Mitt hjärta klappar för SKELLEFTEÅ

Idag har det varit mer fart på oss! Vi har städat som sate, plockat undan alla kläder som ockuperade vår soffa och damsugat och diskat undan osv. Listan kan göras låång! (Eller så var detdär allt vi har gjort. Men ändå)

Sen drog vi en sväng in till Backaplan för att handla lite förnödenheter som groggvirke och toapapper. Och PANTA! Fyfan vad tomflaskor vi har. Fick med oss en IKEApåse och 8 Coop-påsar med tomburkar, och det finns fortfarande kvar här hemma.. 


Av någon anledning så bestämde vi oss alla för att vi ska äta var sin middag idag. Väldigt nödvändigt kände jag! Men L var sugen på pölsa så hon köpte det, o M ska göra en omelett. Och jag ska äta BACON :D

På bussen hem satt vi och hade allsång. Disneylåtar ofc. Och det fula är att vi sjunger inte tyst längre, utan sjunger på riktigt. Så alla kollar på oss o fnissar. Det är awesomet!

Sen ska vi ut ikväll iallafall.... ;P Var inte jättetaggad men får väl dra igång! Ska sova en stund före drickandet tror jag. Så huvudvärken försvinner :) Men först ska jag laga mat, har inte ätit något idag :S

Schkål?

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: