No one can find the rewind-button girl

Jag gick ut i regnet med min hund.. När vi väl kom till skogen så fick jag en kvist i ögat när jag gick på sidan i mitt försök att undvika vattenpölarna som upptog hela stigen. Jag vart förbannad o plaskade rakt ut i vattenpölen, och insåg att jag hade ju faktiskt stövlar på mig.. Så då fick jag något slags lyckosläpp o började hoppa i vattenpölen o skratta x) Det är ju skitkul att hoppa i vattenpölar! So what om man blir blöt, blev jag ju ändå när jag var ute i regnet en timme.
Jag tror att alla människor skulle vara mycket lyckligare om dom skulle börja tänka som barn lite nu och då!


Sen vart jag som ännu gladare för att mitt lilla monster var riktigt riktigt duktig idag! Kom varje gång jag ropade o gick fint brevid mig varje gång jag bad henne :) Stolt matte!

Har typ packat klart snart. Glömmer mobilladdaren hela tiden vilken inte är det bästa. Kanske bäst jag går o hämtar den nu när jag kommer ihåg det.
Men sitter o spelar gitarr! För första gången sen Göteborg typ. Har hittat en skitbra låt som faktiskt var väldigt lätt att spela :) Synd bara att händerna är ur form. Har redan skitont i fingertopparna o handlederna o har typ spelat i en kvart xD

Näe, nu ska jag göra något vettigt istället! Ha en awesome helg!!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: