I could try but I still can't turn back time

Jaha. Då ska man visst ut och byta däck på Glenn. Till ett däck med pyspunka. Det känns bra att köra till Luleå med det sen.


Jag o Hollan rymmer nu iväg några dagar igen! Ha det bra folk :)

Why ask why, better yet why not?

Hade satans kul igår! Fest hos Johan först, med T&D massa härligt folk :) Och en extremt full o irriterande asiat. "JAF ÄRNJU NYTKTER!" 
Följde på Traversen en stund, det var jättelitet x) Hann skjuta två skott i biljarden innan klockan slog 11 och jag var tvungen att fara vidare.

Drog hem till M där hon gjorde sig fin o vi surrade lite. Sen vart det Calles först, råbra trubadur! Drack två icke-drinkar där o sen drog vi vidare :) Fast M vart bjuden av en äldre herre på sin andra öl! Och det komme killar o snackade med oss hela tiden. Tack pojkar! M insåg hur kul det var förr när vi var ute o folk tyckte vi såg bra ut, nu kanske jag får med henne ut på tjejkväll oftare (A)

Allstar vart det här näst för alla vi kände som var på krogen var typ där. Fast när vi väl var där hittade vi inga vänner, men några kändsar iaf! Vi gick runt runt o letade efter Jens men såg honom ingen stans så då gick vi o dansade istället! Dansade med nå dudes som M kände genom hennes man, dom var jätteroliga men det vart så satans varmt på dansgolvet och det var nästan stängning så jag tog våra garderoblappar o skulle gå o hämta ut jackorna men då hittade jag Frida :) Så snackade med henne en stund om att styra klassfest, så nu satan! :)

Sen fick jag stå och vänta en evighet på M, för hon stod o snacka med duden vi dansade med. Och då kom något som jag trodde var homosexuellt men han var visst inte det sa Adam sen. Hursomhelst så var han svintrevlig och berättade hur vacker jag var osv osv (A) Så snackade med han medan M provade lössnus? :S

Utanför träffade vi Adam så skjutsade hem han o M till henne, och André bort till sig osså duden som gett M lössnus. Han tyckte visst att jag var söt o ville att jag skulle ha dansat längre med dom ;D Kände mig lite taskig dock; "Du kan ju parkera på gästparkeringen om du vill?"  "Njä, sov gott!"


Idag har jag lämnat in rapporten, och nu ska jag snart ut med mitt hund! Fast barnen ligger o ser Aladdin där nere... Kanske måste se med dom...............:)

Trodde aldrig jag skulle använda Mickes brorsa som rubrik men; Hear us play, we'll take it all away

Tentaperioder är livsfarliga. Här har jag suttit i mjukiskläder och tryckt socker hela nätterna, inte undra på att jag inte får på mig mina jeans!??!?!?!?!?!?!?! Har aldrig någonsin känt mig såhär tjock. Förutom kanske när jag faktist var ganska tjock. Självförtroendet sjunker!

Ska hitta något i garderoben som inte gör så jag ser gravid ut. Hooj.

I'm gonna hate you 'til I forget you

Åååh snart klar!:D Vet inte varför jag sitter här på bloggen, ska bara beskriva barnomsorgens utveckling under 1900-talet på en A4, egna reflektioner och inehållsförteckning och referenslista sen är jag färdig :)

Blir skogen då all faktan är klar, då kan jag reflektera lite medan jag går ;)


Funderar på att dricka alkohol ikväll. Hade tänkt ha en vit helg men är fanken glad nu när jag ser ljuset i slutet av tunneln, och är typ bjuden på fest hos Ms man ikväll så. Fast har inget att dricka ändå så kanske inte :P

Näe, back to work!! Taggad flicka :D :D :D :D

Go on and try to tear me down,


Just beat it, just beat it, just beat it, just beat it

Har sett Idol. Vart så lycklig när André var i botten, sen vart jag ledsen när han gick vidare:( Btw så vart jag kär i Robin förra veckan! Har inte haft en Idolcrush sen typ Mattias (A)

Väckarn ställd på 9 imorgon. Plugg några timmar, en skogsis med mitt hund och sen mer plugg. Sen när rapporten äääääntligen är klar så ska jag ut och fira med M, nykterhetsdrinkar is the shit!


ÅÅÅÅÅÅÅÅH. Haha när man tänker på trollen ? Äh.
Killen kan inte ta en hint.

Kinda lose your sence of time

Haha, 4 frågor?! Hahahhaha. Är riktigt lycklig att jag inte är en utav dom som har spenderat varje minut av de senaste veckorna med dom 63 instuderingsfrågorna vi fick. Satan så alla kände sig lurade! Vi trodde det skulle vara en stor tenta med massor av frågor eftersom vi fick så mkt att plugga på. Men icket.
Jag är väldigt glad att jag inte är en av dom som pluggade tentan så mkt!

Svarade på allt men tror ändå jag failar, var ju inte dom smartaste svaren i världshistorien men x)

Väl hemma så tänkte jag gå en sväng med Hollan, men vi ska vänta till kl.3 och gå med Sabina o Sally istället, det var så satans längesen! :) I smyg är det bara för jag vill se om hon lyssnar lika bra som vanligt även om Sally är med :P

Just nu slits jag mellan sängen och rapporten. Sov inte många timmar i natt, var nervös och övertrött så somnade typ aldrig... Men om jag på något magiskt sätt får klart rapporten idag så kan jag ju kanske roa mig littegrann i helgen? Hursomhelst så tar jag rast kl7. Då ska jag slappa o se tv och sen mysa med Idol ikväll!

Okej, rapporten får ett försök nu.. Ha en bra helg alla vänner :)

I never wanted to say goodbye

Omsorg!!! Fan inte lätt alltså. Känns som att jag upprepar mig hela tiden i rapporten också men det får hon ta.
Är praktiskt taget klar med första delen nu, så ska plugga lite tenta och så satsar vi på att skriva klart andra delen imorgon efter tentan :) Annars har jag ju lördagen på mig med!

Hade ju tänkt dra till Umeå i helgen men det blir inte av. Hoppas jag gör något roligt i helgen iaf. M jobbar, o säkert AnnaO också.. Albiiiiiin? :) Näe. Plugg först o främst! Sen ser vi. Kanske blir att göra som Lima sa "Det är tentaperiod, jag behöver socker! - Åh jag har gjort bort tentan, så duktig jag var. Jag förjänar lite socker!" Fast i mitt fall blir det nog tröstätande av sockret för tentan ska failas :)

On other notes;
Jag är så arg. Jag försöker verkligen att inte vara arg. Men jag är det. Emil hjälpte inte, vart störd av att han hörde av sig. Helt onödigt gjort av honom!

Näe okej, omsorg. Sen är jag klar för ikväll..
Hare gött!

Och så en bild bara för att jag aldrig lägger upp bilder längre :)

Don't think you realise just how long I've been waiting at the back of the queue

Too busy to set a tempo, but I don't let anybody touch me like that. I think I'd like to build my own little yellow brick road before I let you back. You better believe this is a means to a start but we don't start yet. And I have a feeling it's the reason we always get upset.

Jag var verkligen för trött för att sova när jag la mig igår, så jag läste ett tag. Somnade kring 4 o ställde väckarn på 8. Har läst heeeeeela dagen idag. Iaf till mami kom hem från jobbet och hade en buspojke med sig. Småjobbigt att leka med han medan jag försöker plugga. Så nu sitter jag här och ska försöka få in min litteratur på något vettigt ställe. Gaah det kommer gå bajs.

Tenta imorgon, oh so much FUN! :) Lär ju inte sitta där till kl2 iaf.. Men ska läsa lite på den också ikväll.

Näe, back to work!

Like a mad man laughing at the rain, little out of touch, a little insane

Runaway train är guld.

Har kämpat på galet mycket ikväll om jag får säga det själv. Fast har tjattrat med L en stund. Men det behövdes, saknar henne som fan!
Och guess what. Emil Landin hörde av sig idag. Det är så satans skumt. Var tvungen att skratta lite!

Jag har skrivit en tredjedel på varje sida på dom första 4 rubrikerna, och just nu är jag så trött så jag kommer inte ihåg någon litteratur att referera till så jag ger upp nu. Blir att läsa litteraturen imorgon hela dagen så kan jag skriva hela natten. Har skrivit allt från intervjuerna som jag kan nu så GODNATT!


So tired that I couldn't even sleep
So many secrets I couldn't keep
Promised myself I wouldn't weep
One more promise I couldn't keep

It's always cloudy except for when you look into the past

Jag steg upp kvart över 8 idag! Men har varit slarvig hela dagen och sett massa tv..
Men jag fattar ju inte! Kan någon förklara för mig vad jag ska skriva under rubriken "Fostran" som jag inte redan har skrivit under rubriken "Barndom"? För jag fattar verkligen inte. Förstår inte heller hur vi ska kunna komma ihåg vad vi har läst i vilken bok >.<

Jag ska verkligen försöka anstränga mig att förstå, men om jag är lika clueless imorgon så tar vi plan B. Babbla tills det fyller en sida per rubrik. Blir ett U men då har jag då lämnat in något iaf!

Har druckit två glas cola nu så är lite sockerhög, LET'S GO!
Hooj

I remember mama said; "No you can't hurry love, you'll just have to wait"

Var en härlig prommis i skogen idag, Hollan var duktig :) Och påväg hem så kommer det en vit liten tuffs springades så jag tänkte "så kul, gick mamma ut också" Men jag väntade och väntade och ingen mor kom.. Så började tro att Ronja hade tagit sig ut och letat upp mig! Fast långt där bak så kommer min lilla mor och de två andra små trollen. Såfort hon hade släppt lös Ronja så hade hon kutat ifrån dom för hon hittade spåret av mig! Alltså min lilla hund värmer mitt hjärta galet mycket :) Hon skulle lätt vara den mest effektiva blodhunden om jag gick vilse i skogen. Hon skulle säkert fara ut i en snöstorm för att leta reda på mig.
Dumma lilla hund

Ronja mitt i vintern

Har börjat på rapporten nu. Jag fattar nada och lär göra massor av fel men den ska BANNE mig bli klar!


Tog en paus för att rensa hjärnan nu ikväll också. For och simmade! Det var INGEN i bassängen, och dom hade släckt ner hela stället, lystes bara upp av levande ljus! Och den vackra orange/lila himlen utanför. Satan så fridfullt det var! Jag bad dom sätta igång lite musik också så då vart det ännu mysigare :) Men komme några fler innan jag var klar. Och småstolt jag är! Klarade 50 längder i ett svep :D Eller alltså stannade ju och vilade en stund, men brukar köra 25 - sen basta - sen 25 till men jag körde bara på och jajjemen! Sen låg jag död i bastun en halvtimme :P


Nu ska jag se Pride&Predjudice och sen blir det nog mera plugg, om jag inte tar en tidig kväll och FAKTISKT TAR MIG UPP UR SÄNGEN IMORGON. Jag S K A vara vaken SENAST kl9 imorn. Good Luck Chuck...
Hooj

Jag klarar inte av det här.

Seg som fan idag. Har försökt läsa massa nödvändiga saker men texten flyter ihop och det känns som att skallen ska sprängas. INTE RÄTT TIDPUNKT. >.<

Ska ta en sväng i skogen med Hollan och se om huvudvärken släpper, sen MÅSTE jag börjar skriva på rapporten. Vad ger det att jag går skola om jag bara ska faila för?

Jag har alltid hållit hårt om dom jag inte orkar med

Jag hade slutat prata
Jag var så van och stänga av
Du frågade vem som förstört mig
Och jag gav dig inget svar

Jag tog allting för givet
Det var något fel på mig
Jag måste varit någon annan
Innan jag kände dig

The pinstriped men of morning are coming for to dance

Fan vad jag har varit duktig idag!!
Belönade mig med lite choklad o chipsmys medan jag o mami såg Den som dräper. Helt värdig serie!

Är arg på min pojkvän just nu. Alltså Glenn. Fast han kanske är min bilvän? Anywhoo så har han jävlats med mig idag! Vädret börjar nog vara lite för kallt för stackarn :/

Nu ska jag dö i sängen med mina fina flickor! Har jag någonsin sagt hur mycket jag älskar mina små monster? Jag tror nog jag har gjort det men det tåls att sägas några tusen gånger till!! :)

Det tog slut för längesen, men du är ÖVERALLT.

Melissa Horn - Jag ska sakna dig imorgon
The Ark - Calleth you, Cometh I
Hello Saferide - Loneliness is better when you're not alone
The Black Maria - 11:11
Martin Stenmarck - Losing game
Lars Winnerbäck, Miss Li - Om du lämnade mig nu
Justin Timberlake - Losing my way
Peter von Poehl - The story of the impossible
The Script - The man who can't be moved
Vampire Weekend - The kids don't stand a chance
Mott The Hoopler - All the young dudes
Aguson & Östra Ågatans Orkester - Stackars Johnny
Air Music - Blinkar blå

How long has it been since the last time we kissed?

Har läst ut genusboken nu på morgonen, ska ta tag i nästa fina lilla bok och sen blir det att intervjua mamma o mormor. Ska försöka hinna förbi Albin före HU också o intervjua han med!


Nu sitter jag här endast för att slippa ta tag i plugget igen så slutar omedelbart!! Hooj

Haha fångade just en liten blomfluga mellan tummen o pekfingret. Ninjastyle. Hejdå :$

Jag har köpt nya solglasögon och gömt mig i dom hela dan

Jag steg upp löjligt tidigt idag för jag skulle ju få vara med min Lima!! Men hade kunnat sova två timmar till för hon kom inte förän typ 12 :P
Men var bra att träffa henne :) Det känns aldrig som att hon har varit borta, det är rätt skumt :P Men vi såg lite film o pratade lite om allt möjligt, som vanligt alltså!
Hon berättade att hennes Matte hade fått henne att gå med på Happypancake (en dejtingsajt) så jag gjorde en användare också :P Och det visar sig visst att jag matchade 85% med en gammal goding från Götet.. HAHAHA jag dog!!


Resten av dagen har jag spenderat med att göra... ingenting alls. GUD ALLTSÅ JAG MÅSTE TA TAG I MITT LIV!!! Just nu känns det inte som att jag har en jävla chans att klara varken rapporten eller tentan. Fan vad jag vill fly från mitt liv. Lika bra att jag hoppar av. Fast ändå inte. Men fan vad jag suger.

Ni ser att jag är på topp igen :) Nu blir det sängen.

Stay awake to break the habit

Oj så kul det var igår!
Vi körde nån ful fyllelek och försökte få folk att äta viagra. Btw, om man släpper ner en viagra i en öl så skummar det över massor!

Vart Allstar sen, där var det kul! Minns inte jättemkt faktiskt :P Dansade med Nord o Albin. Och en kille jag trodde var bög men han började taffsa så......... O.o
Hittade brorsan o hans kompisar sen så dansade med dom :D Och träffade Nicke på dansgolvet också så dansade lite med han med :)

Sen när jag hade tappat bort alla jag kände hittade jag några från förfesten, och Fredde hade lovat att dansa med mig så jag släpade med honom på dansgolvet! Sen hängde jag som med han resten av kvällen, heltrevlig prick :) Och det bästa var nog Subwaymackan i slutet av kvällen♥ Kom hem kring 4 iaf :)

Tackar grabbar för kvällen, det var galet kul!

So you've had some detours, some stupid men. But now we know what not to do again.

You self-destructive little girl
Pick yourself up, don't blame the world
So you screwed up
But your gonna be ok

Wouldn't it be nice if we were older, then we wouldn't have to wait so long

Gårkvällen var riktigt kul! Jag insåg hur mkt jag har saknat min syster♥
Men T-boy o M var svikare o följde inte på krogen, så det vart bara jag o fyllona :P Satan så fulla flickorna var innan kvällen var över! Och satan så arg jag vart på Anna. Är fortfarande arg på Anna >.<

Och jag fick 170kr av Marias arbetskompisar för skjutsen hem igår :D


Idag vaknade jag HALV TVÅ?!!??! Skulle ju vara hos Josse kl10.. Men skyndade mig dit när jag hade vaknat för dom var inte klara med gravidmagefotningen än så jag fick krama på min Lima också♥ Var allmänt trevligt, var så längesen jag träffade Josse o Ida! Är nästan avis. Nog skulle jag kunna tänka mig att vara gravid om jag hade en sån bra kille som Robin elr Simon. Och egen lägenhet och jobb osv..

Nu så ska jag genom duschen och sen bär det av till någon som heter... Tim? Ska på killkväll med Albin, Nord och deras Bureåvänner :P Det låter awesomet! Och det bästa är att jag får dricka ikväll :$

Skål mina vänner!

'Cause baby, you don't know a thing about me

Ser fanken fram emot kvällen! Först myser jag o LindaLi en stund och hon ska hjälpa mig färga håret :) Och sen far vi vidare till M för att vara med henne, T-boy och AnnaO :)

Sen blire Olles och lyssna på pojkarna spela :) Och kanske bli anmäld för misshandel. :)

Nu ska jag genom duschen!! :) Hooooj

They say time heals everything but I'm still waiting

Livet suger fortfarande, men har börjat orka ta tag i saker nu iaf :)

Var hos farbror doktorn idag och sa att jag ville ha en remiss till en hudläkare och han sa "Ja det var inte en dum idé alls, för jag vet då inte vad jag ska göra!" Kändes bra att betala 200kr för detta utlåtandet.

Nu ikväll så for jag o Hollan ut på en riktig långis. Var inte riktigt inställd på att det skulle bli en joggingtur men så vart det iaf! Sen tog jag småingarna på en springtur runt gångbanan också. Satan så tokiga små vovvar! Syns att dom får för lite motion i vanliga fall.

Har boxats lite också. Det var awesomet. Problemet är bara det att jag är ganska säker på att jag kommer bli anmäld för misshandel om en viss person någonsin stör mig igen.

Ska iaf till min kära systeryster LindaLi imorgonkväll o mysa :) Var x antal år sedan vi hade en riktig kväll bara hon och jag, känns som att vi behöver en liten catch up-kväll. Haha ketchupkväll... hihihi. Humoren är på topp som alltid.

Om ni är rädda att ni har missat något värdefullt i mitt liv de senaste dagarna så kan jag försäkra er om att allt jag har gjort är att äta mig fet och sett VÄNNER. Imorgon blire att besöka länets alla biblotek i jakt på referensböcker!
Hooj

Like I'm made of paper



Skies are crying
I am watching
Catching teardrops in my hands
Only silence as it's ending, like we never had a chance
Do you have to make me feel like there is nothing left of me?

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

As the smoke clears
I awaken, and untangle you from me
Would it make you feel better to watch me while I bleed?
All my windows, still are broken
But I'm standing on my feet

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

Go run, run, run
I'm gonna stay right here
Watch you disappear, yeah
Go run, run, run
Yeah it's a long way down
But I am closer to the clouds up here

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper
Like a skyscraper

Like a skyscraper
Like a skyscraper

The world is great to suckers.


Whatever happened to the great escape, and all the plans we made ?


Sometimes you can't make it, the best you can do is to fake it

Jag går i vinterskor på hösten
Alltid förberedd för storm
Jag kan tänka tills det knappt finns nått kvar
Jag har känslor utan uppehåll
Jag har förlorat en tävling
Men vunnit ett val
Har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

När jag träffat gamla vänner har jag ingenting att säga dem
Dem ställer för många frågor och jag, jag bidrar inte med nån
Och jag kan ångra det lilla jag säger
Eller dra ett allvarligt skämt
Jag tycker mig höra vad dem tänker
"Är hon sådär jämt?"

Oh jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Jag kan sitta själv i parken
Tills solen har ändrat färgen i mitt hår
Jag kan offra allt jag har för ingenting
Jag sträcker mig så långt det går
Men jag behöver dig kom hit och rör om
Jag behöver nått att skriva om

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

Jag saknar dig mindre och mindre
Det kommer annat emellan och det är bra
Jag saknar dig mindre och mindre
Jag har glömt dig en vacker dag

As long as I see the light

Hade SVINKUL med T&D and the peeps igår!

Lekte fyllechauffis tills lång in på natten, sen gjorde jag något dumt som aldrig kommer nämnas.


Livet är för jobbigt, jag måste ta en paus. Nu rymmer jag!


We just wanna see U shake that dididididododo

Jobbade en kortis idag. Fan vad jag saknar Hattis!!!

Har hunnit städa lite på rummet och varit en sväng i skogen med Hollan. Men hon börjar vara i höglöpen nu så hon har tappat öronen igen </3 Vet verkligen inte hur det kommer bli när hon är klar. Håller tummarna för det bästa!


Pia sitter just nu på bussen mot Skellhell. Efter ett litet bussbyte så är hon här kring halv6 och då blire pizza! Sen partajar vi lite tills klockan blir nångång och beger oss mot AnnaO. Därefter blir det Folkparken och The Voice. Hela kvällen kommer filmas och visas på tv nästa vecka, vi ska bli kändisar, wihoooO!! Elr nåt

Helt ärligt är jag inte jättetaggad. Har ont och ser ovanligt ful ut. Kan inte sminka över det heller för då blir det bara åt helvete.
Men nu laddar vi om. Jag tar ett steg frammåt och ett steg bak. Ett steg vänster och känslan kommer tillbaks. Lite packad men inte dygnrak, jag rör mig på golvet och känslan kommer tillbaks osvosvosv!!

Whatever happened to the great escape?

Kan hon sluta vara så himla duktig?! Eller vad säger jag, nej gud nej var så här föralltid :D
Hade henne lös på klubben idag och tränade. Helt lös. It was awesome. Hon är så duktig när hon väl vill! På ett sätt längtar jag tills löpen är över för att se om det håller i sig, men å andra sidan är jag jätterädd för att det ska gå tillbaka till gamla vanor. Men just nu tänker jag bara på hur duktig hon var idag♥

Så härligt det var att träffa Ida! Vi mös på Lilla Marie och sen blev det en sväng på stan. Oturligt nog så hade jag bara parkeringspengar till en timme så vart en kortis.. Men vi ska nog på dejt snart igen ;)


Internet har varit nere typ hela dagen också, så har inte fått mkt plugg gjort alls. Jag BORDE skita i allt vad nöje heter i helgen och bara plugga.. Men Pia kmr ju hit... Det hjälper inte att jag jobbar hela dagen imorgon också. Fast jag är så lycklig över det! Ska få vara på bästa stället i världen imorgon och träffa alla sötisar!:)
Men jag börjar halv8, och jag har inte stigit upp före 8 på säkert 2 veckor så borde som sova. Vilken tur att jag är trött nu då! Ska bara kissa hundarna sen blire natti.

Hare gött mina vänner


Ge mig sommar!

It takes a fool to remain sane

Jag gillar att det fortsätter att ploppa upp pengar lite här o var! Hittade en femhundring i agilityjackan (A) Jag ska köpa min fina carlingströja som jag har suktat efter några månader nu!

För idag blir det stan med Ida :) Det var himla längesen! Sist jag var med henne så spenderade vi en hel kväll på en strand o badade. Det var en av dom dära varmaste dagarna i sommar.

Näe visst måste vi ha gjort något efter det? Det var ju görlängesen :O


Men före det blir det en sväng på klubben för flickan var så duktig igår!!! Och det är ju som perfekt temp ute för att hon ska kunna sova lugnt i bilen sen medan vi fikar =)
Men före det så ska jag plugga!!  Hooj

It's where my reason stops and something else comes in

Gårkvällen var inte illa alls, var för med min vän. Sen bakade jag dumle-kladdkaka och när jag satte mig vid datorn såg jag att jag hade fått 4500kr av Folksam för överfallet :)

Idag har det inte hänt mkt. Är inte taggande att stiga upp ur sängen när man inte kan öppna ena ögat men pallrade mig upp där kring 9. Har iaf börjat plugga lite idag, (typ första jag har gjort på hela veckan?!) och beställt en bok som jag visst behövde men inte har.

Nu på kvällen så skjutsade jag mami o Maggan på dansen osså for jag o flickorna på klubben! Hjälpte Linnea att ställa upp en bana, sen tog jag ut Hollan o tränade lite allmänlydnad i långlinan. Men hon hade så bra kontakt så det slutade med att vi typ körde halva banan!! Hon är så satans rolig att köra, det gör mig GLAD! :) Hon var så duktig! Lite tråkigt att ingen såg då hon var duktig, dom bara hörde mina lyckorop x)

Näe satan så duktig flicka! Banan vi ställde upp var en himla klurig en, så jag o Hollan körde bara typ slutsträckan, men den var inte så "bara" den heller :P
Ronja var tokigt taggad också när jag plockade ut henne, bra fart hade flickan min! :) Taggar Jokkmokk mer än något annat i världen just nu! Och ändå inte länge kvar, bara typ en månad ganska exakt :)


Nu ska jag försöka sova (fast vi vet att det inte är sant, jag ska se serier) för imorgon ska jag träffa Ida på stan och ta en fika! :)
Hooj!

Take only what you need from me

Jag vet vad jag borde göra just nu. Men jag kan inte. Det är för svårt. Det är för mycket. Jag är vek, ja. Men jag orkar inte. Så gömmer mig under diverse fleecefiltar och täcken och ser HIMYM istället.
Jag vet jag suger :)


Var med min bästaste vän ikväll. Det var bra, jag saknar henne :)

Det är sorgligt att jag aldrig blivit älskad, det är sorgligt att jag missat allt du har

Jag vill aldrig visa mig ute någonsin igen.
Jag har ont, jag ser ut som fan och jag har inget självförtroende kvar alls.


Jag längtar tills Lima kommer hem. Jag behöver dig!
Och jag längtar till Jokkmokk!!! Och jag längtar till jul.

Jag längtar inte tills imorgon för jag måste upp till stan. Och måste ta tag i plugget. Jag vill stanna under täcket, iallafall en vecka. Är det för mkt begärt?

Godnatt från en väldigt pigg och positiv tjej :) -.-

En tant stack nålar i min handled idag, jag ville dö påriktigt..

Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer. Längtar efter något som kan rädda mig

Var svinigt kul igår! Hon har trevliga klasskompisar :) Är väldigt säker på att jag gjorde bort mig några gånger, men vilken tur att dom inte känner mig då ;P

Drog ut jättetidigt, och vem fan träffar jag i kön om inte Aho? Vad han gjorde där har jag ingen aning om men han körde på med sitt vanliga snacka om Dalle. Tror han är kär! :$

Galet mycket folk där inne! Typ 3 dansgolv med olika musiksmaker. Vi dansade omkring med folket från förfesten mest hela kvällen. Förutom när jag tappade bort dom o dansade med 4 andra snubbar :P
Gjorde säkerligen bort mig lite till där inne, var himla lullig.. Vågar inte titta på bankkontot. Vet inte hur mkt jag köpte..

Men jag gav upp kvällen rätt tidigt. Hade så svinigt ont i fötterna så jag knappt kunde stå. Så slängde in handduken där kring halv2 tror jag. Drog hem o la mig istället! Före jag somnade så gjorde jag ännu lite fler pinsamt dåliga saker. Men "have no regrets" osv så det löser sig alltid!

Tack Pia för en awesome kväll! Nästa helg river vi upp Skellhell istället ;)


Om typ 12 dar eller nåt sånt så kmr min Lima hem :$ ♥

Jag dansar i ljuset och njuter av allt

På plats hos Pia, vi har ätit tacogratäng och nu städas det för fullt!

Halv7 börjar folket anlända så måste skynda på lite. För omväxlings skull så har jag inte hela förfesten på mig att göra mig klar :O

Ha det bra SkellHell!


Btw så började vi dricka halv 4 idag, men chillar bara med en 4,5a. Sparar 7,0orna till efter sminket ;)

Nu vill du vara vän med mig men det vill inte jag

Jag ska aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå.



Är besviken på mor min, hon var hemma före tolv igår. Skulle ha klätt på mig innan jag for till stan så jag kunde ha dragit med tanterna på krogen!

Hunnit med en springtur, nu äre dags för duschen och sen Lindahls. Sen åker jag med Pia till Luleå o taggar inför Beat!

Jag kan sitta flera timmar, jag kan gå igenom allt. Det tog slut för längesen men du är överallt.

Vart en sväng på stan med min mor idag! Jag köpte ett par jeans, en mössa o några vantar. Och köpte tyg till min halloweendräkt :D Sen gick vi på Glitter o mami hittade ett halsband hon tyckte om, så då fick hon det av mig i lite sen födelsedagspresent :)
Lite fusk, hon ska på Ladies Night ikväll.. Och M såg Martin Stenmarck på stan idag! Jag vill också se han! >.<

Min kväll är då planerad. Har tänkt prova mitt glutenfria vitlöksbröd och se om det är lika awesomet som vanligt vitlöksbröd. Kanske äta choklad också, är smådepp över mitt liv just nu..
Längtar till imorgon!! Fan vad jag ska dricka alkohol och skaka roompaaa!





Jag hatar att allt påminner om dig. Jag hatar det verkligen.

She don't mind, she don't care

Gjorde klart en uppgift och lämnade in den idag!! Vet inte ens nästan om jag har gjort någorlunda i närheten av det dom förväntar sig men. Allt som kan hända är ju ett U!

Har mobbat min lilla hund ikväll. Hon är riktigt tjock! Har  ingen midja alls :O Vet inte vad som har hänt.. Blir skärpning för henne före Jokkmokk ;D

Åååh! Vet inte riktigt vad det är för fel på mig. Nånting är det. Jag är typ arg, fast glad, fast förbannad och ledsen. Fast glad :) Och kramig. Tur jag har dom bästa hundarna i världen att pussa på!

Hooooj :)

Turned away from it all like a blind man

Har typ pluggat hela dagen, fick iaf goda nyheter om att moment 2 inte är obligatoriskt! Så ska sätta mig och skriva självreflektionen på grupparbetet nu och sen tror jag att det får duga för ikväll. Om jag hinner klart i tid ska jag skynda mig upp till min AnnaOoh och hälsa på i nya läggan!

Imorgon blir det nog en snabbis på stan med mami, hon vill börja jobba i vik.poolen som mig så ska ta med henne till Hans. Sen dirr hem o plugga vidare för hinner inte göra mycket alls på lördag! Då blir det att hälsa på Lindahls i Piteå, och sen tar jag buss vidare till Luleå för att städa Pias lägga o dricka lite alkohol ;D

Kan också berätta att jag åt mina första glutenfria saker idag! Brödet var inge vidare, men kan vara för jag har slutat gilla ljust bröd. Pastan däremot var smarrig! Umeå på måndag, hoppas vi löser detta då.

Näe. Plugg nu igen.. Hooj

Jag saknar dig liksom.

Do you think about me now and then?

Jag blir less på mig själv ibland.

Greys var superbra som alltid (A) Efter det såg jag Friends With Benefits, satan så bra film :D Han är ju inte ful och titta på heller, Justin Timberlake... :)

Steg upp någorlunda i tid imorse och for ut o sprang. Orkade mer än jag brukar, men fy sate så dålig kondis jag har! Skärpning alltså!!!

Just nu sitter jag och funderar på vad jag ska ta tag i. Det som är mest urgent är ju arbetet som vi nu kanske slipper göra, så känns dumt att slösa tid på det om vi inte behöver göra den. Men å andra sidan känns det dumt att börja med typ rapporten och sen måsta ta paus med det för att göra klart det andra.. Näe tror jag ska rita upp min halloweenklänning först så får vi se om mami kan hjälpa mig sy den när hon kmr hem :$
Haha det här med självdiciplin.. Äh, jag får det ju gjort tillslut eller hur?!

Gillar fortfarande spotifylistan jag hittade, den är nice!

Chipssugen far



ÅÅÅÅÅH så duktig hon är idag!!!

Min far var tokigt chipssugen så han skickade mig på ICA, men min mor hade gömt cykelnyckeln så jag vågade inte gå själv. Så tog med min drömhund som ni såg i förra inlägget som jag skrev för typ en halvtimme sen?!

Anywhoo, när jag varit in på ICA o kom ut o knöt lös henne så tog jag av kopplet och hon gick lös hela vägen hem! :) Eller till bion iaf, för då ringde Lolle o undrade om jag ville köra Cadillac på lördag så då tog jag fast Hollan så hon inte skulle dra då jag var upptagen med annat :P
Men hon var så duktig♥
Hoppas verkligen verkligen det håller i sig!

Is anybody out there?

Har gjort klart en av uppgifterna som skulle vara klara den 16e, och den andra kanske vi inte behöver göra! Tack gud!! Eller Bengt-Ola?

Och tog mig ut på en springtur också :) Det märks verkligen att Hollan löper. Inte för att hon inte brukar vara lugn inomhus, men hon ligger bara och sover heeela tiden. Men hon piggnade till när jag tog på mig springskorna ;)

Småbråkig var hon i början, men sen lyssnade hon skitbra! Och påväg hem gick hon så fint brevid mig även fast hon hade fått ett "hopp o lek" så jag bestämde mig för att inte koppla fast henne när vi kom ut ur skogen. Och hon stack ingenstans! Gick bara jättefint brevid mig, och vi mötte två gubbar o en  man på cykel o hon tittade knappt på dom :) (Hon som annars vill hälsa på ALLT) Hon jagade inte ens löv ;D

Vet att det säkert bara är konsekvenser av löpen, men om hon kunde vara såhär jämt skulle jag bli överlycklig! Heltänd när man ber henne, och kolugn annars. Drömhunden, right? :)

Nu ska jag o drömhunden cykla på ICA!

Hare gött!

-.-

Har helt tappat livslusten! Tror fortfarande det är för jag inte får äta mackor..

Har legat i sängen tills nyss, så borde kanske göra något. Orkar bara inte ta tag i plugget, känner mig så borta!! :(


Ikväll är det Greys!!!! och jag tänker bryta godislöftet. Eller bara byta dag på det, äta godis ikv istället för på lördag. Blir bra!

I'm having a bad bad day, if you take it personal that's okay

Hade tänkt stiga upp kl9 idag och fara ut o springa, men det regnade så mkt så jag tänkte att jag kan ju vänta en halvtimme och znoosade vidare. Vaknade halv 12 och kröp ner till soffan. Satt där nån timme, sen tvingade jag migsjälv genom duschen och upp till stan. Träffade M, det var bra för det var jättelängesen!! Vi gick på partaj men dom hade som inte något intressant. Ska försöka övertala min mor att sy en dräkt åt mig (A)


Jag är tokigt godissugen, och alldeles för trött för att fara ut o springa.. Men ska ta o slå på Bengt o rocka lite. Jag har inte tänkt bryta detta nu! Men lägger ett undantag på lördagar, då får jag dricka alkohol, äta litte chips (för jag blir inte lika full då) och liiiite choklad :)


Näe dags jag tar tag i nåt, antingen plugg eller träning.. Kl21 är det House! :)

Pigg tjej

Letting the children inside to drink beers

Är heltaggad på halloween! Hoppas verkligen på att få fara på STUK den 4 nov o fira där. Men då behöver man ju en riktigt snygg outfit också! Så sitter o tittar på massa olika.. Men det är så dyrt :/ Ska dra på Partaj imorn o kolla om man kan få prova några där :)
Både min far och Albin tyckte det vore en skitbra idé att jag skulle gå som magdansös, min fars komentar var "Du får köra den här dieten tills dess bara, inga kolhydrater. Osså fara ut o springa massor, nog klarar du det!" Vet inte om jag ska skratta eller gråta :P

Men tror dock jag ska börja köra på lite diet-aktigt nu. Har varit så galet tjock på senaste. Och tror att jag typ är glutenallergiker nu också så borde sluta äta bröd o pasta o sånt. Jag får helt enkelt börja tycka om grönsaker!

Ska bli duktigare på att träna också. Planen just nu är att varje gång jag blir godissugen så ska jag antingen fara ut o springa, slåss eller rocka! Då tkr jag ju att jag borde bli vältränad på no time, eller vad tror ni? x)

AAAAH taggar livet så mycket!! Blir BEAT på lördag, och kanske förfest med en snygging. Eller vad säger jag, är ju förfest hos Pia så såklart det är förfest med en snygging ;) Ååååh, jag tror studentlivet är det bästa som har hänt mig :D Mår toppen! :)

Och har mina fina flickor♥



Förutom när jag saknar dig

The falling leaves drift by my window, the falling leaves in red and gold







But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

Thnks for the mmrs, even if they weren't that great

Grattis världens bästa mamma! :)

Idag har jag varit ute o sprungit, haft föreläsning och nyss byggde jag (med hjälp av papi) ihop min IKEA-hylla och så har jag börjat städa undan här :)

Föreläsningen sög. Handlade om genus och jämställdhet, vilket vi typ är experter på vid det här laget så var inte allt för insatt. Sen på frågestunden fick vi veta att på våran tenta kommer det komma samma frågor som gymnasielärarna ska få?! Det är ju helt idiotiskt!!! Visst, kan vara bra att veta lite om den skolformen med, men vi ska ju inte behöva kunna tentafrågor om det? Fyfan så arg.

Igår sa jag hejdå till en person för 711e gången, och jag tror (hoppas) att det verkligen gick fram nu. Så vaknade pigg och glad imorse o for ut på en skogsrunda. Hela dagen blir typ bättre när man har varit ut o rört på sig på morgonen! Jag tror det blir ett återkommande fenomen :)
Förövrigt så älskar jag hösten, det hade jag glömt :) Det är så fint ute! Och när det är sånt här väder, gosh! Tror jag ska ta med Hollan ut på en lite lugnare sväng nu innan solen går ner, och kanske ta med kameran :)
Om det blir fallet så kommer det säkerligen några bilder senare ikväll!

Men nu ska jag först fika lite med mor min! :)

Do you know that every day is the first of the rest of your life?


Are you gonna run
Are you gonna run til you can't anymore?
You know it's gonna hurt
You know it's gonna hurt with your heart on the floor



Ställer väckarn på 8, då blir det en springtur! Tar tag i mitt liv nu :)

Åter igen, "Tur det är det bästa som finns!"

Förra inlägget kan förklaras av att jag hade skrivit ett långt fint inlägg om dagens KM och sen gick det inte spara. Uh


Anywhoo, kortare version nu: Regn, taggad hund. Hoppade fel i däcket?! Tredjeplats i agen, "felfri" tredjeplats i hoppen, och sammanlagt en tredjeplats i KMet :)! Och vi vart Klubbmästare för Skellefteå Hundungdom! :)

Hon vann massa finfina priser också! Tre chokladkakor, två strutar hundgodis, bajspåsar, presentkort och mat åt Lollan :) Och en medalj! :$
Småstolt över flickan som ni förstår!! :)

Nu ska jag slåss, och rocka. Har varit tokigt tjock i veckan, inget skämt!! Ätit skräp varje dag. Ursch!
SKÄRPNING!! :)

Hare gött!

-.-

GAYdjlfhnvmkadfnäbkorenÄKÖNRKVÖNKAÄFMNÄNDKOVJÄIADL

Uh

FAAN vad jag vill flytta hemifrån. Ge mig oändligt med pengar och en fin lägenhet tack♥ Väntar fortfarande på att någon ska komma hem så jag får sova.. Hoppas alla fyllon har det bra!

I never drink to feel better, I only drink to feel EVEN better

Tjallå mina trogna läsare! (Ni vet vilka ni är)
STUK igår var inte riktigt lika awesomet, för var ganska lite folk. Iaf i början. Men var en kille där som dansade svinigt bra, så försökte få ihop han o Pia men hon ba neeee fast sen så gick hon omkring o letade efter honom ändå xD Själv dansade jag med rödbyxan (han var svinjobbig sist men nu var han jättetrevlig) och hans kompisar. Ena hette Markus o ville taffsas, så han tyckte vi inte om. Men en av dom andra var faktiskt riktigt snygg så dansade lite med han ist! Men dom försvann så vi fortsatte rejva runt med randoms. Hittade en snubbe som hette Erik (en till) och han var rätt trevlig :) Rolig o dansa med för dom var inte sådär äckliga som en del är :P Plus att dom räddade oss från snusfejset! Sen kom snyggingen i svart tillbaka i typ 2 min osså drog han vidare igen. Skum kille.
Haha kvällens bästa dialog
Jag "Oj, klockan är halv 2!"
Pia "Va, så lite?"
Jag "Va?"
Pia "Ja, är den bara halv tolv?!"
För eran info så gick vi ut typ halv tolv, men Pia var så full så hon tyckte att kvällen bara flög förbi! Vi dansade konstant i 3 timmar och mina fötter dog, så fick gå barfota hem! Tur det var nära ;)
Imorse vaknade jag halv 10 av att min stackars hund lät "Haouff" Hon fick inte sova i sängen för hon började löpa igår så hon tyckte det var dags att få lite kärlek! Så jag steg upp o åt en korvmacka, och sen tog jag syskonen bus på en prommis för det var så himla fint väder!!
Efter det packade jag ihop mina saker och lastade in det i Glenn. Väl hemma så tog vi oss en skithärlig prommis i höstskogen! Och hon var så duktig! :) Fast det var jobbigt att hålla henne duktig.. Får anstränga mig som bara den, men lyckades då få henne att tycka att jag var roligare än att springa o bada så det var då bra!
Efter det så sov jag en stund, behövde ladda batterierna inför kvällen! Stora planer med dom bästa killarna i världen vettni ;) Vi såg Rio, den var rätt bra :) Älskar att dom är så mysiga! Men nu sitter jag här själv o fördröjer tiden. Markus var hem några gånger o kollade hur det gick, och nu sist frågade han om det var okej att dom drog upp till stan ett tag, så jag sa "visst, jag kan sova på soffan tills du kmr tillbaka" då sa han "nice!" osså drog dom :P Men jag fick inte säga något åt Maria, så schhh!

Imorgon är det KM! :) Så taggar lite, även om både jag o Ronja är smått ringrostiga. Men blir ju kul ändå :) Hoppas vi får samma väder som idag! :)
Näe, nu ska jag lägga mig o se Hall Pass. Den är rätt bra!
RSS 2.0