Somebody told me that you were okay, somebody told me you'd passed away

Nu äre verkligen dåligt med uppdateringar :P Förutom då igår när Emil förklarade sin kärlek till mig ;)
Jag har det jättebra här i gbg! Staden växer på en för varje dag=) Pär tkr jag ska följa med han o emil när dom flyttar hit men vi får väl se om den saken xD Saknar inte mina hundar så mkt som jag trodde jag skulle göra :O Eller, saknar något att mysa med just nu dock. Killarna är på casino o jag är för liten så jag fick ta bussen hem. Tänk de, dom lät mig vandra omkring själv i Gbg! :O O det var ett bombhot på en spårvagn idag. Inte okej killar ;O Näe skämt, det är lugnt :P Faktiskt skönt med lite "egen tid". Det är ju ALLTID någon runt omkring :S Men det är rätt trevligt. Mysiga killar=)

Saknar faktiskt inte något alls från SkellHell. Förutom Matilda. Jag skulle kunna döda för att få hit henne! Inte samma sak att gå på nattklubb med massa killar. 1, det går inte ragga upp nån ny för man är ju omringad o 2, stod ju bara o strula med samma kille i ett hörn hela kvällen sen for vi hem xD Menmen, det är ju inte fel de heller ;)
Så, Matilda Sundin, ta o dra hit ditt arsle! Jag är lätt på att flytta hit om du följer :P 
(Förlåt till alla er som tar illa upp av att jag inte saknar er, ni vet jag älskar er ändå!)

Nu blire att klä av sig lite o ligga i soffan o se chickflicks! Har bara varit action o komedi sen jag kom, kanske dags att gråta lite. P.S. I love you o 27 Dresses står på listan, vi ser hur mkt jag hinner, hoppas dom vinner mkt o stannar borta länge ;)
Kärlek på er från Götet
Tjoo!
Postat av: M

Haha, jag hade kunnat hjälpa dig ur ringen med pojkar! Vi kör lite våldsamt tjernobyl bara!

2009-10-29 @ 23:46:51
URL: http://shelthea.blogg.se/
Postat av: Anna

Snyft :(

2009-10-29 @ 23:56:09
URL: http://stump-o-matic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: