"Move over Harry Potter" USA Today

Oh my holy shit så bra den är. Jag orkar inte leva. Det kommer att ta lååång tid att läsa ut den och jag kommer uppenbarligen ligga vaken många nätter framöver. Jag pratar självklart om Breaking Dawn. Har läst 4 kapitel tror jag och den är redan så himla bra. Jag älskar den. Jag har aldrig märkt vad dom kallar böckerna förut.. "The Twilight Saga". Lite udda.. Saga? Hursomhelst så älskar jag alla fyra. Så jävulskt bra böcker. Filmen är inte ens i närheten.
Om du inte har läst böckerna, så gör det!

Där var min lilla predikan. Nu ska jag lägga mig i min sängish och läsa lite till. Vill bara skicka ut ett tack till Jeanette o Sara som pratar med mig när jag är såhär konstig som jag är ikväll=)
  Jag ska ju till Sara på fredag, så himla, himla jättekul!=) Saknar henne skitamycket o vi ska vara riktigt tjejkvälliga med massa filmer med massa snygga killar (A) Tyvärr hinner inte min bror få hem en bättre version av Twilight så vi får leva med min sugversion.
  Stora planer med Jeanette också! Bär nog av till Gbg i sommar me henne=)
Bo på hotell o shoppa, låter inte helt fel va? ;D Men för båda dom sakerna krävs pengar så det blir nog att jobba på ålderdomshem o torka gubbajs i sommar för att få den lyxen.. Men härligt att bara fara bort ett tag. Bort från allt. Jag tror vi båda behöver det. Ska bli kul, måste göras!

Somsagt, tack båda två för att ni finns=)
Postat av: Sara

snygga killar.. ehm.. Brad Pitt? XD

2009-03-05 @ 10:24:16
URL: http://lillakakmonstret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: