These times are hard and they're making us crazy

Var på AF idag, fattar inte vad alla har emot det stället egentligen, går alltid snabbt för mig.. Fast idag var jag 20 min tidig till mötet så då fick jag ju vänta x)

Hon tyckte allt såg bra ut för mig, har mitt timvick och min praktikplats, och hon hittade det perfekta jobbet för mig! En "I Ur o Skur"-förskola i Göteborg sökte en barnskötare, så detta satsar vi på!!

Har pratat med Pia idag också, hon sa att jag måste ha med mig badkläder för vi ska bada badtunna! Tror det kommer bli en riktigt bra helg! :)

Spenderade kvällen hos StefN för jag är patetisk o pallade inte vara själv :$ Tog med Lollan också, får så dåligt samvete när jag lämnar henne hemma hela tiden. Vi såg Family Guy, Paradise Hotel o Greys Anatomy x) Sen så tog jag cykel o hund o gick hem, det var tungt..

Planen just nu är att sitta uppe hela natten o se värdelösa/bra/riktigt bra tv-program eftersom jag ändå inte kommer kunna sova. Kanske hör med Joar om han vill gå en kvällsprommis med hundarna när jag nu tackade nej igår.. Ni får sova så gott ni resten :)
 
Hooj

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: