Böcker!

Idag så var jag in till Evabibloteket och hon skulle skicka iväg ett mail till Anderstorp för att jag ville låna Twilight och hon sa det att den borde komma på onsdag, torsdag nångång. Men sen så ringde hon senare på dagen och berättade att den på A-torp hade blivit stulen (den hade "sprungit bort") så då sa hon det att hon skulle beställa in hela Twilightserien och undrade om jag skulle ha något emot att vänta en vecka. Självklart skulle jag stå först i kön. ;D Hon är så söt Eva :P Jag längtar tills jag får boken, känner mig otroligt uttråkad av mitt vardagliga liv och längtar tills jag kan låtsas att jag är i den världen istället.
Fast jag kan inte säga att jag var uttråkad den sista lektionen :P Jag har inte skrattat så mycket på länge, och jag vet inte ens vad jag skrattade åt! Eller..
Emilia: "Men 'Hej mitt namn är Bengt' är ju bra,  då får dom lära sig höger o vänster o ben o arm o kuk o bla o haglabla..."
HAHHA vi dog (A) Sen. "Det är ett staket, och innanför det är det en djungel, och i djungeln finns det små apor som säger 'Kom och lek med mig!'"
Jag har typ aldrig spårat så mycket på skolan på typ 3 år ;D Hursomhelst, tack för skratten Emilia, Lina o Marica ^^

Nu blir det byta om och fara på HU, någon som har något tips på en lek man kan köra med skidor? Ring eller smsa då, om du har mitt nr :P Här vågar man ju inte lägga ut det, vem vet vilka pervon som får det :O

Btw. Någon bryter sig in på min apa o skrapar min lott hela tiden. Måste fan byta lösen men det kostar väl typ pengar ? ;S jaja, Hare bra=)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: