How could you be so cold?

Jag blev just förfärligt förbannad.
1. For till bersan o skulle träna fast hindrena var bortlåsta o jag vet inte vart nykeln är.
2. Såg på nyheterna om en kille som har blivit av med sin hund för att det var en "kamphund" som ville springa fram o hälsa på en man. JAG HATAR VÄRLDEN. Visst fan ska man kunna ha en amstaff eller sån typ hund utan alla jävla fördomar? Visst, det är väldigt tuffa raser dom där "kamphundarna", men med rätt människor så blir dom väldigt väldigt fina. Och jag blir förbannad.
Men vem vet, det kanske är som mannen säger, att hunden kom och attackerade helt oproviserat. Ägarens version är som sagt att hunden sprang fram för att hälsa på mannen, men mannen vart rädd och slog hunden och det slutade med att mannen vart klöst i ansiktet.
Så okej, här kan det ha gått till på båda sätten, men i intervjun säger killen att polisen inte ens har brytt sig om att dokumentera mannens skador. "De har ett papper där det står att han lider av svåra ansiktsskador" eller vad det är han säger.
Det gör mig förbannad. Då vet ni.

Skulle vara härligt med en skogsprommis, men orkar inte riktigt.. Holly ska väl helst inte träffa nå andra hundar när hon har ögoninflamation (snabb version; försov mig -> ingen skola -> veterinär ->Lolly bada älven -> socialträning på stan) så vill inte släppa henne där för det är alltid folk i skogen den här tiden.
Blir ju Ugly Betty snart ändå.
Ge mig godis!(eller inte, måste ju få på mig studentklänningen snart ju..=)

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: