I believe we place our happiness in other people's hands

Idag har jag varit duktig tycker jag!
Steg upp 6 o for o jobbade på Aura, himla kul var det :) Slutade halv ett, så då rockade jag lite ring o sen gick jag ut i skogen med alla hundarna. Det gör jag inte om själv någongång snart >.< Himlar så jobbigt!
Menmen. Min stora hund tkte det var rätt roligt att rulla i leran, så sen när vi träffade Fru Nordvall så frågade hon om hon hade tappat all sin vita päls x) INTE REN HUND.
Tog längre tid att bada henne o städa upp i badrummet än det gjorde att gå ut o gå. Värt.


Drog till stan sen, hälsade på M o drev lite med hennes man... xD Fick träffa Åsa också, det var längesen nu. Är ju lixom inte hemma hos Ms föräldrar lika mkt nu när hon inte bor där längre x)
Sen gick jag o köpte en ny namnbricka åt Ronja, osså gick jag en sväng på stan. Hittade ett par byxor jag ville ha, och en mössa. Men byxorna var jättekonstiga ;S Provade min vanliga storlek o då var dom jäääättestora, så provade en mindre, och sen en ännu mindre men det hjälpte inte. Och hittade inte en ännu mindre så sket i det. Får väl se om jag hittar något jag gillar i GÖTEBORG istället :D

Nu på kvällen skulle jag egentligen vara med AnnaO, men sen kom jag på att onsdagsträningen började om ikväll, fast sen kom jag på att jag inte kunde fara för mami skulle o gratta hennes kompis på 50årsdagen o behövde bilen så då följde jag med dit istället!

Nu är vi hemma o jag ska upp o sätta på lite musik o börja packa väskan!
Planen för morgondagen är först en prommis med Hollan, sen en med dom små. Sen bada min lilla hund, eventuellt gå en sväng till med min stora hund, packa klart, äta middag och BEGE OSS MOT TÅGET :D


Ha en bra helg alla vänner, I know I will :D 
Blir nog inte nå bloggande i helgen.. Kanske ett sista imorn ;)
HOOJ

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: