Doesn't matter 'cuase I'm over it now

Jag har typ haft den bästa dagen ever idag ;O
Nog för att jag försov mig, men när jag kom till skolan så var det först redovisningar så det var bara kul plus att vi hade en supermysig kramring! Sen på rasten så satte vi oss uppe på skåpen o hade massagetåg (kärlek) o sen spenderade vi hålet nere i musiksalen i källaren, så jävla mys! Jag älskar verkligen våran klass på riktigt, den är fucking awesome!

For upp på klubben o tränade lite, Ronja hade bra fart o var pigg, Mira gick faktiskt att köra en sväng med (!! ;O) o Holly börjar vara jätteduktig på tunneln=) Tränade lite kontaktövningar där också, hon lyssnar verkligen inte på sitt namn ;O Det var dock typ lydnadstävling elr nåt så man fick inte vara på lydnadsplanen o träna så mina första planer gick i stupet. Men ingen dålig kväll för det=) En trevlig överraskning är att Ronja kan gå fot! ;O Det har jag aldrig vetat förut xD

Nu ikväll har jag sett filmen från teckenspråket nere i soffan med mami, fyra hundar o en liten godispåse. Absolut ingen dålig avslutning på kvällen så jag tror faktiskt jag lämnar det där!
Godnatt!

Tjoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: