Nothing's like it seems

Mamma har varit på möte med agilitysektorn och planerat inför tävlingarna. Det ska visst vara någon typ 8 februari eller vad hon nu sa. Sen skulle vi ha en tredagars i vår :O Ändå kul men lite jobbigt :P Okej, alla vet att jag tycker det är mer kul än jobbigt ^^ När hon kom hem så gick hon in på agility online och skrev ut alla tävlingar som har blivit registrerade för 2009 :P Sen satt hon i soffan och kryssade för alla som var någorlunda nära och det blev kring 20 tävlingar :P Och då står väl inte våran tredagars med där heller :P Det kommer bli fullt upp i år! Måste ju träna mycket så vi tar någon jäkla pinne nån gång! Men sen så tog hon upp något som jag faktiskt inte hade trott hon skulle säga.
"Om du nu verkligen är seriös med dethär med agilityn så kanske vi borde börja tänka på våran nästa?"
Jag = frågetecken. + att hon vet att jag är seriös med agilityn, det finns inget jag hellre gör.
"Men vad vi ska skaffa förnågot och när"  Så vi ska visst skaffa en till hund. Vet inte riktigt hur jag känner om det. Vet inte om jag skulle klara av det om det blev som med Maya igen, det var ju mitt fel. Alla sa då att det var det. Kanske inte sa det men det var då helt klart att både mamma, Ragnhild och Lena tyckte att jag skulle ha gjort mig av med Ronja istället för Maya. Jag förstod Ragnhild, och nästan mamma. Men Lena, det sårade bara. Ingen verkar förstå att jag inte skulle leva nu utan Ronja.
Men det är ju så att alla hundar är individer, det behöver ju inte bli så. Men isåfall måste jag skärpa mig ordentligt. Kan inte slappa såhär. Det behövs mer gränser och ledarskap och motion. Mamma sa för ett tag sen att vi kanske skulle ta en av Meias valpar, men det blir inte förän nästa år isåfall. Perrosar är ju lugnare, inte lika framåt och inte lika nyfikna på andra hundar. Iallafall alla som jag har träffat. Vi har ju varit inne på Bedlington också, vilket mamma skulle älska men då skulle det bli hennes hund, och om det blir som med Mira så ger det ju inget om vi skaffar en till för att jag ska ha någon fler att köra med :P Så jag vet inte riktigt. Har ju inte sååå många alternativ.. Mamma har varit in och tittat på Pumi också, men jag vet inte hur bra dom är mot allergin. Så vi har typ 3 alternativ; Bedlington, Perro eller Pumi. Jag är ju så konstig, jag tål ju endel hundar som jag egentligen inte borde tåla ;S Som Dobby=) (Bedlington) Det är ganska fult för jag reagerar ingenting när jag får pussar av han. Meias pussar är värre, men jag känner inget om jag bara är i samma hus som hon och sånt. Kan ju sova i samma säng så. Men jag har alltid varit svag för Pumis, dom är sååå söta med sina öron :P Men nu är det ju inte det som borde spela någon roll. Men det skulle vara kul att kolla om jag tålde dom iaf.
Ja, vet inte hur det blir.
To be continued
Postat av: Jeanette

Jag tycker att ni ska ta en av Meijas valpar:P

Hahah jag har typ ingenting att göra så jag kommentera alla bloggar jag hittar även om jag inte har nått och säga om de som står där :P

2009-01-09 @ 14:41:09
URL: http://notimetocry.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: