Never give up on something you can't live a day without thinking about

Efter ca 3½ timmes sömn så ringde väckarklockan. Smått bakis pallrade jag mig upp ur sängen o ut i bilen osså for vi iväg mot Piteå.
Extremt seg dag, både jag o Ronja. Men tror fan Ronja var värre :P Hon vägrade gå omkring, låg bara o tittade på mig som om jag var en idiot.
Jag tänkte "yey, detta kmr gå bra.." osså körde jag flygande start. Förväntade mig nästan att hon skulle stå kvar vid första hindret när jag vände mig om men icket! Där var hon ju på A:et som den duktiga vovvsen hon är :P Men snabbt gick det inte! Extremt segt som sagt.. 5 sek över tiden, men hon vaknade då till iaf!

Andra loppet började de idioterna med silvertejpade däcket >.< Det är verkligen 50/50 chans om hon tar det eller inte. Och inte idag inte.. Så vägran på första hindret, tog massa tid när vi tog om de o sen sket jag som i resten, lika bra att bara ha kul när de lickas har gått skit. Men hon rev ett hinder, osså tappa jag bort henne totalt xD Hon sprang bakom ryggen på mig så jag skrek NEJ! men sen när jag tittade till höger så var hon ju där så.. "Duktig flicka, hoppa!" osså körde vi vidare. Strulade lite vid en tunnel när jag inte visade ordentligt, så till våran stora överrasking (och förnedring) så slog mamma o Mira oss! Dom komme på 12:e plats o vi på 16:e tror jag. 
Vi hade 15 fel på hinder o tiden 62nånting, helt seriöst det sämsta loppet vi har kört på flera år, men det var ganska kul ändå=)



Rubriken är bra. Och dålig. Och gäller flera saker i mitt liv.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: