It's a beautiful day

Vaknade somsagt själv i en främmande lägenhet imorse, så roade mig med att prata i tele o se nyheterna :P Tog mig en prommis förbi Anna för att hämta lite grejer vi lämnade där igårkväll och sedan mötte jag upp Tina och Rocky!:) Åt brownies hos T&D osså kom mami o hämtade mig :)
For på Coop o handlade kött till ikväll, och for förbi M med hennes saker.

Satte mig vid datorn när jag komme hem (som ni ser genom det förra inlägget..), hann aldrig sitta här igår :O Sen fikade jag lite med mormor&morfar innan jag begav mig ut med Hollsan. Har inte hunnit med henne nu de senaste 2 dagarna, så hon var minst sagt hyperaktiv idag. Men vi tog cykeln ut till oljehamn, trampade på ordentligt så hon fick springa av sig en stund. Där ute parkerade vi cykeln och tog en joggingtur i skogen, och sen cyklade vi hem igen :)

Nu så ska jag nog bara genom duschen och packa ihop lite grejor och sen blir det grillning och badtunna hos Almighty! Längesen det var Awesome, Legendary&Almighty nu ju. Är jätteglad att hon är hemma i helgen, men kunde ha varit för bättre anledningar... Men vi älskar henne :)

Hoppas alla har en bra valborgsmässoafton!

Vilken härlig dag, challalala challalalalallala

Haha oj..
Steg somsagt upp kl5 igår morse, begav mig på första jobbet, kom hem, vilade ögonen en kvart och sen iväg på andra jobbet. Hade pizzapicknick och allmänt mys med mina sötnosar!
Skulle sluta 5 men var hemma kvart över 4, yey!

Skyndade genom duschen och på med FINKLÄDERNA smink osv för halv 6 for bilen från gården. Hämtade upp M o drog till Anna Åström för feetz! M gjorde sig snygg, sen Anna snygg, och sen efter många om och men gjorde hon mitt hår fint :$ Vi drack och hade allmänt trevligt och självklart creepade vi. Drog ut kring halv 10.

Det var stooort, och väldigt lite folk i början. Sen vart det bara mer awesomet ju mer tiden gick. Fan vad kul jag hade alltså!!

Träffade bror i baren:
Jag -"Köp en drink åt mig!!"
Bror -"Aldrig i livet."
Jag -"Okej, jag kan köpa en åt dig! :D"

Inte riktigt så men nästan :P Det tog typ en timme o få en öl, så jag skulle visa hur man gjorde ;) Trängde mig in mellan två trevliga karlar. Den ena var lite större och sa "Om du ryms, för jag är ju så stor" så jag sa "NÄÄÄ, du är ju jättefin!! :O" Tror han vart glad :D Fick mig en drink typ direkt så impade lite på bror min ;)


Träffade Micke Andersson, och massa annat folk från klassen också. Det var asballt!! Jag hade fan roligt HELA tiden. Väldigt ovanligt :P Tillomed när jag tappade bort alla jag var med så hade jag ändå kul :P NICE!

Tiden gick fort och helt plötsligt var klockan kvart över 2 och alla var påväg hem. Vart medbjuden på efterfest och hoppade ett staket. Men var rätt trött, så fick nycklarna till en lägenhet och gick o la mig där.. Skulle få sällskap senare men jag fick sova själv hela natten :P Småskumt, men helt okej! Har pratat mkt i tele idag och allmänt skrattat åt allt som hände igår. Mår så jävla bra idag alltså!! Gladare än jag har varit på lääääänge :)


Höll på att glömma berätta om typ den bästa stunden på kvällen!
Träffade Åke vid en av barerna och frågade om han kunde beställa till mig med så skulle han få pengar sen o det gick bra. Men då tog dom inte kort där, så vi flyttade oss en bit och då hamnade jag först så jag skulle köpa åt honom. Det kom en dude o lagade kortgrejen så jag beställde en 6a tequila, 2 öl o 1 cider. Fick mitt dricka, stoppade i kortet, slog in koden o tryckte OK. "Köp medges ej" stod det, men jag tog kortet osså tog vi våra drinkar osså gick vi därifrån x) Gratisspriiiit ;)
Var så galet mtk folk i baren så ingen märkte något. Nice!


Anna tog lite bilder igår så ska försöka sno några av henne sen :)

HA EN UNDERBAR VALBORGS MINA VÄNNER!

All work and.. some play =)

Jobbar galet mycket just nu. För mkt för att hinna blogga. Vart stan med Albin efter jobbet, köpte mig galet snygga kläder som jag ska ha imornkväll. Tagga!!!

Jobbig dag imorgon. Men ska försöka få mig en tupplur innan festandet börjar ;)
Sömn nu.

-

Du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger,
du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger,
du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger,
du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger,
du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger, du suger.
I just wish you weren't my friend, then I could hurt you in the end.

Dream. Dream,dream,dream

Gårdagen;
Jobbade, L8 ringde, skyndade mig efter jobbet att köpa Megafonenfest-biljetter och sedan vidare till Hattstugan för att jobba mer! Kom hem och däckade en stund, sen vart det agility med Ronja o en cykeltur med Hollan.

Idag; Klarade inte av första jobbet, sov nån timme till och sen for jag på Hattis o jobbade mera. Blir barnvakt ikväll så ska passa på att sova lite innan buspojken/arna kommer!

Blir en intressant fredag i veckan! Kommer stiga upp 05.00, och hade inte någon plan att gå och lägga mig före klockan 5 på lördagmorgon.. Jag jobbar till 5 på Hattis, sen ska jag vara med M osså är det ju Megafonenfesten!! och Anna har typ kanske fixat in oss på efterfesten, så lär bli en heldygnare. Måste kanske klämma in en tupplur där nånstans :P Blir nog dricka många RedbullVodka ;)

Taggar fredagen som fanken! Men somsagt, sömn nu.
Hooj

Pussen

Jag tror inte att det någonsin har funnits någon som har älskat någon mer än vad min lilla vita tuss älskar mig. Det korkade lilla djuret skulle ge sitt liv för att försvara mig, och kan sitta i en halvtimme och bara stirra på mig utan att vända bort blicken. Det är helt otroligt med sån ovillkorlig kärlek, men ibland undrar jag om jag riktigt förtjänar den.
Och ibland vet jag att jag inte gör det.

Finns inte ord, hon är bara bäst helt enkelt♥
Ronja mitt i vintern

Duchess of Earl

Igår hade vi främmande hela dagen av Piteåvänner o åt grillat, och jag var iväg till Bersa en sväng med Emma o tränade agility :)

Inte en så produktiv dag idag. Steg upp ur sängen och la mig i soffan. Där stannade jag kvar till kl4 nångång då det äntligen var slut på bra filmer och gick och städade mitt rum. Galet vad mkt hår min hund löser, det är inte ens nästan kul.
Sen så vart det grillade rester från igår o åter en film, Grease! Längesen jag såg den nu, värsta klassikern =) Får massa minnen från bibloteket på Örjansskolan men Lisa o gänget ;P


Imorgon äre jobb, sen stadet med Anna o Albin :) Blir nog tillomed lite shopping! Har inte storshoppat sen Götet ju, inte okej :P Men först o främst blir det köpa biljett till Megafonenfesten på fredag, taggar sönder!


Nu är det väl dags att klä på sig och ta Lollan på en prommis. Nog för att hon verkar rätt död från gårdagen men lite måste hon väl få röra på sig iaf :)

Här är häxdrycken jag drack hela lördagkvällen ^^


Don't know why I love you, don't know why I care.

Min kväll a la facebook

 

 

Bye, bye, bye, I gotta go, go, go.

Alldeles för mycket alkohol.
Dock inte anledningen till att kvällen avslutades tidigt skumt nog.

Var väl trevligt hos Ms man, god mat o trevligt folk.
Tog mig aldrig ut, vilket sög lite men jag vart less.

'Cuase I'm a ski bum!

GALET vad fint väder det är!! Har varit ut i Sjön o låg i underkläder o solade. Det var HIMLA varmt där! Blev besviken då jag kom hem o det bara var typ 5grader här :S

Bra att mina ben är lika vita som hundarna?



Nu taggar vi grillning hos Ms man ikväll med random folk som jag troligtvis inte känner. Det är nice :P Blir kanske en sväng förbi Älvsbacka o hälsa på Albin också före krogen!

I've got myself a new thing started
I'll never let myself be brokenhearted
It's down to me, the games I play

Do you remember?

Inte galet övertaggad på livet längre. Fortfarande soligt och underbart! Men det ser inte ut som att jag har några vänner alls idag :/ Anna ska på middag ikväll, Albin ska o fiska gädda o M är ute i nån randoms stuga med hennes man :P
Och L är i Göteborg. Den slynan. Jag saknar henne :'(

Jobbigt att ha borta sina bästa vänner ju.


Aja, ska bädda ner mig i soffan en stund nu, vart tokigt trött.

Ramalamalamalamalama-dingdong

Planen sprack! Inte fan tänkte jag på att köket var stängt så jag fick mig inte min choklad! :( Det sög :P Men vi fick 2 gratisdrinkar var ist, o Hat over hills spelade så det var galet skön stämning ändå :)
Jag o Anna pratade skit hela kvällen o sen när vi skulle dra så gick hon på toa o då kom det nån random fram o ragga sönder x) Han var inte ful precis så kanske kunde ha blivit något om vi inte hade varit påväg hem just då ;P
Det var iaf en skittrevlig kväll, tack för sällskapet Anna! :)


Kom hem kring 12, somnade nångång. Men var som okej att stiga upp 7 ändå :) Dock så måste jag höra med tha boss om jag får skriva in övertiden jag var tvungen att jobba idag. Dom som har städat för mig dessa 2 sjuka dagar kunde inget så jag jobbade över nästan en timme.

Men det var sooooligt och underbart varmt ute när jag var klar! Ner med rutorna o dunka på basen på vägen hem ;) Nu blir det sola en stund på altanen och sen en sväng i skogen!

Ha en bra dag folket :D

When I get sick, I stop being sick and be awesome instead

Inget jobb idag. Lika bra för jag mådde piss hela morgonen. Dock så MÅSTE jag jobba imorgon, hur jag än mår. Har inget val för ingen annan kan göra det åt mig. Och fick veta idag att dom säkert kommer klaga på hur det har blivit städat dom 2 dagarna jag har varit hemma för det har varit oerfaret folk där o städat som säkert har missat massa jävla skit. Så, yeey! En bra sak är att jag har sovmorgon, börjar inte förän 8, känns nice.

Idag så har jag o Magda varit ute i skogen med hundarna, himla trevligt att vara med henne. Har någon att prata hund med! Är så kul för hon vill veta massa saker o har frågor osv. I like!:) Ikväll ska hon följa till Bersan o se på när jag tränar agility. Planen var att Kiba oxå skulle följa med men han for till Norge istället x) Men det blir säkert kuligt!

Just nu sitter jag ensam här hemma, pappa o bröder är i Sjön o hämtar vatten och köper bil typ. Så blir nog att sätta igång några Vänner-avsnitt :)


Och just fan, ikväll efter agilityn så ska jag hämta upp Anna osså ska vi fara på Olles o äta min Death By Chocolate som jag fick av JB i födelsedagspresent! Bara sitta o snacka skit, blir en trevlig tjejkväll :)
Vi är så jävla heta!!1

But I'm no wiser than the fool I was before.

Igår kom AnnaKarin o Larsa hit, dom hade med Tiger så jag tog med henne o Holly ut i skogen på en liten prommis. Om jag någonsin ska ha två stora hundar så ska jag ha Holly o Tiger. Gud så fina dom var tsm, gick så fint o betedde sig jättebra och kom till mig när det kom en moppe osv. Fiina flickor!!
Självklart träffade vi på Sabina o Patrik påväg hem, så trodde nästan att jag skulle behöva koppla Holly för att få med henne därifrån men näedå! Jag sa bara, "kom flickor nu går vi hem" o då rusade dom iväg framför mig igen. Tokigt :)
Jag tkr verkligen om den där hunden :$


Appropå hundet, min bror den yngrare ringde just o frågade om Lollan hade rymt.. Sprang visst omkring en bordercollieaktig sak i urschviken eller någonstans. Stackars vovve!

___

Börjar vara smått less på vattenparasiten som härjar. Eller som dom tror härjar här. Det är verkligen den rimligaste förklaringen på mitt illamående den senaste veckan. Men det står inte någonstans hur man blir av med den, och det ligger massa folk inne på sjukhus...? Så borde jag kanske fara o läggas in? Eller åtminstone testas för den skiten.. Fattar som inte.
Och jag tycker faktiskt att jag kan få äta chips o choklad :$ Om jag inte tar upp nån näring ändå så kan jag väl få äta goooda saker. Börjar faktiskt tycka småsynd om migsjälv.

Är helt ensam också. Det SUGER att vara ensam nu för tiden. Lungt och härligt var det förut. Nu saknar jag M o L. Vill som att någon ska vara här även om jag inte orkar vara social. Känns bara bättre att göra ingenting med någon än att göra ingenting själv..


Nu ska jag försöka hitta något i kylskåpet som inte får mig att må illa, och sen se nån säsong av vänner eller något sånt!
Hooj.



Grant my last request,
And just let me hold you.
Don't shrug your shoulders,
Lay down beside me.
Sure I can accept that we're going nowhere,
But one last time let's go there,
Lay down beside me

Förorenat vatten?

Norran skriver massa skit om parasiter i Skellefteås drickesvatten, kanske därför jag mår skit?!
Känns bra att veta varför iaf!

For hem från jobbet idag för mådde jätteilla, sov en stund osså begav jag mig ut i skogen med Holly, Magda o Kiba. Dom är så söta när dom busar! Sen fikade vi på våran altan :)

Och nu har jag o bror min roat oss med att lägga tak en stund. Det var jobbigt.. Iaf för min bror som gjorde allt jobbet :P

Nu.. Något annat. Hooj

Convinced yourself that it's not the reason you don't see the sun anymore

Fanken vad jag är less på att må illa hela tiden. Vafan är felet med mig?

Tur helgen var bra iaf! Det glada humöret har börjat gå över till trötthet och deprission nu, eller nåt :P Inte pigg iaf. Blir sängen nu!

Hooj

Holiday♥&Sunshine!

Hallååååå !!
Det goda humöret från helgen hänger fortfarande kvar, även om jag var tvungen att stiga upp kl5 en måndagmorgon ^^

Jävlar det var inte kul på jobbet idag. Himla jobbigt!! Men sen kom jag ut i soooolen och alla problem försvann :D Åt en macka när jag kom hem och sen gick jag o Hollan ut i skogen med Magda o Kiba! Himla roligt att träffa Magda igen, och hennes pojke är ju bara underbar :)

Sen har jag diskat lite osså har jag och brorsan plockat sten från gården. Ser ut som ett helvete där det är uppgrävt så vi ska platta till marken igen, men det ligger storstenar överallt som är ivägen. Så allt som var större än min knytnäve skulle bort. Är rädd jag pajade ryggen lite dock. Inte okej.

Andra planer för dagen är väl att äta lite o INTE må illa, däcka en stund osså gå en skogsis till senare :) Och kanske fara till M!:) Blir tidig kväll ikväll iaf, "lång"dag på jobbet imorn ;P

Nu hooooj.

Biiiildbomb!!

Från Malå med M förra helgen
Jag slogs med elden...

Och vann!









Från lördagkvällen hos T&D!




Everybody do the creep








M visar Anna att hon kan slicka på sitt bröst. Då vet ni!

Vet inte riktigt vad som hände men..








Och detta hände hos T&D efter vi farit på krogen:


Guys don't have walks of shame, they have walks of "HELL YEAH, I DID IT, BOOWYAAH"

Som förutspått så blev kvällen awesome!!
Albin
kom o hämtade upp mig, sen Anna osså drog vi till T&D där det var massa härligt folk :) Osså kom M sen :) Vi spelade Wii o dryckesspel o  hade allmänt trevligt :) Älskade regeln i dryckesspelet som var att man var tvungen att börja varje mening med "Jag är inte rasist, men". Fyfan vad vi skrattade!

Kring midnatt drog jag, M, Albin, Anna o Tina in till stan..Minns inte riktigt den delen x) Men på Calles hamnade vi iaf! Vi träffade Jens :D Han for typ ut för att vara med oss, den sötnosen!
Micke o Claes spelade inte, smått besviken. Men Linkan var där o han kickar ju ass han med! Så vi satt o skrek med musiken o drack. Himla nice!

Kvällen närmade sig sitt slut så jag bestämde mig för att vara extra jävla jobbig med M.. x) Du är en bra vän gumman! Vi körde lite fram o tillbaka o jag hamnade tillslut på kågevägen iaf. Utan mobiltelefon >.< Hoppas på att den ligger i Ms bil, annars är den jätteborta...

Men det sög iaf för idag var jag tvungen att gå från kågevägen till Moröbacke. Gick först hem till JB för tänkte låna hans telefon men han var inte hemma den dickfagen :P Så fortsatte min vandring mot T&D. Galet fel dag att ha dom obekvämaste skorna jag äger på mig :P
Tog mig dit iaf o fick mig hem!

Tack allt braigt folk för hela helgen! Bästa helgen på länge!

"I got a dog with no legs once.."



Oh - My - GOD! så bra han var!!!!

Det var nog fan bästa kvällen på hela det här året iaf! Kommer inte ihåg när jag skrattade så mycket sist, satt fan o garva i 2½ timme sträck!
Skulle kunna fortsätta hur länge som helst och bara säga hur bra det var, men kan bli lite långtråkigt kanske.

Så.. Ikväll blir nog en bra kväll! Är fortfarande helt galet hög på livet från gårkvällen så tror det kommer bli AWESOMEEET ikv! Blir jag, Anna, M o kanske Albin som drar till T&D på förfest där det kmr vara mera folk. Sen blir det Calles och hoppas på en sväng på Allstar också så jag kan försöka förstöra min brors hat-trick..................... Heheh!

Sen, om vi har lust så blir det efterfest @T&Ds place igen :D Så får se hur länge vi håller igång, var fan längesen man körde en allnighter nu alltså!

Haha gaah vad jag taggar, blir nog duschen nu o fundera ut vad man ska ha på sig :D
Ha en awesome kväll alla fyllon ;)

Jeföfö Dun-Ham

Vart inge jobb idag, har mått illa hela natten också.

Men taggar till nu! Jeff Dunham ikväll!!! Gaaaah! :D

I'm in the business of misery

GALET trött idag. Kändes inte som att jag hade hunnit somna när väckarn ringde, sånt är alltid lite jobbigt. Och har mått illa hela dagen :S
Men det gick bra på jobbet. Låg o sov en stund i bilen i väntan på lunchen, har som ingen nyckel så lite svårt att ta sig in o värma maten :P

Åt med personalen o sen drog jag till Albin o fikade lite o såg halva Chocolate medan jag väntade på att tiden skulle gå. Hade en intervju halv 3, tror det gick rätt bra. Kanske har mig ett jobb till hösten!

Annars då.. Inte mkt. Mina hundar är underbarast i världen och jag ska sova nu :)
Hooj

You're not a person; you're a disease

Jag hatar det.




Och jag vet inte vem jag kan prata med..

Doesn't come down when she calls, it's time for breakfast

Uh. Har legat vaken hur länge som helst o trott att jag har försovit mig, och inte vågat kolla på klockan. För om jag hade sovit till typ 7 så finns det inte en chans att jag hinner göra klart jobbet ändå så då vore det lika bra att jag bara låg kvar i sängen. Men, var 10 min kvar innan väckarn ringde då jag äntligen vågade kika på mobilen.

Nu sitter jag här o väntar på att tiden ska gå. Gud vad jag längtar tills allt är gjort så jag får komma hem igen, en härligt blöt prommis i skogen väntar, och så hade jag tänkt försöka mig på att städa huset för mami kmr hem ikväll. Och måste kanske pallra mig på gymmet också nu när träningsvärken börjat ge sig :P
Btw så kan jag ju tillägga att jag har galet mkt bättre kondis än jag trodde! Nu när jag har varit ute o sprungit så har det som varit okej ändå, var benen som inte orkade istället :P

Matchen igår gick skit. Hörde att AIK spelade galet bra första perioden men sen gick det som nerför. Var lite surt! Men på torsdag då jävlar tar vi dom!!!


Babbel.. Hooj!

Genom hela livet, ända fram till döden...

Jag fattar inte att jag gör det igen! 3 gånger om nu, jag borde ju lära mig nångång..



Lolli var jääätteduktig ikväll! Galet skön att köra med, hon är som så mjuk o följsam på nåt sätt, samtidigt som hon har världens fart. Det är bara NICE :)

Sitter o ser hockeyn i min ensamhet. Har köpt en B&J o funderar på att tröstäta lite. Känner mig galet ensam nu för tiden! Saknar att ha mina vänner runt mig jämt :/
Jeupp.. ska bara genom duschen o sen blir det glassen..

Jag såg dig, vänta på någon annan

Galet slö dag. Min plan är att ligga här i soffan under filten o se Vänner resten av dagen. Fast känns lite som om min hund skulle må bra av en prommis.. Blir agility ikväll iaf så kanske kan gå en sväng före det. Just nu ligger hon då och sover så gott så!

Jobb imorgon, väckarn står på 05.00. Så räknar med att få mkt gjort efter jobbet, som att städa o fara ut o springa iaf!

Finns inte mkt att skriva, mitt liv är ganska tråkigt för tillfället :) Taggar fredag!


Minns du den fullmånen, vi pratade hela kvällen
och när du kysste mig kändes det som en dröm
Det spelar ingen roll vad jag gör nu, jag tar allt jag kan få tag i
och jag börjar varje morgon utan sömn.

Zzyzx. Rd

Jag älskar hur jag alltid intalar mig själv att jag inte bryr mig. Jag hatar hur jag aldrig lyckas.


Lolli var ovanligt duktig på HU ikväll! Var tipsrunda med hund. Ibörjan var hon sådär galen som hon blir, men hon lugnade ner sig o inkallningen o allt sånt gick riktigt bra=) Var ju som ett tag sen hon var runt så många hundar så fattar att hon var lite off, men nu blir det ändring på det! HU ikv, agilityyyy♥ imorn, o onsdagsträning på onsdag =)

Fick träffa min Anna idag också :) Hon hade missat bussen o behövde skjuts på jobbet så vi snackade en del i bilen för hon vart så tidig =) Blir nog göra något kuligt på lördag, typ gå med hundet på dagen eller kanske alkohola på kvällen ;)

Jag har min helg ganska så planerad redan, kinda awesome! Mitt horoskop säger mig att bästa dagen den här veckan är fredagen, vilket kan stämma bra! Vi ska ju iväg till Umeå o se JEFF -FUCKING- DUNHAM! :D Galet taggad!!!!

Och lördag blir det alkohol i någon form tsm med Albin och andra eventuella vänner som vill joina :)
Sen har jag lovat Micke att komma på Calles o göra kvällen awesome när han spelar där med Claes, så de lär bli en bra helg! :)

Synd att det bara är måndag idag :S 
För resten av veckan kommer väl troligtvis att spenderas lika värdelöst som denna dagen. Blir mer träning, definitivt. Fanken så tjock jag känner mig efter helgen! Simning med M imorn, kanske ska hinna förbi gymmet före det? Hoppas bara träningsvärken har gett efter lite så jag inte oj:ar mig varje gång jag ställer mig upp xD

Nu säng elr någe,
Hooj!

Jag orkar inte bry mig längre, Hakuna Matata osv!

Pack up your troubles in your old kit bag
And bury them beneath the sea
I don’t care what the people may say
What the people may say bout me.
Pack up your troubles get your old grin back
Don’t worry about the cavalry
I don’t care what the whisperers say
'Cause they whisper too loud for me.



But it's better if you do

Man ska aldrig tänka "imorgon ska jag göra det, o det, o det" för då blir det inte gjort något alls.

Galet lämmen idag iaf! Min rumpa känns överkörd, låren har typ muskelspasmer o jag har armmuskler på något sätt! :O Men träningsvärk ska botas med mera träning?!
Hooj



My head told my heart 'let love grow'
But my heart told my head 'this time no, this time no..'

You still don't think I'm gonna see this through

I don't know how else to put this,
It's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight

My muscles feel like a melee,
My body's curled in a U-shape
I put on my best but I'm still afraid

Propped up by lies and promises
Saving my place as life forgets
Maybe its time I saw the world

I'm only here for a while
But patience is not my style
And I'm so tired that I gotta go

Where am I supposed to hide now?
What am I suppose to do?
Did you really think I wouldn't see this through?

Tell me I should stick around for you
Tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I gotta go

(är inte såhär emo egentligen, var en fotouppg.^^)

'Cause that's my fun-day

Malå var awesomet! Har haft med kameran, men min sladd vart skadad i en glassolycka i götet så kan inte lägga in nå bilder. Fuck. Ska köpa en ny elr eventuellt låna Ms!

Vi simmade, bastade, sjöng riktigt jävla högt, slogs med vinden om att göra en eld, drack lite cider, grillade lite korv, åkte lite madrass osså drack vi lite ÖL! :O Fick i mig en halv innan det vart jätteäckligt :)




Idag har vi åkt galet mkt slalom. Det var NICE. Jag kan ställa mig upp själv om jag ramlar nu :D Och åkte i den större backen :$

Lär vara död imorn.
Vi åkte hem idag, stannade o tog en ChicagoKorv på Shell för det var gööött. Så det var middag. För när jag kom hem for jag ut o sprang med min hundet o sen iväg direkt på möte med HU. Äntligen hemma, nu ska jag dö i soffan :)

Höres.

I know I'll be left behind

Hade jävla kul igår alltså =) Även om det inte var nå speciellt drag nånstans, Olles var helt tomt när vi kom dit. Men Claes o Micke spelade så snackade lite med dom. Pratade mest om Göttlaborg :P
Sen kom de lite folk, nån random som satte sig med oss, o sen nåra gamla BFare =) Men som sagt, inte jätteballt folk så vi försökte få dit Jens o M o folket som var på Allstar men dom negga o gick Calles ist?! Så vi pallrade oss dit men då for M så satt o snacka med Jens en stund iaf :)

Var hemma typ 10 i 2 för skulle ju upp "tidigt" idag. Men ringde till M för en kvart sen o väckte henne, hon hade typ glömt bort att vi skulle till Malå ? O var inte ens hemma så vet inte när vi far, eller om vi far :S Vart smått otaggad.

Lär ju inte fara nångång snart hursom så drar mig ut med hundet en sväng!

Du kan lita på mig!

Jag o AnnaOoh sitter o dricker i min säng, och hon fick mig att pussa henne nyss! :$ Tror hon är lite lesbisk. Synd hon är så söt, jag har inget val helt enkelt, ni vet M&L!

Jag hämtade Anna kring 2 o vi for o handlade, o sen lagade vi tacogratäng :) Sen kom M hit o gjorde oss vackra, och övergav oss sedan för att fara till JBs place. Douchebag! ;P
Men jag o Anna har riktigt trevligt! Blir nog att fara på Olles, har fan saknat att ha Claes o Micke som trubadurer ;D Sen blir det Allstar  lite dans! Måste nästan hitta igen brorsan x)

"She put a bag on my head - still counts! I JUST HAD SEEEEEX"
Hooj!

I was fighting but I just feel to tired

Steg upp klockan 5 och var redo för en kort härlig dag på jobbet, o sen ett gympass o lite simning! Men icket.
Efter ICA så for vi till nå jävla nybyggda hus som skulle städas, och det är fan det värsta jag har gjort. Är öm överallt och lär inte kunna lyfta armen imorn.
Fick sluta kl 4 ist för kl 10, bara sådär 6 timmars övertid :) Så vart inget gym och ingen simning. Men har fått mig en rejäl omgång ändå idag så kanske inte behövs?! Är helt jävla död!
Hatar migsjälv lite också, för jag kmr ligga hemma o äta choklad ikväll, I just know it.. Jag är en svag, svag människa x)

Ska skjutsa papi till Kattmannen och funderar på att fara till JB o se hockeyn om jag får :P Jävla tv4Sport funkar inte hemma :(

Update:

Vart inget gym, men tog hundet med mig till M så vi gick en långis osså slog jag på Börje lite sen :) Och vi gick en långis påriktigt, inte bara flummade på som jag, Sabina o Patrik :P
Känner mig härligt mör nu! Blir simning imorgon, och gym, om jag orkar!

Bye-bye baby, rock yourself to sleep

Galet vilken bra dag jag hade igår!
Vädret var uuuunderbart!!! Albin kom hit o vi gick ut med Lollan, sen solade vi på altanen och låtsades att det var sommar en stund :P
Såg vänner, åt mumsig mat, och begav mig upp mot klubbstugan för möte om UDM!
Jag tycker det är jävla stort att vi har tagit på oss detta "årliga" arregemang som har varit dött sen 2008. Vi är ju inte en så stor klubb =) 
Var iaf möte med sektorerna för att försöka få ihop allting och få hjälp med sånt vi inte kan :P Kalle var där, jag älskar Kalle :D Fick världens jävla kram när jag kom in, o han är så underbar o hjälper till med allt. Självklart har jag ansvaret för agilityn.. Så det känns bra att jag har Kalle på min sida! :)

Jag drog till JB sen o såg hockeyn med han o Jeepers men hockeyn sög ju?! Så vi såg Apollo 13. Lite ska vi skämmas att ingen av oss hade sett den förr :P Men den var väl bra =) Jag somnade några gånger i slutet dock.. Trött tjej! Skjutsade hem J o tog mig sedan hemåt. Var inte isäng förän kvart i 12, vilket sög för väckarn stod på 05.15.


Hade alla hundarna på mitt rum för jag bor själv, wihi! Förutom min bror. Men han räknas inte.. Anywhoo, mami ringde o väckte mig kl 5, så pallrade mig upp efter ett tag. Då började det forsa näsblod.. Nice. Tror jag hade sovit för lite kanske.. Fick stopp på det iaf o åt frukost. Drog på jobbet, var helt okej. Arbetade hela 2,5 timme o sen bar det av hemmåt igen :P Var hemma typ en timme före tiden jag brukar stiga upp en vanlig dag, visst äre bra? ;P
Så jag har hunnit damsuga, vattna blommor o varit ut med tha hund. Nu ska jag dra till M o slåss lite o sen en snabbis på gymmet innan jag däckar i soffan :)

Så äkta det kändes när du höll min hand.

Jag suger! Men det blir så ibland.
Galet fint väder idag iaf!

Jag har ingen anledning och ingen rätt, men ändå.


Så vi höres aldrig
och det gör ingenting.
För jag skrattar mycket
har massor omkring mig.
Ett underbart liv
och dem bästa av vänner.
Men hur kunde du inte
känna det som jag kände?

What in the world are you running from?

Oj, nu igen..

Lördag: Awesomet! Grabbarna kom hit, mami kom hem, jag o Albin grillade, StefN o André beställde pizza :P Vi åt o skrattade med mamma, sen kom pappa hem så då satt vi o drack o pratade med han medan han åt.. Hur mera killkväll kan det bli än att sitta och diskutera diverse whiskys o fiskehistorier? ^^ Var jättetrevligt iallafall :)
Drog ut, Calles först, var awesomet! Träffade lite folk, önskade lite låtar. Fan vad jag har saknat en riktigt bra trubadur! :) Sen drog vi på Allstar där jag tappade bort mina killar, men hittade JB o Jens så hängde med dom ist :)
Måste också tillägga att min bror var ovanligt gullig denna kvällen, lät oss åka gratis till stan och erbjöd mig en soffa att sova på! Vilket jag hade glömt så jag ringde mami o åkte hem.. Sen ringer min bror o undrar om jag behöver hämtning. Söt!


Söndag: Stressade upp ur sängen där kring 12, gjorde en macka o slängde på mig kläder och åt min frukost påväg till skogen utan att hinna känna efter om jag var bakis eller inte. Gick relativt långt i djupsnön, o hundarna busade som bara den!
Hämtade mami i stan, badade Mira och hittade ett örhänge i hennes päls?! Långhåriga hund!! Sen drog jag till M. Är som skadad nu på nåt sätt.. Vi behöver verkligen inte göra något, eller ens prata med varandra, men det känns som bara bättre när jag gör ingenting med henne istället för att göra ingenting själv. Alla sa åt mig att det inte var nå bra att bo med sina vänner för man börjar bara bråka, men vi har som blivit ännu bättre vänner istället :P

Idag: Var trööött.. Sov för länge, steg upp o gjorde ingenting ett tag.. For o simmade med M, hon vågade hoppa från högsta trampolinen :$ xD Hem -> middag -> Hundungdom. Jag tog Hundborgarmärket idag :D Smått stolt, har aldrig gjort testet förut och jag hade bara 1 fel så nu sitter ett stolt litet märke på min jacka!
Kom hem, gick ut med Hollsan, lagade lunch till imorn för uppenbarligen jobbar jag imorgon?! Tror inte jag kommer trivas på jobbet, men ska på inskolning imorn o se hur det är.. Jag vet att jag inte riktigt har råd att vara petig i jobb men man kan ju inte spendera dagarna med att göra något man hatar heller? Eller ?

Så nu blir det sängen. Hatar att alla inlägg är så tråkiga nu för tiden men har inga bilder på datorn!
Well.. Sleep tight!

Face down in the dirt, she says "This doesn't hurt"

Jag älskar min bror
"Dra ut på allstar åt mig ikväll.. Jag måste ju jobba så det är ingen Jansson där i helgen :( Men håll dig borta från Jens och Alle!"

Vi kom in på att jag aldrig har varit där förr för jag flyttade ju direkt jag fyllde 20 typ.
Jag: "Jag är liten!"
Roger: "Inte nu längre.. Nu är du 20 och mullig"
Tack...


Ikväll blir det killkväll, Albin, StefN o André kmr hit, ska grilla lite mums, dricka lite alkohol osså blir det väl Allstar som jag nu lovat brorsan!

Saknar mina flickor. Och Guldgrabbarna :O Killkväll utan guldgrabbar.. hmm.... Tur jag är Awesome så det kmr bli en bra kväll ändå! ;D

I just wish you weren't my friend, then I could hurt you in the end

Leker lite emo just nu. Har ont, och är ensam så jag tkr det är som helt okej att tycka lite synd om migsjälv :) Har tränat mina galna små vovvar, galet vad på dom blir såfort man tar fram en klicker och lite godis!
Appropå godis.. Jag pallrar mig mot ICA nu och hoppas på att jag får sällskap av min bästa vän senare ikväll.
(Den som bor här.. fast gärna den som bor i Gbg också om hon skulle vilja!)



I can't believe that I care

Vilken hemsk, hemsk natt.
Har inte kunnat sova något alls nästan för jag har haft så förbannat ont i magen :( Måste typ vara träningsvärken från rockringen som satt igång? Fast där kring 2 nångång så kändes det mer som att jag hade en kniv i magen som högg till varje gång jag rörde mig. Nu känns det mer som träningsvärk iaf :)

Har varit upp på arbetsintervju idag. Det gick väl bra, hon tyckte jag var en "trevlig positiv tjej som passar bra här" men ett av kraven var att man skulle ha egen bil. ?! Så blocket.se here I come? Fast vi har ju brors bil som bara står där bak på gården så.. Men annars lät det som bra, jag skulle ha på mobilen och vänta på ett samtal från dom!

Just nu är planen att sova en stund. Efter maten ska jag o Holly ut i skogen med Patrik o Hera. Och sen ska jag nog vara med M ikväll iaf :)

Får väl se vad kvällen bjuder på!
Hooj