I feel I'm getting old, before my time

Ska man känna såhär när man är 17? Alla på skolan snackar om saker jag absolut inte bryr mig om. Går typ och snackar med Annika i receptionen bara för att få föra en riktig konversation. Jag är typ 30 år instängd i en 17 åring... Har då upplevt allt jag behöver på skolan. Orkar inte mer. Hoppas det blir bättre när jag börjar på högskola.

Jag hoppas verkligen att killarna är på i helgen, annars skulle kanske jag och Cajsa bara hitta på nåt. Det känns nästan som förut, fast jag har det ju ändå i huvudet. Allt detdär. Allt som Erika drog upp på utvecklingssamtalet. Jag har ju tryckt undan det och sen drar hon fram det igen. Det känns väl lite meningslöst? Alla vet att jag bara trycker undan det igen så varför måste det komma upp och andas? Hon fattar mig verkligen inte.
Hade sovmorgon imorse, hääärligt! Men fortfarande trött, men mer positiv=)
Jag och Cajsa pratade typ i telefon i 45 min igår :P Hon är bra att ha=) Ska gå på stan med henne idag en stund=) Sen MÅSTE jag bada min hund! Kommer typ stå och borsta henne hela kvällen så kanske jag hinner bada henne imorgon. För såhär får hon då inte fara på nån vinterträning! Men jag måste hinna städa i helgen också, dagis alltså. Blir mycket pengar i helgen, städning och barnvakt ;D Blir första gången jag får pengar för att vara barnvakt, känns lite konstigt för jag gör det ju gärna ändå menmen, pengar är bra. Snart ska man ju köpa julklappar och allt=)
Igår på väg hem från mötet så spelade Lugna Favoriter Robbie Williams - Better Man. Den låten är så himla bra så jag dör nästan. Den passar mig.

"Send someone to love me
I need to rest in arms
Keep me safe from harm
In pouring rain

Give me endless summer
Lord I fear the cold
Feel I'm getting old
Before my time

As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man

Go easy on my conscience
'Cause it's not my fault
I know I've been taught
To take the blame

Rest assured my angels
Will catch my tears
Walk me out of here
I'm in pain


As my soul heals the shame
I will grow through this pain
Lord I'm doing all I can
To be a better man"


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: