Boooring..

Sitter på skolan och väntar. Vi hade egentligen sovmorgon i morse men det fick vi veta när vi kom hit ;S Det känns värdelöst. Letar efter artiklar om olyckor och jag vart jätteglad för det kom fram en rubrik: "Darin död i bilolycka", okej kanske inte glad men lite halv road efter alla samtal jag och Linda har haft om det... Men det var inte sant. Bara nån ful unge som tyckte det skulle vara kul att lura världen. Sitter i bibblan btw. Det är inte lätt att hitta hörlurar som funkar ;S Provade tre st och tredje gången gilt. Sitter och lyssnar på Coldplay.
Mamma har äntligen kommit på vilken låt det var hon ville ha på mobilen. Hon har fått en exakt likadan som mig. Nokia 5310 Express Music , blå. Hon sa att den gick på radion några gånger typ förra året och hon trodde att det var Eric Gadd. Så som den snälla dottern jag är så började jag googla upp lite Gadd låtar och kom fram till att det var nog Meet Me Here. Så jag spelade den för mamma och lite rätt jag hade ;D Men den fanns inte på Mp3000 så brorsan var tvungen att ladda hem den åt mig.
Har mina nya kläder idag, känns bra. Jeansen har gått ut sig lite ;D Tröjan fick då bra respons iaf=) Ska försöka ta nå kort på det senare men behöver ju typ en helkroppsspegel så jag får smita in på nån affär. Men jag har utvecklingssamtal idag och jag har inte gjort dom där fula "tårtorna" om vad som påverkar min studiesituation ;S Orka. Måste ju på Björkis och köpa en leksak att klicka in Ronja på :P Jaja, ska kolla vad det går för filmer på lördagkväll, de blir ju Girls Night Out då jue ;D Jag och Jeanette ska ut och göra stan osäker ;P Äte på Lilla Kina och se Bio=)
Jaja, hare bäst nu, ska ta och "plugga" lite till. Bye=)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: