Every cat you chase

Var en jättespännande föreläsning! Och jag insåg att vi människor är alldeles för verbala. Prata mindre med the dawgs!

Jag o Pia var inspirerade och tog oss en svängom när vi kom hem, och Hollan gick lös nästan hela vägen! :) Hon var jätteduktig, förutom ett bakslag då hon sprang iväg o jagade en kattstackare.. Men sen var hon jätteduktig! :) Så lycklig jag är idag :) Är fortfarande hostig o ganska slut, men vi taggar om. Imorgon har vi två lektioner sen så ska jag skynda mig att fara o hämta nyckeln till lägenheten :D

Nu GODNATT :)

I don't care what the people may say about me

Blev lite piggare o pallrade mig på sista lektionen, vilket jag är glad för!

Sen har jag diskat, pluggat o blivit generad. Nu taggar vi om inför hund-föreläsning med Eva Bodfält ikväll. Hoppas vi tar oss in!

If I just lay here would you lie with me and just forgett the world?



S-a-t-a-n vad dåligt jag mår. Inte såhär "åh jag måste spy" mer såhär "åh ta mitt liv för hela jag gör ont". Har feber, är jag väldigt övertygad om. Skippade första lektionerna o sov till kl11, gav monstrena mat o begav oss ut på en sväng i stormen. Holly var duktig o fick gå lös :) Nu har jag däckat i sängen igen.
Måste försöka pallra mig iväg på sista lektionen iaf för då ska vi gå igenom VFU-uppgiften. Men dom nu på morgonen handlade bara om värdegrunden o barns perspektiv respektive barnperspektiv. Det kan jag läsa om så jag hänger med!

Hade just ett mail från vår lärare vi ska ha imorgon o hon skrev att vi slutar direkt efter lunch imorgon, så jag kanske hinner hämta nyckeln till lägenheten redan imorgon! Då ska jag fara dit o sätta mig o se glad ut före jag far hem :P Blir nog ingen inflytt förän fredag ändå, måste få vila lite när jag kommer hem innan jag orkar bära sängar o sånt!

Näe, nu ska jag sova en stund till tror jag..

Det är så logiskt alla fattar utom du

Oj vilken dag. Jag som tänkte skolka pallrade mig upp ändå och ångrar det inte riktigt. Vi hade vår vettiga lärare hela dagen nästan så man lärde sig faktiskt något idag!
Har dock varit tokigt slut, sov 20min på lunchen för Pia hade varit ut med Hollan åt mig den söta flickan!
Var tvungen att tvinga ögonen öppna hela sista lektionen och gäspade hela tiden, även fast det var ett intressant ämne, vilket var himla irriterande :S
Somnade iaf när jag kom hem o gick visst inte att väcka x)


Just nu bakas det för fullt i det lilla köket på Proffesorsvägen. Pia har några vänner som kommer förbi senare så vi ska fiiiiika! Fast jag skulle nog egentligen vilja gå och lägga mig typ 9 ikväll men det blir ju nog troligtvis inte av... Måste iaf plugga o borde nog duscha. Social jag kmr vara :P

Näe, plugg nu då kanske.

JAG FLYTTAR PÅ FREDAG! :)

Oh God we're in heaven!

Det är inte så illa alls här uppe i norr som jag trodde det skulle bli. Igår mös vi med julmusik, tända ljus o massa fika! Och hade sovmorgon idag o bara 3 lektioner så det var chill. Har shoppat loss på Dollarstore och köpte godis på Candy World :$ Köpte faktiskt jättelite och tänker ha kvar det hela veckan så döm mig inte! :P

Imorgon fyller Pia år, då ska hon få en sak av mig :) Tihi!

Annars då.. Min hund är söt o vi har gått ut o gått 3 gånger idag, morgon lunch o middag! Funderar på att skolka någon lektion imorgon, mest bara för att vi fick reda på att vi skulle ha läst igenom en sak innan onsdag så måste hinna läsa det också. Kanske tar sovmorgon :$ Döm mig inte för det heller, jag är faktiskt jätteförkyld :(


Aaaaah snart fredag, flytteliflytteliflyttdag :D Albin ska hjälpa till att bära säng så snäll som han är :) Och sen typ hålla mig sällskap om det blir ensamt när päronen far hem x)

Men nu ska jag plugga lite, sen blir det kanske en film innan sängen!

"Please, please don't leave me"


Dags att packa klart väskan, äta lite middag o börja bege sig mot Luleå igen. Otaggad flicka :/
Är inte sugen på lektioner alls, och verkligen inte sugen på torsdagens redovisningar osv...
Får fira Pias 20årsdag på tisdag iaf! :)

Kommer sakna LaFluff♥

I got another confession my friend

Mina hjärtan följer mig med blicken varenda sekund. Förutom självklart då jag packade ner deras täcken och reflexvästar. Detta missade dom, så dom tror att jag ska lämna dom :( Fast jag ska ju lämna lilla hjärtat i nästan en vecka nu igen :/

Pappa skrattade och frågade: "Jaha, så vi flyttar alla dina grejor på fredag osså sover du där?"
Jag: "Ja?"
Pappa:"Du kommer komma hem på lördagmorgon o säga 'pappa jag saknar dig, det är så ensamt!'"
Haha önsketänkande, söta lilla pappa!

Vi var ner på loppisen på Rotan idag och jag hittade en JÄTTEfin värmeljushållare, var massa glittriga älgar (jag tkte det var renar men vart överröstad) på den. Och mamma säger att jag måste julpynta lägenheten så jag tyckte hon skulle köpa den åt mig, men papi gjorde det istället :$ Och när vi väl stod där så sa jag att jag skulle flytta hemifrån så hon försökte packa på mig massor med grejer, men vart bara en slev, en stekspade o ett durkslag :P Sen så ropade mami för hon hade hittat tre canvastavlor för 40kr, skitsnygga svartvita så hon köpte dom åt mig, och sen köpte pappa en JÄTTEsnygg klocka åt mig som jag ska hänga ovanför köksbordet :)
Glad tjej! :)

Har packat ihop alla kläder och det mesta av grejorna. Är bara all skit på skrivbordet som är kvar x) Men tror jag tar det på torsdag då jag kommer hem istället. Måste hinna plugga lite idag också!

Okej, åter till packandet :) Hare gött!

Du satte galler på mina fönster och lås på min dörr

Blir många inlägg idag, helt ärligt bara för att jag undviker plugget. Steg upp 9 imorse, på en lördag. Det känns fel helt enkelt. Det känns som att jag borde få gå o sova snart :$

Börjar vara smått orolig.. Jag har packat ner typ alla mina grejor i en enda låda :S Alltså smågrejor som tavlor o sånt som jag har på rummet. På väg ner till Göteborg hade jag ju 3 lådor, och då tog jag ju inte med något vettigt alls, lämnade jag massa skit där nere eller? xD
Blir att slänga alla kläder i en sopsäck imorgon o packa ihop högtalarna till datorn o externa så allt är klart när jag kmr hem på torsdagkväll. Då äre bara att hämta nyckeln o börja flytta grejor på fredagmorgon! :)
Iiiih! :)


Näe okej... Läxa nu.

Sötisar!

Btw, snälla ge mig en

nackkudde till badkaret (A)
Badkudde Hjärta - svart

I'm breathing like I'm running

Börjar bli less på att jag aldrig duger. Om jag ska måste skriva om rapporter o göra omtentor i 3 år så hoppar jag fan av. Enda anledningen jag inte gör det redan idag är för då förlorar jag lägenheten x)

For till Sjön o letade efter min låda, men den fanns inte där så var en jävla bortkastad sväng. Stannade i Bureå o gick en sväng med the dawgs dock.
Är inte taggad på Luleå alls. Brukar vara överlycklig såhär 2 dar innan jag får fly bort från allt en vecka but not today. Längtar tills jag kommer hem på torsdagkväll!
Hittade iaf min låda ute i garaget och insåg att det är inte mkt alls jag faktiskt behöver köpa innan jag kan flytta! Typ ett durkslag o stora glas :) Och ska nog köpa typ "matlådor" och nå plastburkar att ha socker, mjöl o sånt i.

Näe nu taggar vi om!! Vad ska jag börja med, uppgiften jag inte kan göra för jag inte har litteraturen, omtentan eller skriva om rapporten? Känns som att jag har så många bra alternativ att välja på!!!♥
Det är sånt här som får mig att crave-a socker.

Weak as I am.. no tears for you.

Jag verkar vara den enda som inte har fått tillbaka rapportjäveln?! Jag behöver verkligen ett G hära nu!
Imorgon ska jag titta igenom tentan en sista gång och sedan lämna in den. Och skriva klart Uppg003. Eller korta ner? Fick bara ha upp till 1500 ord o har redan 1800 och ska på något sätt rymma en reflektion också? Ursch.
Mina klasskompisar kan ta sig i röven allihopa, har bett dom 2 gånger ifall det är någon som är gullig o kan scanna in kapitlet ur ena boken som vi behöver för den sista uppgiften (som jag inte ens har kunnat börja på än) men jag får ingen jävla respons alls. Så fuck you. (Dom är fina kvinnor egentligen, är bara småsur för lär få ett till U)


On other notes.. Någon som såg Idol? Gaaah jag är så kär i Robin. Hur bra får en kille sjunga egentligen? Och Moa, alltså åh!♥ Om Amanda Fondell är i finalen så tror jag jag bojkottar den. När hon sjöng True Colors, jag som kan texten förstod inte ens vad hon sjöng. Tycker Bagge skulle ha kämpat mer för sitt statement om potatisen i munnen. Jag älskade henne i början för hon lät så speciellt, men hon har tagit det för långt. Man hör ju bara mummel o stönande ur henne. Näe ursch, tacka vet jag Robin o Moa!

Haha oj vad jag babblar. Allt jag skulle säga egentligen var att det känns som att min kropp är förbannad på mig, som att den säger "Jaha, så du tränar mig som fan o sen trycker du i mig massa såndär jävla skit?!"
Har varit skitduktig o tränat tkr jag, men förstörde det med en halv chokladkaka o litte chips ikväll. Skäms i smyg. Skärpning nu! Har inte ens råd med godis ändå så det blir nog bra så fort jag kommer mig hemifrån!

Imorgon blir det en springtur med Hollan o sen hämta min låda i Sjön.
Nu blir det sängen! 23.10, rekord för en fredag?

Every second is a highlight

Haha jag älskar min Lima, hon är så söt!




Har nu varit o skrivit på kontraktet! :)
Får häma nyckeln på torsdag egentligen, men är ju i Luleå... Så blir att hämta nyckeln tidigt på fredagmorgon o börja flytta! :D

For också för att köpa tv + hemmabiosystem, men självklart hittade jag ju inte det billiga som jag hittade på internet..... >.< Men vart iaf "bara" en 32" SHARP och ett ljudsystem från LG. Gick på 5000 sammanlagt inkl försäkring så var ju inte sååå farligt! Bara en tusenlapp över min budget x)


Har varit ute i skogen med Hollan idag, ska nu göra mina 20mins övningar o ikväll ska jag o simma.
Feel the burn!!!

She dreams of para-para-paradise

Ååååh! Ska fara upp o skriva kontraktet idag som jag hoppades :D Och jag tar med min bror så får han hjälpa mig att hitta en bra tv o sånt :)

Tänk om jag får nycklarna redan idag! :O Då ska jag fara bort o kika på mitt nya hem en gång till :$
Kanske far förbi Sjön o hämtar hem min "flytta-hemifrån-låda" också, måste kolla vad jag har o inte har så jag vet vad jag ska leta efter på Dollar nästa vecka!


Aaaahrg! Hihihihihi :) Btw så har jag satans jävla träningsvärk i magen idag, tog mig knappt upp ur sängen! Men sate vad det taggar mig, för det måste ju betyda att övningarna jag gör faktiskt funkar :D Satsar på att vara snyggast i Skell beachen -12! Eller ^^

I feel it in each and every part of me, buzzin' like a honeybee

Alltså vet inte vad det är med mig! Eller jo det vet jag, jag är lycklig. Som sate! Förväntansfull, liiite nervös och allmänt taggad på livet. Jag måste ha glömt bort hur det känns när hela livet flyter på såhär! Tycker att jag borde ha känt såhär före flytten till Göteborg, men minns inte riktigt hur jag kände då :P

Just nu känner jag mig bara tokigt glad! Och har jävligt med träningsvärk i mage/rumpa/lår x) Men det taggar mig lite. Fan så jävla snygg kropp jag ska ha till sommarn, deni! Det suger lite att jag gör detta lika mycket för dig som för mig. Känner mig som peppad, har skaffat fram massa olika sallader man kan göra som håller sig ett tag.  (Nej, jag har redan kollat, jag har inte feber!) Måste lära mig äta paprika dock, för den som låter godast är en ris/skinka-sallad (som går att ha kyckling i ist för skinkan) o då äre gurka, sallad, paprika o groddar :)

Har ett 20min program som jag ska försöka göra varje dag + prommis/joggingtur med Hollan. Och just nu känner jag inget godissug, var ändå typ 4 dar sen jag åt godis? Näe kanske mindre, men känner det inte iaf :P Brukar alltid vara sugen på godis x)

Men nu ska jag lägga mig så att det blir morgon fortare! Då ska jag ringa Petter o förhoppningsvis skriva på kontraktet imorn :D Och fara o köpa en ny TV + hemmabioset :) Ursch vad jag slösar pengar ^^

Godnatt världen! :)
Saknar dig min vän


Btw så har jag beställt en Canvastavla, och framkallat 100st foton (så jag har något att sätta i mina ramar ;) Tog fram massor av bilder från Götet. Jag saknar den tiden, jag saknar hur ni var den största delen av min dag♥

It's written all over your face

Har varit o kikat på läggan nu! Himla fin var den! Sovrummet var lite mindre än jag trodde men ändå :) Rätt snygga tapeter överallt, ska bara tapetsera om en vägg i vardagsrummet :)
Och killen som bodde där förut har lämnat kvar sko- o hatthylla, speglar och lampor o gardinstänger typ överallt så det är ju lite färre saker att införskaffa!

For en sväng på Rusta sen och vart totalt kär i en matta... I crave it! Fast den kostade 500kr typ så blir nog inte av.. Men den var tokigt snygg! :) Det bästaste är att jag får nog flytta in redan 1 dec! Fast får inga möbler (förutom säng,skrivbord o tv) förän efter jul så har ju då gott om tid att tapetsera om o sånt :P

Jag hoppas på att ha allting klart o fint innan nyårs, då kan vi vara där o fira det gågna året :D

Has someone taken the best of you?

Känner mig galet taggad på livet just nu, och väldigt motiverad till att träna och få så snygg kropp som jag bara kan! :P Finner massor av inspiriation av min nästan-syrra (hennes fel att jag har fastnat!). Kolla in på hennes blogg vettja, hon lägger ut braiga övningar man kan göra hemma :)
http://lindalindmark.blogg.se/

Okej, jag har typ berättat för hela världen redan så kan lika gärna skriva det här med! Jag kmr troligtvis flytta till A-torp någongång kring nyårs (kanske tidigare!!!). Ska iaf o kolla på läggan imorn o skriva på kontraktet :) Som ni kanske förstår så är detta källan till min nyfunna energi. Satan så härligt att få bo för sig själv :D Har ju hur många miljontals bilder som helst i huvudet om hur jag vill att det ska se ut i lägenheten, men gissar på att jag drömmer iväg lite väl mkt :P Får se hur stort vardagsrummet är imorgon o sånt så man kan börja planera möbleringen påriktigt :)
Och tänk så nära jag kommer ha till Albin :D Ska försöka snacka lite med ett 24/7 dagis som liggerp å atorp som jag jobbade på i somras om jag kan få vicka där helger och kvällar kanske, få in lite extra cash :)

Nu ska jag inte tråka ut er med massa sånt snack!
Tänkte skriva en mini-önskelista istället :) Suger dock att i vårat hushåll får man bara en julklapp för 200kr nu för tiden, så jag kmr få 8st trisslotter. Vi hoppas på det bästa ;)

Aja, jag önskar mig iaf
- en damsugare
- en damcykel (med korg där ronja kan åka x)
- prydnadskuddar att ha i soffan (svarta, bruna elr mörklila)
- ett matbord? :P
- andra småsaker till läggan typ ljuslyktor, gardiner, handdukar, blomkrukor/blommor, badskum (jag har ett badkar!!!!) och typ köksgrejor, sånt att he typ mjöl o pasta o sånt i. Men sånt tror jag jag ska köpa på Dollarstore nästa gång jag är till Luleå :)

Jag ser fram emot önskelistor från mina bästaste vänner också snart? M,L ni vet vilka ni är!

Can you say; Naaaaaaw :')

Bland det finaste jag sett på länge, känn kärleken liksom!
Aftonbladet.se

Getting away with murder

KLAR MED TENTAHELVETET! Det ni! ;)
1 down, 3 to go... Hoppas verkligen jag har förstått allt rätt.. Är inte så säker på det! Menmen, jag hoppas på något bra resultat! Vågar dock inte lämna in den än.. :$

Jag tycker att en viss Petter Någonting kan ringa mig med lite goda nyheter, för jag håller på att dö av denna väntan! Taggar för mycket, måste ta det lite lungt x)

Hittade en gammal klasskompis i skogen idag, eller rättare sagt så hittade hennes hund oss :P Var trevligt iaf, och hundarna är så söta tsm! :$

Annars då? Ikv äre agility! Nu ska Hollan drillas ;P

The ground below grew colder

Hann plugga en halvtimme innan det bar iväg mot HU. Vet att jag prioriterar fel, men alltså; domare i tårtbakartävling?! Come on!

Men jag har bestämt mig för att bara skriva klart svaret på den här (ganska stora) frågan och sen blir det en tidig kväll. Då kan jag stiga upp tidigt imorn, plugga till 11 - gå på prommis, o sen plugga ända till halv6 innan jag säger upp mig för dagen. Då ska jag bannemej ha hunnit klart tentan OCH ha börjat på nån av dom andra uppgifterna!

Har lovat min bästaste vän att lägga ut lite bilder för att hon tkr min blogg är tråkigt, och hon vet visst inte hur jag ser ut nu för tiden! Så kommer diverse bilder.


Bara för min mor är söt och hade fått ett förkläde av buspojkarna!



Dom första två bilderna är från min 20årsfest, och då bodde du ju här....... Host.
Men såhär ser jag ut nu för tiden, trycker pizza o tjockar mig :D

11.11.21

Skulle stiga upp 8 idag, det gick ju som det gick. Vaknade halv tolv, åt frukost och klädde på mig för tänkte gå med Hollan medans det är ljust, men icket! Då har vi ju självklart lektion nu kl1 så Får väl gå sen.. Hoppas solen håller ut en liten stund till!!

Tror dock jag behövde sova ut lite, är förskyld o har blött näsblod varje morgon förra veckan men inget idag :) :P

Sen blir det plugga tenta som fan, måste hinna klart så jag kan fara o vara domare på tårtbakartävlingen ikväll :)

Break me, shake me, hate me, take me over

Hade svinkul igår! Jens hängde med oss osså hittade vi Cheesy o Morgan, o sen Kratz! O sen StefN! Vart bara en supertrevlig kväll helt enkelt:)

Nu tillbaka till hemtentan. Jag ska göra åtminstone tre frågor klart innan jag lägger mig ikväll!

Oh, so you think you know me now?

M slutar om en halvtimme o kommer hit då, sen ska vi upp på Calles o nykterhänga! Känner verkligen inte riktigt för det, men vet att vi kommer ha kul, det är ju Awesome & Legendary ffs!

Gothenburg, Oh how I miss you!!



You knock the breath out of me everytime I see you, so please..
Just don't show up?

Fallen in and out of love too many times

Förra året kom första snön 22 okt.. Och i år kom den idag!

Packade in alla hundarna i Glenn o begav mig mot Bureå när jag vaknade. Är småless på att gå här i hamn så tänkte att det blir säkert trevligt. Och trevligt vart det, träffade Camilla som var ute i skogen med Molly o Maja och hennes son Frans :) Så gick en stund med dom, fast Frans vart trött så dom vände om. Joggade en bit och tränade sedan att spring upp o ner för ett stup :P Lär känna av det i låren imorgon! x)

Var ganska sött, Holly o Mira sprang brevid varandra typ hela vägen! Mira som brukar vara så rädd för Hollan :P Sen så la sig Mira på Holly när vi åkte hem x) Nya bffs? ;P


Nu är det dags för hemtentaplugg. Ikväll kmr typ M förbi när hon har slutat jobba :)

Life is a rollercoaster

Ibland blir man bara sådär smygglad så det känns som att man ska spricka! Men det är dåligt när det som gör en glad inte ens är säkert :P Men jag är less på att vara less så jag väljer att vara glad ändå! :)

Helgen blir nog galet lugn, bara plugg o prommisar. Vet inte vart mina vänner har tagit vägen.. Eller så kanske det är jag som håller på att försvinna. Anywhoo, det blir jag o Buspojke2 en stund ikväll, sen tänker jag se Idol! Efter det blir det att ta tag i hemtentan igen. Har suttit halva dagen med den och börjar vara smått less nu, kanske dags för en paus!

Jag måste också säga det att jag tycker att Lima är himlarns bra! :)

Everything evil starts with a innocent action

Oj, håll tummarna för mig nu!!

Annars; Gårdagen/kvällen var jättetrelvig. Breaking Dawn var helt okej, fast besviken på några detaljer som att vargarna alltid hade kläder? och fightingscenen i slutet som inte skulle vara där. Men helt okej! Definitivt bättre än Eclipse iaf!

Sen såg vi Paranormal Activity 3 o drack vin innan sängen! :) Idag vart det en snabbis på stan o sen hemgång. Imorgon blir det PLUGG och en prommis! Får se om något roligt händer på kvällen!

True friendship is felt, not said

Jag känner mig smått instängd och deprimerad i denna lilla staden. Så nu rymmer jag till Umeå o hälsar på Jeanette! Visst älskar man när man har en sån där vän som man inte alltid pratar med jämt, men som man vet ändå alltid kommer finnas där? Hon är bra!

Kvällen bjuder på middag ute någonstans (har jag bestämt) och första delen av Breaking Dawn! Ska försöka läsa lite på bussresan ner, så håll tummarna för att jag inte börjar må illa x)


Ha det bra Skellhell, vi ses alldeles för snart.

So freakin' sick of this shit.

Less på att aldrig få tänka på vad jag vill. Det är alltid där och förstör.
Jag vet att jag inte är det, men jag känner mig ensammast i världen.



Sweet dream, or a beautiful nightmare

Jokkmokk 11.11.11 - 11.11.13

Okej, helgen.
Fredag; Hämtade upp Andrea o Linnea och stressade iväg mot Rosvik. Väl där så vart det ett kort stopp innan vi begav oss iväg mot Jokkmokk. SVINIGT dålig sikt. Dimma som fan o halkig väg.
Och när vi senare på kvällen kom in mot Björkholmen (där Pias farmor bor) så såg jag ingenting. Var så satans dimmigt, såg kanske 3meter framför bilen, och vi körde på en smal slingrig skogsstig.
Vägen hemmåt sen igen var inte jättekul den heller, och härmed förklarar jag mig som en utmärkt bilförare!!!

Men när vi väl kom fram så väntade en finmiddag + efterrätt på oss, och sedan en stund i badtunnan! Men vips så var klockan midnatt o vi hade en tidig morgon framför oss så isäng! Men go'middagen o badtunnan återkom kvällen efter igen ;)

Nu till loppen!
Lördagen var det agilityn (alltså körde jag bara Ronja), och första loppet för oss så fick vi en vägran, gissar på att jag gick ett halvt steg för långt från hindret eller något. Kändes som att hon skulle ha tagit det! Men Andrea glömde filma så vi får aldrig veta vad jag gjorde fel :P
Andra loppet gick skitbra, hon hade bra fart hela helgen faktiskt! Men jag var övertygad om att hon hoppade kontaktfältet på Aet men vi fick då inga fel. Pia gick o kollade på resultatlistorna o kom tillbaka o sa: "Ja ni komme 4 i första loppet... OCH TVÅ MED PINNE I ANDRA!!" Jag skrek som en tok och hela läktaren tittade på mig but I don't care! VI TOG PINNE :D Det var typ 1½ år sedan den förra, så gissar att vi får vänta lika länge igen, men för faen vi SKA tävla i tvåan innan hon får gå i pension! :)
Det var småkul, för alla som åkte i Glenn, alltså jag Andrea o Linnea kom tvåa i B-loppet med pinnar! Himla kul :) Bra dag för Skellefteå :) Iaf för oss tre, gick inte överdrivet bra för resten av Skeå vad jag vet.. Är så svårt att hålla koll på dom när man bor med Piteå/Luleå-tjejerna.

Söndagen hade jag o Linnea sovmorgon så fick sova ända till 8! Men vi kunde typ ha sovit till 10. Och jag kunde ha behövt det! Jag var helt död hela söndagen. Och vi var i ridhuset säkert 4,5 timmar innan det var vår tur att tävla. Var inte peppad alls, och satans nervös över Hollan. Största skräcken var att hon skulle göra precis samma sak som förra året och alla skulle tycka att jag var värdelös som inte har lärt min hund något alls på ett helt år.
Men först skulle jag köra med Ronja! Gick väl bra tror jag. Eller.. Jag minns inte. Minns bara andra loppet för då diskade jag oss. Hon gick fel i slalomet och jag hade ingen energi alls till att ta om det så vi körde på! Resten av loppet var dock skitfint :) Riktigt stolt över flickan i helgen!!

Och Holly. Ja. Största skräcken besannades. Vi gick in på plan och hon sprang iväg som en jävla idiot. Fick tillbaka henne o körde lite av banan men jag blev förbannad. Jag brukar inte bli förbannad för det "är aldrig hundens fel". Men jag vet att hon kan bättre >.< Men det pinsammaste vart ändå när jag kom av planen o Madde säger "Var det meningen att starta utan domaren?" Hahaha så värdelös jag är x) Menmen, tur att det inte var med Ronja :P
Andra loppet så bytte jag strategi helt. Skulle genom banan o ta fast henne efter varje hinder, och ha godis i handen. Eller kattmat... fick en burk av Terese, och det funkade skitbra! Ett helt okej lopp, hon sprang fram till någon funktionär o så men ändå helt okej. Inte jättenöjd men :P Och förstår inte vad jag tänkte med, hon sprang förbi däcket och jag tog inte om det?! Det var satans dumt av mig. menmen,

Hade en skittrevlig helg med underbara tjejer! Det är riktigt synd att det inte verkar bli något Jokkmokk nästa år. Detta är en helg jag väldigt gärna skulle göra till tradition!
Men tack för helgen och grattis till alla pinnar och placeringar! :)

Nu följer randompics :)





Så här såg det ut när jag o Linnea körde till tävlingen på söndagmorgon!


There's nothing wrong with being happy!

3 trötta tjejer har äntligen tagit sig hem. En galet kul helg!(Som ni får veta mer om senare) Tack alla!

Orkar inte duscha så får lukta lite häst tills imorn. Sätter igång lite Vänner men lär däcka såfort huvudet nuddar kudden . Hare hooj! Gött

Äntligen, here's my weekend

Roadtripp med Albin till Luleå!



Fredagen SÖG. Som jag sagt förut så ska man inte tagga inför saker, då blir dom inge bra. Och som alla vet så har jag taggat denna dagen i typ över en månad. Uh.
Kort sammanfattning;
Äcklig mat på Allstar, nötter i min efterrätt, stressa att göra sig klar när allt gick åt helvete, såret såg JÄTTEfult ut och fick inte i linserna.
Mötte upp Albins folk, trängde in oss i ClaraLasse påväg mot förfesten. En bra sak var att Nasse, Nalle Puh, Ior och Tiger var där! Och Mumintrollet. Awesomet.
Utgång, kallt o jävligt att gå 20min till STUK, stå i kö, tappa bort folk. Lite folk. Träffade min snygging som var en hemskt clown och träffade Aho! Det var typ ljuspunkterna där inne. Folk som taffsades, kortet funkade inte, toakön var hemsk. Sneade ordentligt och gick gråtandes hemåt före kl1.

Här är några bilder från kvällens höjdpunkt!! (Då jag åkte i bagaget till festen)



Elisabeth var gullig o tvingade in linserna i mina ögon då vi kom på förfesten men det var ändå ingen som märkte något.



Note to self; Kör på slampigt nästa år, rätt svårt att misslyckas då.



Lördagmorgon; Bakis, trött, ledsen o besviken satte jag mig på bussen hemåt. Mami o Papi hämtade upp mig på busstorget så slapp ena bussresan iaf!

Försökte, men lyckades inte jättebra med, att tagga till inför kvällen. Hade lovat Daniel att jag skulle bli full! Men det blev jag inte :P Fick i mig 2 cider o en halv drink, men det var så eckligt :$ Men jag hade tokigt kul, dom hade planerat en femkamp osv och vi var rätt många så det löste sig som ändå! Var galet trött mesta delen av kvällen men försökte vara social ändå. Hoppas dom tyckte det var kul jag kom iaf!
Lekarna vi körde var jätteroliga, ena så skulle man vara två stycken ur laget, osså skulle man knyta en godis i ett snöre på byxorna på ena och den andra skulle fånga den i munnen när man juckade x) Okej, ni förstår kanske mer av bilderna nedan !
Där kring 1-2 så vart jag typ övertrött, var igång iaf! Körde Karamelldansen utan tröja som jag hade lovat x) Och fick en ganska stark drink av Daniel så vart typ påverkad x)
Där kring 4 så tjuvade jag skjuts med Peter då han skulle hem!

HAhahah justfan! Jag var jättetjock x) Tryckte typ en hel chipspåse själv, och sen satt jag o tjatade om pizza?! (jag som i vanliga fall inte ens gillar det) så Kim ringde till Mamma Mia o beställde en pizza o undrade om dom kunde köra den till oss. "Vi brukar inte göra det men okej!" heheh x) Sen så fick Chrille betala för den, så jag bara åt (A) Fast fick typ en sjättedel av den...
Det tog seriöst inte mer än en halv minut från det att det såg ut såhär:

Tills det såg ut såhär:



Födelsedagsbarnen :)



Nu till juckandet!
Först skulle Tina jucka på Bob...

Men det gick inte jättebra..

Så dom bytte!

Men klarade det ändå inte. Inga poäng till dom!



"Detta ser ju lovande ut" tänker ni? Men nope! Dom klarade det inte heller!



Och det gjorde inte dom här heller!

Men nu jävlar! Jag tar på mig all cred, även om det nog hellre var Olovs vighet som vann än mitt proffsjuckande..



Random pics



Mys i soffan!


Den som gissar rätt på vad som försiggår här får ett hemligt pris!!






And that's pretty much my weekend.
Nu taggar vi om inför Jokkmokk i helgen!
Såhär såg det ut förra året

Jag är så less på att vara ledsen

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
oss själva kan få gro


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart..

Baby, you've got me

Har dåligt samvete idag för att jag lät mami betala för Glenns läkarbesök, men som jag har spenderat pengar på senaste så måste jag nog ta emot det.

Glenn går dock mycket bättre nu när han inte har massa sönderrostade rör. Så det går säkert bra att köra honom fullpackad till Jokkmokk..... Inte jätteglad men blir ju billigare när vi delar bensinen iaf :)

Taggar som bara den! Har pepptalks med Ronja varje dag, hon måste vinna mer mat åt Hollan i helgen x) Skulle sitta bra med en pinne också men har som gett upp hoppet på det i smyg. Hoppas hellre på 4 riktigt fina lopp utan strul i slalomet och att Hollan faktiskt sköter sig!

Okej, KANSKE bilder från helgen imorgon.
Natti!

Life flies by when you're to busy to notice

Steg upp kl6. Plugg. Huvudvärk.
Långprommis med hundarna. Plugg. Dega i soffan.
Mat. Simma 1km.
Kladdkaka

Sometimes is better to be alone. Then nobody can hurt you

Strange how someone you once loved can become just another person you once knew.

The raindrops sting my eyes, so I keep them closed

Härlig dag idag. Man får mycket gjort när man stiger upp kl6!

Lite konstigt att jag har små fjärilar i magen inför helgen, men kan vara för att vi inte riktigt vet hur vi tar oss till Jokkmokk än. Eller kanske för att jag ska tävla Holly :P Men det löser sig!

Okej, bilder från helgen kmr imorn. Kanske... Hihi!
Natti

If it's only a fantasy, then why is it killing me?

Haha gillar att folk har tokvarit in på min blogg idag o kanske letar efter helgens uppdatering? :P
Sorry mates! Ni får vänta lite längre, orkar inte skriva nu :) Kankse imorn om jag inte är för upptagen med plugg och hundar. Ska vara dagmatte åt Tiger nu i två dar, ska bli himla kul! :)

Sängen nu, hooj

Burn another bridge, break another heart.

Har stressat ihjäl mig idag, vilket kanske är bra för jag ska vara en undead ikväll, hehe!

Snabb sammanfattning; Glenn är satans dyr i drift, M är bäst, mina hundar är söta, jag är en dålig hundägare, alkohol + outfit packad, lunch -> Luleå!

Hade tänkt ta med kamera o ta kort på hur awesome jag blir, men vi får se om det händer. Ni kan se fram emot ett awesomet inlägg med händelser från kvällen och morgonkvällen på söndag!
See you later!

Say it, play it how you want it but no way I'm never gonna fall for you, not for you baby

Har bytt olja o oljefilter på Glenn på morgonen, och vi insåg varför han låter så konstigt, det var ju hål i ett rör på stackarn :O Får se hur länge våran provisoriska lösning håller, men snart är det dags för ett besök hos Farbror Bildoktor!


Vart helt jätteslö när vi kom hem. Men måste väl pallra mig ut i skogen med Hollsan, jag ser riktigt hur hon försöker be så snällt hon bara kan! Kanske ta med bollen också, gud så kul!

Längtar till morgondagen/kvällen/natten, tror det kmr bli awesomet :)
Hooj 

It's your right to laugh at me, and in turn, that's my opportunity to feel brave

Steg upp jättetidigt idag, för att vara jag :P

Gick en långis i skogen med Hollan och tränade näsan lite. Hon är otroligt dålig på att söka efter godis, så det tränas flitigt nu varje gång vi är ut! Man ser riktigt på henne hur hjärnan jobbar, o efteråt brukar hon bli lite mindre springig :P

När vi kom hem hade papi just kommit hem från farbror doktorn så jag skyndade mig genom duschen sen for vi upp till stan för att köpa grejor till Glenn, tror han kommer bli glad! :) Spenderade jättemkt pengar där, sen for vi på stan o jag spenderade lite mer pengar på alkohol. Efter att jag hade hållt papis hand när han skulle förnya körkortet så for far min hem och jag gick på partaj o köpte läskigheter till på fredag!

Köpte ett par mjukisbyxor åt min mor också, bara för att hon är bäst i världen. Hon vart jätteglad! Jag hade slagit in dom i ett paket o allt :)



Vill inte kaxa nu och ropa hej före jag kommit över bron, men är smyglycklig över en awesome sak!
Stay tuned for more ;)

I'm not running, I won't hide

Har varit 2 trevliga dagar i Luleå, med faktiskt vettiga lektioner, men nu är jag hemma igen :)
Känns som att mitt liv har varit galet tråkigt senaste veckan, har tappat hälften av läsarna! Är rätt lättad, småläskigt att massa folk jag inte vet om läser min "dagbok" x)

Imorgon blir det stan med far och köpa massa skrotsaker åt Glenn så han kanske blir gladare :) Och massa fejkblod!



Såhär mysigt hade jag, Hollan o Pim det på måndagmorgons prommisen 
medan Pia var i tvättstugan!