Hemmatävling 21/5 - Café Aborren, det är SKITgott!

Förlåt för bristen på bilder men har ingen sladd från kameran till datorn...

Vilken dag, vilken dag... Steg upp imorse i tid så jag skulle hinna ut och cykla med Hollan för "det är inte någon ute den här tiden på morgonen". Förutom massa harar! Det var en spännande cykeltur ska ni veta, men jag överlevde.

Begav oss dit bort, och helt ärligt minns jag inte mycket av början på dagen.. Skulle rasta Hollsan och hon smet iväg och sprang omkring och jag blev så jävla förbannad så jag gick och strök oss direkt. Det gjorde jag rätt i. Hon stack ifrån mig senare igen så vafan. Får se om hon får tävla imorn elr inte.

Ronja var galet duktig.
Satan så kul bana det var!! Typ 100 tunnlar efter varandra - Holly skulle ha älskat den. Men vi sprang ett felfritt lopp med ca 2,75 över tiden vilket är ganska bra för att vara oss på en hoppbana :)

Andra loppet gick också skitbra. Det var också en jätterolig bana! Men jag klantade mig några gånger så vart 2 vägringar, men hon var sååå duktig!♥

Sen vart det datanissande för min del. Och herrejävlar vad det blåste?! Hela sekreteriattältet lyfte en gång! Inte okej när man sitter där bakom datorn och måste hålla koll på tävlingen och inte kan hjälpa till att hindra taket från att flyga bort. Men det lugnade som tur var ner sig eftersom.

Ida Lundberg och AnnaO kom dit och tittade på ett tag, jättetrevligt att träffa Ida - det var en evighet sen! Och T&D kom förbi :) M sa att hon skulle komma också men såg inte till henne. Men det var himla mycket folk! :)

Nu laddar vi om inför imorgon. Sovmorgon i en hel timme! Väckarn=05.00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: