What do I stand for? Some nights I don't know anymore

Tjalloj!
Fick ett samtal av min skebo-gubbe igår (förrgår tekniskt sett) då han plötsligt kom på att "jamen du, det flyttar ju in någon ny på måndag!" Jaha sa jag, jag som har kvar massa jävla möbler o skit där. Så har småpanikat. Men nu har vi hyrt en släp till imorgon så då ska skiten bort, så får jag väl spendera söndagen med att städa istället för att plugga!
 
Jag är inte den enda som är i flyttartagen - M o hennes man flyttade ihop i en ny trea idag, wooooh, hon håller på att bli vuxen. Skumt!
 
Idag har varit en bra dag! Stackars Holly är alldeles slut efter att ha varit i skogen med mor min på svampplockaruppdrag i lite mer än 4 timmar och lilltjoppan och jag har haft en spännande skogsprommis idag.
Men roligast har jag nog haft nu ikväll, då det var öppen kväll på schhtaan. Jag, T-boy, Camilla o Jocke har gått på stan (vet inte vem som var mest uttråkad hälften av tiden, jag eller Jocke :P) och jag fyndade mig lite basic-plagg! Två vanliga långärmade tröjor, en huvtröja och ett fint linne där det står några fina visdomsord. Tänkte ha den som agilitylinne till sommaren, kändes som att den passade fint.
 
Vi köpte trehundramiljoner kg godis på Hemmakväll, sedan åter ett stopp på Karamellkungen för chips-och-dricka-inhandling och sedan for vi hem till T och spelade Yatzi och 500 :) Yatzin förlorade jag varje gång men tammetusan så lyckades jag vinna 500 :D Jag ljög lite för T, och det var så jag vann.. Men vadå, man ska väl ha ett bra pokerface i kortspel? ;D
 
 
Imorgon så ska vi somsagt flytta möbler. Jag längtar inte tills min far kommer och sliter upp mig ur sängen... Btw så står nu min säng i mitt gamla sovrum, och boxningssäcken är upphängd och allt! Har tillomed börjat likna ett vardagsrum här utanför. Såfort jag får klart i köket så kommer det kännas ännu bättre, då jag får fixa egen mat och så :)
 
Sedan är det klassträff för gamla BFklassen i Isaks stuga imorgonkväll, det kommer bli MEGAkul!! Bara jag hittar dit :P Men nu ska jag soooova, natti!!

Hemma bra men borta bäst?

Kan inte säga att det känns jättekul att komma "hem", eftersom jag inte har ett riktigt hem just nu.

Men veckan har varit SUPERkul!! Haft massa roligt för oss och skrattat så man har ont i magen! Nu är jag hemma och har hunnit med ett agilitypass och bus med lilla spunkhunden min. Och att det hade trillat in nära 9k på kontot idag var inte helt fel heller, så har nu avbetalat halva skulden till mor, mer eller mindre. Nu när bilen hamnade på verkstad så borde jag väl betala för det med, och isf så har jag bara betalat en tredjedel :P Menmen, skulden börjar vara avbetald snart iaf! La 2000 på sparkontot (vet inte hur länge det stannar där men) och har nu en tusenlappis att köpa skor, sprit och inträde på krogen för nästa vecka :) Glad på livet!

Soligt!

Vet inte om det är solen eller dom underbara människorna på skolan som har haft inverkan men känner mig mer positiv nu än vad jag gjort på flera veckor!
Kursen vi sysslar med nu handlar om bild, musik, drama osv och jag har helt och fullt engagerat mig :P Idag på musiken har vi stått och känt oss löjliga när vi har gjort olika sångövningar och hoppat runt som apor, men det kändes riktigt bra! Ser rent fram emot dramat imorgon :P Jag har ju inget att förlora, och vi är ju där för att tjollra så lika bra att bjuda på sig själv!

Idag på bilden skulle vi rita våran personlighet. Det var dock lite småjobbigt. Eller jag tycker det iaf, det är jobbigt att behöva reflektera över sig själv ibland.

Jag saknar mina hundar som bara den! Men har ju dom fina perropojkarna som substitut :P Hamlet är min älskling
Den närmsta framtiden ser ljus ut. Pengar är på väg, två agilitytävlingar i september månad och en sväng på krogen är inplanerad! Det viskas om klassfest också vilket bara är GULD värt! Och även om det är många böcker till den här kursen så är ämnena så roliga så skolan känns inte ens jobbig. September månad känns som att den kommer bli bra :)

Älsklingarna♥


 

Jahapp

Då var man näst in till inflyttad hos mor o far igen. Hoppas lägenheten ryker fort så jag slipper stå o betala hyra för den tills November >.<

Händer annars inte så mycket just nu. Lillan växer så det knakar, Ronja chockar med att plocka pinnar och Holly växlar mellan förfärligt slamsig och totalt underbar som om hon har PMS.

Huset i Sjön går framåt, nästa helg är det takläggarfest :) Men det missar jag för då är jag i Kalix och tävlar!

Idag skickade mor upp mig o bror för att köpa mat från Matfesten till middag. Jag gruvade mig något fruktansvärt på väg upp. Jag har ingen självkänsla alls, och att vara runt massa folk och se ut som jag gör känns förjävligt. Tanken på att träffa folk man faktiskt känner sög. Som tur är så känner jag inte så mkt folk i Skeå :P Vi fick oss maten och skyndade hem igen!
Dock så fick jag en fruktansvärd längtan efter att ta på mig snygga kläder, gå ut o dricka alkohol och dansa hela natten. Måste ta tag i konditionen och få av mig några kilon så kanske självkänslan kommer tillbaka! :P

En liten up-date på vad som händer här. Väldigt passande bloggnamn jag har egentligen! :P

Hare gött