I ur o skur!

Kommer snart info o bilder från Happis, har inte hunnit lägga in bilderna än så jag berättar om min braiga första dag på Hattstugan istället=)

Barnen var då inte svårflörtade, 5 min efter jag hade kommit så kom tre flickor o drog med mig upp för att leka i kuddis :P Sen så pratade jag o Lotta igenom allt viktigt och sen gick vi ut. Då vare dramalek så jag spenderade förmiddagen med att krypa omkring i snön på alla fyra o leka hund :P Det var fan kul ^^ Sen så åt vi lunch ute i grillkåtan o efter lunchen så gick några in o bakade medan jag o Lotta stannade kvar med 5 av dom för att lära oss om Ture Retur :P Sen gick vi på ICA o pantade flaskor så dom fick panta var sin o sen fick dom 2 kr var :P Det var jättegulligt när dom stod där i kö med ett kvitto var o väntade på sina pengar :P När vi kom tillbaka så lastade vi ved på en pulka o drog den till grillkåtan några gånger. När vi kom in så var det vatten på golvet nere på personaltoan så det var typ kaos o vi var tvugna att ringa rörmakarn.. Kl 14.00 så åt vi mellis o då kom Lucas=) Han var lite förvirrad när han såg mig på dagis men sen så lekte vi med klossar=) Kl.15.00 så slutade jag=) Det känns att jag har varit ute hela dagen men det är bra ändå, lite trött sådär ^^
Ska på HU nu snart så då blire ut igen. Tina är visst sjuk idag också så jag måste hitta på något att göra med ungarna. Hade inte tänkt orka fara idag menmen. Man ska inte klaga. Ha det så bra allihopa, bilder o info från Happis kmr nog efter Chuck=)

Btw. JAG VILL HA CHOKLAD. Ge mig lördag nuuuuuuuu.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: