If I would have stayed just a little bit longer

Förlåt flicka.
Allt är ju mitt fel egentligen. Jag ville aldrig att det skulle bli såhär.
Och jag är så ledsen för din skull.
Ta hand om henne, så ska jag se till att dom tar hand om dig.
Kommer aldrig glömma

I feel so tired, put myself into bed

I'm sitting here in the boring room
It's just another rainy Sunday afternoon
I'm wasting my time
I got nothing to do
I'm hanging around
I'm waiting for you
But nothing ever happens and I wonder

I'm driving around in my car
I'm driving too fast
I'm driving too far

I'd like to change my point of view
I feel so lonely
I'm waiting for you

But nothing ever happens

When the day is long

Ja. Just de. Åre.
Har aldrig varit där förut, och gud så vackert det var! Men komentarerna i bussen när vi kom fram var "Så konstigt det ser ut på sommaren!"

Men vi börjar väl från början.
Hittde Malin, Sofia, Axa och en tjej jag tror hette Lisa på busstorget. Dom satte sig längst fram i bussen så jag satte mig bakom dom, tänkte då har man nån att prata med iaf. En kille som kände Axa satte sig brevid mig o presenterade sig som Johan. Väldigt trevlig, vi satt o snacka när vi inte kunde sova :P

Tog 7 timmar till Åre. Min mamma ljög :( Hon sa 5.
Menmen, väl framme så möttes vi av typ P3 eller nåt, nån radiobrud iaf. Och folk från arbetsförmedlingen som hade oranga tröjor.

Inne i typ ett köpcenter stod de massa små blåa bord. Vid dessa små blå bord stod våra framtida arbetsgivare, elr vad man ska kalla dem. Var inte alls som jag hade tänkt, oorganiserat och mycket, mycket mindre. Jag trodde man skulle få presentera sig själv o att dom hade frågor och sånt. Och att man skulle lämna CVn, för alla hade ju skrivit ut hur många som helst. Men istället var det vi som ställde alla frågorna, och jag tror jag fick lämna 5 CVn. "Nej vi vill inte ha några CVn nu, gå in på våran hemsida och skicka in CVet där" sa dom flesta.  Värt att fara dit då ? :S

Haha just de ja, Sofia o Malin vart intervjuade av SVT :D


Jahapp. 1½ timme tog de att "prata" med alla, och sen hade vi 5 timmar att slå ihjäl innan bussen gick hemåt. Så vi gick och åt på Max, gjorde narr av Mona Salin som råkade vara där, och vandrade runt lite. Fick oss en gratisresa med kabinliften upp till toppen, det var sååå vackert!! :)



Fast Norran-killen följde med upp o fotade oss en massa, så jag håller fingrarna för att jag inte finns i tidningen helt plötsligt nån dag >.<

Sen hängde vi i köpcentret en stund. Då kom soc-folk o började prata med oss om hur bra mässan var osv. Visst visst sa vi. "Har ni sett att Mona Salin är här? Vill ni träffa henne?" Som om hon vore nån gud eller nåt :S Visst fan kan jag gå fram o säga hej själv som en normal person även om hon är politiker? :S Menmen. "Nej tack" sa vi och fnittrade för vi hade kritiserat hennes maskara hela dagen. Nåns mamma hade komenterat "Men man kan ju inte rösta på en kvinna som år 2010 fortfarande har så klumpig maskara!" (Elr nåt i den stilen)

Bussresan hemåt var, om möjligt, längre än den dit. Fast än dom spelade rätt bra filmer. Dock fick jag nackspärr av att titta på tvn x) Menmen, försökte mig på att sova så lyckades slumra till en halvtimme.
Sen däckade man i sängen när man kom hem♥

Touchanse flickor! Och Johan ;P (Insiderskämt från dagen, orkar inte förklara nu>.<)





Btw, i Åsele hittade jag en toalett som uppenbarligen tillhörde Thessie-Boy!

So here sits a bloody mess - 'cos I wanted you

Hade seriöst den skummaste natten någonsin i natt.
Hade så verkliga drömmar så det känns inte ens som om jag har sovit något alls.
Första drömmen var allmänt skum. Ett hus på vårat kvarter hade brunnit ner, och en kille jag kände hade varit där i. Och det var så himla läskigt hur fruktansvärt lessen jag var. Jag grät och grät och skrek och skrek. Och på morgonen så var ögonen knallröda och torra, så gissar på att jag grät påriktigt.

Den andra drömmen var något som kunde ha varit verklighet. Var i Göteborg o gick på stan med Emil och Pär. Klagade på att jag hade ont i benen efter att ha gått omkring så länge så vi satt oss för att fika, då ringde min mobil (väckarn) och jag vaknade. Förstod inte vart jag var, eller hur jag hade hamnat där :S Kändes jätteskumt när jag kände igen mitt rum, för jag hade sett cafeét så verkligt, och hört alla ljud.

Helskumt. Och just nu känns det inte som om jag har sovit något på flera dar. Och har fortfarande äckligt verkliga minnen från första drömmen. Känns som om jag vill gråta hela tiden men har ingen aning om varför.



Och jag känner att jag saknar någon så fruktansvärt mycket, men vet inte vem det är jag saknar. Säkert någon slags blandning mellan A, E o D..

Jag säger att jag saknar A. Almighty istället. Känns bättre så. Och saknar faktiskt Anna, fast inte på samma sätt. Men ändå. Pratade med henne i tele igår o då lät hon inte ens nästan som sigsjälv :P Dumma dialekter som smittar så hemskt..

Nu ska jag duscha, se Bones och sen blir det sängen.
Ställer klockan på 03.30.
Hooj

KRAM LLI1221 *u*

Ska ta och gästblogga här så jag börjar med ett: Hej!
Idag är Erika med mig och min pojkvän, vi har inte haft gruppsex ifall någon fick upp den tanken. . . . .
Vi har istället sett en film om en kille som är blind som fick glasögon så han kunde se, sen blev han blind igen... väldigt bra, för den som inte hör mina tankar så sa jag detta väldigt ironiskt.
Erika har idag visat oss en massa bilder på speciell apor och även björnar som hade lite sexuellt umgänge.
Erika sitter nu på toan, fast hon spolade just så hon lär komma ut snart... nu är hon här :) hejdå

With a thousand lies and a good disguise

Hehehe detta är awesome! HEjDÅ

We couldn't wait for night to come

Gaah! Galet vad roligt jag ska ha ikväll=) Fast när man säger sånt så blir det alltid en besvikelse.. Men hallå, alkohol? ♥ I've missed you my friend ! :D

Plus att jag ska festa med Pippi Långstrump, Audrey Hepburn mfl, hur awesome blir inte det? ;)

Kameran följer med, så bilder lär komma på bloggen inom några dagar ^^

Nu bär det iväg mot schtaan för att umgås/hämta upp LindaVe och Sara

He is more than a man, he's a shiny golden God

Jag blir less. Såfort jag är sysslolös vill jag typ klösa ut ögonen på migjsälv :O SÅÅÅÅÅ TRÅKIGT.

Har spenderat dagen med buspojkarna, det var helt underbart även om jag var trött som stryk o fick huvudvärk av lasersvärden :P Jag gjorde något iallafall!

Har nu provat nästan alla pappas flanellskjortor, inför maskeradkvällen imorgon. Tror det blir trailer trash eller truck-chick eller vad man ska kalla det :P Jag tkr jag vart jättesöt iaf ! Och då göre ju då inte så mkt om inte alla fattar att jag är utklädd ;) Näe men det blir bra. Får pilla lite i bilen före också så jag blir oljig o svart om händerna ^^

Det var ett rätt roligt samtal också när jag ringde farsan o fråga om jag fick låna en skjorta.
Han är ute på motorcykelvecka, ska ner i nånstans o kika på nån mässa.
J -"Hej, har ni trevligt?"
P -"Jodå, sitter hos (namn jag glömt) och ska ta mig en öl. Vad vill du då?"
J -"Får jag inte ringa för jag saknar min pappa? :O"
P -"Om du ringer för att du saknar mig så är det något fel, vad vill du?"

Så jag frågade om jag fick låna en skjorta av han, och han förstod inte varför jag ringde o frågade. Tyckte det bara var allmänt hyffs att fråga före man tar något, menmen ^^ Berättade om maskeradkvällen o sa att jag skulle vara lastbilsbrud, så tror han vart lite småstolt :] x) Han önskade oss en riktig trevlig kväll o tkte jag skulle ta med kameran, vilket inte är en dålig idé!

Nu måste jag bara fara på ICA o köpa lite choklad♥ :$
Blir inget godis i helgen så vi äter det nu!
Hooj

Boys are cheats and liers

Gud vad jag är less.


Och du förtjänar bättre

"Regnet det bara öser ner" osv

Gaaah. Driver migsjälv till vansinne >.<

Får uppenbarligen inte vara sysslolös i en enda sekund, så nu beger vi oss till klubben i regnet.
Vi lär nog båda vara såhär blöta innan vi kommer hem !


Något måste få mig att glömma bort honom.

Försöka duger bara inte.

Idag har varit en lååång dag på nåt sätt :S
For till stan vid 3 för att hämta fikat åt HU, men hittade ju fan inte dit >.< Så jag hämtade upp Tina som fick visa vägen :P

Sen vart det chilla hos T&D en stund före jag for upp på klubben för att träna Lollan innan folket komme.
Var faktiskt trevligt, kände att jag fick någon slags struktur på mitt liv.
Holly var jätteduktig också :)



Just  nu kramas jag med gumman i soffan o ser Vid världens ände.
Sen blire sängen,
Hooj

"I could be yours if you would be mine"

Måste fan ta och skärpa mig nu alltså.

Hold on, hold on before it's all gone

Gårkvällen.
Ja vad ska man säga :P Var verkligen inte peppad efter en natt av 5 timmars sömn xD
Vart lite gladare när Linda skulle med, för hon skulle också vara nykter. Alltid lite trevligare med någon fler som är nykter ^^ Men Lindas bil är cp o ville inte starta.. Tillslut tog hon sig hit iaf, så då for vi o hämtade Viktoria o drog upp till stan på fest.

Väl på festen så insåg Linda att hon kände typ massa folk där. Tur dom var trevliga så jag inte hamnade utanför :$  Vi spenderade mesta av kvällen inne i köket med sällskap av nå trevliga killar.
Däremot tjejerna.. Fyfan så störd jag blev. Det lät som en hönsgård, man kunde inte ens höra sig själv tänka när man var i samma rum som dom :S Osså drack dom upp halva våran redbull dom jävlarna !!

Jag, Vicky o Linda drog mot Olles iaf. Där insåg jag att jag hade fan inte börsen med mig! Tog mig inte in för jag hade inget leg, även om vakten ville släppa in mig, men han skulle ju typ råka illa ut om personalen fick reda på de.. Så jag skjussade hem Vicky, hämtade börsen o bytte till papis bil ist för gamvolvon :P

Innan jag var uppe i stan igen så hade klockan hunnit bli halv 2 så kände inte riktigt för att betala 40 spänn för att gå in, så jag stod över staketet o snackade med Linda o Nord. Sen gick jag o satte mig i bilen o åt chips när de börja regna :P

Skjussade hem Nord o 2 randoms o tjänade mig en slant !

Rätt trevlig kväll, med intressanta diskussioner :P

Hjärtan i samklang, vi har ett samband


Allt du kan tänka dig precis som ett blandband
Du gör min dag

Standing in a field of frozen memories

Vet inte hur jag ska börja.
For till Anna igår kring 8, hjälpte henne med packandet, åt choklad och glass, packade lite mer, o flummade rätt mkt :P
A -"Alltså sånna där byxer kan ju bara inte vara fina"
E -"Näe alltså man ser ju ut som en fisk. Nej jag menar kassler!"


Viktoria Norling ringde mig massor av gånger igår :P Hon försökte övertala oss om att vi ville följa henne på Olles igår. Mig är det ju inte direkt svårt att övertala, men Anna gillar det ju som inte. Hursomhelst så for vi ut, träffade nå Hudiksvall (?) pojkar o lyssnade på Classe&Johanna.

Höjdpunkten på kvällen för Anna var skrovmålet hon åt.. x) Förlåt gums :]
Skjussade hem Vicky och sen for jag till Anna igen för att hjälpa till med det sista i pack-väg. Vart inte riktigt klara, men där kring halv 5 så började jag röra mig hemåt.

Det var hemskt att säga hejdå='( Gud vad jag kommer sakna den där flickan så otroligt mycket. Började gråta när jag insåg att det var nog sista gången jag ser henne på jääättelänge. Det var tur jag var så himla utkörd så däckade rätt snabbt, hann inte ligga o tänka för mkt på att hon faktiskt far.
Jag älskar dig Anna Almighty Lindroth♥

Take care honey, I know it's gonna be fine. You're gonna have the time of your life!!:)

You know I'm gonna miss you every day♥

Åh Erika, du är så söt. Du ser ut som grööööt! Alltså fin gröt.

Så gick Kimothys kärlekslåt till mig i onsdags xD


Lite sent såhär men uppdatering från onsdagen nu iaf.

Hade så svinigt kul! Hämtade Pia halv 3 så vi flummade på och försökte göra oss snygga innan middagen. Men tiden gick lite för fort för oss så vi for halvfärdiga till Tina&Daniel. Haha men jag höll på att dö xD Pia stod med plattången o skulle fixa nå lockar i luggen o ropar "Erika kom hit och hjälp mig !" Hehe, det är tydligt att vi inte känner varandra så bra ;P

Väl hos T&D så for vi iväg på Maxi för att inhandla allt som behövs för att äta tacos
Vi lagade till maten, åt oss proppmätta och började med drickandet!




Helt ärligt så var det lääängesen jag drack nu. Jag har ju kört överallt.. O om jag har druckit så har de ändå bara faila o jag har inte känt av det. Men nu vart jag full :D
Så lycklig Erika :]

Vi spelade ölspel och lekte Sanning elr Konka hela kvällen, vart lite intressant där ibland ;)

Fanns alltså EN bild på Pia.. Gissar att hon var bakom kameran mesta tiden :P


Kimothy och Daniel fick pussas (A)

Nils o Tina fick pussas..

Kimothy o Lillan fick pussas..

Kimothy och Tina fick.. pussas tror jag..


Helt ärligt så tror jag alla pussade alla den kvällen xD

Nils fick spela apa (A)

Headbang

Daniel mätade  mina lår av nån anledning.. Antar att jag sa att jag var tjock :P
Hans var bredare än mina (A)

Btw, vacker jag är...

Proffesionell rumpning pågår !


Jag och Pia drog oss vidare in mot Station. Hittade lite randomfolk man kände, o Pia hade då verkligen trevligt ;) Jag hade en väldigt bra kväll också!=)

TACK ALLA!! :)

Sen fanns det några vackra bilder från dagen efter på kameran också :P
Jag vet du vill ha mig Daniel! Någon dag så.. ;)

Through theese crazy times it's you, you make me sing. You're everything♥

Trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag har helt enkelt för många bilder på min underbara hund!
Anna var här idag så vi gick till sjön och fotade "lite".
Holly är så himla vacker så jag vet inte vad.
Jag älskar min bästa vän. Hon är underbar!♥



Nu lär det bli en Holly-bild i varje inlägg framöver, jag har som några st ^^

Jag börjar bli less på att känna mig så ensam



Tjockis kinder

Don't hang your head in sorrow

Har just kommit in från en prommis med Sabina o Sally. Och Holly då ^^
Det var så fult, för helt plötsligt så var Sally bara borta. Holly kom till mig så jag koplade henne osså började vi ropa och vissla och skrika på Sally, men hon fanns ingenstans. Efter 10 min så började vi vara smått oroliga, men då ringde Sabinas telefon.
"Det är säkert Emma som ringer o säger att hon är hemma nu" sa jag lite på skämt. Men tror du inte det var Sabinas son som ringde o berättade att Sally hade sprungit ikapp honom när han var påväg hemifrån med cykeln, så han hade vänt och tagit med henne hem x)
Hon måste ha blivit skrämd av grävmaskinerna som höll på på grusvägen, tur hon hade nog med vett att springa hem iaf.

Saknar lillgumsan<3


Nu bär det iväg till stan för att hämta Pia, sen ska vi göra oss fina o fara till Tina&Daniel för tacos o alkohol♥
Sen blir det Station! :)

Yeah I know it's stupid.

Brukar som sitta o kolla igenom bloggen från förr, se vad jag gjorde den här månaden fast förra året. Rätt kul oftast :P

Men då äre ju bara så att dessa månader av mitt liv spenderade jag med att tänka på dig. För du var det bästa jag visste. Och jag älskade dig. Faktiskt. Jag, älskade någon. Påriktigt.
Och jag vet att jag inte bryr mig längre.
Du var en skit som krossade mitt hjärta. Jag lever med det.
Men det är så jobbigt att läsa allt jag skrivit. För jag vet att det är mina känslor. Jag kände sådär för dig en gång. Det kommer aldrig ändras.
Och jag saknar dig. Fast inte dig, jag saknar någon att ha sådär..
Jag vill bara spöa skiten ur dig för allt du gjort mot mig, men på något sätt vill jag säga tack också. Någon måste ju vara den första ändå så, tack för tiden tsm.
Du betydde mer för mig än du förstår.
Så tack.



Kände att jag behövde skriva av mig, även om jag inte riktigt vill att någon annan ska veta det. För om jag skulle skicka ett sms till dig så har jag en känsla av att någon kommer hyra en hit-man för att ta död på mig..
Finns ju ändå en chans, väldigt väldigt pytteliten chans, men ändå en chans att du skulle råka läsa detta.

I really wanna do all that you want me to

Mått så jävla hemskt idag. Vaknade av att jag hade ont i magen.. Träningsvärk </3
Gick ner o åt lunch, eftersom jag antog att jag var hungrig (kunde inte utskilja hunger från andra känslor)

Mådde SKIT. Gick upp för att lägga mig o gråta, fick mig ett steg förbi toan, sen vände jag o spenderade 20 min där inne på golvet. Efter äckelheter så gick jag o la mig. Sov 4 timmar o vaknade piggare o mindre illamående.
Åt middag, åt mackor, gick ut o gick, o nu har jag tryckt i mig godis. Jag är inte intelligent :$

Promenaden var smått kulig=) Gick först halva svängen med Sabina o Sally, men då fick jag ett sms av Patrik att han var påväg ut i skogen, så då vände vi o mötte honom. Sen fortsatte vi våran "korta" sväng.

När vi kom ut på vägen igen så komme jag på hur godissugen jag var :$
Men ICA hade stängt, så då följde dom med till Alba, lite socialträning sådär. Våra hundar är ju vana att bara få springa omkring som galningar när dom är med varandra, men nu satt dom ju fast ^^
Var in o hämtade pengar så då fick Ronja följa till Alba o tillbaka=) Hon tkte inte om storvovvarna xD


Nu så ska jag nog sova snart. Har sovit halva dan men är fortfarande trött..
Imorn kommer Pia till Skell halv 3, så ska hämta henne i stan, sen gör vi oss fina o far på middag hos Tina&Daniel. Sen Station!


Btw, vem fan har skickat kondomer till mig i anonymt brev på posten? (Mamma? :S)

All I know is that it feels like forever

Jag saknar det. Jag saknar dig.
Jag vet att jag inte känner såhär, inte påriktigt. Men just nu gör jag det.
Får kvällar när jag känner mig så hemskt ensam, och då är du allt jag tänker på. Du kunde alltid få det bättre förut. Vet inte om du vet det men det var du som lagade mig när jag var trasig. Som en riddare med silvertejp x)
Ville bara säga att jag saknar dig




"Then my soul saw you and it kind of went
'Oh, there you are. I've been looking for you'"

You're gonna go far kid

Gårdagen, söndag, hände det inte  mkt. Var ut i skogen med Patrik o Hera.
Åt grillat o systern + pojkarna var här. Förstår inte hur Linus kan vara så lycklig. Han har tur, han vet inget om allt det onda i världen. Helt orörd. Djupa tankar, låt oss lätta ankar!

På kvällen drog jag till Ljusvattnet, skulle sova där för annars kom dom med busflickan kl 6 på morgonen, kändes inte som om det var så populärt x) Mös med en katt i soffan på kvällen. Wierd.

Steg upp kl 7 för rörmockarn skulle komma. Så vi såg film, busade runt o bestämde oss för att fiska! (Busflickan och jag alltså, inte rörmockarn...)
Fick oss 3 fiskar, en stackars mört som jag lyckades slit ut ögat på :S Och två aborrar som troligvis var samma aborre, den var bara inte så smart..

Efter en lunch beståendes av blodpudding så begav vi oss mot Leos Lekland! Gissa om jag vart populär ;) Så glad liten flicka=) Min första gång där, det var fan galet :P

Vi sprang direkt längst in till en gigantisk uppblåsbar rutschkana. Detta vart lätt min favorit :D Adrenaline junkie! (Hehe ja det var faktiskt smått läskigt dom första gångerna!! Sen så började jag hoppa o skit, HELKUL! :D)


Vi klättrade runt lite, jag boxades i hoppborgen o vi krigade med bollarna, men kom som alltid tillbaka hit.
Den var oslagbar! :D



Efter jag lämnat buset på sin pappas jobb så bar det tillbaka till stan för tandläkarn o möte med jobbcoachen. Träffade mormor o Karin på stan, morfar var visst också hos tandläkarn :P

Fick mig en Subwaymacka (gillar fan killen där, han är awesome) som jag stress åt på 10 min i bilen på Coop-parkeringen efter tandis före jobbcoachen.
Hon klagade då inte, gav mig massa mer skit att göra men sånt är livet.

Btw så fick jag inte jobbet i Götet heller.. Ska gå och gråta en skvätt nu.
Hooj.

Om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt..

Bildbomb från lördagkvällen som vart väldigt random.
Tvärdrog till Hjogg o fick se insidan av Lindas hus, väldigt fint=)
Drog vidare på Calles.
Träffade random-tjej som Linda kände.


Kände oss ovanligt röda..
Och lekte spöken


Drack den dyraste colan ever


Claes och Micke spelade


Linda hade tråkigt.. (Glad tjej?)
Så hon bestämde sig för att dansa!

Men de var allmänt konstigt folk där, även om det var bra musik..

Så vi drog på Olles!

Där hittade jag Isak! (Hans papi spelade visst i bandet som var där)
Linda hittade mer randomfolk hon kände


Varför denna mannen hade en potatis i fickan har jag ingen aning om,
men smått kuligt vare!


Jag hade rätt tråkigt, lekte muslim och försökte övertala världen om att jag faktiskt hade hår för de syns då fan inte på någon bíld >.<



Älskar hur alla randomkillar som brukar hälsa på mig inte kände igen mig för jag hade uppsatt hår x)

Vi vart flummiga o fick alla randoms att göra grisnäsor. Awesome.


Kvällen var inte perfekt, vi båda gjorde saker vi ångrade och jag krockade nästan med en älg, men det var trevligare än att bara sitta hemma ändå ! :) 
Danke schön min vän

I'v been driving all night just to get close to you - Sleeping in my car

Fick megadissen. Kan börja så :P

Eftermiddagen började hos Almighty med fika o finheter. Träffade min flickvän=)

Efter det så bar det iväg mot Anna Oooh. Där åt vi tacos♥ och skojade runt. Drack en massa o snackade ännu mer. (Okej, det dracks inte så mkt för hon dricker sååååå långsamt, o allt jag drack där var en 2,25a)
Vi hade rätt kul=)


Inte ser jag nykter ut ändå men..

Vi drog iväg mot Olles. Satt i bilen o försökte halsa en flaska med vodka+Burn men de gick inge vidare. Fick inte ens i mig halva o kände aldrig av det så det sööög. Gick in, kostade ovanligt mkt o folket var väldigt mkt äldre än normalt. "Har vi hamnat på Old Williams elr vad hände?"

Krutov spelade! Visst det var väl roligt för dom är ju som bra, men seriöst. Folket var inte ungt. Träffade min syrra också xD Hon o Marcus kom o satt o snacka med oss när vi satt där uppe. Rätt roligt :P
Träffade en Tony, de var fränt. Har bara träffat en Tony förut ^^

Alltså gammalt folk är ju fan hemskt. När vi stod i kö till toan så kom en kille, 25+ o gick o knuffade ALLA. Jävla svin. Så då var det en äldre herre som brann till o tog tag i honom osså vart det typ slagsmål. O sen när vakterna väl kom så slängde dom ut den äldre herren som bara försökte få svinet att bete sig så då började hela jävla toa-kön skrika på vakterna. En tjej gick o hämta en vakt så svinet vart utslängt.

SEN. De var en kille o en tjej som stod före oss i kön, och hon mådde iiinte bra. Så när dom väl tog sig in på toan så var dom ju där ett tag.. Så alla pissnödiga tjejer bakanför oss började klaga nå så jävulskt o banka på dörren. Och när då en kille öppnade vart dom ännu mer förbannade o började skrika ännu mer. Jävla idioter. Så hursomhelst så försökte då den här killen att få ut tjejen, och när hon väl ställde sig upp o började gå ut så började massa folk tjata på att hon borde gå ut o spy, så då börja hon ju käfta emot. ORKA.
Ett slagsmål o en catfight, intressant kväll iaf !

När de stängde så följde jag StefN o André på Max en sväng, sen så gick jag tillbaka till bilen o la mig o sov nåra timmar.. Vågade sätta mig framför ratten där kring halv 5, så sen sov jag halva dan i min underbart sköna säng♥

♥ Anna ♥

Idag är en dag för Annor!

Har modefierat min klänning nu på morgonen, sytt fast nå sidenband så jag kan knyta den bak, får finare figur då ;)
Nu ska jag ta mig nå lunch, springa genom duschen, raka benen osv och sen bär det iväg till Anna nr.1 kring 4=) Almighty alltså!

Efter trevligheterna där så drar jag vidare mot min andra Anna, Olsson=) Där blir det tacos, alkohol o massor av tjejsnack. "Jag vill höra alla snuskiga detaljer ;)"
Sen bär det ut på Olles! Claes o Micke spelar så det blir bra!

Taggar sönder just nu, just när jag började skriva det här inlägget så började underbara spotify att spela Sweet child O'mine. Jag blir glad=)
Tror dagen kommer bli awesome!

Däremot så vet jag inte vart jag ska sova ikväll... Tar med kudde o filt så kan jag krasha i bilen om inte annat!
Om någon har ett sängerbjudande åt mig, eller soffa eller golv för den delen, så hör gärna av er :P

Just to get high

Mesta delen av dagen spenderades med M. For dit kring halv 12 o slogs lite, fick tips av hennes farsa, men jag tycker det är roligare att slå på mitt sätt :$
M åt en hamburgare, som hon först torkade bort allt fettet från.. Skum vän. Sen tog vi cyklarna till Kajutan o kramade lite på Almighty som snart flyttar :'(
Påväg tillbaka stannade vi i en lekpark där vi gungade o klättrade i pilträd.



Väl hos M igen så tog vi metspöet o gick ner till grannens brygga. Fick oss en aborre :D Men släppte i den igen :P

Påväg hem köpte jag choklad♥
Satt vid datorn ett tag o sen efter middagen for vi till Bureå o hälsade på Ragnhild o Leif. Var längesen jag var där så tänkte de kunde vara trevligt att följa med :)

Sen vart det en sväng med Patrik o Hera när vi komme hem.
Nu ska jag ta bort mitt nagellack och ha på mig en ansiktsmask en stund!
Hooj.

Now, dance fucker, dance. Man, I never had a chance

Hade trevligt igår!=)
Var somsagt hemma hos Anna, med Sanna, Isak, Pontus o Musen från klassen och Frida o Jessika, nåra randoms ;P
Musen flyttar till Stockholm på måndag, visst fan äre onödigt? :O Kommer bli saknad!
Insåg att jag inte har snackat överdrivet mkt med nån från klassen på hela sommaren och börjar undra varför inte?! Saknar alla som bara den.




Aja, vi hade kuligt hemma i Annas kök, satt o drack (inte jag dårå) o allmänt chillade.
Drog mot Station där kring halv 11. Sen när jag väl hade parkerat o sånt så började jag som inte vara så peppad. Funderade på att vända o fara hem men Anna o Jessika släpade med mig så jag följde iaf. Kunde ju inte missa när Jessika betalade inträdet i småpengar x) Haha glad kille i kassan.. x)

Väl där inne så dansade vi runt o gjorde sånt som man gör på Station. Kände att jag hade inte roligast i världen men det berodde på nykterheten o att jag var trött som sate :P Där i mitten nångång så satt jag typ o sov i en fotölj, inte så okej :P

Hehe. Jag såg Joel så jag gick dit o satte mig brevid han o sa "Hej min vän! Vart haru Dalle då?" Hahah x) Dalle satt mitt emot, kände bara inte igen han när han hade rakat skallen >.<

Stod ute på rökrutan med Dalle, Joar o nå randoms som måste ha gått på speed eller nåt.
"10 snabba, kom igenkomigenkomigen! 10snabba!!!" Dom hade en cigarr dom försökte göra slut på. Tror Dalle rökte halva själv :S

Sen så hade jag o Joar intressanta diskussioner i bilen påväg hem, men de var trevligt :P

Hehe..
-"Ska du med?"
-"Jag trodde inte du skulle hem :P"
-"Trodde inte jag heller.."

Out of the doubt that fills my mind I somehow find, you and I collide

Detta är inte bra. Varför gör jag det igen? Jag vet att det inte slutar bra.


Tycker jag har varit duktig idag. Varit ute och sprungit med Holly, tränat högerslalom, skrivit mina jävla "Söka jobb-dagböcker" och börjat på PBet o dom dumma listorna hon ville ha. Kommer inte göra klart dem men eftersom jag redan vet det nu så är det okej.

Annabanana ringde mig nu på eftermiddagen o undrade om jag ville med på Station. Lite folk från klassen ska dit och självklart vill jag med! Men måste vara nykter för annars tar jag mig inte hem.. Så vet inte riktigt om jag ska in på Station eller far hem när dom andra drar ut. Kameran kommer då med iaf! Full-laddad o allt :D

Förövrigt så längtar jag till på fredag. Då ska jag till Anna o ha tjejkväll, bara hon o jag. Var så himla längesen, vill veta allt som har hänt i hennes liv, och det har hänt så mycket i mitt som jag aldrig slutar tänka på och mina andra vänner är dödsless på att lyssna på det :P Så känns skönt att få berätta allt från början igen, då kanske jag får lite perspektiv på saker och ting. Hon var alltid min lilla rådgivare sista året så..=)
Ser fram emot det iaf !♥


Bättre bild på min blommiga ( x) ) klänning

It's so hard to meet the eyes I see when I try to open up my heart

Idag vart det stan med Matilda o LindaVe=)
Vi vandrade omkring o flummade på, åt på Dallas där vi träffade Macke o Danny!=) Var fan för längesen!
Sen flummade vi på lite till. Jag köpte Subwaykakor♥ Och ett armband o ett par trosor :]
Matilda köpte en fickplunta, så jävla awesome!! Jag vill me ha en men har inga peningar=(

Ikväll så har jag varit ute o sprungit med min vilde, och sen for vi upp på klubben en sväng. Ronja var råduktig, som alltid=) Holly kunde ha varit duktigare. + att hon var helt plötsligt rädd för slalompinnarna, men här hemma tar hon de jäääättebra.. så förstår inte riktigt. Menmen!
Var där med Emma o Vip, så Emma tkte jag skulle prova köra Vip för jag har lite bättre handling än henne ;P Och han var superlätt att köra! Sån kontakt han hade, helt underbart! Honom skulle jag lätt kunna tävla=)

You're just too busy being fabulous

Nu kommer en mini-bildbomb, har tömt mobilen på bilder så ursäkta kvallan!
Men först!

Vaknade idag av att syrran ringde o sa att hon skulle städa ur garderoben o sa att det var bara jag kom o tog allt jag ville ha före hon slängde det :P
Så jag steg upp o åt frukost o begav mig, busade lite med min älsklingspojk också♥
Valde ut en massa kläder o for hem för att prova dem. Slutade med att jag har 3 par "nya" byxor, 2 klänningar, en tunika, en skjorta o en vinterjacka :D

Vinterjackan och ett par av byxorna. Fan skönaste byxorna jag har provat :D
Jääättedålig kvalla men jag darrade typ sönder ;S Byxorna är typ militärgröna btw


Klänning 1. Söt o blommig. Brukar inte vara min stil men jag gillaren=]


Klänning 2. Jättefint skuren, men den är i typ luddigt tyg, vad de nu heter x) Men jag gillar den med ;P


Sen vart de inge mer bilder för brorsan komme hem så ville inte springa omkring i underkläder längre.
Btw så är detta våran nya helkroppsspegel :D Jag diggar det!♥



Jag var rätt nöjd över att jag var ganska söt en kväll då vi skulle ut. (Längesen)
Men självklart var jag snygg när M hade gjort allt jobb!!


Fin bebis♥ Noppe var o hälsa på Lena för några dagar sen, han var inte lika liten längre, men fan överlycklig att se mig! Det värmde hjärtat


Trötta flickor på bussen hem från Lanternan. Vet inte riktigt om jag har tackat ordentligt för den kvällen, jag hade då jättekul iaf! Förfesten kicka ass ;D

We've gone and made such fools of ourselves

Blev inget Krutov, kostade en massa pengar, vilket jag inte har.
For förbi kallholmen o sa grattis åt Idah som har sin fest där ikväll, sen drog jag till M för hon lovade mig blåbärspaj<3 (Och ville ha detaljer..)
Vi sloges lite o sen for jag typ. Ska upp typ 7 imorn för jag, mor o bror ska på IKEA. Bror ska ha en bänkskiva. Förstår inte varför jag följer egentligen, men jag vill så då gör jag det.
Måste nog duscha först, är inte säker på att man får visa sig runt folk när man ser ut såhär >.<

Hooj.

Guys don't have walks of shame, they have walks of "Hell yeah man, I did it! BOHYA!"

Vart en bra kväll igår, på något underligt sätt :P
Träffade Lisa, Magda, Lina osv på bussen, jättetrevligt! Dom bjude mig på dricka också, så jag var faktiskt lite rolig innan vi var i stan :] Däremot så levde hela bussen jävel, o de va nå 92or som (oxå) satt o drack, så när vi kom fram till stan o jag klev av bussen så var det första jag såg 2 poliser. Tog mig förbi dom som en smidig liten skugga, men såg när dom tog fast Lisa o folket...
Hittade igen Simon o resten av Liquid Echoes inne på Olles, så var med dom ett tag. Sen komme då Lisa m.folk o berättade vad som hade hänt. Lataste poliserna i världen.
"Ska vi skälla ut dom eller ska vi låta dom gå?"  - "Vi låter dom gå.."

Hat over Hills spelade, självklart. Lovade Claes att jag skulle komma, endast därför jag var där x) Lite roligt att fara själv på krogen, när man nu alltid hade nån att vara med ändå xD
Fan vad dåligt det var egentligen.. Skulle inte ha farit på Lanternan för där var dom så jävla bra o sånt röj, så nu sög Olles. Fast ni vet ni är bra ändå pojkar^^
Men chocken!! Dom hade rakat skallarna, alla tre. Inte okej pojkar..

Träffade Henke, Cheesy, Joar bl.a, hade trevligt=)
Skulle egentligen sova hos brorsan, o Dalle bor typ alldeles brevid, o dom hade bil :D Så skulle åka med dom, blev att jag krasha hos Dalle iaf. Och så snäll o söt som jag är så lovade jag att köra Mickes bil till Byske nu på morgonen :P
Men de var helt okej, fick träffa Claes mamma, hon var snäll ^^ Och vart kär i en nakenhund :O Har aldrig tyckt om dom, men powderpuffarna går ju som bra, men den var råsöt!
Tur att pojkarna är så trevliga så de gjorde då inget att spendera förmiddagen med dem!

Udda men bra kväll.
Ikväll blir det förhoppningsvis vara med Anna, o dra ti Kurjan för att se Krutov♥

I can see it in your eyes, I can see it in your smile

You're all I've ever wanted
And my arms are open wide
Because you know just what to say
And you know just what to do

And I want to tell you so much,
fuck it, screw you.

Känns inte bra att säga att du är en värdelös människa, för det är du inte.
Men du är fan inte en bra människa heller.

Rubriker är onödigt svåra att komma på ibland, men vi kör väl med "Alkohol&Dextrosol!"

Jävla man som ringer och väcker mig. Mobilen låter och jag antar ju att det är väckarn, som är ställd på 12. Så jag vaknar o tänker "helvete vad snabbt natten gick, fan så trött jag är.." Sen hör jag hundarna utanför dörren. "OMG har Kennet inte stigit upp än? Dom kmr ju ha pissat överallt!!"
Stiger upp går ner, släpper ut hundarna, och tvärstannar när jag tittar på klockan. 07.22.
Yey. Tar mammas täcke o kudde o lägger mig i soffan, sov i 1½ timme o nu kan jag inte somna om.
Kul.

Gårkvällen var trevlig, man kan alltid lita på mina flickor=) Däremot så hade Claes sagt att vi skulle vara där i tid, helst före 22.30. Det är långt till byske, vi for kanske 21.20, var väl där 22 kanske.
Inte en människa. Men vi tog oss in gratis iaf, danke schön Claes!
+ att pojkarna började inte spela förän kl 12, så vi lattjade omkring o dansade runt strippstången.
Hittade lite folk man kände, träffade Frida på dansgolvet. Sen kom det en kille och ba "Vafan gör du här? Det är BYSKE!" Gud så glad jag blev av att prata Robert :D  Saknar hela klassen som galet♥ Så de var kul, vi stod o snacka en stund, sen hann jag dansa med han en sväng innan kvällen var slut :P
Träffade Joel o Bobban oxå. Vet inte hur många gånger jag har sagt det men jag tycker Bobban är det gulligaste i hela världen :O Han ser ut som en nallebjörn eller nåt! Man vill bara krama på han=) :P
Joel var ju som han alltid är, stod med mig o började prata om att han ville suga av Dalle, så då sa jag att det har han säkert inget emot. Undra hur de gick med det ^^

Just nu ligger Linda o sover i min säng medan jag sitter här, vaken. Tycker det är fusk.
Haha satan vad vi babblade igår innan vi somna x) Men vi insåg att vi bara pratar om samma 4 saker varje gång, och måste ändra på det!
Helt onödigt vetande men jag har ärligt talat inget bättre för mig..
Här får ni en bild från igår, eller nåra..

Fick en bild på mig o Jeanette iaf. Problemet var bara att hon blundade såfort hon tittade in i kameran, så vi försökte med att hon skulle titta på mig ist, men då börja hon bara skratta... :(

Bästa flickorna

"SLUTA TA KORT NÄR JAG INTE ÄR BEREDD!" Well.. Ha-ha! Gottcha!

Nån var halv på varje bild, så jag tänkte jag tar den jag ser nyktrast ut på.
Det bådar inte gott va? Såååå onyktert igår...

Norrland, i huse !

Vi är igång, vi är laddade o vi är tända.
Ikväll kan allting hända!

Jag är relativt onykter, har druckit en drink, en cid, o en Rekordelig Extra Stark. Inne på nästa nu.
Ska leka papparazzi, HOOOJ
Hihihi dom gillar inte att jag tar kort pårom (A)

Huh. Guess I'm never gonna get over you

"I held your hand, is this the thanks I get?
I took you in, is this the thanks I get?
Half a chance, the thanks I get
A twist of plans, is the thanks I get
..
I loved you
I made you
I hate you
I miss you"

Så jävla jobbigt.
Trodde inte jag brydde mig längre, men uppenbarligen finns det vissa knappar som sätter igång det ändå.

Loneliness is better when you're not alone

Känner mig instängd. Lite löjligt för jag har bara varit hemma en dag..
Men det känns som om det var flera år sen jag träffade folk! Liiiite översocial jag kommer vara imorgon. Förhoppningsvis tar jag ut det på mina kära flickor innan vi drar till Lanternan ;P

Gaah jag känner mig jätte ensam! Löjliga lilla flicka..
Här får ni bilder på folk som jag gärna skulle vilja vara med just nu!



Linda, Matilda, Emil, Anna, Lina, BF3B årgång 91
Och massa randompeepz. Mest bara för jag saknar mina jävlart awesoma hemmafester jag hade förra sommaren.
Skulle gärna också vara med Jeanette, men har ingen bild på oss tsm >.< Blir att fixa det imorn.

Det är iallafall tur att jag har mina hjärtan, annars skulle det vara svårt att leva.

Give me a kiss before you tell me "Goodnight"

Går och lägger mig nu. Har tänkt sova hela morgondagen.
STÖR EJ.

Looking around, tryin' to see your face in the crowd. I'm so sick of dreaming


Trött som stryk. Tänker ta mig till ICA på något sätt, proppa choklad och sova hela morgondagen.

Tagga torsdag!

You be nice to me then I'll be nice to you

Har lyckats ladda hem ett bild-redigeringsprogram helt gratis. Är rätt kul o sitta o pilla med bilder, men har inte riktigt lärt mig hur de funkar än..
Fått en ny tröja idag=) Gick på stan med mami, fick faktiskt 2 nya tröjor. Men hon håller dem gisslan tills jag har städat bilen!
Fick träffa min underbara flickvän Lina idag iaf♥ Och LindaVe=)
Vi har kommit på att vi har inga bilder på oss tsm, fast jag har ju faktiskt två.
Dom är varken särskilt nyktra eller vackra, men här kmr dom iaf!

Fyllon på Liseberg. Gissa vem som var fullast? O.o

Allting är bättre i svartvitt. (Och då ser man inte den gigantiska skillnaden mellan brunheten på oss lika mkt)

I know the things you wanted, they're not what you have. With all the people talkin, it's driving you mad

Man blir rätt psykiskt störd, eller okej galen, av att tänka så mycket på framtiden som vi 91or måste göra just nu. Ska man flytta, ska man plugga, vad vill man jobba med, betala egna räkningar, hitta bostad osv osv osv osv..

Jag måste säga att mitt liv är ganska perfekt just nu i denna stunden.
Visst det vore härligt med ett jobb så man har lite pengar, men det är härligt att ha hela dagarna på sig att göra vad man vill eller ingenting alls. Och visst vore det mysigt att ha en pojke att kramas med på kvällen, men det är roligt att få vara ute på krogen o ragga med vännerna ;P. Okej, helt ärligt skulle jag föredra att ha samma pojke varje kväll.
Men ändå, jag har vänner, jag har hundar, jag har familjen. Jag har saker som betyder något påriktigt.
Jag har eventuella jobb i både England o Göteborg. De bästa ställena på jorden. (Eller okej, har aldrig varit i England, men hallååå, det är ju England!)
Jag är lycklig. Det känns bra.
Men känns ändå som om jag måste bort från staden. Mina vänner flyttar. Vet inte hur jag pallar det. Om dom far iväg och skaffar nya liv, och jag är kvar här i det gamla. Och det gamla kommer inte vara samma sak utan dem.
Matilda Sundin och Anna Lindroth är 2 av dom mest värdefulla sakerna jag har. Kan inte föreställa mig livet utan dem. Jönköping och Norge? Visst äre onödigt. Men om jag då hamnar i Götet så kommer jag då träffa Anna en hel del iaf! Vi håller tummarna.
Jag älskar er flickor! Då vet ni=)

There is still life in the old lady yet!

Gårkvällen spenderades hos Jeanette. Skjussade ut hennes morsa + fylle-vänner på krogen så vi fick lägenheten för oss själva osså såg vi En Vampyrs Bekännelse
Det är tur att vi har känt varandra nog länge för att veta hur konstiga vi är. Och det är tur att vi kan filmen utantill och har samma smak så det inte gjorde henne så mycket att jag suckade o sa "Fan vad HET han är !" var tionde minut.
Har aldrig riktigt fattat vart Tom Cruise ser bra ut annars än i denna film.


Annat som händer i mitt liv;
Imorgon blire stan en snabbis o träffa LindaVe
Resten av veckan kommer att spenderas med att tagga Lanternan på torsdag
Måste tillägga att vi älskar Claes!=)
RSS 2.0