Nedsprutad på Andra Långgatan

Hade ändå kul igår! Var ju som lite sliten efter 2dagars, men vi tog bussen in till stan o gick på Biljardpalatset. M hade inte heller spelat biljard förut så vi var som nybörjare båda två.. Hursomhelst var det kö, så vi tog en lapp o en cider o chillade i baren. Det kom nå killar o snackade med oss o utmanade oss, så vi skulle mötas senare o kicka skiten ur dom! Men vi hittade inte igen dom när vi fick bordet :P

M kickade mitt ass även om hon var nyare än vad jag var! Hon vann typ 5/7 eller nåt. Kommer helt ärligt inte ihåg hur många gånger vi spelade, men vet att jag vann minst två :P

Sen drog vi på McDonalds o ringde efter skjuts. AL var helt chockad att vi skulle hem så tidigt men vi var som nöjda med kvällen ändå :)

Väl hemma så tog M gitarren o vi andra tog ton. Som en förfest i Skellhell! Awesomeness♥

Idag har det inte hänt mkt. Men det är galet fint väder så ska nog ta en prommis senare :) Och vi måste handla.. Om vi orkar.
Justfan, M hade nåt vitt klet i håret.. Vi höll på att dö! Men det var nog tandkräm..? Då kan man ju bara fundera över hur fan hon har fått tandkräm fulla håret..

Vi har bott här i 2 veckor, och såhär mkt cola har L druckit

Och vi har lyckats få ihop en halv IKEApåse med diverse cider




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: