You know I'd do anything for you

Gårkvällen sög. Eller, förfesten var trevlig, inte så mkt folk med fick träffa gamla BFare :)
Linda o Nord fick skjuss in till stan av Malin o Axa, för dom skulle lix på Allstar, medan vi resten skulle gå. Det tog alltså 45 min från Skiftes in till torget.
Några var lite väl fulla o sneade sönder, så dom drog hem o vips vart jag själv kvar. Ringde o ringde o ringde efter Linda men den horan (tihi jag älskar dig) hade mobilen i garderoben så jag gick omkring själv på Olles i 1½ timme >.< Träffade dock Nico o Aom och min kuse Erik, sen så kom Tina&Daniel o Lillan o Kimothy :D Hade svinigt kul, och då ringde självklart M o sa att hon skulle hämta päronen då så det var bara att fara..
Hann träffa Linda också o skälla lite på henne :)


Idag. Mamma kommer in på mitt rum: "Har du tänkt stiga upp eller? Klockan är 10"
Jag: "Ehm, näe, klockan är 9?"
Jag hade ställt om min klocka innan jag somnade, för de var ju vintertid, men den ställde visst om automatiskt också, så jag var visst 2 timmar före!

Pallrade mig upp o gick över till Lena, sen hämtade vi upp en väldigt bakis Jossan o begav oss mot militärbasen F21 i Luleå. Föreläsning med Åke Naalisvara stod på schemat! Han är verkligen en otroligt bra man, och så himla rolig o intressant att lyssna på. Men allt detta har jag redan skrivit på bloggen en gång för har varit på föreläsning med honom förut. Idag fick vi dock träffa några av hundarna dom har där, och gud vad jag vart kär i Barsk!
Om jag någonsin ska ha en schäferhane så ska han se ut så! Så vacker hund :)

Efter föreläsningen så for vi hem till Lasse Smeds, dom har köpt en av Meijas valpar, Evita. HON VAR UNDERBAR! Gud vad fin hon är! Men stor :O Lika hög som Meija redan, galet!
Hon pussades o pussades o pussades lite mer, är så härligt när dom känner igen en, det värmer hjärtat! :]

-

Jag vågar aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet får varann

What am I to you?

Ojojoj.... Men vi börjar väl från början.

Kom till StefN rätt sent, men det var bara kul för då var massa folk där redan :D Alla utklädda, awesome! Nord var utklädd till anden i Aladin xD
Drack, dansade o hade allmänt kul. Just när M kom dit, helt jävla otroligt snyggt sminkad, så drog jag Robin, Linda o Nord upp till stan. Gick på Calles o hade skoj :)

Sen så gick det utför..
Minns att M kom dit, minns att... okej näe minns inte så mkt mer. Uppenbarligen så tog jag ett tequilashott. Satt visst o grät så Linda tkte att jag borde gå därifrån för att det var ju som pinsamt. Men det tyckte inte jag, så dom fick släpa mig därifrån. Då skulle jag på Olles o strula upp alla killar i världen. Men det tkte inte Linda, så jag slog henne.. O.o
Sa att dom var horor o att jag hatade dom osv, jag var visst väldigt trevlig!

Man tycker ju att jag borde komma ihåg att jag gav en av mina bästa vänner en rak höger, men helt ärligt så minns jag ingenting. Vaknade i min säng imorse o var förvirrad för jag visste inte hur jag hade tagit mig hem. Min bror hade ett väldigt roat uttryck på ansiktet när han vaknade. "Kommer du ihåg att du somnade på toan?"  Ehm.. nee..

Har varit väldigt skumt att höra alla berätta om allt jag gjorde igår. Man brukar ju som börja minnas när folk berättar det för en men minns nada. Det är som om dom pratar om en film som jag aldrig har sett :P

Jag hade en väldigt bra kväll, men det kanske är för att jag inte var närvarande när jag var ett hemskt monster :P Jag har verkligen bra vänner som orkar ta hand om mig!

Nu taggar vi om, blir fest på Atorp ikv. Tror nog att jag kör ikväll för vill kunna ta mig hem, men är sugen på lite alkohol, så vet inte hur jag gör :$

Hooj!

Väldigt nödvändigt inlägg

Orkar inte blogga nu. Ni får veta om gårdagen sen

-"Alla luktar fisk i Göteborg!" -"Damn who's a sexy fish, a sexy fish.."

Är fortfarande helt förundrad över intelligensen hos den man (ja det måste vara en man, som alla borde förstå) som kommit på ramsan "Challalala, challalala eh eh öh AIK"

Hade svinigt roligt ikväll, saknar att umgås med Linda :) Hon, jag o Felicia for iväg upp på Solbacken o letade efter.. halloweengrejer kanske :P Sen så for vi o parkerade på en "24h besökande"-ruta som jag senare fick 350kr i böter för.

Menmen, vi var jävligt tidiga, fick sitta i 50min o vänta på att matchen skulle börja x) Men det var helt okej, var massa partymusik o sånt så. Vi flummade på genom hela matchen,
AIK vann med 3-1.
Helt otroligt hur insatt jag blir när jag faktiskt är där o ser det live :P Hejar som ett äkta fan på Frölunda! Måste fara o se när AIK spelar mot någon annan o se om jag blir ett AIK-fan då ;P

Näe, vet inte vad jag ska skriva, vi hade bara kul helt enkelt:) Just de ja, en 13åring snodde min kondom. :S
Efter matchen drog vi hem till Emanuel o började se film, men jag var tvungen o dra efter typ en kvart.
Och nu är jag hemma.
End of story.

Hooj

Nej justja, fick smaka detta

Var ganska gott, behövde inte mkt alls för att mätta sötsuget!

And if I fall apart on the outside

Mös ihop i soffan med en mugg varm choklad igår, helmysigt! Synd bara att det inte fanns något att se på tv.. Satte igång Hairspray, vi hade den inspelad på boxen och har aldrig sett den förr så. Den var helt okej :)

Idag har jag inte gjort ett jävla skit! :D Ska väl pallra mig ut i skogen med Hollsan en sväng, sen måste jag typ på ÖB o se om jag hittar en tygbur.. Fick pengar igår :) Sen kanske förbi LindaVes jobb o hämta saker för att bygga min outfit, o sen vidare till LindaLi för att sedan fara på hockey! KOM IGEN FRÖLUNDA! Eller nåt ;)

Längtar faktiskt, längesen jag träffade Linda, och ännu längre sen jag var på hockey! Det är ju faktiskt väldigt roligt :)

Men först av allt ska jag nog ta på mig kläder.
Hooj

For what it's worth, I like you. For what is worse, I really do.

Håller på att förlora förståndet tror jag. Och känner mig som en patetisk stalker, men Linda tyckte det var sött!

Anywhoo.. Snart blire Grey's. Fattar inte att det är onsdag redan :S Livet rinner ifrån en pårikt när man är arbetslös o bara ligger hemma..
"Livet är det som händer medan du planerar." 
Finns så himla mycket saker jag skulle vilja göra, men vet inte hur. Eller får inte tummen ur arslet för att ta tag i det. Men brukar ju vara lättare att faktiskt göra saker om man har pengar, så får väl börja i den änden.

Imorgon ska jag då få göra något iallafall! Eller, det sket sig lite för jag hade tänkt få pyssla i festlokalen på dagen, men killarna är ju på skolan. En dålig uppfinning detdär..
Så blir väl en sväng i skogen o sen på kvällen ska jag till LindaLi osså ska vi på hockey!
Det var verkligen längesen! Jag är glad :]

Linda är bäst :}
En gammal bild från sist vi var på hockey tsm typ.
Hon hade blekt mitt hår för jag ville vara som blondinbella.
Eller så gjorde jag det för någon annan anledning.

"Confused" doesn't even begin to cover it

Igår så komme Linda hit efter jobbet, jag fick henne att smaka leverbiff :D Hon tkte inte det smakade något alls, så det var ju då inte äckligt iaf :P Sen färgade jag hennes hår osså gick vi iväg till StefN. Jag har tjatat på han att han ska ladda hem Vampire Sucks, så nu gjorde han äntligen det :P Jag älskar att jag var den enda som tyckte den var bra x) Man måste nog ha sett filmerna/läst böckerna :P

Sen så gick vi hem, gick o la oss o snackade till typ kvart i 1. Tycker synd om stackarn som var tvungen att stiga upp halv 6 >.< Men hon fick ju sovmorgon en timme iaf ;P
Linda skulle visst bygga min SexRobot-dräkt åt mig också x) Får se vad det blir, kände mig inte så peppad på det längre men om den blir bra ska jag ju lätt ha den!


Idag har vi varit ute i skogen i 2h o 20min, var hääärligt! Känner att soffan lockar så ska nog gå dit o lägga mig en stund,
Hooj!

I got to keep it real now

Är på mystiskt bra humör idag.. Har bara varit vaken en timme dock, men det är en helt okej glad timme :)

Igår så for jag på HU, Holly var lite galen, men ändå helt okej! Drog efter fikat för jag orkade inte riktigt. For till M o slogs lite o snackade allmänt skit :) Sen när jag kom hem så gick jag över till Lena för att berätta att en av Meijas valpar går på HU :) Så där satt vi o snackade typ.. 2 timmar :P Bara blir så, hon är väldigt bra att ha!
Som en förälder man kan berätta allt för.

Fick också ett väldigt fint shottglas av henne! ;D

Skål för "Sprit, Narkotika och KnullKompisar"!


Idag ska jag bada La Fluff och gå en sväng i skogen. Sen ikv kmr typ Linda :D

Push stop the moment I could see the smoke

Haha när ska jag få in det i mitt feta huvud? Man kan inte lita på folk.

Don't worry, är inte arg på någon så, utan det är mer bara ett konstaterande :)

Dagen har varit trög, vaknade, låg i soffan, gick en kortis i skogen, låg i soffan lite mer. Nu bär det väl iväg mot klubben snart, om bilen vill starta dvs. >.< Hatar att volvon också sviker jämt :(

Hoppas Lollan är duktig ikväll, vet inte om jag orkar annars. Är svinigt slut hela tiden, tror en stor jävla förkylning är på g. Skulle inte förvåna mig om jag ligger med 40graders feber på fredag >.<
Har varken ork eller lust att leta grejor så jag kan vara SexRobot på fredag, så tror vi kör på militär eller nåt. Det är ju bättre än "tjej på fest" iaf, fast StefN var ju "kille på fest" på våran maskerad ;O






_____________

Vad fan tänkte jag med? Haha, orka! Men ger inget att säga att jag ska glömma o ignorera eller säga att jag är för bra, för nu vet jag ju att jag uppenbarligen inte har någon självkontroll alls och alla tomma hot försvinner sekunden du ler åt mig. Bajs.

Aja,
Hooj

Lookie-lookie what I've found..

Haha galet, minns att vi snackade med Lisa, men minns inte att hon fotade oss x) Och minns inte att jag köpte en Breezer..
Jag hade en bra kväll!

How did he get here? What do he want? He want seeex...

Taggar halloweenfesten på fredag nu! Eller vi får se, M hade en fin idé om att vi skulle vara siamesiska cirkus-tvillingar men hon övergav mig för att vara monsterbrud.. Så hade tänkt gå som "tjej på fest" fast det uppskattades inte x)

RW
hade försökt få M att klä ut sig till detta, men eftersom hon redan vet vad hon ska va så ska jag vara det istället! Om jag hittar grejor, annars så tråkar jag :)

Har haft en bra kväll hos The Steef, M klippte honom o vi såg Family Guy o flumma på :) En bra vän att ha!

Nu blir det sängen,
Hooj

Miss Almost, Miss Maybe, Miss Halfway

Yeeey. Pappa har farit på jobbet o självklart tagit med hörlurarna till datorn.. :(
Känner mig positiv.

Gårkvällen var väl inte den besta den heller men he funka :P Jag o M såg en film, rätt bra faktiskt. Kmr inte ihåg vad den hette men handlade om 2 killar som for på cheerleadingcamp för att ragga. Sen spelade vi Tekken osså drog vi ut på Olles. Oj vad jag skulle ha velat ha mig en drink. Men jag körde ^^ Pigg o glad utan röst hoppade vi omkring fram vid scenen o skrattade åt två lite äldre kvinnor som såg exakt ut som två av våra mest irriterande "bekanta" eller vad man ska kalla dom.. :P

Vart bjudna på efterfest av Micke, velade sönder, for hem, ångrade att jag for hem, somnade 3 minuter efter jag la mig i sängen.
Tur att fredagen var en succé iaf!

Insåg just att min sprit ligger i baksätet på pappas bil som troligtvis är i Luleå nu och stannar där i en vecka. Bajs.

Har legat i sängen mest hela dagen, och tror jag beger mig tillbaka dit såfort jag har bestämt mig om jag orkar cykla på ICA o köpa choklad eller inte.. :)
Hooj

þ

I guess we never stood a chance at any kind of real romance

Stumblin', but yeah, you're still lookin' hella fine

Hos M. Vi är alldeles för nyktra för att fara ut någongång snart.. Satsar på att vara på Olles kring 12 så det hinner dit nå folk ;)

Hoppas på en awesome kväll, bra musik äre ju då iaf! Om nu inte killarna dricker sig så fulla så dom inte kan spela längre :S Som Micke igår x) Hihi

Love, sex n' magic!

You're never gonna be anything more than a dream

Jag hade sååå kul igår! Tack så hemskt mkt tjejer! :D
Började hos M där hon gjorde oss vackra, hämtade Josse o sen bar det iväg mot Anna. Där var Lisa och Ottilia, några som har gått i hennes klass förut tror jag :P Vi hade skitkul, Anna lärde oss Caps :D Det var fan ett roligt dryckesspel ;)

Vi lyssnade på awesome partymusik o dansade loss i Annas lounge, har faktiskt filmbevis på detta! Måste skaffa mig lite kunskap så jag får ut nå videor på bloggen :P
Sen vart det att ta bussen upp till stan! Vi velade sönder, Josse ville på Mollys för hennes kompisar var där, men vi gick förbi Olles först för o se om det var nå folk. Det var det inte.. Träffade Micke o Claes utanför så dom tkte ju självklart att vi skulle komma in, men vi vände iväg mot Mollys.. Påväg dit träffade vi Josses kompisar. Dom var påväg till Olles för Mollys sög x)

Som vanligt så kom det ju en massa folk tillslut. Träffade Cajsa också! Det var lite awesome, längesen jag såg henne :) Jag hade allmänt roligt, tror jag då.. Minnes luckor här o där x) Vet inte riktigt vart kvällen tog vägen, men helt plötsligt vare stängning iaf!
M o Anna drog hem, (Josse var spårlöst borta mestadels av kvällen så vet inte när hon for) o jag följde med Dalle, Micke, Melker, Wille o nå annat folk på Kungsgrillen. Sen så drog några av oss hem till Dalle o hade allmänt mys.

Tog mig in till stan vid kl1, skulle ta buss hem. Och då hittade jag Johan, igen. Ovanligt mkt man träffar han nu för tiden :P Älskar komentaren "Det ser ju inte ut som om du har en walk of shame iallafall. Då går man i högklackat med ruffsigt hår o sminket över hela ansiktet."  Bra att han vet! ;)

Bilder kommer förhoppningsvis senare, har kameran hos Anna än :P Tror jag tog några bilder iaf.. :O Vi ser väl^^

Nu taggar vi om, jag o M ska ut på Olles ikv igen. Ovanligt ^^
Blir kanske förfest hos The Steef, vi får se.

Hooj

Make way for the ladies who are ready to play, we're gonna party like it's Saturday

Sitter här nyduschad, i snyggkläderna o bara väntar på att tiden ska gå. Mami kmr snart hem, då blir det köttfärspaj♥ Osså beger jag mig mot M för att bli vacker :D

När vi båda ser ut som någonting ur en modetidning (nej jag överdriver definitivt inte!! ;D) så beger vi oss nån kilometer närmare stan för feeetzet. Är nämligen hos A.Almighty, det är hennes kväll ikväll! Där dricker vi oss rediga o beger oss ut mot kroooogen.
Får se vart kvällen slutar!

Hare gött alla alkosar! I know I will ;)
Hooj


Måste kanske dokumentera att första snön anlände idag.
Okej, det snöade för några dagar sen, men det fastnade aldrig på backen. Nu är allting vitt!

I don't care who you are in this bar, it only matters who I am

NU KÖR VI!
Näe okej.. Lite tidigt kanske. Fast var sagt att vi skulle börja kl. 15.00 ;) Men M jobbar till 4 eller nåt, inte så bra att dricka på jobbet..


Men är taggad till tusen! Nog för att det alltid är då kvällarna suger, så ska försöka negga lite. Alltid då det bli bäst! Har kläderna, håret o spriten redo och cider o sminket ordnar M :) Måste bara förbi ICA o ladda upp med dextro o juice o sånt you know.

Har varit ut i skogen två svängar också, först med dom små o sen med den stora:) Så känner mig pigg o glad!
Promenader i skogen är guld för själen

Näe nu ska jag göra något värt min tid, som att fara på affärn eller duscha eller nåt :)

Hooj

Baby, you're bad news

"There's blood in my mouth 'cause I've been biting my tongue all week
I keep on talkin' trash but I never say anything
"


Idag har varit en tröög dag. Eller egentligen inte.. En vanlig dag :)
Steg upp, åt frukost o såg Sjunde Himlen o sen gick jag o Holly ut i skogen. Efter vi hade varit ute lite över en timme så får jag ett sms av Sabina att hon är påväg ut o undrar om vi skulle med, men hade inga pengar på mobilen så kunde inte svara :P Så vi vände om o gick o väntade på dom vid sjön. Tänk, 1½ timme lyckades jag hålla mitt monster rent när vi var i skogen, men såfort vi träffar Sally så hittar dom nåt jävla lerhål >.< Börjar bli less på att bada henne varje dag! Men söt är hon ;)



Sen har jag färgat löshår o försökt komma på vad jag ska ha på mig imorn :D
Längtar <3 Hoppas verkligen på att jag får mig nån cider oxå, för min sprit är inte god :( Och vet inte hur jag tar mig till feeetzet men det löser sig alltid!
Taggar :$

Och igår så skulle mamma köpa choklad till mig, "men bara om du ska ha nå godis" sa jag till henne. Då kommer hon hem med en chipspåse åt mig o inget godis åt henne. Tror ni jag är sugen på choklad nu då när jag satt i 3 timmar igår o längtade efter det? :( Dumma mamma :( Får se om jag ger in till mitt beroende o äter det ikväll. Hoppas inte!


Nu ska jag.. göra något annat än att sitta här :D
Hooj

I think you're impossible, I hope you prove me wrong.

Förstår inte riktigt vad alla klagar på.. Jag behöver aldrig vänta särskilt länge på arbetsfömedlingen... :D
In, skriva på papper, ut. Snabbt och enkelt!

Måste bara säga att det har känts skumt, men ändå lite roligt att jag nu har klätt upp mig 2 dagar i rad :) Men tänkte att på arbetsrelaterade ärenden kanske man måste anstränga sig lite mer än att bara ha otvättat hår o mjukisar ;P Har dock fått blåsor av skorna </3

Gick på stan med M o Anna :D :D :D :D
Jag hoppade o kramade på henne inne på H&M, hoppas alla såg det ! Träffade brorsans kompis, alltid lika trevligt x) Träffade Danny också, det var faktiskt kul :)

Jag o M gick på hennes jobb så jag fick prata med hennes chef o dom ska typ kalla in mig på jobbintervju inom en snar framtid :D Dock bara som timvikarie men ändå!
Osså nu ikväll så ringde en kvinna som behöver typ en "barnflicka" någon dag i veckan o undrade om jag skulle vilja satsa på det. Lite pengar blir det ju, men jag vill inte att det ska hindra mig att vicka på dagiset eller nu på det nya stället om jag duger till det :P Så vi får se.

Gick i skogen med Stoffe o Sally, Sabina var sjuk :/ Vi vart anfallda av små nakna hundar med kläder. Sen när jag o Holly var påväg hem så träffade vi Patrick o Hera, så gick en sväng till :)

Mamma tvingade i mig chips </3 Känner mig tjock nu. Imorn blire ut o springa.
Hooj

When did we become grown-ups? And how do we make it stop?

Jag blir galen av allt det här skitet. Förstår ingenting av papperna från försäkringskassan, och jag hatar när jag inte förstår något. Jag känner mig så värdelös. Och det värsta är att jag har ju varit på möte o lärt mig fylla i dom här papperna, så borde ju kunna nåt. Kanske skulle ha kommit ihåg något om det inte hade gått 300 år mellan mötet o att jag faktiskt fick papperna. Arg.

Ska på stan idag iaf, måste förbi arbetsförmedlingen o se till att allt är ifyllt rätt. Osså ska jag in på Frösunda o lämna in en arbetsansökan. Känner mig smått vuxen.. :)

Sen ska jag o M gå på stan ett tag :)

OCH! Anna är hemma! Whippiiiiie♥ Blir kanske fara förbi där när jag ska hem från stan!

Lillplutt♥

Hon var assöt!

(Och attackerade min kamera)



Mitt hjärta krossades när vi skulle fara. Hon skulle lätt ha lämnat sin bäbis o allt om hon hade fått följa med oss..
Vad har jag gjort?! Stackars lilla flicka..

I can barely breath

Pappa utsöndrar irritarade, arga o stressade vibbar. Det är otrevligt.

Vaknade 9, åt frukost, gick i skogen med Holly (hon var jätteduktig). Duschade, stressade, stan, möte, Josse♥ o Ida♥, arg, mat, arg.

Flyr nu ut genom dörren. Älskar att ha hund så man kan -

Fan. Planer ändras snabbt! Nu ska jag iväg till Bureå o träffa lillvalpen :)
Jag sa ju att jag skulle komma och hälsa på dig♥



Hooj

Jag är för bra för dig.

Okej, fick mig en bil och är på mycket bättre humör!
Mammas fina gamla skit-volvo startade, härligt att köra den igen♥ Så tog mig på klubben, lite sena vart vi men så blir det ibland! Fick ju somsagt träna lydnad med Holly idag, hon var riktigt duktig! Väldigt stolt, även om det hade sina mörkare stunder ;P 
Sen drog jag till Linda ett tag o såg Cougar Town o babblade massa :)
Hade en så bra kväll så jag behövde inte ens nån choklad :O ;P

M ringde med lite användbar information, nu håller vi tummarna o hoppas på ett jobb!
Taggar onsdag, för då kommer Lima hem (aka A.Almighty) o taggar fredag för då äre feeetz med mina bästaste finaste flickor! (Linda kmr dock saknas tror jag :/)
Men kommer bli awesome!

Nu sängen♥
Hooj

Bury me, I am finished with you

Så arg nu. Känns hemskt att säga det men jag hatar när pappa är hemma. Iallafall just nu. Han stressar så mycket så jag förstår inte hur hans huvud inte har exploderat. Han stressar så mkt så jag får typ magsår.

Och självklart är något fel på alla våra bilar så näe jag får ju inte låna någon bil för att fara på HU. Jag såg faktiskt fram emot det, nu när jag för en gångs skull skulle få träna min egen hund. Holly behöver verkligen lydnaden..

Men icket. Så nu sitter jag bara här och är arg. Blir väl en sväng i skogen igen eller något om int annat.
Bryr mig inte om att jag är fet, choklad ska jag ha ikväll. -.-




Och jag orkar inte. Din förlust.

Onsdag!

GUD VAD JAG LÄNGTAR EFTER MIN FINA ANNA!
A. Almighty, finns ingen som du!! :D Och snart kommer du hem :D Och då finns det inte en chans att du blir av med mig, jag är arbetslös o kan följa efter dig varenda minut :D Mwohahaha, psyco.. :) x)

Näe, fatta så härligt att se ditt vackra ansikte igen :D
Snodde bilden bara för jag älskar den :$ Och dig :$

Somsagt, jobbigt med småbarn, använd kondom!

JAG KÖRDE PÅ EN RÄV :'( Påväg till Lina. Var fan de hemskaste jag har gjort någonsin.

Men hos Lina var det kul, Linnéa var också där, och sen kom Emilia o Macke en sväng :) Vi såg Idol o drack kosken-saft o åt popcorn :) (Kosken-saften var vanlig saft men den smakade kosken♥)

Sen så var dom supersöta med mig så vi for på krogen. Ni vet att jag inte överlever en helg utan minst en kväll på Olles ;P Om det inte är agility förståss ^^
Vi fick oss ett bord, o då vart vi populära x) Först komme Joar mfl o ville sitta med oss, o när han gick o köpte öl så snodde Karro Brännström deras platser. Det vart trååångt sen x) 
Träffade en full o glad Claes o lite annat folk, men var inte överdrivet kul där när alla var nyktra så vi drog på Max o sen hem.
Trevlig kväll iaf :)


Igår när jag vaknade så var mina älsklingspojkar här =) Maria o Marcus har varit i Luleå o sett Volbeat i helgen, smått avis! Men jag fick ju vara med mina pojkar :) Kl 5 så for jag o pojkarna hem till dom osså sov jag där o nu är vi tillbaka här igen! Känns skönt att få andas lite, nu tar mamma hand om dom medan jag sitter här :$

Smått jobbigt att vara 2barnsmamma ändå ;P Det är tur dom är underbara! Men jag har sovit väldigt dåligt inatt :S Gissar på att det var sängarnas fel, eller så var jag paranoid o trodde Linus vaknade hela tiden :P Vaknade 3ggr i timmen ungefär... Och har varit vaken sen 05.38. Börjar vara trött!
Syrran gör det bra!

You just blew it away

Idag är jag helt slut. Var egentligen inte det imorse, pallrade mig upp o gick en timme med Hollsan, Sabina o Sally. Var faktiskt trevligt ute, lite kallt men om jag blundade så kändes det som om vi satt på isen i stugan och pimplade

Var fortfarande relativt pigg o det var så fint väder så jag tänkte fara en stund på klubben, men icket. Då vägrar bilfan att starta >.< Så vart sur, la mig på soffan och har legat där sen dess!


Hade inga planer för kvällen vilket skrämde mig lite. Men nu ser det ut som att jag ska vara med min fina Lina iaf :) Var sååååå längesen, helt jävla galet! Antingen så drar jag till Ersmark eller så kmr hon hit osså blire kanske en socialsväng på krogen :)
Blir kul hursomhelst!

Måste genom duschen först, måste vara fin för min flickvän :$


Hooj





Hon är söööt ;]

"When the loneliness leads to bad dreams..

..and the bad dreams lead me to callin' you
but just bein' around you offers me some form of relief
"

Jag behöver en ny sån. Den första var otrolig, det bästa medlet mot mardrömmar som någonsin funnits. Sen blev denna första en stor del i dom nya mardrömmarna, men det balanserades ut av den andra. Och nu har den andra bara tynat bort.

Jag saknar inte dig, bara den du var med mig
.

Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort

Konstig natt! Drömde massvis :O Bla om att vi köpte lägenhet i stan, den var skitfin och när jag vaknade trodde jag det var påriktigt </3 Drömde också om den bästa Halloweenfesten någonsin, och om att av någon skum anledning skulle jag he bort Holly o fick mig en ful schäfer-hane på 2 år ist. En väldigt puckad hund med råga på allt :P
Vet inte vart allt kom ifrån, men någon logik finns det säkert.

Snöade när jag vaknade.. Men självklart fastnade inget på marken så de vart bara slask -.-  Låg i soffan halva dan sen for vi ut med Sabina o Sally i skogen. Var uppbehåll precis den timmen vi var ute, men det var nog kallt i luften utan snön tkr jag..

Har lust att göra något ikväll. Blir eventuellt upp på klubben. Skulle vilja se hockeymatchen på Olles men tror inte jag hittar någon vän. Om jag blir helt sysslolös så köper jag då en chipspåse, för det har jag varit sugen på läänge nu..♥

Imorgon händer ingenting. Hade egentligen möte med jobbcoachen, men hon ringde idag o hade inga vinterdäck så hon ställde in det. Blir kanske fara upp på af en sväng, då har man en orsak till att få gå på stan (A)
Hatar att Kennet tror han vet nåt o säger åt mamma att vi inte ska köra hennes bil, så då måste jag flörta med han o låna hans bil.
Fan jag måste få mig ett jobb o flytta hemifrån.

Hooj

Btw så måste jag bara säga att jag älskar min lilla hund. Hon läser mitt humör så jävla bra! Såfort jag råkar lyssna på en låt eller bara minns något som får mig att känna mig ensam eller lite lessen så kommer hon direkt o sätter sig i mitt knä. "Du är inte själv, du har ju mig :)" Kärlek

I know we can make it if we take it slow

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MORMOR♥


Filmen var faktiskt väldigt bra igår :) Såg ju somsagt Inception med Linda, och hennes vän Urban. Och vi var dom enda i hela biografen, förutom någon skum typ som satt själv längst upp :P Ändå awesome ;D Men jag tror jag hade lite för höga förväntningar, för alla sa typ "om man missar en minut så fattar man typ inget av resten av filmen" o så komplicerad var den ju inte. Eller så är jag bara smartare än alla ;) Trodde det skulle vara svårare att hänga med så vart lite besviken, men bra var den :)

Idag har jag jobbat som ni vet. Jag älskar dom där ungarna! Om dom erbjöd mig ett jobb skulle jag ta det utan att blinka. Jag älskar det. Och jag har varit där i 7 veckor på våren, så jag vet att det innebär slask o skitväder o massa bajsblöjor men det som är bra väger upp det ordentligt! Satt ute idag i typ en halvtimme o fikade med fröknarna i solen. Och så underbara barn! "När kommer du på dagis nästa gång?" Skulle ha svarat "Putta Fredde ner för trappen så kommer jag nog tillbaka" ;D Näe så hemsk jag är (A)
Men skulle gäääärna jobba där!:) Och massa kramar fick jag :]

Var på klubben nu ikväll, skulle stå i köket >.< Men var inte så mkt folk, o Ellenor o Magdalena var där också så dom lät mig träna hund :D
Ronja var duktig, som hon alltid är på träning. Tess fick också följa med o köra lite :) O Holly skötte sig faktiskt helt okej. Hade inte lämnat båda öronen hemma som i vanliga fall, utan lyssnade faktiskt litte :) Vi tränade slalom o kontaktfält.
Osså fick hon springa av sig o busa med Zigge o Amy. Jag har som regel att det inte är lek på planen, men dom hade sååå kul x) O jag sa faktiskt "Hopp o lek" först så hon kaanske fattade.... Hah!

Aja, sängen snart. Är trött.
Hooj


Måste bara säga att jag tkte Joseph Gordon-Levitt var galet snygg i Inception.
Men kanske bara för han ser typ exakt ut som Heath Ledger?! Kärlek hursomhelst.

Jag älskar hur jag alltid går på dejt med mina bästa vänner♥

Först middagen med M förra helgen, ett bord för 2 på Tatung, värsta romantiskt jue ;P
Och nu ikväll ska jag o Linda på bio o se Inception :D Hoppas den är bra, annars blir jag ledsen :P


Dagen:
Vaknade imorse av något, men förstod inte vad.. Tittade på mobilen för att se vad klockan var, då insåg jag vad som hade väckt mig x) Hade 2 missade samtal o ett röstmedelande :P
En på Hattis var magsjuk så dom undrade om jag kunde börja kl 9. Visst kunde jag de :D Första gånen jag är uppe ur sängen medan klockan fortfarande visar 07.nånting :P Gick en sväng med Holly, ganska mysigt sådär på morgonkvisten :) Åt frukost i lugn o ro o begav mig sedan iväg.

Bra dag! Önskar jag kunde berätta allt roligt men det är tystnadsplikt på sånt :P Kan väl åtminstone säga att vi for på teater iaf :)

Eftersom magsjuka inte går över på en dag så behöver dom mig imorgon också, 09.30-16.30. Score! Sovmorgon :D

It's not a cry that you hear at night

Typ nästan inge ont i revbenen idag! Fortfarande småskumt att andas när jag blir anfådd men :)

Dagen var.. skum. Åkte med mami upp till stan när hon började kl 12. Gick på stan, ett besök hos tandläkarn, sen mera stan.
Försökte hitta mig en vinterjacka. Lättare sagt än gjort :S Vart helkär i en som jag provade men sen kolla jag på prislappen o tappade hakan i golvet. 4000 för en jackjävel. Aldrig.
Hittade en för 700 på VeroModa som jag köpte. Känner mig fattig :( Men den var helt okej :)

Hämtade bilen på Erikslid, hämtade fikat åt HU, for hem, åt middag, for på HU.
Ronja suger. Vafan har hänt? :O Slamsar sönder :S Blir sur.

Soffa, godis, CSI NY, Medium. Spotify.  Sömn..
Hooj

I don't believe in happy endings, I don't believe in fairytales

Smärtan på min vänstra bröstkorg har typ gått över. Gör ont när jag skrattar o hostar. Annars är det bara väldigt obehagligt :P Typ andas känns helskumt. O om jag ligger fel så känns det som något petar på mig. Undra om det är bra..

Vet inte riktigt varför jag skriver något. Såg frasen jag har som rubrik någonstans o ville bara berätta för världen att jag inte tror på lyckliga slut eller sagor. Så. There you go :)

Sängen väntar, stan o tandis imorn!

Hooj

Party like a rockstar

BILDBOMB FRÅN GÅRDAGEN



Inte många som kan säga att dom har partat med Gunde Swan!





Lill-Kimothy!! (Viktor kanske han hette?)






In tha car


Jag ser ut som en galen häxa, men den bjuder vi på..


Och äntligen en bra bild på mig o Linda !! x)

Somebody's gonna hurt somebody before the night is done

Hade en gaaalet kul kväll igår!

Började segt, kände inte peppen någonstans medan jag hämtade upp mina vänner. Kände inte peppen medan jag gjorde mig klar så orkade inte ens sminka mig ordentligt. Kände inte peppen medan jag blandade min äckelsprit. Och jag kände verkligen inte peppen när vi gick till en fest i samma hus som mormor o morfar bor i. :P

Sen vände det bara någonstans. Hade 2 goda cidrar o lite Redbullvodka, så jag var rätt redig innan jag behövde dricka äckelspriten:)

Vi satt bara hemma hos Jocke(?) o chillade, jag låg på en luddig matta o åt chips medan jag stirrade på en lavalampa. (Låter inte så kul men det var perfekt för mig just då :P) Helt plötsligt bombarderas lägenheten av massa tjejer :O! Brukar aldrig vara tjejer på våra fester längre :P Men dom hade fest i ett hus typ 50m bort, o det är ju som bättre än en lägenhet^^ Så vi drog dit! Där vart det braaa. Jag låtsades att jag var på Station o alla började dansa loss. Jättehärligt! Sen så berättade en kille att Holly hade hoppat på han när han var ute o joggade i skogen, han kände igen mig.. Pinsamt :D

Vi drog ut, alla tog bussen förutom jag, Linda, M o Nord som fick skjuts av min underbara pappa :)
Olles, vilket jävla drag! Jag o Linda hamnade direkt framför scenen o började shakea loss ;D Spenderade mesta dels av kvällen där faktiskt. Träffade massa randoms o massa awesomefolk. Fick tillbaka mina pengar av Mickieboy :D

Förstår inte varför jag alltid stannar till stängning, det går ju bara fel i slutet. StefN lyfte upp mig o M o slängde omkring oss, o jag är ganska säker på att han bröt mitt revben.. Det gjorde oooont iaf. Gör fortfarande ont att andas. Men pappa kände igenom o sa att han inte trodde något var brutet så slapp akuten iaf. :)

Bra kväll hursomhelst!
Önskar man hade bilder :O Fast det har Linda så kanske kommer upp några sen :)

We're gonna party like it's Saturday

Okej, jag hade riktigt jävla kul igår, var bara slutet som förstörde :P (Nu har resten börjat komma tillbaka ;P)

Vi var då aldrig ensamma iaf! :D Först satt massa småiga 92or med oss, men dom var helt okej^^ Hade så svinigt kul när jag retade ena x) Och sen insåg vi att han skulle se precis ut som Barney om han klippte sig o tog på sig kostym! Då vart han min idol i smyg :$

Sen kom de några andra, Melker hette ena o han hade en hatt! Den snodde jag hela tiden (A) Han sa att han ville äta mig levande.. Tog det som en komplimang ;D

Note to self; Micke är skyldig mig 55kr, igen! Måste sluta köpa öl åt honom :O Bara för han är så söt.. ;]


Nu taggar vi om, ska snart iväg o hämta upp Linda, Nord o M. Sen sprättar vi första!
Vet inte riktigt vart festen är, o vet inte riktigt vart vi ska sen.. Men jag bryr mig inte!
Hooj

So who are you? Yeah, who the hell are you?

Boy, the wheel is spinning me
It's never ending, never ending
Same old story

What if I say I'm not like the others?
What if I say I'm not just another one of your plays?!
You're the pretender
What if I say that I'll never surrender?

We're not gonna listen to your lies no more. Not a minute more.

Bra kväll, hade skitakul med min M.
Åt gott! Tror dock att det påverkar fyllan på skumma sätt när man äter så mkt så långt in i fyllan :P Vart full på typ ingenting också, kändes billigt o bra! Drack 4 cider, liten skvätt vodka o en Redbullvodka när vi kom på Olles såklart♥
Räckte långt o bra, känner mig fortfarande full.

Btw så kan vi ju tillägga att jag steg upp 14.15 idag. Snart varit vaken i en halvtimme o allt känns hopplöst så sängen lockar väldigt mkt! Får se om jag orkar tagga till för en till kväll. Fyllan gick inte åt rätt håll i slutet igår..

Det snurrar i min skalle!

Awesome! Sitter hos M, hon gör sig vacker. Sen är det min tur :) Måste dricka mera! Men just nu verkar jag inte tåla så mkt, har bara druckit lite vodka o känner av det ändå :S Inte bra att vara nykter så länge!!
Längtar till go' maten :D

PUSS O SMEK
Hooj


Btw. Ikv är jag a pretty, stupid girl, but I don't care! Cause I'm pretty :]

Så ARG just nu.

GAAAH. Du tror mitt liv cirkulerar runt dig eller?

"Ne, du verkar ju inte så kåt av dig, jag har då inte märkt nåt iallafall."

Vi visar dom att det är vi, men det visste alla redan

Har just ringt o bokat bord på Tatung inför min o Ms dejt imorgon :$ Hehe, kommer bli awesome! Sitta o dricka hos henne före medan hon gör oss vackra, sedan go' mat o sen krogen. Legendary-tjejkväll :D

Vill egentligen typ gå o lägga mig nu o sova till imorgon, längtar som fan och är nog trött för att klara av det. + att det är så lockande att dricka allt detdär som står på mitt skrivbord (A) Men måste väl pallra mig ut en sväng med Holly först iaf!

Gaaah längtar :D

The pain is gone

You told me to get my shit together
Now I got my shit together
Now I made it through the weather
Better days are only getting better

I'm feeling like a star, you can't stop my shine
I'm loving cloud nine, my head's in the sky
I'm solo

(Smilieface)

You think you're cooler than me

Igår så var jag på möte med AF, handlade om UGAn, så snart börjar pengarna rulla in! Hela 2680kr i månaden efter skatt, helt okej även om man inte kan flytta hemifrån men.

Var lix så roligt så när jag hade parkerat o klivit ur bilen så hittade M igen mig, hon skulle oxå på ett möte! Så vart schtaan efter det, vi köpte Subwaykakor mwihihii :$

På eftermiddagen komme Linda hit, vi for o bowlade med 2 av hennes kompisar, Eva o Jonte :) Skitatrevligt! Sen flummade vi på o åt massa onyttigt. Hon sov här o smög iväg kl 6 i morse o lyckades att inte väcka mig♥

Galet vad bra vänner jag har btw :$
Kände att jag behövde säga det.



Sov säkert 13h i natt. När jag vaknade kände jag mig fet för allt jag åt igår så jag tog Hollsan o gick till Örviken o tillbaka. Sen sov jag 2 timmar till :$

Vaknade av att syrran ringde o ville ha barnvakt en stund medan dom tapetserade, så for dit o vart bjuden på mat :) Lekte med mina underbara pojkar i 2 timmar o sen bar det av hemmåt för att hämta hundarna o fara på klubben.

Gick ovanligt bra, dom hade ställt upp en galet rolig hoppbana! Körde med Ronja några svängar (gick helfint) o sen vart det kontaktfältsträning med Holly, går bättre än väntat :P Körde lite av banan också, självklart stack hon några vändor.. Så jävla pinsamt när det är så mkt folk där. Men hon tog en kombi på 5 hinder skitafint tillslut iaf!

Och just de ja, nu är det bestämt. Debuterar i Jokkmokk 14 Nov..
Kändes bra att mamma började asflabba när jag berättade.
Som om jag inte är nog nervös ändå :$

I put on my best

Drog en sväng förbi M efter HU. Var så himla längesen jag träffade henne :O
Hon var inte hemma när jag kom dit, tur jag känner mig rätt hemma där :P Så satte mig vid datorn o chilla tills hon kom. Vi snackade lite, skrattade så jag grät när jag visade min cp-mobil, åt en kaka o gick ut i garaget för att ta ut lite agressioner! ;D

Där ute flummade vi totalt sönder :P
Kommer bli awesome på fredag, mat på resturant o sen krogen.
Riktig tjejkväll! :D Längtar! :)

A little bit of heaven, and a little bit of hell

Idag har jag bara legat i sängen, och det har varit underbart.
Är så less på livet så det kändes skönt att bara ligga där, se lite tv, läsa lite bok o mysa med Hollan. Åt lite godis också :$

Klockan är 17.01 och jag har fortfarande inte klätt på mig :) Kanske börjar bli dags, måste ju dra på HU om en halvtimme så.. :P

Aja, bäst man beger sig!

PEPPAR HELGEN! Kommer bli awesome. Och det bästa? Min tur att dricka!!♥

Grattis mamma!

Hon fyller år idag och jag glömde säga grattis i morse. O jag glömde säga grattis när hon ringde idag. Så jag skickade ett sms. Vilken underbar dotter jag är!


Agilityn gick bättre idag. Hade med Mira, som jag trodde skulle vara en hel katastrof, men hon var riktigt duktig! Ronja nollade loppet o klarade tiden, men blev 6a precis som förra helgen så vart ingen pinne ändå.
Men en bra dag :)

Snart kommer Maria o pojkarna hit så då ska Lucas få sina presenter :D Kärlek♥

Fastnade visst på 2 vimmelbilder också..

Linda ser nykter ut :]

I worry over situations that I know will be alright. - It's just overkill.

Gårkvällen var bra! Trodde jag inte, så opepp som jag var :P Den första bra saken med den här veckan hittills.
Vart förfest hos StefN, sen BOWLING där jag kickade ass, och sedan Olles med trevligt folk!

Bilder och bättre sammanfattning finner ni här.


Idag var det tävling i Umeå. Det gick skit, finns inget annat att skriva. Är ofantligt arg och besviken på migsjälv

Hooj

Trött&Slut.

Inte så sugen på att göra något alls just nu, men måste tagga fest ikv.

På dåligt humör också. Dåliga nyheter är aldrig bra.. + att jag missar 5års kalaset imorgon, och det vill jag inte alls! Och min samåkning till Umeå har inte hört av sig så jag måste troligtvis köra själv. Och jag känner mig inte pigg. Men om vi tar en pinne imorgon så är det värt allt ändå :)

Näe, nu taggar vi till.
Beger mig mot klubben för att se till så slalomet sitter innan morgondagen, sen blir det köpa present åt mamma som fyller år på söndag o hämta upp Linda när hon slutar :)
RSS 2.0