Bang bang, my baby shot me down

Oj vilken dag! Slöade ungefär till kl 12, sen så gick jag ut i skogen med Hollan o min underbara mor började städa mitt rum! När jag hade kommit hem, och badat min hund >.<, så gick jag upp för att hjälpa till. Och fint har det blivit!

Vi har fått fram mitt skrivbord, plockat ur flyttlådorna så dom är borta, städat garderoberna så nu är dom inte överfulla längre. Slängt massor av kläder, både i soporna o i smutstvätten. Har satt igång 3 tvättmaskiner, vilket är ganska bra för att vara jag, jag brukar inte kunna tvätta. Och allting är damtorkat. Min (mammas) bärbara dator har nu flyttat till sitt nya hem här på mitt fina skrivbord och har fått sällskap av två helt nya högtalare o en baslåda. Jag gillar ljudet! Gitarren har en hedersplats vid tvn. Fast tvn kommer snart bytas ut mot boxningssäcken, fler hyllor ska upp och Hollans bur ska tillbaka in på rummet.
Men det börjar likna ett ställe där jag faktiskt kan trivas :)

Synd bara att päronen ska iväg till Dalarna imorn så kommer troligtvis sova nere i deras rum resten av veckan. Mira o Tess är inte tillåtna på mitt rum, och dom ylar hela natten om dom måste sova själva..


Näe nu ska jag renbädda, sätta igång en sista tvättmaskin och ta mig en lång, välförtjänad dusch!
Hooj

Btw så gillar jag att jag har min stora fina, mysiga hund som ligger under skrivbordet och värmer mina fötter!♥

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: