgoda Jappen och sa "Näe, det är bara värdelöst" och så gick jag! Tihi

Har börjat med rapporten, går faktiskt helt okej. Var inte så svårt som jag trodde.. Har som undvikt att ta tag i den för jag har trott att det har varit jättesvårt men det var ju dumt av mig! Höll också på att dö av skratt när jag tittade på mina anteckningar och det stod "Gör klart innan nyårs!!!"

Har också typ lovat att ha Tiger hela sportlovsveckan. Ville nog gärna dra till Malå o åka litte slalom men det går ju nog göra även om jag har henne!


Annars än det så har det börjat snurra lite tankar i huvudet på mig inför sommaren. Men det är inget jag kommer dela med mig av förän jag vet om jag har ork/tid/råd. Don't worry, it's nothing big!

Nu tillbaka till plugget igen.
Ha en trevlig onsdag resten av världen!

If you fall, I'll be there. / Floor

HollyLolly-LolleBoll

Fyfan så duktig min flicka har börjat bli!! Har bestämt mig nu, det blir Luleå i slutet av februari. Lite dyrt "träningstillfälle", jag behöver säkert dom pengarna till typ mat eller så, men jag vill se om hon kan sköta sig även om det är pressen av tävling på henne :) Och blir att anmäla Ronja till agilityklassen, utifallatt vi kaaanske tar sista pinnen. Det skulle vara så fucking awesomet att börja i tvåan till sommaren!!
Andreas mamma är bäst i världen för hon skjutsade hem oss :) Har sån träningsvärk så är inte säker på att jag faktiskt skulle ha tagit mig ända hem annars x)

Nu ska jag göra lite varm choklad, sätta på någon bra film/serie och mysa i soffan med mitt monster en stund innan sängen♥

Je m'appelle Claude

Misslyckad dag på stan idag. Hade glömt mitt leg så fick varken aktivera bankkortet eller skicka in infon om körkortet >.<

Men fick ju vara med L :) Och hon köpte ett mjölkpaket åt mig för jag är fattig xD
Sen for vi hit hem o har typ halvsovit i soffan till Vänner. Dags för lite mat nu tror jag.

Ikväll ska vi kicka ass i högerslalom igen!! :D
Hooj

Uh. Det är ett riktigt ord jag lovar, det finns på Wordfued.

Heeeej bloggen!!!
Som ni ser så är jag väldigt trött och uttråkad. Önskar att jag fick sova tills det vart vår♥ Men på torsdag ska jag ju ha kalas o på fredag.. haha ja på fredag får jag sova hela dagen :D För där kringden tiden på lördagmorgonen då dom flesta far hem från krogen så ska jag stiga upp och fara till Finland. Spenderar hela lördagen i Finland/bil, med ett stop för middag hos underbara Ullrika och Hasse :)
Söndag lovar jag er att jag kommer plugga som fan. Fast.. Jag borde kanske fara upp på söndagkväll till Luleå så jag är där.. Måste kolla schemat.

Så jag har rätt fullt upp. Idag ska jag en sväng på stan med L. Vi ska fota nya kort till körkorten o jag måste aktivera mitt bankkort. Jag hoppas det funkar för då ska jag köpa en Subway-macka till middag! Den första vettiga reklamen jag fått sen jag flyttade hit, rabatt på Subway.

Min hund är crazy btw, vilket suger för jag tänkte inte behöva gå någon långis med henne förän ikväll då vi ska på träningen.. Måste kanske köra lite hjärngympa iaf.

Näe, nu ska jag lägga mig i sängen under mitt varma täcke och läsa Värdegrunden!
Hooj

I really don't mind what happens now and then, as long as you'll be my friend at the end

Träffen med brudarna gick bra, har lite mer arbete att göra men sen kan vi lämna det bakom oss. Redovisning på måndag, wey.

Åt nudlar till middag för jag orkade inte laga något mer komplicerat. Ja väldigt latmaskigt av mig men åt kyckling, ris o currysås till lunch så känner att det nog var okej ändå.

I fina försök med att slippa plugga (vilket jag VERKLIGEN behöver) så har jag nu tränat en timme istället. Tränat rumpa o ben, även fast jag knappt kunde stå och benen skakade så jag trodde jag skulle falla så pushade jag genom två omgångar av varje. Sen körde jag den där jävla Boxer Babe grejen du vet Lima? Fast med hantlar! Klarade mig genom halva passet sen föll jag ihop xD Hoppas på att kunna stå imorgon men det är fanken inte säkert alltså! Känner mig då mer taggad nu iaf :)


Nu tror jag jag ska spela lite gitarr... Sen plugga. Jag lovar.

Bildbomb från lördagen!











Daniel dricker ur min vas... Eller "The Holy Grail"

Sneaky-L?





RW ser pigg ut!




Boob-hug!




09-01-12

Halloj! Jag och min väckarklocka är inte överens, så tog mig inte upp förän 9.. Men vi begav oss iväg för att gå en sväng med Anna iaf!  Det var jääättefint i skogen! Värsta vinterlandet. Och Hollan sprang o sprang o sprang :P Och Ronja frös :P Fick bära henne lite för hon började halta, så har som tränat armarna också :P

Nu ska jag köra ett mini-träningspass och äta litte lunch, sen måste jag börja göra mig klar för gruppmötet.

Hare gött!
Dom bästa!

Yeah, tune out the lovesongs that you hear

Imorgon SKA jag stiga upp kl8, göra en halvtimmes träningspass och plugga. Kl10 SKA jag fara till Bersan och gå en långprommis med Lima o monsterna. Kl2 SKA jag vara på Skeria och träffa brudarna för plugg. Och sen SKA jag hinna en till halvtimmes pass.
Sen borde jag verkligen plugga, men ska chilla lite först. Man kan inte ha för många måsten på en dag, då orkar man inte ta sig ur sängen.

Jag är så jävla taggad på träningen nu, fyfan så fit jag ska bli ;)

Hare gött!



And when we meet, which I'm sure we will
All that was there, will be there still
I'll let it pass and hold my tongue
And you will think that I've moved on

För jag är i centrum, och jag har en stoooor rooooll!

Ni får ha överseende med gårdagens emoinlägg. Jag vet ju att det blir så när jag dricker så vet inte varför jag envisas.

Men FYFAN så kul jag hade igår!!! Jag har bäst vänner i världen♥ Förutom att dom är lite dåliga på att plocka undan efter sig så det är fullt tomflaskor på alla möjliga sorters ytor. Hittade en öl i badkaret, någon som känner sig skyldig?

Näe men kvällen var jävligt nice! Jag har typ en miljon bilder också, alla lekte med min kamera :P Får se om det kommer ut nå bilder inom en snar framtid :)

Imorse när jag vaknade hade jag 4 sms från Tina.. "Skulle du med på bio?" "Hallå :D" "Vakna" "Vill du med?", som att man vaknar av sms?! Tokiga kvinna :P
Tur bara att jag vaknade! Hon o Peter kom o hämtade mig o sen såg vi Lejonkungen i 3D :) Älskar att Lejonkungen var min första 3Dfilm♥

Nu blir det att ta tag i lite städning kanske.. Eller dega i soffan? Nä.. Städa..
Btw STORT JÄVLA TACK TILL UNDERBARA LIMA! Ni ska veta vad hon har spenderat pengar på mig :O Jag fick massa toapapper o hushållspapper, två par hantlar (1 o 2kg) och en blomma av henne! Hon är bäst♥ Av T&D fick jag 10st små paket, chokladkakor :P Det var också nice :D Sen vare som slut på paketen men det var okej ändå ;)

Okej, städning.

Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

FanFanFanFanFan.

Krokodiltårar i fyllan. Det betyder inget. Om jag säger det nog många gånger blir det sant.

Jesus Christ I'm getting old

Födelsedagspartaj ikväll! Småtaggar :D Men mycket kvar att göra så borde verkligen sova.. Btw så raggar en random 08a på mig. Helskumt.

Såg en skitskum film nyss! A good old fashioned orgy. Helt okej faktiskt, väldigt sjuk :P

Näe, säng♥ Vi syns imorgon!!!

I really don't mind what happens now and then, as long as you'll be my friend at the end

Hahah jag insåg just det roligaste någonsin!! Ronja har en "trigger" :P
I somras när vi hade våra tävlingar i Bersan, då varje morgon då jag körde dit hade jag brorsans bil o lyssnade på Kryptonite med 3 doors down om o om o om igen tills vi var framme. Och nu när jag satt igång den så vart hon helt tokig! Hon trodde vi skulle köra agility, den lilla söta♥
Kanske måste lägga in den på telen så jag kan sätta igång den före tävlingar ;P

Jag har börjat städa här hemma nu, går litte dåligt men taggar med bra musik! Har diskat bort ungefär hälften men var tvungen att ta paus för jag fick russinfingrar :(

Back to work!

I remember when, I remember I remember when I lost my mind

Haha så lycklig tjej. Vaknade före väckarn idag o kände inte för att skjuta mig i huvudet :D
Har nu gjort bort ena läxskiten, one down one to go. Nog för att det som är kvar är megastort o dom flesta började med det för typ 2 veckor sen men ändå..........

Nu blir det först frukost, sen lunch direkt på det. Har gjort mackor men kom på att soppa är bra när man är sjuk? Så ska göra lite nudlar! hehe
Och se lite Greys. Sen blir det att diska. Kommer säkert bara ta någon timme >.< Och sen plocka kläder o grejor. Jag ska ha kvar så lite som möjligt att göra imorgon!

Party on

What went right? What went wrong? Was it the story or was it the song?

Det här är ju löjligt. Fyfan så trött jag är!!! Jag orkar ingenting. Och jag MÅSTE skriva klart den där grejen o skicka till tjejerna. Och rapporten! Fyfan jag vill bara gråta när jag tänker på det.

Och det måste städas här innan lördag. Jag har inte tid med det här.


I want to be you whenever I see you smilin'
'Cuase it's easily one of the hardest things to do
Your worries and fears become your friends
And they end up smilin' at you, put on a smilin' face

Mama I'm coming hooo-oooo-ooome

Fan så slut jag är idag!!
Men steg upp o begav mig ut i stormen för att träffa Emma o Vip. Btw så gick inte min dörr öppna/stänga pga snön. Kul. Tog typ en kvart att kunna låsa dörrfan.

Anywhoo, Vip har varit så tokig så hon ville ha någon som han kunde rejsa av sig med så jag lovade att vi kunde släppa ihop han o Holly. Dom var ungefär lika jobbiga på vägen upp till skogen men sen vart Vippe jobbigare, tyckte Hollan iaf ;P Satan vad hon skällde ut han massa gånger!
Men det var lite kul för tillomed Ronja var lite busig :P Däremot vart hon väldigt less på den vilda farbrorn och sen vart hon jättekall så vi vände o gick hemåt igen. Och då var det fart i min lilla vita! :P Hon sprang framför oss som någon slags tok :P Var himla kul! Nog för att hon ofta blir snabbare när vi är påväg hemmåt än när vi går bort :P
Nu ligger mina små älsklingar o sover igen. Jag har verkligen bäst hundar i världen. Hur många har en off-knapp på sin hund egentligen?♥


Just nu ligger en trött LindaLi i min soffa o sover, och jag ska ta hand om lite plugg innan jag däckar en stund.
Seriöst, helt jävla slut..

Stormen Emil

Fan vilket himla väder!
LindaLi har varit här o socialiserats med mig ikväll, vi har sett Hitta Nemo, Lady&Luffsen o Aristocats! Men jag vågar fan inte skjutsa hem henne så hon får crasha på soffan ikväll. Tycker synd om henne, är alltid trevligast att sova hemma.. Men seriöst så kmr jag nog hamna i diket om jag försöker.
Men vi har haft kul iaf :)

Nu ska då jag sova!

If my sky should fall, would you even call?

Himla härlig kväll! Dumt av mig dock att träna ben före jag skulle gå till travet.. Men det gick som okej! Hade klätt mig förmkt så var genomsvettig när jag kom dit menmen.. :P Hollan var helt psyco idag! Men duktig:) HON TAR HÖGERSLALOM!!! :O :O :O :D :D :D  Eva är ett geni, tack för tipsen!!
Promenaden hemåt gick segare, fanken så ont jag hade i slutet :P Men belönade  mig med ett fint skumbad♥


Tisdagar suger i smyg, för du är överallt.
Stjärnorna, travet, skumbad. Jag ska fan inte låta dig förstöra det längre.

Oh death, I hope you point me towards the right way to go

Jag sov för länge. Borde plugga men funderar på att måla tv-bänken istället. Annars kmr jag bara o sitta o störa mig på det. Den måste vara målad o användbar innan helgen so why not.

Jag hade snöat in när jag vaknade, dörren gick fan i mej inte öppna! Så jag gick ut med spaden på altanen o vandrade runt. Dom hade plogat upp snö mot min o grannens dörr, inte undra på. Så skottade fram båda våra dörrar o sen fick Holly äntligen morgonkissa x)

Blir nog ingen långis med flickorna idag, ska ju gå till travet o träna ikväll.. Och måste köra träningsvideorna, körde inte hela igår.. Haha jag lyckas hamna efter redan första dan xD

Aja, nu ska jag sluta försöka fördröja plugget. Hare gött mina vänner!

I won't fall apart again

Ikväll har jag sett 3 avsnitt av The Lost Room, ätit massa kladdkaka o dippat gurka i Holiday-mix.
Fler fina vänner kom och jag sårade/gjorde min bästa vän arg. Känns bra.
Tror jag ställer in allt vad födelsedagsfirande heter för hitills har allt bara gått skit :)

Nu ska jag se ett avsnitt av Vänner o drömma mig bort om att mitt liv är som deras, omringad av de närmsta varje dag o hittar på massa tokigheter. Oj vad jag skulle ge för att ha det som dom! (jag vet jag är patetisk :)

Imorgon kmr Tiger halv7 igen. Hade tänkt köra en repris av dagen med plugg på morgonkvisten osv men tjejerna stannade liite för länge för det!

Hooj

Om du såg mig nu så skulle du tro att jag var någon annan

Haha.. skrattar fortfarande åt att AL inte kände igen mig på Mollys.. x)

Dagen har varit riktigt bra :) Höll mig vaken o låg i sängen o läste kurslitteratur i 2 timmar, sen steg jag upp o väckte grannarna genom att he stereon på högsta volym medan jag diskade ;) Snabb åt lite frulle sen bar det iväg till Bersa, där Lima låg och sov?!?!? :O :O! Haha så jag tog med monstren o väckte henne helt enkelt :)
Vi gick en sväng, men vädret var himla otrevligt. Och min hund stack o var bort i typ 10 min?! så jag var arg o vi vände efter inte ens halva vägen.

När jag kom hem därifrån så betsade jag min spegelram, självklart SPEGELram, inte tavelram som jag skrev igår.  Mami rignde o var påväg mot stan så jag bytte om o hoppade in i Glenn!
Vi köpte födelsedagspresenter åt käraste LindaLi som har fyllt 20 för ett tag sen :P Och på Gina fyndade vi ordentlig, jag köpte mig en kofta för 50kr (och mor min en likadan :P) och så fick jag pyjamasbyxor av världens bästa mami :)

Efter en snabbis på Björkis så for jag hem o nu blir det nog en powernap, känner mig konstigt trött!

Här kommer lite bilder, vet iaf att L brukar klaga på min "tråkiga" blogg!

Nudelbreakfast!
Finaste Tiger :)

Koftan

Haha det följde med ett linne till byxorna märkte jag när jag kom hem :D

Och LindaLis presenter, dock ena i julklappspapper..

Baby can't you feel it comming?

Haha vet inte vad som hände, men livet blev bättre :P
Besökte min käre mor o far o åt megasuperdupergott älgkött med potatis o sås, mums! Hann hälsa på min bästaste granne och gå en sväng med mor and the dawgs också.

Imorgon kommer Tiger hit, jag ska försöka stiga upp halv7 då hon kommer och inte gå o lägga mig igen.. Då kanske jag hinner typ diska, städa eller plugga kanske?
Kl10 ska jag o Lima gå en sväng med tjejorna i Bersan och efter det blir det en snabbis på stan med mor min :)
Och så måste jag hinna plugga några timmar. Och kanske måla en tavelram :) Och självklart måste jag hinna med måndagens träningspass! Haha fuck, kollade just vad det var - full body-workout.. Man får då ingen mjukstart inte! :P Men eftersom vi ska ut o gå 1½ timme imorgon tkr jag vi får köra 40min ist för hela timmen, eller vad sägeru Lima? (A)

Småstolt är jag för jag inte åt något godis ikväll också :P That means you owe me money ;)

Näe, en ipren o sängen nu, oh sweet relief!


Krya på dig gumman♥, jag orkar inte säga hejdå

2012.01.01

Har legat i sängen hela dagen med en känsla av att livet är värdelöst. Är det verkligen så man ska börja detta nya år?
Ska hem till hamn o hämta mitt underbara hjärta nu, då kanske man börjar må lite bättre♥
Sen tror jag det blir att bryta godislöftet första dan o trycka lite chips o choklad o se 2012 ikväll. Lima du får en 50lapp av mig, eller så får du äta några kakor så är vi kvitt!

No more champagne and the fireworks are through

Haha kändes jävligt nödvändigt att ta första drinken 02.44 xD

Hade faktiskt en trevlig kväll, trots att jag inte var så taggad. Gitarrspelandet och de stora raketerna var en stor del av detta! Efter jag skjutsat hem diverse vänner så blev det en sväng förbi Erik o Alex där T&D med peepz var. Daniel tvingade självklart i mig två drinkar eftersom det var "mindre än gångavstånd" hem :P

Kan inte riktigt bestämma mig om jag ska däcka i min nya älskade soffa med en film eller om jag ska lägga mig i sängen. Finns en stor risk för att hamna in the dark place om jag lägger mig i sängen.. Satsar nog på en film, typ Robin Hood eller något!

Lite ledsamt att året är slut. Det var ett bra år. Men nu får vi se vad 2012 har att bjuda på!
RSS 2.0