Somebody told me that you were okay, somebody told me you'd passed away

Nu äre verkligen dåligt med uppdateringar :P Förutom då igår när Emil förklarade sin kärlek till mig ;)
Jag har det jättebra här i gbg! Staden växer på en för varje dag=) Pär tkr jag ska följa med han o emil när dom flyttar hit men vi får väl se om den saken xD Saknar inte mina hundar så mkt som jag trodde jag skulle göra :O Eller, saknar något att mysa med just nu dock. Killarna är på casino o jag är för liten så jag fick ta bussen hem. Tänk de, dom lät mig vandra omkring själv i Gbg! :O O det var ett bombhot på en spårvagn idag. Inte okej killar ;O Näe skämt, det är lugnt :P Faktiskt skönt med lite "egen tid". Det är ju ALLTID någon runt omkring :S Men det är rätt trevligt. Mysiga killar=)

Saknar faktiskt inte något alls från SkellHell. Förutom Matilda. Jag skulle kunna döda för att få hit henne! Inte samma sak att gå på nattklubb med massa killar. 1, det går inte ragga upp nån ny för man är ju omringad o 2, stod ju bara o strula med samma kille i ett hörn hela kvällen sen for vi hem xD Menmen, det är ju inte fel de heller ;)
Så, Matilda Sundin, ta o dra hit ditt arsle! Jag är lätt på att flytta hit om du följer :P 
(Förlåt till alla er som tar illa upp av att jag inte saknar er, ni vet jag älskar er ändå!)

Nu blire att klä av sig lite o ligga i soffan o se chickflicks! Har bara varit action o komedi sen jag kom, kanske dags att gråta lite. P.S. I love you o 27 Dresses står på listan, vi ser hur mkt jag hinner, hoppas dom vinner mkt o stannar borta länge ;)
Kärlek på er från Götet
Tjoo!

/ Emil

Är inte <erika det bästa som har hänt jordens universum ???


Säger bara Awesome !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  = D..


She loves me !!   < 3

 




You take my hand and pull me next to you, so close to you

GÖTET!
Regnigt och förjävligt men bra sällskap o kuligt=)
Idag blire shopping!

Tjoo

Don't you know who I think I am?

Tööp 20 timmar kvar. Tänkte spendera ca 10 av dom med att sova, sen kanske 3 med att packa klart o sånt o sen resten blir kvalitetstid för min älskar Ronja. Kommer sakna henne som tokig! Hur ska jag överleva utan hund?

Någon annan jag saknar så jag håller på att tappa förståndet är Matilda Sundin. Seriöst, hur fan tänkte du där? Lämna mig här i kalla Sverige o enda sättet att kommunicera med dig är genom sms som kommer fram typ 5 timmar efter man har skickat dom? :O
SERIUSLY! Not okay. Emosewa. Och alla andra ord som förklarar att detta är så inte alls okej! UN-AWESOME!
Jag förväntar mig ett samtal jävlart så fort du landar i Sverige ska du veta!
Älskar dig.


You still wont hear me

She's got it out for me but I wear the biggest smile

Alltså seriöst, skaffa ett liv.


Once a whore, you're nothing more
I'm sorry, that'll never change

She stares at the ceiling and tries not to think

Sitter i Kennets rum, gillar det här inne.. Har snott massa musik så jag har något att lyssna på påväg ner till Gbg=) Far ju snart! Helt sjukt.
Anywhoo så har någon av hundarna ätit typ en halv Polly-påse... Det är ju ändå inte så mkt choklad på pollysar men vi får väl se om nån börjar krampa, då äre bara att fara upp.

Måste gå o städa mitt rum nu ;O Kommer typ en mäklare elr nån imorn så.. Sen blire verkligen sängen. Har sovit 2 timmar på soffan men är hur trött som helst. Det dumma är bara att jag kan inte somna i sängen! Det suger. Måste ha TVn på eller nåt så då går det typ..
Så aja, en skoldag kvar, sen lov! Kärlek på kortdag oxå ;)
Tjoo



Standing by the window
Eyes upon the moon
Hoping that the memory
will leave her spirit soon

She shuts the doors and lights
and lay her body on the bed
Where images and words are running deep
She has too much pride to pull
the sheets above her head

So quietly she lays and waits for sleep

Pick me up, put me down, start me up and watch me go

Har inte skrivit på ett tag nu menmen. Inte mkt händer i mitt liv :P
Har börjat vara ute o springa med Holly, trodde varken min kondis eller mitt knä skulle palla det men det går rätt bra=) Springer ju inte överdrivet mkt, hon är ju bara liten så..
Skolan går okej, VG på senaste proven o en redovisning som var "mycket mer än G".
Sömnen går sämre, tack för det.

Lov snart dock, då blire till Göteborg så det blir väl inte överdrivet mkt sömn där heller men jag överlever väl. Får sova på tåget ner :P
Nu orkar vi inte leva längre, Godnatt från Erika Awesome, Ronja o Svarta Faran.
Tjoo


Btw, ser fram emot klassfesten=) Hoppas alla kommer! (Jag lovar att dricka mindre om det hjälper^^)

No one's gonna love you when you're old

Hey little girl on your way to prom
One little night then your life is gone
All that you had was a fairytale
now you're standing alone wondering why did you fail


Tack nå så jävulskt mycket.

03 13 17 38 53 29

Man ska aldrig anta något. Även om det verkligen ser ut som att det kommer att bli så, saker ändras. Alla saker ändras, förutom människan.

Leave tonight or live and die this way

Ny update, C-huset blir typ inte användbart förän fram mot jul / efter jullovet. Så alla våra saker, o lektioner o allt är typ bara skit just nu. Vi har inga skåp att lämna saker i, har inga böcker som vi kan plugga i så prov är rätt omöjligt. Men vi måste väl få nya böcker och sånt. Och det finns ju faktiskt massa skåp i D-huset som inte används så jag tycker vi kan få ta dom.


Nu på kvällen så har jag då varit med världens bästa Simon, Emelie o Idah=) Vi hade faktiskt jättejättetrevligt, o vi såg inte ens en skräckfilm! :O Massa prat om känslor o kärlek o lite godis på det. Och självklart MASSOR av skratt! Har jämt träningsvärk i magen dagen efter man har varit med dom :P Men väldigt trevligt=)
Måste göras om snart !

Kommer förhoppningsvis bilder imorn elr nåt, hade inte min kamera men Emelie hade sin så hon får allt ta o skicka ;D

, jag finns här<3

Just give me a little affection on this cold and lonely road

Sitter här o supertråkar. Har rast så jag vägrar då göra skolarbete. Känns inte som om jag har hjälpt till så mycket alls idag men..

Lima ringde igår, det är visst en oskriven lag att om man är ute o rider Ruffa så måste man rigna till mig xD Men det var kul, längesen man hörde av henne=) Funderar på att dra ihop gamla gänget, nån som är på?=)


Kan ju roa er med att det är 9 dagar kvar till lovet, det känns lite skönt va?=)
Men nu börjar lektionen snart så
Tjoo

Save me from a state of un-emotion.

Rings of fire

Skolan brann ;O Hela våran korridor är avstängd så vi kan inte ens gå till skåpen :S Trodde typ det var en dator som hade brunnit men sen såg jag dörren in till datasalen där det brann, o den är typ helt svart :S Måste ändå ha brunnit ordentligt. Så här sitter vi nu utan material i en datasal o väntar på att nästa dator ska antända :P
Näe skämt. Måste dra,
Tjoo

Shattered windows and the sounds of drums, people couldn't believe what I'd become

Sovmorgon imorgon, det gillar vi=) Totally awesome dude!
Men blir nog ändå sängen nu, rätt slut. Tagit lite knark o ska lägga mig på spikmattan o se om min rygg kanske undviker att försöka ta livet av mig imorgon.
Måste bara lägga till att vi har sötast klass i världen, men det blir lite svårt att få respekt av ettorna när vi treor sitter o har massagetåg o leker med studsbollar x) The will fear us! Someday.. maybe.. Men vi är sötast ändå! Tack för att ni gör sista året i skolan till det bästa!=)

Godnatt, ( Saknar Matilda fortfarande. (får) )
Tjoo


10 dagar, tööp..(=

It's the simple things that makes you happy




Man ska inte sniffa citronsyra!


Klubben en ensam måndagkväll<3

Erika Awesome.

I never will be good enough for you, will I?

Helt tomt. Bara tystnad. Så himla skönt! Jag älskar mina hundar men det är väldigt skönt att komma hem till ett helt tyst tomt hus ibland. Just nu älskar jag tystnaden mer än något annat i världen tror jag. Mitt huvud håller på att sprängas, ryggen har typ gått av o av någon underlig anledning har jag träningsvärk i låren :S Jag som lyder reklamen, "Bästa sättet att undvika träningsvärk är att röra på sig så lite som möjligt". Förstår inte.

Idag har då jag och Anna varit på Ursch-vikenskolan (förlåt, Ursviksskolan*) och träffat en årskurs 6a. Riktigt gulliga ungar=) Tyvärr så var Isakkakakk sjuk så han komme inte o var med men allting gick som bra ändå=) Hade lite namnövningar o sånt o några av namnen sitter faktiskt redan! Det trodde jag aldrig :P
Det kommer nog vara kul att ha våra träffar med dom iaf=)

Här sitter jag nu, själv, i min awesome-hatt o awesome-kjol och ser allmänt awesome ut. Men det är förjävligt emosewa att Matte har lämnat mig såhär=( Men till min lycka så insåg jag att det går då skicka sms till henne! Hon behöver inte säga nånting, allt blir bara bättre av att hon helt enkelt vet om det :P Inte särskilt logiskt men så är det ändå. 


Jag fatta allt och ingenting
Där stod ju du som alltid skulle va min
Du såg exakt lika påkommen ut som du var
Men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar

A love beyond the moon and stars

Jag har sytt en kjol. Bra sätt att spendera en lördagskväll :P
Men den vart rätt söt=) Spec med mina nya söta skor :]

Dålig mobilkvalla, men kameran är död för tillfället.

Ronja är rätt söt när jag duschar, då ska hon ligga bland alla mina kläder inne på toan =P




"Alla kan komma i form av sex, det är ett väldigt bra bantningsmedel."
Inte okej Ulla, inte okej :O (Så sa våran NKlärare ;O)


Nu blire en körvmacka o sen sängen=)
Tjoo


Måste bara lägga till att jag kommer verkligen sakna dig Matilda Sundin. Du är underbart awesome and I love you!

We sold out all over the world

I brist på mer beskrivande ord så SÖG gårdagen totalt. Sämsta fredagen någonsin typ, t.o.m klassfesten var bättre o den slutade halv elva med illamående. 
Igår var det sista gången jag träffade min Matte!=( Den jäveln lämnar mig nu för att fara till nå jävla.. FLORIDA. Så fuskigt! Jag blir deprimerad påriktigt. Ska jag springa omkring själv här i 2 veckor, sen kommer hon hem typ 2 dagar efter jag far till gbg, så vi kmr inte träffas på 3 hela veckor! Vad fan ska jag göra?
Jag älskar dig gumman ha så kul!

Var då hemma typ kvart över tolv igår, somnade 3. Hade trevligare den tiden hemma än tiden jag spenderade i Ursch-viken. Menmen, det funkade väl det också.

Nu blir det nog att försöka sy en ballongkjol o se fotbollen :P
Ha en trevlig kväll!
Tjoo

How can you fail to see the problem we have?

Holly var så superduktig ikväll så jag saknar rent ord!=D Börjar bli riktigt kul dethär med lydnad :P Nog ska vi ge brorsan en bra match om typ 5 månader ;)
Nu blir det nog faktiskt sängen. Ska sitta på skolan o ta tag i läxorna imorgon.
så..
Tjoo!

Det är lite smått ironiskt. Här ligger jag o längtar efter dig när du säkert ligger där o saknar henne.

Remember shooting stars, the walk we took that night. Hope your wish came true, mine betrayed me

Okay then, I'm all done with history.
Nu har jag bara rollerna kvar, men jag hinner fan inte det före kursen. + att papperet är borta ;O Menmen, får göra mitt bästa när jag kommer hem dådå...
Har ju då Kennets braiga musik att hålla mig sällskap genom natten.

Nu ska jag ner o äta något sen så blire iväg på valpkursen!
Höres väl när jag kmr hem.
Tjoo

Remember yesterday?

Jag är inne i en sånhär period då jag verkligen inte orkar ta tag i något alls. Har 4 hemuppgifter, var av 2 skulle vara inne förra veckan. Nu har jag en fin lucka idag, har på mig ända till ikväll att göra klart historiauppgiften, men det kommer inte bli av. Jag förstår typ inget. Känner mig helt dum i huvudet såfort jag ens tittar på en läxa.
Misslyckad.
Osså har jag tappat bort det jävla papperet! Jag blir galen, när jag väl sätter mig o tar tag i det så skiter sig allt ändå. Kanske är dags att hoppa av skolan >.<
Fyfan för livet just nu säger jag bara!


Du säger att du minns och att det känns som igår men det var för längesen för att ens komma ihåg. Jag trodde jag var kvar men jag har börjat på nytt, det vet jag när jag ser dig, vart har du tagit vägen?
Jag gav upp för längesen.

Hur mycket du än försöker så kan inget längre ändra sig

Jag mår jättekonstigt :S Är übertrött, huvudvärk o mår illa så fort jag äter något ;S Känns inte bra. Men man har inte råd att vara borta nå mer från skolan så det är bara att pallra sig dit.
Tur man har en awesome-klass så allting känns lite bättre=)
Som tex har man Patrik o Isak som klottrar fulla mig, jätte fina teckningar på min arm osså ritade dom något bak i nacken på mig :P




Skippade tillomed HU ikv ;O Men mådde skit osså vare bara lydnadstävling som jag inte ens skulle vara med på så det kändes lite smått ovärt. Blev en hemmakväll i soffan med päronen ist. Fast jag var inte så social för jag sov typ i en timme, men vad hjälpte det? Fortfarande lika trött ;S
Blir nog sängen nu, somna i reklamen i Roast på Bernst eller nåt!

Somsagt,
You're sleeping with the TV on and lying in an empty bed ..

Tjoo

För du är en nolla och jag din idol

Lördagkväll. AWESOME!
Först hockey med Linda, 5-2 till hemmalaget. Vad tkr vi om det egentligen ? ;O Du hade ju AIK-halsduk på dig så det kanske var bra dådå :P
Men jag måste bara påpeka lite smått att våran hejarklack är verkligen vältalig. "Challalala challalala eeeeeh öh AIK". Jag dog typ xD

Ner mot Scandic, gick där i gympadojjor o allmänt inte festklädd. Det ändrades inne på damernas där jag förvandlade mig till en awesome-party människa. Fan va jag såg bra ut igår! Jag skulle kunna gifta mig med skorna för vad dom gör med mina ben, såg fan ut att ha lika smala ben som Matte! KÄRLEK! Kände mig så otroligt allmänt awesome. + att det var en tjej som stötte på mig typ xD Alltid lika trevligt!
Krutov var bara helt underbara som alltid o Björn var fan inte dålig han heller ;D
Haha en Niklas kom o frågade om jag ville köra hem han o hans bil till Moröbacke xD Lite trevligt att ha nån att snacka med när man väntade på bussen, även om han var relativt full^^
Hör o häpna så var det faktiskt nyktert igår!

Matte o a totally awesome Red Walrus!


We're fucking AWESOME!


Kärlek på Krutov =D



Trodde jag hade kommit över det men uppenbarligen inte.

Umeå, alltid på prispallen!

Jaadu, det gick faktiskt väldigt bra i Umeå, som alltid. VI KLARADE TIDEN! VI, jag o RONJA, vi klarade TIDEN! Men självklart har djävulen någonting emot mig o vi får 5 fel på slalomet. FYFAN SÅ ARG JAG VAR! Ingen i small klassen fick pinne dock.. Kom trea. Men om Ronja bara hade tittat på mig lite så skulle hon ha kommit in rätt o vi skulle ha tagit våran jävla helvetes PINNJÄVEL.
Förlåt för alla svordomar, ni borde veta att jag ändå är jättestolt över henne o hon var riktigt, riktigt duktig! Jag blev bara något besviken.. Ville typ slå ner ett träd eller nåt.
Men min älskling var så duktig!=)

Andra loppet så halkade jag o gjorde illa knäet vid typ fjärde hindret. Funderade seriöst på att bara gå av planen där o då, så då förstår ni att resten av loppet inte heller gick så bra, men det blev felfritt fast massa tidsfel.


Från förra hösten i Umeå

Sen for vi till himlen, dvs Skopunkten i Umeå. KÄRLEK! Köpte 2 par assnygga awesome party-skor o ett par snygga vinterskor=) Käääärlek!

"Why are you so far away?" she said, "Why wont you ever know that I'm in love with you"


Provade studentmössor idag! Det är typ inte länge kvar :O Studenten FFS. Hihi=)
Våra mössor kmr kicka ass.

På eftermiddagen spenderade vi 2½ timme i Midgård med NVarna o lyssnade på nån dude som pratade om att Sverige förlorade Finland till Ryssland år 1809 o en massa om ryska soldater som flydde från armén o bildade familjer i Sverige o nå skit. Inte helt ointressant iaf=)

Ikväll började valpkursen. Inget nytt typ, gått den några gånger förut ^^ Nog för att det börjar vara några år sen... Hursomhelst så gick det relativt bra, hon lyssnade ju faktiskt i slutet :D Fast hoppar o biter mig i armarna gör hon än... Måste få bort det.

Nu borde jag arbeta med "Roller som du och jag har" elr vafan det hette men jag fattar ingenting (ja jag är väl puckad) så he bli inge av. Så sängen står som nästa på the to-do-list.
Godnatt
Tjoo

RSS 2.0