"Hämta kaffe åt mig, annars älskar jag din hund"

Idag har vi varit i bureå på kennelträff o han dendär tysken som har ett hundpensionat i ljusvattnet var där=) (Kommer inte ihåg vad han heter, ja jag skäms) Han var i allafall jätte intressant att lyssna på men det var lite synd att han var tvungen att åka iväg mitt i ;/
Men trevligt var det, 17 små vita fluffiga hundar som sprang omkring, Holly hade haft hur kul som helst med att valla runt domdär mini "fåren". Synd bara att hon, Tess o Ronja fick stanna hemma idag.
Bara såhär tvärt nu så vill jag säga att jag tror att Mira är blind, elr iaf ser väldigt, väldigt dåligt. En kompis till mig har just fått veta att hennes hund knappt ser något alls vilket har fått mig att fundera. Mira har nå fula fläckar på ögonen och varje gång man kommer in i ett rum där hon är så morrar/skäller hon tills jag pratar med henne, precis som om hon inte ser vem det är. Så jag tror det blir iväg o kolla hennes ögon snart..
Men en supertrevlig dag med massa folk man inte har träffat på ett tag=) Är ju helt ute ur Bichonsnacket om utställningar o Hardy Flap's, ställer ju bara Perro nu ju xD Men det var kul ändå!

Imorgon så bär det iväg till min käre lille stad Piteå. Perroträff med utställning o sånt=) Ullrika har typ höjt mig till skyarna för hon tycker jag är så bra med hundarna o "oj oj oj!". Vet inte hur bra jag lever upp till det men vi får väl se imorn :P Ska då iaf ställa hennes Hamlet=) Sen ska jag hålla i nåt "Barn med hund" eller rättare sagt, "Bäbis med mjukisdjurs-älg". Vettefan vad man ska göra då men men :P Vi lär ju se.
Nu blire sängen, ska upp kvart i 6 imorn! FYFAN, men vad gör man inte för dem man älskar=) (inte som om jag inte vill vara där heller :P)
Tjoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: