They say bad things happen for a reason

Jag orkar inte vara vuxen. Det suger att vara vuxen. 
Ibland vill jag vara 5 år och hoppa i vattenpölar och leka i sandlådor igen.


Jag är så jävla uttråkad men har ingen ork till att faktiskt göra något. Steg upp kring 1, knaprade en ipren och gjorde mig lite nudlar. Sen tvingade jag migsjälv att ta mig ut i den otroligt fina vårsolen.
Jag gick in i fårhagen som är här brevid och satte mig på en sten och pratade med mami i tele ett tag.

Har nu förlorat en "hel" veckas arbete pga ryggen. Eller huvudet? Men gissar på att huvudvärken kommer från ryggen. Borde gå och fixa till det, men känner mig tvärsnål. Och vet ju inte vem som är påriktigt här i Götet. Funderar på att vänta med det tills jag kommer hem och kan gå till hon som hela familjen använder.

Mami tyckte också att jag skulle höra efter om jag inte kunde jobba på ICA i hamn i sommar, vilket jag tyckte var en underbart bra idé! Har hört efter med Lisa om hon vet vem man ska prata med, hoppas hon svarar snart :)

Och min bror ska kanske till Göttlaborg till helgen, och isf så måste jag packa klart allt så jag kan skicka det med honom då! Får köpa mig en resväska som rymmer några klädombyten att ha tills vi ska flyga hem då, men det funkar ju. Vore perfekt! Men det är inte säkert att han ska hit ner än så håller fortfarande tummarna för JBs conections.

Längtar hem så jävulskt mkt just nu. Tänk så mysigt att ha en hund att kramas med när man mår skit. Och drömmer bara drömmar som får mig att längta hem. Och pallar inte den här sängen längre, vill hem till min gamla pålitliga sköna säng som inte har lika mkt koplingar fylle-kullerbyttor, påhoppningar mitt i natten, positiva danser och diverse saker.

Just nu strider min utråkade halva med min sjuka halva. Den uttråkade vill ut i solen och den sjuka vill sova. Ska försöka samla mod till mig att bege mig ut igen, men annars godnatt.
Okej, det kmr bli sömn nu. Men jag bestämmer att imorgon ska jag göra något, typ shoppa lite, elr åtminstone köpa en resväska och lite mer ipren. Spelar ingen roll hur jag mår. Jag har inget val helt enkelt!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: