Lite av allt.

Igår så steg jag upp 8.54 för att Ronja behövde ut. Sen gick jag och la mig i mammas säng för jag orkade inte gå hela vägen upp till vinden igen. Men pappa hade TVn så högt och dom skrattade en massa så jag kunde inte somna om så jag satte mig och såg Jesse ett tag. Jag har glömt hur bra den serien är :P Den handlar om Jesse, som spelas av Christina Appelgate, som är en singelmamma och i början av serien arbetar hon i sin pappas bar men i nyare avsnitt så jobbar som sjuksköterska på ett litet apotek/sjukhus. Hon har en liten på/av relation med grannen Diego, som spelas av Bruno Campos. Jag vet inte hur mycket mer jag ska skriva om den för er som vill se, men den är verkligen jätte bra=) (Komedi om jag har glömt säga det ;D)
Christina Applegate & Bruno Campos
Hursomhelst så tittade jag på klockan efter nästan två avsnitt av Jesse och då var den bara 9.04. Hur?!
Jajustdeja. Man ställde som om till vintertid igår....
Kring 11 så satte jag mig bakom ratten och körde till Burträsk. Jag har faktiskt blivit riktigt bra på att köra, inte ett enda motorstopp :} Sen åt vi lunch och pratade lite och sen for vi väl typ hem. Tog en prommis med hundarna när vi komme hem, jag gick över och tog med mig Meia också=) Sen gick jag och städade. 300kr ka-ching ;D Men jag var skyldig Lena en hundring så jag gick dit och gjorde mig skuldfri. Så nu har jag 200kr att klara mig på tills... nångång. Måste ta ut 500kr till vinterträningen. Då har jag bara 2 500kr kvar och jag måste köpa skor. Men vi har som bestämt att om vi ska kastrera Ronja så blir det int förän i April eller nåt för nu börjar hon snart löpa och man ska typ göra det då dom är som piggast så jag måste vänta tills skendräktigheten är över också så då hinner jag ju lätt få ihop 2 000kr till April.
Fyller ju fan 18 snart ;D
Igårkväll såg jag Made of Honour igen, råbäst lixom=)


Idag är det en trög dag.
Orkade inte ens gå ut med vovvarna idag.. Men dom har fått prommisar typ varje dag nu så dom kan få vila en dag. Ska ju ändå på HU så jag tänkte ta med Ronja för jag måste gå ner till busstationen och ta bussen hem för mamma är i Sjön på kalas typ. Vi ska inte ha några hundar med oss idag egentligen för det är pyssel men jag vågar inte gå genom skogen själv (A) Hoppas Tina vill gå med mig så jag slipper gå vilse :P
Ikväll äre Cityakuten :D Sen typ sova tidigt, jag vet jag inte har skola men jag är fortfarande så trött så jag tror jag ska somna närsomhelst.
Nu ska de bli lite lunch=) Hejrå


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: