Tonight ;D

Idag har varit bra, tog sovmorron till halv 11 !
Sen ut i skogen, kallt som satan men ändå skönt :P
Sen har jag dushat, och suttit här och snackat med en kille som ska bli brandman :P
Nu ska jag gå och hämta Lucas på dagis snart och sen ska jag upp till stan kl 18.00 går bussen! Då möter jag Sara och vi hyr film=) Sen bakar vi KLADDKAKA och ser filmerna ;D
Fan vilket intressant liv jag har! Int.
Vi höres!

Oh such beautiful snow!

Gud så glad jag blev när jag vaknade idag, det var snö ute! Allting var så vitt och vackert=) Så jag bestämde mig för att följa med till Bureå och gå ut med hundarna. Men då skulle ju Mira klippas först och det tog väl sisådär.. 3 och en halv timme, kanske 4 timmar. Det var ganska jobbigt, men sen så bar det ut i friska luften! Jag, mamma, Ragnhild, Emelie och Malin med 11 st små vita (vita och vita.. -.-) fluffiga bichonner. Målle, Skrollan, Lucy, Smilla, Alice, Sally, Diesel, Billy, Tess, Ronja och Mira. Det var värsta cirkusen när vi gick ut i skogen, alla bara sprang omkring som galningar! Till och med Ronja, som bara hade suttit och skällt ut alla hela morgonen, busade omkring i snön=) Men efter hon hade haft några tokryck så placerade hon sig alldeles bakom mina fötter och där stannade hon typ resten av promenaden. Det var så kul att gå med så många hundar! Alla var bara helknäppa :P Tog lite bilder men det är så dålig kvalla med mobilen.
Älsklingen i snö<3
8 st små smutsiga Bichonner!                                                  Emelie med vinden i håret, och fler smutsiga Bichonner :P
Ny friserade Mira tossen=)
Godissök                                                   Ronja<3

Nu ikväll så kom Maria och Lucas förbi och vi åt glass med choklad & kolasås :D
Imorgon! Då blire kuligt med Sara=) Nu ska jag gå och fika och kanske se Medium, annars går jag typ upp och ser Made of Honour=) Hjärta på filmen alltså<3 Njä, blir kanske Cold Case för vi ska ju typ se filmen imorn..
Hare bäst vi höres!=)

P.S. Min brorsa fick en lägenhet så snart har jag hela övervåningen för mig själv ;D 
  Skönt att slippa bo uppe på vinden =P

I'm not a princess and this ain't a fairytale

Grey's Anatomy, lika bra som alltid. Någon som vet vad låten heter, den som jag har som rubrik? Den var med där i mitten av avsnittet nånstans.
Skulle ha min andra godis dag idag så jag gick på ICA, jamenjippie. Dom hade inga vanliga chokladkakor :C
Jag vart arg.
Imorgon ska jag troligtvis till Bureå med mamma för vi ska klippa Mira och sen ta en prommis med alla hundarna. Eller så stannar jag hemma, får sova hur länge jag vill, sitta vid datorn, se film och fara och simma. Det lät nästan bättre va? Tror planen blir sån. Känner mig inte för social. + att jag måste komma ihåg att ringa Anita och höra om det blev nåt läger överhuvudtaget och om jag behövs.
Nu ska jag gå upp och lägga mig och se slutet av Sex and the City för den ska tillbaka på fredag typ.
Fredag kommer bli kul=) Då ska jag hämta Lucasponken på dagis och vara med han på eftermiddagen och sen ska jag upp till stan och möta Sara =D Vi ska hyra film (typ Made of Honour igen för Sara vill se den, har jag bestämt ;D) och handla allt vi behöver för att göra kladdkaka =D Kladdkaka är gott<3
Men, det är en hel dag kvar tills dess. Och den kommer jag nog att sova bort
Menmen, nu ger jag upp. Godnatt, typ.

P.S. Såg VÄNNER idag, somvanligt. Jag bara älskar Matthew som Chandler.
Så jäkla rolig han är! Hjärta på han.
Det är typ bara jag i hela världen som tycker Chandler är snyggare än Joey ;S
Matthew Perry

Äntligen

Äntligen är bloggen komplett så nu ges adressen ut=) Inte för att jag tror att det är så många som kommer läsa den men ändå x)
Har varit ute i skogen med hundarna idag, var jätte härligt=) Sitter och ser DH och funderar på att gå och simma lite.. Vet inte hur jag gör. Ska lägga ut adressen på Apa först iaf :P
Nu ska jag äta lite sen lunch och se vad som händer sen=)
Grey's ikväll! Christina fick en istapp i magen ffs! Måste ses! =D


Gick igenom några gamla bilder och hittade många fina minnen.
Måste bara lägga ut en bild,
kommer ni ihåg? ;D


Hehe härliga tider!

Ha det bra!

ADHD

Om det då vore så väl. Jag orkar inte med er längre. Kan ni antingen ändra på er totalt eller låta mig vara?
Uh.
Det är väl egentligen nu jag skulle behöva gå ut en prommis i skogen, men det orkar jag inte. Har redan varit ut och det var jättehärligt! Jag försökte lägga spår åt vovvarna och sen när jag släppte Ronja så såg de ut som om hon spårade där jag hade gått men sen fick hon nått cpdamp och började springa omkring som en galning :P Tessan var typ bäst, Mira fattade nada ;P Sen så började man prata med bästaste Sara, som kommer hit i helgen, Jippie! Det ska bli så kul att bara vara och snacka massa skit=) Och se braiga filmer såklart ;D
Gud så härligt att vara med nån som bryr sig. Jämfört med er. Men jämfört med er är det trevligare att vara med en sten. Näe, nu var jag dum. Vi har ju kul, ibland.
Jaja, roligare ämne:
Musik! Martin Stenmarck har släppt ny singel typ. "A Million Candles Burning" rå bra låt! http://www.scandichotels.se/settings/Martin-Stenmarck/     lyssna på den=)

Det var allt för mig, nu drar snart Sara till Einar ;) så då ska jag nog gå och slå på TVn och kanske borsta klart min hund ;O Det var ju en idé, eller så kan man sova i soffan (A)
HA DE BRA Å HAPPY HALLOWEENLOV=)

Lite av allt.

Igår så steg jag upp 8.54 för att Ronja behövde ut. Sen gick jag och la mig i mammas säng för jag orkade inte gå hela vägen upp till vinden igen. Men pappa hade TVn så högt och dom skrattade en massa så jag kunde inte somna om så jag satte mig och såg Jesse ett tag. Jag har glömt hur bra den serien är :P Den handlar om Jesse, som spelas av Christina Appelgate, som är en singelmamma och i början av serien arbetar hon i sin pappas bar men i nyare avsnitt så jobbar som sjuksköterska på ett litet apotek/sjukhus. Hon har en liten på/av relation med grannen Diego, som spelas av Bruno Campos. Jag vet inte hur mycket mer jag ska skriva om den för er som vill se, men den är verkligen jätte bra=) (Komedi om jag har glömt säga det ;D)
Christina Applegate & Bruno Campos
Hursomhelst så tittade jag på klockan efter nästan två avsnitt av Jesse och då var den bara 9.04. Hur?!
Jajustdeja. Man ställde som om till vintertid igår....
Kring 11 så satte jag mig bakom ratten och körde till Burträsk. Jag har faktiskt blivit riktigt bra på att köra, inte ett enda motorstopp :} Sen åt vi lunch och pratade lite och sen for vi väl typ hem. Tog en prommis med hundarna när vi komme hem, jag gick över och tog med mig Meia också=) Sen gick jag och städade. 300kr ka-ching ;D Men jag var skyldig Lena en hundring så jag gick dit och gjorde mig skuldfri. Så nu har jag 200kr att klara mig på tills... nångång. Måste ta ut 500kr till vinterträningen. Då har jag bara 2 500kr kvar och jag måste köpa skor. Men vi har som bestämt att om vi ska kastrera Ronja så blir det int förän i April eller nåt för nu börjar hon snart löpa och man ska typ göra det då dom är som piggast så jag måste vänta tills skendräktigheten är över också så då hinner jag ju lätt få ihop 2 000kr till April.
Fyller ju fan 18 snart ;D
Igårkväll såg jag Made of Honour igen, råbäst lixom=)


Idag är det en trög dag.
Orkade inte ens gå ut med vovvarna idag.. Men dom har fått prommisar typ varje dag nu så dom kan få vila en dag. Ska ju ändå på HU så jag tänkte ta med Ronja för jag måste gå ner till busstationen och ta bussen hem för mamma är i Sjön på kalas typ. Vi ska inte ha några hundar med oss idag egentligen för det är pyssel men jag vågar inte gå genom skogen själv (A) Hoppas Tina vill gå med mig så jag slipper gå vilse :P
Ikväll äre Cityakuten :D Sen typ sova tidigt, jag vet jag inte har skola men jag är fortfarande så trött så jag tror jag ska somna närsomhelst.
Nu ska de bli lite lunch=) Hejrå

Goodnight sweetheart

Nu har jag typ äntligen vaknat, guuuud så gott det var med choklad!!
Men något tjoller det var med städningen då, först låg det inga pengar där så jag ringde till dem som skulle ha lagt pengar där men dom sa att det var nån annan som skulle lägga pengar och det fanns inget nummer till dom här andra någonstans så Maria ringde till Lotta så Lotta skulle ringa till dom som inte hade nåt nr så jag ska då få pengarna imorgon då jag städar klart. Orkade bara ta nedervåningen idag. Jag har typ feber eller nåt.
Men nu har jag nästan tänkt låna pappas dator igen och se Sex and the City en gång till, den var jätte bra men jag sov typ i slutet för klockan var ganska mycket så det var några saker jag inte hann med :P Så det blir nog planen för ikväll. Kanske ser Made of Honor en gång till också, den var så bra=)
Imorgon blire till Burträsk, farmor o farfar och antagligen kusinerna=) Bara vi kommer hem någorlunda tidigt så jag slipper städa så sent. Måste ju hinna ut med vovvsar imorgon också.
Just nu sitter jag och halv ser en Beck film på tv4+. Money Man.
Hehe Gunvald... Persbrandt är ganska så snygg, iaf när han är Gunvald (a)
Hehe nu har han en pistol :O ;P
Jaja, godnatt=)
Sex and the City - The Movie
Tänk om man hade deras liv, inte dumt.
Tänk om man såg ut sådär, inte dumt heller ;D

Mat!

Jag vettefan vad som är med mig idag. Okay jag sov inte så mycket inatt för jag var vaken till 2.19 och såg Sex and the City. Den var råbra! Men jag har alltid älskat Carrie och flickorna=)
Men idag så steg jag upp typ 10 och gick ut och gick och var jätte pigg men sen när jag kom hem så slog det runt helt. Somnade i soffan såfort jag la mig ner. Sov typ i 3 timmar fast med en paus för lite mat. Då måste klockan ha varit typ 1 eller nåt men jag är så hungrig så jag kan dö. Och ont i huvudet har jag=( Hursomhelst så ringde pappsen nyss och sa att han var på väg hem så jag kunde sätta igång maten. Vi ska äta makaroner och fläsk<3 Mums i magen!
Men sen måste jag gå och städa dagis också... Det känns surt när jag mår så dåligt men vi ska visst till farmor o farfar imorgon så då hinner jag inte. Men jag vet inte.. kanske tar halva nu ikväll och halva imorgon då vi kommer hem.
Ikväll ska de banne mig bli choklad. Jag tycker jag har varit jätte duktig i veckan, jag har bara ätit en chokladkaka på hela veckan. (För alla er som inte vet det så är jag starkt beroende av choklad, och det är typ en underdrift) Pappa hade köpt en åt mig i torsdags som bara låg där framför mig men jag åt inte en bit! Det är starkt. Men jag fuskade typ igår, jag åt chips=( Men jag äter ju inte ens upp en hel Naturchips så det tycker jag inte räknas. Och jag har faktiskt gått ner lite mer än 1kg i veckan för att vi har gått ut och gått så mycket=)
Haha nu fick Ronja ett tokryck, måste gå och busa nu=) Hon har blivit så busig sen vi flyttade tillbaka :P
Hejdå

P.S. Snart maaaaaaat<3

Filmer

Har just sett klart Made of Honor med Patrick Dempsey och Michell Monaghan i huvudrollerna. Den var verkligen jätte bra!
Men jag är ju som svag för Dempsey efter Greys Anatomy (a) Han ser faktiskt bra ut för att vara 40+ (a)
Super bra film! Rekomenderas :D

Nu ska jag gå upp på mitt rum och ligga i sängen och se Sex and the City The Movie på papis dator=) Kommer typ vara vaken till 2 inatt och ska upp 10 imorn :P Jag klarar mig nog :P
Vi hyrde en svensk film som heter Varg också, har inte så stor koll på den men ni kan få en liten resension efter vi sett den.
Ha det så bra nu ;D

Dreams just aren't enough so I'll be waiting for the real thing

Min brorsa for just iväg på en 60tals fest, han var en hippie :P Det var det fulaste jag har sett sen nångång :P Han hade mammas häxperuk och en ful skjorta, och så en snusnäsduk knuten runt huvudet :P Synd jag inte tog ett kort x)
Annat än det inslaget av komik så har min kväll varit något tråkig. Jag gick till mormor och morfar ett tag och sen över till Lena bara för att fördriva tiden. Men dagen har varit lagomt chill idag. Sovmorgon till 10, gå till stan och sätta upp massa fula collage om fritid och sen typ chilla på stan och se estetarna göra teatrar och konserter och sånt. Men jag var mest med mamma, Maria och Lucas=) Mina lärare fick träffa Lucas och dom smälte typ till en liten pöl :P Han är charmpojken=) Sen så tog jag en buss hem och gick ut och gick med vovvarna och Lena en timme. Åt lite glass när jag kom hem för då hade Maria och Lucas kommit till oss=)
Sen har jag mest suttit och lyssnat på Nickelbacks nya singel, "Gotta be somebody". Den är riktigt bra, härligt skön ;D

"The moment when we're meeting
will play out like a scene
Straight of the silver screen
So I'll be holding my own breath
Right up til the end
Until that moment when,
I'll find the one that I'll spend forever with
"

Nobody want's to do it on their own
And everyone wants to know they're not alone
Ronja mitt i vintern

Nu ska vi viss och handla skrovmål och hyra en film helt plötsligt :P Roligare än inget antar jag :P
Bloggar kanske mer ikväll, hare bäst.
P.S. Ronja är bästast.

Kastrering

Nu har jag nyss skickat in en ansökan om ett extra jobb på Ica Maxi :P
Det skulle bli skönt att få tjäna lite extra pengar, då kanske jag kan kastrera Ronja och resa utomlands nästa år ändå :P Men mamma verkar väldigt anti mot att kastrera henne. Först var det nog för pengarna för när jag sa att jag skulle betala själv så sa hon "vart ska du få 10 000 ifrån?" Men somsagt så kostar det ju bara 4000 typ. Och då har jag egentligen råd. Jag gick över och pratade med Lena tidigare ikväll och hon tyckte att jag gjorde helt rätt. Det finns helt klart fler fördelar än nackdelar. Men jag tror jag ska skriva upp dom här för att få en riktigt klar bild.
+
Slipper löpen = slipper skendräktighet
Mindre hormonsvängningar före, under, efter löp
Elimenera chansen för livmoderinflamation och minska chansen för juvercancer.(men då ska man egentligen kastrera dom när dom är yngre)

-
En liten chans att hon blir slöare och rundare.

Den chansen går bort om jag fortsätter såhär med promenader och fortsätter träna agilityn. Eftersom hon tycker att det är kul så borde inte en kastrering att få henne att tappa farten. Det kan hända men jag tror risken är ganska liten. Men jag ska fortsätta forska om tikarna blir slöare av det innan jag "tar upp det i rätten" med mamma :P

Såhär hittade jag på en hemsida där det diskuterades om kastrering av tikar:
Fördelar:
Jämnare humör
Slipper löp
Slipper skendräktigheter
Lättare att belöna med godis
Ingen risk för livmoderinflammation
Mindre risk för juvertumörer om man kastrerar en yngre tik

Nackdelar:
Kan bli tjock (men det har jag inte haft problem med alls)
Tiken får större risk för att bli inkontinent när hon blir äldre.


Hon som skrev dethär hade inte märkt att hunden gått upp i vikt och hunden var fortfarande pigg och glad.
Det var någon annan som hade skrivit att hunden hade gått upp 7 hk en tid efter operationen men det höll hon i skick genom att ändra matningen och lite mer motion.
Jag lutar mot kastrering. Jag tror jag ska prata med våran veterinär, vi ska väl dit med Mira för hennes ögon verkar inte vara helt bra än. Annars kan jag säkert prata med Veronica om det.
Nu ska jag se migsjälv på TV en gång till :S Sen ska jag nog sova.

Sovmorgon imorn! :D börjar kl 10 och slutar kl 12 :P Då blire gå på stan med mamma, Maria och Lucas ett tag men sen måste jag vara i hamn kl 2 för då ska jag ut och gå med Lena=)
Hare gött, godnatt=)

Allmänt + Hundarna=) + Skolan

Jag skrev ingenting igår :O Men det var för jag hann aldrig. Jag hade körkortsteori och matte B (som jag inte fattar nåt av ;S) och sen så tog jag kvart över tolvan hem till Sjön för att lyssna på P.O.E =) Han var jätterolig att lyssna på men det vart något varmt där inne! Det kom typ ut folk osm höll på att svimma. Och då hade dom inte öppnat dörren där inne för det var nån surkärring som satt och sa att hon frös om dörren var öppen ;S Vilket tokigt folk det finns!
Jag stod typ ute på bron mesta dels och såg på när Norran och SVT snokade runt vårat hus :P Det var lite roligt när Norran-killen kom och fråga om han fick gå in i vårat skjul för att ta kort på P.O. genom fönstret. (Den bilden är dock på förstasidan av Norran idag iallafall har jag sett ;D Måste köpa den och se hur bilderna vid huset blev ;P)
Sen efter P.O. hade pratat så signerade han böcker så mamma hade sagt åt mig att gå dit upp och få hennes bok signerad (Hon for och jobbade mitt i allt) så när jag kom dit fram så berättade jag att det var jag som bodde i hans hus och han vart jätteglad och trevlig så jag sa att han fick komma och kika där inne om han ville. När allt var över så kom han ut och satt på bron och rökte och pratade med massa folk + mig och pappa=) Då frågade han om han fick gå in och titta på vindsrummet :P Så vi gick in och Ronja skämde inte ut mig allt för mycket. Nog skällde hon men inte så mycket :P
Norran följde med in och sen så tog dom massa kort när P.O. och pappa pratade på gården :P
Jajustdeja, kanske ska berätta att SVT intervjuade mig och det ska visas nån gång idag eller imorgon :P Vilken tur att ingen har min blogg adress än så ingen kan titta (A)
Men det var helt klart roligt att träffa P.O.=) han är ju värsta legenden i Hjoggböle :P
Efter alla hade farit så kom Kurte och hjälpte till att bära ut saker i släpen. Sen kom vi hem typ halv 5 och halv 6 skulle Terese komma och hämta mig för det var möte om Vinterträningen. Det mötet var väldigt roligt, alla käftade och skrek. Mest hördes en viss dam men det var en herre som var sur som citron berättade dom i bilen hem. Jag satt mest och pratade med Josefin om det vi tyckte :P Hon vart alldeles förskräckt typ :O "Jag visste inte att det var såhär mycke hat inom agilityn :O" Men det brukar det inte vara. Det är bara så att det finns så många olika starka åsikter så det blir lite upphetsat ibland. Men Ronja märkte då inget av det, hon sov i mitt knä hela kvällen=)
Men jag börjar seriöst fundera på att kastrera henne. Det vart en massa tjaffs om löptikar, om dom skulle få komma eller inte. Alla fick intrycket av att omröstningen gjorde så att det var tillåtet men dom skulle visst ta upp det i styrelsen och då vet jag verkligen inte hur det blir. Men jag har tänkt på det tidigare också, hon ska ju inte ha valpar eller nåt och då slipper jag oroa mig för livmodersinflamation eller vad det nu heter. Och eftersom dom sätter igång snart så kommer jag typ att missa träningen ganska mycket och det känns surt när jag betalar 500kr för att vara där. Och en kastrering gör dom ju mycket lugnare och jag slipper ju att hon blir så ängslig efter hon har löpt. + att då kan vi tävla närsomhelst ;D Men 3990kr tror jag att Veronica sa att dom tog här i stan... Det är allt jag har på kontot + nästa studiebidrag. Men då finns det då inget som hindrar mig från att tävla :P Men.. Utlandsresa eller agility året om... det är faktiskt en svår en. Vi får se hur jag gör :P
Nu ska snart sista gruppen redovisa (vi gjorde det imorse) sen så har vi engelska, vilket jag inte vet vad vi gör på, och sen svenska då jag ska skriva en artikel om P.O. Sen blire hem och se Grey's! Det dumma mötet gjorde så jag inte va hemma förän halv 11 typ. Men pappa har säkert nåt roligt jobb åt mig när jag kmr hem så det kanske måste vänta tills ikväll. Men det är ju ingenting på TV på torsdagarna iallafall :P
Hare gött nu=)

Hehe

PerOlov Enquist är en ganska känd norrländsk författare och vi råkar bara bo i hans gamla hus i Sjön, Hjoggböle. (Fast nu bor vi ju typ i Hamn..) Och imorgon så kommer P.O. och ska göra nått i bönhuset tvärs över gatan och nu så ringde Västerbottens Nytt och frågade om dom fick filma oss om P.O. kommer och hälsar på :P Aldrig att jag visar mitt rum för TV! Glöm! :P Stökigt och bajs :P Skäms nog om P.O. vill se det :P

Tidigare idag:
Skippade sista lektionen och for hem och gick en skogsis med hundarna istället (A).
Sen hjälpte jag pappa ta in skit från släpen som han hämtat i Sjön och sen satte jag ihop min säng uppe i vindsrummet. Ursch så kallt de ska vara där nu, fönstret har stått öppet sen jag kom hem typ :P

Godnatt, ni ser mig väl på TV sen då ;) HEHE HEJDÅ=)

"How the hell did we wind up like this"

Fyfan. Jag orkar inte ett till grupparbete med samma grupp!
Dom måste ju skärpa sig..... Miss X behöver ta ner hennes överlägsna look och faktiskt lyssna på andra för en gångs skull....
Nu blire religion strax och sen drar jag typ. Vi hade fått flytta fram naturkunskapen en kvart med det blir ändå typ en timmes väntan och igår så tjata pappa en massa på mig om att jag borde ha städat ur vindvåningen för att han ska hämta min säng idag så det är bättre om jag är hemma och städar.
I'm waiting for the better day,
Imorgon blire P.O. Enquist=) tar tolvbussen till Sjön å lyssna på han sen så blire typ hem och ut och gå en skogsis med Lena om hon är hemma=)
Det kanske va det jag skulle säga till henne igår :P Jag gick över för att säga något men sen var det bara helt borta :P Jag har absolut bäst minne ;D
Men nu måste jag springa till D225 och ha Religion.... guuuud så kul med jesus och moses och skit som det.
Hoppas ni har roligare än mig. Haräää =)

Nationellt prov i Engelska

Jippie så bra det gick.......
Jag skrev då om våren då vi hämtade Tess, och bara det ämnet är ju MVG =}
10.05 börjar vi om och då hoppas jag att nån ska redovisa så jag slipper grupparbetisch men det lär nog inte hända.
Sen har vi hål från 11.10 till 12.30 och efter det har vi hål 13.10 till 14.20. Inte pepp på att vara kvar och gå på en lektion.

Gårdagen var värsta kul, iaf efter kl 3 :P Men liite stressigt, äta, ta ut hundarna, springa till mormor, klä mig och fixa packning på en timme. Men Ronja var jätte duktig på bussen=) Sa ingenting alls åt nån, förutom Amandas vän som kom och pratade med oss lite. Sen så vart de prommis upp till Erikslid där jag träffade Tina. Tina hade en jätte bra idé om att ta med sin hunds dagmattes hund till HundUngdom och socialisera honom lite, han heter Buster och är ca 1 år. Men han vart alldeles galen bara han såg Ronja så hon bestämde att det var nog smartare att bara ta lilla söta Rocky som vanligt=) Så då promenerade vi upp till bruks, och sen så var det promenad på schemat så det vart mycket till att gå igår. Ärligt talat så är jag nog lite lämmen idag :P Men det var de värt det=) Förutom att Ronja vart bara liiitegranna lerig.. Tur hon hade overallisen :P Sen komme Papi från jobbet och hämtade mig=)

Ikväll blir det House, han är så jävlabra :P Hoppas bara pappa hinner installera boxen så vi kan spela in DH åxå :O
Jaja, Hare bäst =)

=)

Tjo, jag sitter här i bibblan och väntar på att tiden ska gå. Har idrott 12.10 och sen engelska och sen dryglektion, typ 2 timmar Barbro ;S Hon är så virrig så det är då inte sant!
Men den lektionen kommer  jag nog inte att gå på.. Mår inte sådär jättebra så jag orkar inte grupparbetet idag.
+ att jag ska hinna hem, äta, packa och sen ta buss upp igen med Ronjisponjis=)
Det är hundungdom ikväll och jag är visst ensam ledare idag eftersom Tina ska ha en ny vovvsis=) Jag har gjort iordning en liten uppgift åt dom för att fördröja tiden efter vi kommer tillbaka från promenaden. Det var då inget jobbigt att ordna till ikväll.=) Men de ska bli roligast att åka buss med Ronja, hon har aldrig gjort det förut :P Sen måste jag gå upp till Vitberget, vilket inte är riktigt lika kul :P Men mycket motion får vi då ;D Hoppas det inte börjar regna!
+
Ronja
Prommis
Cityakuten

-
Grupparbete
Idrott
SKOLA

Nu måste jag gå så jag hinner byta om, hare bäst ;D

Mulet=(

Men nu börjar det visst ljusna.
Eller ljusna är väl fel ord men molnen är borta så jag ser när solen går ner=)

Igår hade vi så himla kul=) Man blir jämt glad när man är med er flickor=)
Jag kom till Matte typ kring 4 för hon skulle klippa mig=) Det vart fint som vanligt btw.
Sen skulle Helle komma typ halv 6 men hon kom inte förän 20 över :P
Men det var nått om hennes pappa och en cykelhållare som försenade allting ;P
Sen kom Nico, Anna och Emelie också=)
Men det var synd att Amanda, Ida och Josse inte kunde komma=(
Det var en ganska udda kväll :P Jag tycker allting hände bakvägen igår :P Vi brukar oftast se film och sen sitta och flumma men igår var det tvärtom :P Först åt vi kladdkaka som jag hade bakat :}(nästan helt själv iaf) Sen satt vi och gjorde "Jag har aldrig" med några fula frågor från internet, och då fick man veta ett och annat. Eller hur? ;D
När frågorna tog slut, där kring 10 nångång, så såg vi Juno. Helt bra film=) Rekomenderas ;D



Idag så gick jag ut och gick med Lena igen=) Vi brukar gå kring typ halv 11, 11 nångång så jag hade ställt väckarklockan på 9.45 men jag vaknade halv 9...... dryyyyygt.
Menmen, sen när vi gick ut så började det typ regna, vilket inte är så roligt för vovvsarna hade inga overaller.. Men det småregnade bara å det höll inte i sig så länge så det vart en jättehärlig promenad även om det var lite kallt. Jag fick användning av mina nya överdragsbyxor som jag köpte i Sundsvall ;D
Men det fulaste är ändå att Ronja har blivit så busig! Dom blev galna när vi var inne i skogen, Mira, Ronja och Meia bara kutade omkring som galningar :P Sen när vi kom ut ur skogen och gick genom parken så fick dom ett till frispel och då var tillochmed Tess med :O Alla mina tre små ulltussar sprang och jagade Meia! :P Det såg lite roligt ut :P Men dom vart inte rena ska jag tala om för dig. -.- Bara i badbaljan och tvätta tassar och mage när man kom in. Dom är fortfarande väldigt gråa :P
Nu står älsklingarna och äter så snart blir det prommis igen, men nu blire då ingen skogsis, nu blire gångbanan så vi håller oss torra ;D
Sen kommer mamma hem med Choklad<3 och så ska vi se National Treasure=)

Skola imorgon, inte pepp... Grupparbete lixom.
Hare bra allihopa=)

Skogsis=)

Hej allihopa=) Klockan är bara 12.10 men jag är pigg och glad=)
Jag och grannfrun gick en långprommis i skogen alldeles för en stund sen. Det är så uppiggande att gå i skogen på hösten, den kalla luften och dom fina färgerna gör under för sinnet=)
Men Mira, mammas hund, är ganska jobbig att ha lös. Hon sticker iväg lite vart hon vill :P Och Tessie hon bara går omkring i sin egen takt, lite som Nalle Puh :P Men min Ronja är då extremt duktig :} Hon har inte stuckit iväg efter Mira en enda gång idag=) Hon har inte ens rullat sig i något :O :D  Man brukar oftast få bada henne efter en skogsprommis, hon hittar alltid något mysigt att rulla sig i :P
Mira och Ronja i skogen i Sjön=)

Ikväll blire tjejkväll med gamla flickorna från Örjan=)
Det kmr nog att kul, det blir det alltid =D
Men först ska jag till Matte och klippa mig, håll tummarna :S Haha näe skojja, hon är bäst=)

Hare så bra! Vi hörs imorn ;)

'Cuase I don't need nobody to make it on my own

Nu kommer jag berätta en ganska tråkig sak.
Jag vill bara först berätta att jag är väldigt feg, det vet jag. Och jag kan inte bråka med folk, för när jag blir arg så börjar jag typ gråta och jag gråter aldrig, aldrig offentligt. Så det gör det lite svårt för mig att argumentera häftigt eller bråka med folk.
Så därför skriver jag ganska mycket. Ofta på ställen där ingen ser det men nu tänker jag skriva ner allting här. Jag hoppas att ni respekterar sånt jag säger och om jag skriver något som ni inte tycker är rätt så skriv en komentar så respekterar jag era åsikter.
Nu ska ni få höra min väldigt jäääätte trevliga dag enligt mig. Jag tror nog att några har en annan syn på berättelsen.

Vi gör ett grupparbete på skolan, eller egentligen så vet jag inte om det kan kallas grupparbete när det är 2 st som bestämmer allting och de andra bara tar order men jaja.
Så då idag så ringer ena tjejen till mig, vi kan kalla henne Hitler, och säger att jag ska skynda mig dit för vi ska repetera allting för vi hade ju redovisning idag. Men eftersom vi inte har med allt som man ska för att få G så frågade jag om vi inte hade bestämt att redovisa nästa vecka men hon säger då att "alla vill ha det bortgjort så vi ska göra det idag istället". Jaja tänker jag och skyndar mig dit. Då möter jag två ur min grupp vid skåpen som inte visste att vi skulle redovis idag och dom tyckte inte att vi skulle göra det för vi var ju inte klara. Så vi blir lite sura för att Hitler har dragit alla över en kant och bestämt att vi ska redovisa idag. Så vi går och säger att vi kan ju inte redovisa idag för vi har ju inte med allt och då suckar hon och säger att hon inte orkar spendera nå mer tid till dethär arbetet. Då blir vi ganska förbannade och bestämmer oss för att vi ska gå och göra de som vi har kvar men då följer hon efter och tar över allt i alla fall. Sedan sitter Hitler och Miss X och pratar hela tiden och bestämmer allting. När jag försöker komma med ideér så blir jag ignorerad och då orkar jag verkligen inte bry mig längre. Det blir alltid så när dom två sitter och pratar. I början av arbetet var jag faktiskt tvungen att skrika "Kan ni lyssna kanske?!" Och som jag förklarade där uppe så tycker jag inte om att skrika. Då hörde dom faktiskt vad jag sa men dom lyssnade då inte.  "Ingen kan väl ha nån bra idé förutom vi?%)" Näe nu var jag dum, och det är inte de jag vill vara med dethär. Jag gillar Hitler och Miss X, i alla fall innan dethär grupparbetet. Jag tror bara jag har fått för mycket av dom nu. Men åter till idag. Då hade Hitler sagt att vi skulle stanna kvar efter skolan och arbeta med det vi måste få klart men sen så skolkar hon och en annan i våran grupp sista lektionen så då tänkte ju jag att självklart kommer dom inte tillbaka, det skulle då inte jag göra. Så jag ringde till mormor och sa att hon inte behövde ut med hundarna före dom skulle bort för då kunde jag ta 14.20bussen hem. Men sen kommer dom tillbaka så vi träffades där uppe och arbetade ett tag. Då tog jag upp att jag skulle fara 14.10 för att inte missa bussen och då vart dom sura men jag tycker dom få skylla sig själva om dom sticker sådär och inte svarar på sms. (Okej, smset var inte det gladaste men dom kunde ju ha sagt att dom skulle komma tillbaka, eller?) Sen så frågade jag varför vi ens va där vi andra eftersom de bara var dom som bestämde. Då vart dom sura och sa att jag skulle säga det som jag ville och då sa jag att jag inte hade något att komma med just nu men annars så lyssnar dom ju inte heller. "Som när?"  Ja som sist när vi satt här idag svarade jag. "När jag pratar så avbryter ni alltid eller så lyssnar ni bara inte"
"Ja men det är faktiskt lite upp till var och en att se till att man blir hörd om man vill säga nåt." Det var bland det fulaste jag har hört. När man hör att någon annan pratar så lyssnar man och visar respekt, framförallt när man arbetar i en grupp. Även om man kommer på något jättebra så kan man vänta tills nästa är klar. Och Miss X kan inte säga att hon inte hörde mig eftersom vi hade ögonkontakt men hon började ändå prata mitt i min mening. Det gjorde mig väldigt arg, men mer sårad. Jag tycker inte man gör så mot någon. Men hur som helst så "förlorade" jag det argumentet om att dom aldrig lyssnar men sen kommer jag på det där då jag var tvungen att skrika åt dom. Men det var försent så jag kom inte med någon bra comeback så nu är dom väl malliga för att dom hade "rätt" så att säga.
Det jag framförallt vill säga med dethär är: se till att aldrig behöva vara så här arg en hel dag. It's exhausting.
Har ni något problem, var inte som jag. Ta upp det med folket.


Om ni får höra att jag har snackat skit bakom era ryggar så var det verkligen inte det jag ville göra. Jag behövde bara ventilera mig för annars skulle jag skrika nå så jävulst åt er och det vill jag inte heller göra. Jag har gärna kvar er som vänner men jag tror vi har fått lite för stor dos av varandra efter dethär.
Men det skulle bli tråkigare i skolan, det måste ni erkänna.
Peace out.

Ett extra hej till Stooooolen ;D

P.S. Det var inte jag som kom på smeknamnet Hitler, bara så du vet.

Hej=)

På den här bloggen kommer jag förhoppningsvis att skriva varje dag och om allt som händer i mitt liv.
Bli inte upphetsade, det är ganska tråkigt :P
Men bloggen är inte riktigt klar än, ska bli en sida om mig och en sida om varje liten ulluss jag har=)
Jag tänkte som bara säga välkommen och lämna gärna en liten komentar=)

P.S. Tack till Anna Lindroth som har gjort den här fina bloggisen åt mig=)

"Du är bäst DevilGirl :D
Lima, jag äger dig B)"