Dan före dopparedan? Seriöst?

Inlägget igår var väldigt kort, o jag tkr de suger för det fanns mkt att skriva egentligen! Hann bara inte :P

Hursomhelst så jobbade jag till två, sen for jag hem o skulle fylla i min jävla närvaroblankett osså tillbaka på dagiset så L8 kunde skriva på den. Sen upp till stan, träffa M, köpa julklapp åt mamma o åt Roger (han ringde o bad mig köpa hans julklapp och att jag skulle komma o skjutsa honom på Max så han fick lite mat, min handikappade bror♥) sen gick vi o köpte strängar åt min gitarr, M kom undan lindrigt då hon bara behövde betala en tia ;P

Sen for hon på jobbet en stund, så jag köpte hennes julklappar o mötte upp med Linda :) Vi vandrade runt o hade tråkigt, träffade randoms och Micke o Claes. Dom skulle spela inne på CK igår x) Självklart så hade dom glömt en kabel dom behövde o stod o disskuterade att det är 3miljoner före dom i kön till en taxi så jag råkade säga "Men jag har bil"  så fick skjutsa Micke till musikskolan så han kunde hämta kabeln. Så snäll jag är!!

Sen for vi (hade mött upp M igen) till Morehöjden o hämtade upp brorsan, som har lyckats bryta högerhanden igen, o skjutsade honom genom Drive Trhougn på Max :P Där hoppade Linda av osså drog jag o M till Johannes efter vi hade skjutsat hem bror.

Hade skittrevligt men Johannes, Jens o Jesper. Såg andra avsnittet av serien vi började på i fredags osså spelades det ovanligt mkt gitarr ;P Gud vad jag tycker om dom pojkarna :D

Och så avslutar vi med min facebookstatus
"Okej, alltså. Julafton imorn? Kan det bara inte vara! Dels för att jag inte har någon julkänsla över huvudtaget, plus att jag har en miljon saker att göra idag om detta stämmer. Och jag jobbar till 5 så finns inte en jävla chans att jag hinner allt.
Så jag röstar för att julafton är på måndag istället! Who's with me?
"
Postat av: linda

I'm with you!!

2010-12-23 @ 17:09:19
URL: http://llnda.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: