Just go with it

Kom just hem från bion, vi såg Just Go With It, den var riktigt bra!


M satt och åt tårta på spårvagnen påväg till Hjalmar, o sen var det den värdelösaste busschauffisen ever som körde 37an idag! Han missade att svänga upp vid Tuve och kom på det en stund efteråt, pallnitade och ropade "Jag har kört fel!"
Jag svarade "Men det är lungt, vi ska till Säve. Fortsätt rakt fram!" Jag älskar mig själv ibland x) Inte var det någon som skulle åka buss mitt i natten, ursch nej! Bara vi 4 tokiga tjejor som är ute den tiden. Älskar också chauffören som inte ens visste om han var på rätt väg :P "Ska jag hitåt?"


Jag hoppas min vän har haft en bra födelsedag! Dock har det kanske inte hänt så mkt men :P Imorgon drar hon till Jönkan för att hälsa på vår underbara vän Lima, och lillSundinen flyger tillbaka till norrland imorn så blir bara jag o L! Vi hittar säkert på något galet kul! Som att följa Sanna till flyget o kanske går en sväng på stan :O Var faktiskt längesen jag var på stan nu, och borde väl ta vara på varje sekund av tiden jag har kvar här :)

Sen måste jag bara
Jag har funderat på att byta frisyr, jag är så less på min frisyr så jag vill ha en ny frisyr. Men jag vet inte vad jag ska skaffa för ny frisyr, men M är ju frisör så jag ska prata med henne om min nya frisyr, så kanske hon kan fixa min nya frisyr när hon kommer hem från Jönkan......... frisyr.

Verkligen en sann stjärna som får oss att skratta... Hehe... xD


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: