Full moon

2 viktiga saker jag glömde igår :O

1. Rockey är jämt så glad när jag kommer så jag frågade Tina om vi inte kunde sätta honom o se vem han kommer till om båda ropar på honom samtidigt så vi testade.. Han kom till mig =}

2. Stjärnorna var framme!

Idag:
Bussen gick bra, ramlade inte ^^. Dagen var rätt seg, matte - bf, info om valen till trean - lunch, som jag spenderade på stan med mamma, mormor o morfar=) jag fick en subway kaka =}. - Religion, började med arbetet om etik, men vi var typ 5 st som valde dödshjälp så jag vet inte om jag kanske tar organdonation istället ;S - Engelska, prov. Inte lika svårt som jag trodde :P - bf igen, vi såg "Dagis papporna" ;D - slut=)

Vinterträningen gick väl rätt bra, hon var supertaggad ibörjan och slalomet gick jättebra men hon snubblade typ i tunneln eller nåt för hon ville inte ta den sen=( Hon tog den om jag verkligen tvingade henne men inte snabbt o inte bra så vi får se nästa vecka om hon tvekar då också eller om hon har glömt bort det.. Hoppas hon glömmer det så vi håller farten inför HAPARANDA=) Så pepp!

Nu ska jag springa till mormor o morfar med en tvålkopp, fråga mig inte varför :P Sen blire House o sen typ sängen=) Hare!

Btw. Är ju fullmåne nu (igår),
inte undra på att mina drömmar är udda :P

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: