"En dag påhittad av media för att få singlar att känna sig meningslösa"

Jag håller med. Förra året var ändå smått awesome för jag fick en bukett röda rosor av någon okänd random, men årets har bara sugit balle.

Gårkvällen sög. Okej, inte helt.. "Förfesten" var helt okej=) O var trevligt folk ute, hittade StefN som komme dit med nån hora, sen så hitta Legendary igen Cheezy, så han höll mig sällskap medan Legendary bara sprang omkring o prata i tele. Så vi spenderade typ kvällen med Cheezy o Sweet.. Blir inflyttningsfest nästa helg=)

Vakten på Calles är fan awesome=) Har blivit vän med han på face nu xD Han bjöd på choklad, men den hade stått på bardisken hela kvällen, så vi tackade som nej...

Pappa var ute igår också.. Ringde han o sa att jag inte behövde åka med dom hem, så sen så ringde han typ halv 1 o ville hem. Jag ba "Men ring Kennet då?"  Okej. En kvart senare fick jag ett sms  "Ska ni hem snart?"  Jag "Men nej, ring Kennet?"  "Ok".  Han är söt när han är full :P

Somnade väl kring 3 helt själv utan vovvar.. Vaknade kring 9, helt själv utan vovvar. Orkade inte leva så låg kvar i sängen. Halv 11 kom mamma upp med Holly, så då somna jag en timme.
Sen vart det långprommis i samhället med Lollan, hon var så duktig! Sen städning, tog med en blandskiva med allmänt arga låtar för jag pallade inte lyssna på radio när jag städade. Vafan, OKEJ det är alla hjärtans dag, ni behöver inte bara spela kärlekslåtar för de.
Däckade på soffan, hade en muskelknut stor som en vindruva på halsen, fick massage av mami, åt lite chips.
Dator -> sängen.

Tjoo

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: