All around town is the same old sound,

Hade en svinigt rolig kväll igår! Massa spel o lekar o drickande, hur kan det gå fel? Var MASSA folk där, alla är ju hemma nu under julen så fick återse massa ansikten som bor mer söder ut annars. Vet inte om Lima hade svinkul, jag hoppas hon hade roligt :O Fast kanske inte överdrivet eftersom hon bailade vid 12.. M kom dit en sväng också, hon var tjuven som drog iväg med min Lima :P Näe var trevligt att träffa henne, blir ju som aldrig nu för tiden.

Vi körde kropp mot kropp (hemmagjorda lappar) så jag fick knäa Kim medan Eriks skrev var på min rumpa och Elin om jag inte minns fel.. tog mig på bröstet :P Dom är jävlart kinky domdära!
Sen vart det massa prat om vad som är sex och inte, och om kyssar. Så jag pussade en hel massa folk och alla tyckte jag smakade jättegott (A) Hahaha spårat..

Där kring 2 övertalade jag Peter om att skjutsa hem mig, Samuel följde också med o vi kom på att JA! LÅT OSS SE LEJONKUNGEN! Så vi stannade på Shell o köpte massa cola o chips. Och folköl som är kvar här?!
Men jag hade inte Lejonkungen så vi började se The Lost Room (ja för det är ju typ samma sak. ?!?!) Men jag höll på att somna på golvet så kickade ut killarna o gick o la mig :)


Denna dagen har jag o min underbara byracka spenderat i sängen med skinkmackor o film. Och så kom den magiska stunden då jag såg en flyttbil köra förbi och min soffa var här♥ Den passar jävlart perfekt in i mitt lilla vardagsrum. Fick mig en ny TV-bänk också men den behöver målas. Och ska få mig en spegel som jag har stora planer för...
Det kommer nog inte hända så mycket idag. Funderar på att börja röra mig mot hamn o kanske tvätta en maskin och tigga till mig lite mat. Ikväll kmr Jeanette hit osså ska vi spela bingolotto :) Vi satsar på miljonen ikväll!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: