Kanske fanns det ingen ärlig chans för oss, men jag ser det inte så

Har inte gjort mycket idag, men förhoppningsvis var jag till någon nytta iaf. Fick sluta kl3 så jag är rätt nöjd! Men ännu mer förkyld nu..

Känner mig ofantligt fet, men tycker synd om migsjälv så jag vill äta choklad. Haha, tröstätande är inte bra, rekomenderar det inte! Egentligen så vill jag ut o springa bort min frustration, men det kan jag ju inte idag, så då vill jag äta bort den istället x) Fet eller hurtig, finns inget där emellan ^^


Försöker fortfarande smälta allt från gårkvällen. Träffade några från klassen och dom såg lika glada ut att se mig som om dom hade träffat en rabiessmittad hund. Blir lite ledsen :/
Träffade dock JB o Jens!! :D Jens var då galet glad att se mig iaf så då vart jag lite gladare :) Stod ute o snackade med JB ett tag också, var läängesen nu.. Var himla trevligt iaf!

Vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Känns inte riktigt okej att gå o lägga sig kl6, men blir nog nästan så. På tisdag har jag en efterlängtad ledig dag iaf! Då blir det nog en stay in bed-day :)
Hooj


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: