The Kill

Ingen Barbro idag, yey! Tog fel på datumet.
Dagen havar varit bra=) Skoj på förskola, go' maten o hockey med Linda=)
Ska ändå bli kul med Linda varje torsdag=)=)
Jag har gjort ett födelsedagskort till Matte, GRATTIS I FÖRSKOTT! Förvänta dig ett grattismess imorn!
Blir middag på Tatung, sen typ fest nån stans? o sen Olles för oss gamlingar ^^
Skulle kunna låta lite tjejig o skriva: jag har inget att ha på mig imorgon!='( men jag orkar inte för jag är inte sån.
Btw. så kommer mattenationella gå SUPER! -.-  Har läxa till imorn o jag kunde ETT jävla litet tal. Jag fattar inget o jag håller fan på att flänna. Jag blir så jävla förbannad, och mina tårkanaler är på något konstigt sätt kopplat till mitt humör, spelar inte riktigt vilket humör jag är på så känner jag trycket från tårar. Så jag flännar när jag blir arg. Och jag är FÖRBANNAD. Vad äre med mig så jag måste vara så dålig så jag inte fattar nåt?
Vill inte tillbaka till skolan. Om jag kunde skulle jag stanna på Hattis istället för att gå ut skolan. Jag orkar inte. Mår typ dåligt av att fara dit även då jag saknar alla och längtar efter att få träffa dom. Men matten, o svenskan.
O jävla religionshelvetet.
(ämnet)Religion borde inte få finnas. Det borde då fan inte vara ett måste att läsa det i alla fall. Jag bryr mig väl fan inte om vad någon annan tror på. Det är väl deras ensak, varför måste jag veta allt om det? 
Alla har något de tror på. Ingen skulle klara sig utan något hopp.
Så varför får vi inte läsa om sånt istället, vetenskap, vänskap, kärlek? Det är väl saker ickereligiösa tror på? Säkert fler saker också. Men muslimer och sånt behöver inte läsa religion för då strider det typ mot deras religion, så då borde inte jag behöva läsa religion heller.
Jag förstår inte hur folk tror på att det finns någon som sitter och bestämmer allt. Jag förstår bara inte hur de kan tro så med allt skit som händer.
"Det är djävulens fel."
Djävulen är påhittad av människan för att ha något att skylla på, för gud bevare dig om du skyller på han där uppe!
Näe jag orkar inte. Det här skulle kunna pågå föralltid och nu ska jag ner och se Private Practice o sen blire läsa. Skulle behöva läsa psykologiläxan också men vet inte om jag orkar. Måste verkligen få försvinna från verkligheten ett tag.

Like my own personal brand of heroin.


Ξ                  
What if I fell to the floor,
Couldn't take this anymore
What would you do?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: